Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok

Egy eleg erdekes otletem tamadt.

Rendeltem elore egy tarcsas Novatech agyat, gyorszarral hozzak, es gondoltam hogy stabilabb legyen, es kevesbe lophato(mondjuk ez a kisebb problema) kivennem a gyorszarat, s valami jo eros tengellyel helyettesitenem, ami stabilabba teszi a telot is, es nem kell feljek, hoyg kiesik a kerekem, mint haveromnak egy sima padkatol..

tudtok olyan tengelyet, ami jo lehet, vagy valakit, aki tudna Nekem csinalni ilyet ?

Gas

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szasztok!

Nem tudjátok, van e mo-i forgalmazója az alex felniknek?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Off:

15ért vihetsz egy bike+ átütõst mammoth felnibe fûzve DT küllõvel! ;)

On

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Funn Big Bertha 22.500 Ft darabja.

fsa

fsa

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
milyen durvabb atutos elso agyat javasoltok?

hyper-hyper

hyper-hyper

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Jó cc-re.Még freeride-ra is.Örök élet+1 nap még ki nem nyírod 8) 8) 8) 8) 8) 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
mi a véleményetek mach1 520 felnirõl deore aggyal és dt akármi 35fts küllökröl? ccre tul durva vagy azé elmegy?nem mintha ázfüzetném azért a 100grammért a gépem, csak miután a freerideosok elég furán néztzék a ccs vázam, gondoltam, h emiatt van :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Szerintem nem függ a gépek és az anyag földrajzi elhelyezkedésétõl a kapott alkatrész minõsége. Ha ua az anyag és ua gépek (idõben cserélt alkatrészekkel) akkor mindegy ki nyomja a gombot, hol nyomja a gombot (már ha egyáltalán van gomb amit nyomni kell).

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
azaaz tegnap felhivtam mer be is lett fûzve!!!!!

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
A Made in USA az miért jobb? Taiwanon szart csinálnak?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Csak a Wheelsmith-nek nem 39 db-ja, hanem 139... ;)

fsa

Tudom, hogy felváltotta, már van is pótba régi Made in USA, ha ezekkel valami történne.... De nem árt az óvatosság, ha Rhyno Lite, és 32-es, akkor azonnal megyek érte, most égen-földön ilyet keresek.

fsa

fsa

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
rob:

gyapi eszközeit(tolomérõvel centiroz, kiegyenesített Dt t fûzõtt a kerekembe...) nem igazán tolerálom(akár mások)
más:
a made in usa felnit felváltotta a designed in the usa,
de a loungoban láttam egy originalt(használt, régit hol lehet kapni?)
a zé is jo fej....

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Talán WheelSmith!? Az sem rossz.

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
és mivan ha ez W mert az is lehet sõt????? na az milyen mert ha szar vetetek dt inkább

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Az én Stinkyben is gyárilag az a bizonyos "M" betûs küllõ van. Márkája pontosan: M spokes. És ténylweg nagyon jó... ;)

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
tényleg (na erre nem is gondoltam) és az jó? 39/dbja mást nemtudok róla

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
biztos Mach

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
na megvettem és funn lett csak még nincs be füzve a faterom olyan küllöt vett bele amin egy 'M' betû van a xfactorba azt mondták neki hogy ez a legjobb, jobb mint a dt, ez igaz, és amúgy milyen márka????

nagyí

nagyí

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Mbalazs: Szerintem vegyél Funn agyat,én is azt vettem és bevált ,mondjuk én nem sokat használtam még de zsírul néz ki.

tompeetrial

tompeetrial

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!
Bocs hogy így beleírok,de olvastam ezt az egyenesküllõs dolgot!A Mammuth felni elvileg és gyakorlatilag is k. erõs,méghozzá a merevsége miatt,többekközt ezért ilyen magas!(anyagminõség...)Ha azt befûzöd egyenesküllõs agyba,egyszerûen túl merev lesz a rendszer,semmi nyúlás,semmi rugalmasság.Ezért ha leugrasz 2 méterrõl ,és nem puhán,elfordult brinyóval érkezel,az energia elnyelése egy szép nyolcasban nyílvánulhat meg,hisz a kerék nem képes merevsége miatt elnyeni azt!Persze ez egy tökéletes érkezésnél nem jelentkezik.Javaslom cseréld ki a küllõket 2-1.8 mm-esre,a felnit Alex dx32-re(40 mm széles) Nekem ez így bevált,még hátul is tárcsát használok,és így sem lesz nyolcasom!Ez a rendszer így kategóriafüggetlen,hasznája az ember dh-ra,triálra,vagy akár dirtre!
A fûzés megint forró pont.Nekem Yasec fûzte a kereket,mert azt mondta :"õ még itt magyarországon nem találkozott olyan emberrel aki normálisan be tud fûzni egy egyenesküllõs rendszert!",ez persze nem azt jelenti hogy nincs.
Üdv:tompee