Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
85 kg-hoz, V-fékhez, maratonokra jó lenne valamelyik?

-Sun Cr18 (3 kamra, 440 g, szegecselt)+WTB Laser Disc Lite+Sapim Laser 2,0-1,5-2,0
-Sun Mach4 (1 kamra, 405 g, szegecselt)+WTB L.D.L+Sapim Laser 2,0-1,5-2,0

Hallottam hogy a CR18-ra nehéz felrakni a külsõt. Ez a többi Sun-ra is igaz? Más ötlet? Ja. Mindenképpen iparis agyakat szeretnék...

edit: hogy ne legyek értlemzavaró: tudom hogy tárcsás az agy, de tárcsafék csak késõbb lesz...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hehe, én árak témában meg se szólalok..:D:D
Van állásom...:bananadan

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mit sírsz, Thez nem is írta oda az árat:) Jelzem, USÁban képesek 50 dolcsit is elkérni egy kerékért, és szétfûzés nincs is benne...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
befüzném ha betudnám... majd megnézem és memorizálom

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Bálna: nyilvánvalóan nem neked írtam, hisz ez a szakmád.

én is befûzöm már, 7 kerék után kb.

én azt írtam Dacinak hogy ha ennyire zseni abban hogy fél óra, akkor miért 1800 ft etc.
mert ennyi
ha nem tetszik tessék befûzni!

de béke:)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
[quote name='thez']ezt remélem nem gondolod komolyan
fél óra alatt fûzz be egy kereket ha ennyire ász vagy

Pedig ha nem zaklat senki akkor belefér centírozással együtt. Persze ne egy egy mach210ews, hanem mondjuk egy DT küllõ plusz valami mavic felni, mert azon nincs sokminden amit korrigálhatni lehetne. ha jó a felni, meg normális a küllõ, és nem baszogatnak hogy tedd le, gyere ide, vagy kiszolgálj mindjuk a bolti részen akkor megvan annyi idõ alatt...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ok ezt nem tudtam.. akkor sry

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

nekem 1800at mondtak, de kicsit soknak találtam..
olcsóbban nemlehet? röhej h ~ félórás melóért ennyit kérnek... nem is rossz üzlet kerékpárt szerelni

ezt remélem nem gondolod komolyan
fél óra alatt fûzz be egy kereket ha ennyire ász vagy

nemértem akkor miért keresel szervízt
ez olyan lekezelõ volt.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
off

merre van a szervized? választ privátban kérek, ha lehet... h ne zavarjunk ezzel másokat

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
ja, 36 X 45 Ft

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

mi kb 1500-1800ért fûzük és a dt küllõ 36os kerékre 1620, 32re 1440...

36 küllö... az 1620?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Hát nem...de ha belegondolsz, egy váltó beállitása 500 ft...és a váltó is fontos alkatrész, deegy jó váz és egy jó villa után a legfontosabb a pontos, 8as és tojásmentes kerék..mert enélkül nem gurul a cucc és azért kereket fûzni se tünik olyan egyszerûnek nekem...persze a szervízben már csuklóbol nyomatják, de azért õk is befûztek már biztosan 100-200 kereket vagy még többet...amúgy én is drágának tartom, mert igy az uj kerék árához még hozzámegy +4-5 e ft..dehát ez van srácok, ha egyszer jól befûzik és nem lesz vele gond akkor oké..amugy elárulom hogy a haverom ma multkor a szimplafalu városi felnijébõl a 8ast egy erõs kalapácsütéssel szedte ki ~30 másodperc alatt. és egész jó lett..ezekután aki tud jobbat:)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
mi kb 1500-1800ért fûzük és a dt küllõ 36os kerékre 1620, 32re 1440...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

egy kifûzés-kerékfûzés áráért
illetve ha kell küllõ akkor pl DT kb +1800 ft.

nekem 1800at mondtak, de kicsit soknak találtam..
olcsóbban nemlehet? röhej h ~ félórás melóért ennyit kérnek... nem is rossz üzlet kerékpárt szerelni

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hi! A Mavic 717-es Posted Imagegien: felnihez, milyen agyat ajánlanátok? Valami iparis kéne max 10.000HUF-ig. Ajánlották a B+ egyik agyát. Megéri nekem, aki nem ugrál vele, csak "adrenalintól elkábultan" nyomja az XC-t?

olvass vissza kb. 20-30 hozzászólást, ha jól emlékszem ilyesmi témát már 2x is kibeszéltünk!!!!!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hi! A Mavic 717-es :ogien: felnihez, milyen agyat ajánlanátok? Valami iparis kéne max 10.000HUF-ig. Ajánlották a B+ egyik agyát. Megéri nekem, aki nem ugrál vele, csak "adrenalintól elkábultan" nyomja az XC-t?

olvass vissza kb. 20-30 hozzászólást, ha jól emlékszem ilyesmi témát már 2x is kibeszéltünk!!!!!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ha olvassa vki a forumot aki szervizes akkor az mennyiér cserél elsöagyat?

egy kifûzés-kerékfûzés áráért
illetve ha kell küllõ akkor pl DT kb +1800 ft.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Hi! A Mavic 717-es :ogien: felnihez, milyen agyat ajánlanátok? Valami iparis kéne max 10.000HUF-ig. Ajánlották a B+ egyik agyát. Megéri nekem, aki nem ugrál vele, csak "adrenalintól elkábultan" nyomja az XC-t?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ha olvassa vki a forumot aki szervizes akkor az mennyiér cserél elsöagyat?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem vagyok egy küllõ-fûzõ zseni, tehát az érdekelne, hogy milyen az a radiális és a 3-as fûzés.

Radiálban a küllõk sugár irányban vannak és nem kereszteznek más küllõt. A 3 keresztnél pedig egy küllõ 3 azonos oldali küllõt keresztez(majdnem érintõ irányban van az agy küllõperemével), a kerekek nagy része így van fûzve.

A sebesség mindent megold.