hátén nemtudom a csávó ott azt mondta hogy a 4iparicsapis bike+agy 20ezer körül van és nekik nincs.mostmár tényleg a fa**om tudja mit vegyek mindenki más árat mondt a boltossal az élen:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Started by
Winethoo
, 2003. January 28. 15:35
Posted 2003. February 10. - 20:09

Posted 2003. February 10. - 20:04

Nem tudjátok hogy az a ZAC2000-es felni milyen?
Egyrészt, márkája micsoda? Meg mi a véleményetek róla? RideBike-ban most 2800-ért árulják! Egy volt évfolyamtársamnak van ilyenje...lépcsõket ugratgat lefele...de mondjuk van szerintem a gyerek kb 80kg...
Egyrészt, márkája micsoda? Meg mi a véleményetek róla? RideBike-ban most 2800-ért árulják! Egy volt évfolyamtársamnak van ilyenje...lépcsõket ugratgat lefele...de mondjuk van szerintem a gyerek kb 80kg...
Posted 2003. February 10. - 19:35

Ja, a ZöldPontban engem is rádumáltak, hogy ne zárt csapágyas agyat vegyek. Már bánom...
nem tudom, mi a bajuk vele,
az, hogy a konuszosat feltehetoleg hozzajuk fogod hordani szervizeltetni!
:-(
Posted 2003. February 10. - 18:26

Én a múlt héten voltam a Zöldpontban két kereket fûzetni. Szerintem nagyon jó árakkal dolgoznak!
A hátsó kerekem B+,4 ipari csapágyas agy,OCR Pro felni. Ez az agy náluk kb.7500 forint de én 4000-ért vettem újonnan, mert árulta itt valaki.Szerintem eszméletlenül néz ki és csak 371 gramm!A srácok azt mondták ott,hogy elég jó kis darab, persze én xc-re fogom használni.
Az elsõ American Classic tárcsás agy Sun Ds2-xc felnivel. Szerintem ez az agy náluk a legolcsóbb,7900 forint,ha jól tudom. Remélem az én 80-90 kilóm alatt is jól fog majd mûködni!
A hátsó kerekem B+,4 ipari csapágyas agy,OCR Pro felni. Ez az agy náluk kb.7500 forint de én 4000-ért vettem újonnan, mert árulta itt valaki.Szerintem eszméletlenül néz ki és csak 371 gramm!A srácok azt mondták ott,hogy elég jó kis darab, persze én xc-re fogom használni.
Az elsõ American Classic tárcsás agy Sun Ds2-xc felnivel. Szerintem ez az agy náluk a legolcsóbb,7900 forint,ha jól tudom. Remélem az én 80-90 kilóm alatt is jól fog majd mûködni!
Posted 2003. February 10. - 17:54

a pedaloman oldalán 19000a hátsó agy.szóval ahogy elnázem marad az xt vagy jobb annál a zoogie iparis? segitsetek plíz?az agy max 14lehet úgy írjatok mert mostmár nagyon összekavart a zpés
Posted 2003. February 10. - 17:20

Posted 2003. February 10. - 17:17

Posted 2003. February 10. - 17:15

Ja, a ZöldPontban engem is rádumáltak, hogy ne zárt csapágyas agyat vegyek. Már bánom...
nem tudom, mi a bajuk vele, nekem azzal jöttek, h pl. 1 év múlva cserélheted a csapágyakat, míg a hagyományosat ki tudod nyitni és karban tartani. Aztán késõbb kiderült, h olcsóbb cserélni egyben a csapágyakat, nem is szólva arról ,hogy ha a sima agyban elkopott a csésze (assszem így híjják) akkor dobhatod az egészet.
American Classic meg van olyan 10e Ft-tól ami zárt csapágyas és tárcsafékes. Ismerek olyat, aki elégedetten használja 100kilójához :
nem tudom, mi a bajuk vele, nekem azzal jöttek, h pl. 1 év múlva cserélheted a csapágyakat, míg a hagyományosat ki tudod nyitni és karban tartani. Aztán késõbb kiderült, h olcsóbb cserélni egyben a csapágyakat, nem is szólva arról ,hogy ha a sima agyban elkopott a csésze (assszem így híjják) akkor dobhatod az egészet.
American Classic meg van olyan 10e Ft-tól ami zárt csapágyas és tárcsafékes. Ismerek olyat, aki elégedetten használja 100kilójához :

Posted 2003. February 10. - 17:06

ma voltam a zöldpontba és ott aszt mondták hogy inkább deore vagy xtakkor már én xtvennék mint zoogie vagy bike+2iparicsapágyas azt mondták hogy az elsõugrásánál eltörne a bike+háza mert a csapágyak nincsenek üösszekeöttetésbe, na mi véleményetek vegyakkor xtét vagy olcsó ipariscsapágyást, ja még mondta hogy a jó iparis 20-25nél KEZDÕDIK!!!
Posted 2003. February 09. - 13:00

Posted 2003. February 09. - 12:02

akkor kösssz mindenkitõl a segitséget!!! márcsak pénz kell!ha valakinek van fölösleg csak szoljon, bármikor elfogadom...
Posted 2003. February 09. - 11:58

Szerintem passzol egymashoz minden. Minden tekintetben.
Brutal kerek lesz atomtamadashoz
Brutal kerek lesz atomtamadashoz
Posted 2003. February 09. - 11:47

akkor ilyen lessz nemsoká az új hátsókerekem:felni:mamut,dt küllök,zoogie tárcsás, iparis agy.ez jó?
Posted 2003. February 09. - 10:26

ha a haz anyagarol van szo, hogy jobb anyag meg egyebek..
akkor elmondanam, hogy nekem a masodik HÜGI-m azert lett kiallitva a forgalombol mert elrepedt a kulloperem!!!
(az oldalamon vannak kepek rola)
akkor elmondanam, hogy nekem a masodik HÜGI-m azert lett kiallitva a forgalombol mert elrepedt a kulloperem!!!
(az oldalamon vannak kepek rola)
Posted 2003. February 09. - 02:49

Nem csak a csapagyak kozt lehet kulonbseg.
Egy dragabbnak a haza is mas, v masbol van. Konnyebb, erosebb stb.
A kazetta resz is lehet tok masmilyen /jobb/ mint ami pl a zoggieknak v a shimanoknak van.
De pl ott a RooX hatsoagy ami nem annyira jo mint azt eloszor gondolhatnank, mert ugy tudom hogy a kazetta felol konuszos csapagy van?
A zoggie egyebkent nalam birta, szerintem a legnagyobb baja inkabb a sulyaval van. A masik meg a kazetta, ami ugyanolyan vacak mint a shimanoke.
Egy dragabbnak a haza is mas, v masbol van. Konnyebb, erosebb stb.
A kazetta resz is lehet tok masmilyen /jobb/ mint ami pl a zoggieknak v a shimanoknak van.
De pl ott a RooX hatsoagy ami nem annyira jo mint azt eloszor gondolhatnank, mert ugy tudom hogy a kazetta felol konuszos csapagy van?
A zoggie egyebkent nalam birta, szerintem a legnagyobb baja inkabb a sulyaval van. A masik meg a kazetta, ami ugyanolyan vacak mint a shimanoke.
Posted 2003. February 08. - 17:32

mindenkepp jobb, hogy ha nem konuszos csapagy figyel benne hanem rendes szabvanyos golyos csapagy.
a reteszelese meg mindkettonek szar!!!
a reteszelese meg mindkettonek szar!!!
Posted 2003. February 08. - 17:22

a drágább iparisnak a háza jobb vagy a csapágyak? mert ha a csapágyak akkor veszek az olcsóba svédet olcson és kész egy cool.szerintem a deore hátsó agynál jobb a zoogie iparis agy.vagy tévedek?
Posted 2003. February 08. - 15:38

Mik a tapasztalatok az Xt hátsóaggyal?
Igazából vagy az vagy egy iparison gondolkodom,de az ipris normálisabbja 20 nál kezdõdik
Igazából vagy az vagy egy iparison gondolkodom,de az ipris normálisabbja 20 nál kezdõdik

Posted 2003. February 08. - 12:38

Posted 2003. February 08. - 12:06