Sziasztok
Egy eleg erdekes otletem tamadt.
Rendeltem elore egy tarcsas Novatech agyat, gyorszarral hozzak, es gondoltam hogy stabilabb legyen, es kevesbe lophato(mondjuk ez a kisebb problema) kivennem a gyorszarat, s valami jo eros tengellyel helyettesitenem, ami stabilabba teszi a telot is, es nem kell feljek, hoyg kiesik a kerekem, mint haveromnak egy sima padkatol..
tudtok olyan tengelyet, ami jo lehet, vagy valakit, aki tudna Nekem csinalni ilyet ?
Gas
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Indította
Winethoo
, 2003. január 28. 15:35
Írta 2003. június 18. - 12:40

Írta 2003. június 10. - 11:09

Írta 2003. június 02. - 14:48

Írta 2003. június 02. - 14:46

Írta 2003. június 02. - 14:41

Írta 2003. június 01. - 16:17

Jó cc-re.Még freeride-ra is.Örök élet+1 nap még ki nem nyírod 8) 8) 8) 8) 8) 8)
vendég__*
Írta 2003. június 01. - 15:34

mi a véleményetek mach1 520 felnirõl deore aggyal és dt akármi 35fts küllökröl? ccre tul durva vagy azé elmegy?nem mintha ázfüzetném azért a 100grammért a gépem, csak miután a freerideosok elég furán néztzék a ccs vázam, gondoltam, h emiatt van

Írta 2003. június 01. - 02:52

Szerintem nem függ a gépek és az anyag földrajzi elhelyezkedésétõl a kapott alkatrész minõsége. Ha ua az anyag és ua gépek (idõben cserélt alkatrészekkel) akkor mindegy ki nyomja a gombot, hol nyomja a gombot (már ha egyáltalán van gomb amit nyomni kell).
Írta 2003. május 31. - 23:05

Írta 2003. május 30. - 22:21

Írta 2003. május 30. - 20:50

Csak a Wheelsmith-nek nem 39 db-ja, hanem 139... 
fsa
Tudom, hogy felváltotta, már van is pótba régi Made in USA, ha ezekkel valami történne.... De nem árt az óvatosság, ha Rhyno Lite, és 32-es, akkor azonnal megyek érte, most égen-földön ilyet keresek.

fsa
Tudom, hogy felváltotta, már van is pótba régi Made in USA, ha ezekkel valami történne.... De nem árt az óvatosság, ha Rhyno Lite, és 32-es, akkor azonnal megyek érte, most égen-földön ilyet keresek.
Írta 2003. május 30. - 16:20

rob:
gyapi eszközeit(tolomérõvel centiroz, kiegyenesített Dt t fûzõtt a kerekembe...) nem igazán tolerálom(akár mások)
más:
a made in usa felnit felváltotta a designed in the usa,
de a loungoban láttam egy originalt(használt, régit hol lehet kapni?)
a zé is jo fej....
gyapi eszközeit(tolomérõvel centiroz, kiegyenesített Dt t fûzõtt a kerekembe...) nem igazán tolerálom(akár mások)
más:
a made in usa felnit felváltotta a designed in the usa,
de a loungoban láttam egy originalt(használt, régit hol lehet kapni?)
a zé is jo fej....
Írta 2003. május 30. - 15:05

Írta 2003. május 30. - 13:43

és mivan ha ez W mert az is lehet sõt????? na az milyen mert ha szar vetetek dt inkább
Írta 2003. május 30. - 08:44

Az én Stinkyben is gyárilag az a bizonyos "M" betûs küllõ van. Márkája pontosan: M spokes. És ténylweg nagyon jó...

Írta 2003. május 29. - 22:50

Írta 2003. május 29. - 22:44

Írta 2003. május 29. - 22:41

na megvettem és funn lett csak még nincs be füzve a faterom olyan küllöt vett bele amin egy 'M' betû van a xfactorba azt mondták neki hogy ez a legjobb, jobb mint a dt, ez igaz, és amúgy milyen márka????
Írta 2003. május 29. - 21:38

Mbalazs: Szerintem vegyél Funn agyat,én is azt vettem és bevált ,mondjuk én nem sokat használtam még de zsírul néz ki.
Írta 2003. május 28. - 16:40

Sziasztok!
Bocs hogy így beleírok,de olvastam ezt az egyenesküllõs dolgot!A Mammuth felni elvileg és gyakorlatilag is k. erõs,méghozzá a merevsége miatt,többekközt ezért ilyen magas!(anyagminõség...)Ha azt befûzöd egyenesküllõs agyba,egyszerûen túl merev lesz a rendszer,semmi nyúlás,semmi rugalmasság.Ezért ha leugrasz 2 méterrõl ,és nem puhán,elfordult brinyóval érkezel,az energia elnyelése egy szép nyolcasban nyílvánulhat meg,hisz a kerék nem képes merevsége miatt elnyeni azt!Persze ez egy tökéletes érkezésnél nem jelentkezik.Javaslom cseréld ki a küllõket 2-1.8 mm-esre,a felnit Alex dx32-re(40 mm széles) Nekem ez így bevált,még hátul is tárcsát használok,és így sem lesz nyolcasom!Ez a rendszer így kategóriafüggetlen,hasznája az ember dh-ra,triálra,vagy akár dirtre!
A fûzés megint forró pont.Nekem Yasec fûzte a kereket,mert azt mondta :"õ még itt magyarországon nem találkozott olyan emberrel aki normálisan be tud fûzni egy egyenesküllõs rendszert!",ez persze nem azt jelenti hogy nincs.
Üdv:tompee
Bocs hogy így beleírok,de olvastam ezt az egyenesküllõs dolgot!A Mammuth felni elvileg és gyakorlatilag is k. erõs,méghozzá a merevsége miatt,többekközt ezért ilyen magas!(anyagminõség...)Ha azt befûzöd egyenesküllõs agyba,egyszerûen túl merev lesz a rendszer,semmi nyúlás,semmi rugalmasság.Ezért ha leugrasz 2 méterrõl ,és nem puhán,elfordult brinyóval érkezel,az energia elnyelése egy szép nyolcasban nyílvánulhat meg,hisz a kerék nem képes merevsége miatt elnyeni azt!Persze ez egy tökéletes érkezésnél nem jelentkezik.Javaslom cseréld ki a küllõket 2-1.8 mm-esre,a felnit Alex dx32-re(40 mm széles) Nekem ez így bevált,még hátul is tárcsát használok,és így sem lesz nyolcasom!Ez a rendszer így kategóriafüggetlen,hasznája az ember dh-ra,triálra,vagy akár dirtre!
A fûzés megint forró pont.Nekem Yasec fûzte a kereket,mert azt mondta :"õ még itt magyarországon nem találkozott olyan emberrel aki normálisan be tud fûzni egy egyenesküllõs rendszert!",ez persze nem azt jelenti hogy nincs.
Üdv:tompee