Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jah igen. tavaly a cseke jól felmérte a várható keresletet, és hozott belõle vagy 20 darabot, amit úgy elvittek, mint etióp gyerek az ebédjegyet.
reméljük idénre több lesz.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
az az agy olyan hogy nincs. valahol volt róla szó hogy milyen lesz ha lesz. kérdezd fityiszt neki van ilyenje is.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Biztos volt már szó róla, de lusta vagyok keresgélni... szóval milyen a B+ single speed agya(amit bemutattak a Bikemagban)?
Hová esik a láncvonal?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Köszi srácok!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A tengely hossza a villától függ, a szabvány meg, ahogy rob is írta, 110 mm, ha kisebb, akkor rendszerint adnak hozzá adaptert.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
még valami: bike+ és novatech úgy 9 ezer, funn kb 15-16 ezer, roox 22-25 ezer, gustav m 30 ezer, a többi felette.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha funn, akkor érthetõ, mert ahhoz kell még gyûrû. ha kangaroo, akkor is, mert a kangaroo villák agytávolsága kisebb. a többi amúgy szabvány: 110 mm (ellenben a sima agy 100 mm-erével.) mellesleg a funn-hoz is azért kell alátátgyûrû, mert átalakítható sima tengelyesre, és csak igy tudták megoldani.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ha már így válaszoltál, talán azt is tudod, hogy vannak ugye szélesebb tengellyel rendelkezõk is? Mert épp egy Supernovába keresek egyet. Ha keskenyebb, akkor alátétekkel ki lehet kiszöbölni a hiányt? Vagy a fék miatt ez lehetetlen... kicsit zavaros a kérdés, de talán érthetõ. Mert van egy agy, de az kicsinek tûnik.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Olcsót tizenikszért (13-15) jót és szépet meg 30-40-ért.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Átütõs elsõ agyat mennyiért lehet kapni ami jó és szép és olcsó?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
haversrácnak nyáron épp egy kenda fordult le a felnijérõl. elég viccesen nézett ki a váz között dagadó belsõ ;D
de lehet hogy a te felniden nem lesz semmi gond. ha lehet próbáld meg a boltban mielõtt megveszed. ha nagyon lötyög akkor még mindig marad az hogy 3bar-t nyomsz bele aztán akkor csak nem jön le

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
hm... ::)
hát most raktam rá az 1.95-ösöket és 3 kézzel is alig ment!!! 8) :o
én KENDA FR-t akarok rája venni!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
b+ action felnim van. belsõ szélessége 18mm.
2.35ös maxxis minion dh van rajt.
alig bírom felrakni a felnire--->leszedni se lehet egykönnyen--->szerintem nem fog lefordulni alacsony nyomáson sem. :)
szóval ha félkézzel fel tudod rakni a külsõt keskeny felnire, akkor esélyes a lefordulás szvsz.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
nek km ben kell merni ..

relativ .
az adott hely szabja meg a kanyar tipushoz, ivhez mi a gyors.

de ez a gyakorlatban derul ki , tobb fele gumit ki kell probalni , vannak olyan /pl maxxis/ ami eleg jol all kulonfele felniken, nem kell egybol panikolni.
altalaban a kevlar azon belul a panaracer a legproblemasabb a lefordulas temaban , annak ellenere nekem nem volt meg vele problema .

a jo guminyomas is sokat jelent..szal hajra!
'

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
aham...
szóval akkor azt mondjátok hogy nem igazán kell lecserélnem a felnijeimet ahoz hogy feltegyem rá a 2.35-ös gumikat???
mondjuk az is igaz hogy ez a felni csak átmeneti...
majd a nyáron lecserélem! 8)
az mit jelent hogy gyors kanyar???? ???
35,40 km/h???

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
át szerintem azért belsõ szélességböl nem kell 28 mm egy 2.3 külsõhöz. pölö maxxis larsen ttvel nem biztos, hogy freerideolni kell, hanem mászni, ahhoz meg nem kell. de zúzósabb felhasználásra jobb a szélesebb ez egyértelmü. elöl egy speedtrackert használok és jol mevan a 2.3asal.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A fenti méretek a felni belsõ méretei?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
de, rá tudod tenni, csak elképzelhetõ, hogy egy gyordabb kanyarban szépen lefordul róla, mert nem tudja eléggé "kifeszíteni" a külsõt...

kislust

UI. egyébként én elég sokáig nyomtam egy keskeny felnivel(remerx grandrock) és 2,35-ös highrollerrel

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
de rátudod rakni...

csak könnyebben leford róla kanyarodáskor és könnyebben felütöd...

de attól még felrakhatod rá...

Xian: Én arra max 2,2", de inkább 2,1"ost raknék, ha nagyon nyúznám. Persze a 2,3" os is rámehetne, de lásd fentebb a probléma lehetõségeket...

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
jah aham igen!!!!!!! ;D ;D
bocs! igen az cm akart lenni.
akkor azt mondod hogy erre még véletlenül sem tom rárakni a 2.35-ös BIKE+ FR-t??? ??? :-\ :-\ :'( :'(