Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ok kösz szépen ha lesz kerék akkor sztem olcsobb külõkkel azzal a DT champion 2.0val az nekem jó lesz! És mivel tu többet az drága küllõ?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
A küllök rád vannak bízva én most ennél a kerekemnél ugy láttam hogy nem spórolok és végre kipróbálom mivel tudnak többet ezek a drágább küllök.
Eddig megérte az biztos.

A bolt ahol vettem:Debrecen "Gém Regina" Csapó utca 32-34 Tel:(52)410-784

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Olcsóbb küllõk mehetnek bele szerintem, de mondjuk legalább DT champion 2.0. Az alá ne menj.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Ok kösz szépen és ezt olcsobb külõkkel nem érdemes fûzni mert több, mint a kétszerese a normál a dt küllõnél. CSak ha veszek elkéne adni a mostanit..

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Huhh várj most nyomok ugy emlékezetbõl árakat!
Felni:8000-
Agy:7000-
Küllõk:110-/db

Nekem a fostalicska 525-ös Deore-mat igencsak megdolgoztatja így muszáj most nagyobb tárcsát feltennem.

Egyébként debreceni vagyok és így szerintem tárgytalan számodra hol is vettem.De ha nem szólj és megmondom.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ÉS mennyibe került a felni meg az agy ára is érdekelne meg az, hogy hol vetted? A fékerõvel nem lesz gond 200as tárcsával a súllyal se nagyon. És az Dt Alpine IIIas küllõ mien mert még nem hallottam rólla.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Nekem pont ez van most:Double track+Novatech iparis agya.Ehez DT Alpine III-as küllök.
Egy brutális kerék,atomtámadást is túléli ha jól füzöd össze!

Egyetlen hátránya hogy kicsit "súlyos" darab és ezt nem is arra értem hogy tekerni nehezebb hanem hogy megfékezni is nagyobb fékerõre lesz szükség.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Az érdekelne engem mien felnit ajánlotok elõre? double track az jó? És a Nova tec 4 ipari csapágya agyból létezik elsõ nem átütõ tengelyes? Mert én erre az összeállításra gondoltam új elsõ kerék ügyben...

Spaz

Spaz

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

THX Winethoo ---------> :D

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Nézz be a Single Speed topicba.Egyébként a Velvártba lehet kapni sokfélét.

Spaz

Spaz

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok !

Engem az érdekelne, hol lehet kapni jó minöségü Single Speed agyat és mennyit kóstál egy.

elöre is köszi.... :)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
köszi :)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Asszem õ kereste és a Novatechnek volt ilyen agya.
Az ára nem tudom mennyi de a normál küllõs tárcsás agyaik 7(elsõ) és 12(hátsó)-ért kaphatóak!

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Valaki (MG?) keresett itt egyenes küllõs agyat.
Talált? Mennyiért? Milyet? Minden info érdekel :)

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Kösz az infot FRF!
Úgy néz ki, bigbertát veszek, de azért kicsit aggaszt, hogy nem passzol a gyorszáradapter.

Szivesen! De ez a kis eltérés lehet, hogy csak az én modellemen fordult elõ, szerintem ez nem típushiba.

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy problémám. Nem agy, vagy felni, hanem a küllõ.
Hétvégi pilisi 80 km-es túrán meglazult egy pár darab. Igazból az egyik anya be is esett a felnibe. :'(
Mi lehet az ok? És a megoldás? ???
Kösz.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Kösz az infot FRF!
Úgy néz ki, bigbertát veszek, de azért kicsit aggaszt, hogy nem passzol a gyorszáradapter.

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Elsõ agy témában szorulnék egy kis tanácsra. Segítsetek, plíz!
Úgy alakult, hogy új elsõ kereket kell összeraknom, de van egy kis bizonytalanság. Most nem átütõs villám van, de reményeim szerint hamarosan az lesz, ezért arra gondoltam, hogy egy FUNN big bertha ideális lenne, mert ahhoz van gyorszáradapter is. Ha valaki használ ilyet vagy tud róla valamit, akkor leírhatná a tapasztalatait. Az érdekelne, hogy mennyire stabil a gyorszáradapterrel, milyen erõs...

Curtispapi: nekem Big Berthám van jól mondja CinderCone és szvsz jó kis agy megéri az árát, bár nekem volt egy kis komplikációm a gyorszáradapterrel, mert egy kicsit kisebb volt az átmérõje a kelleténél és kotyogott, de az esztergályos nagybratyó megrecézte és most faxán benne van. Átütõs villával nemtom mien még sajnos nem tudtam kipróbálni úgy. Ja és egyszer már csapágy is volt benne cserélve mert kikotyogott, de szerencsére nem különleges méretû úgyhogy olcsón megúsztam. Csak ajánlani tudom. Ennyi amit elmondhatok kérem kapcsolja ki... ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
yasecnak mi a szama?
ez lenne 06309474585
0699336414

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
én egy évig használtam a B:bertát(kéket!)-szerintem fasza!-bár agyorszáram eltört de az öcsém törte el!!
szerintemmegéri!
(most egy hAverom használja átütösen neki sincs semmi gondja vele!)