jah igen. tavaly a cseke jól felmérte a várható keresletet, és hozott belõle vagy 20 darabot, amit úgy elvittek, mint etióp gyerek az ebédjegyet.
reméljük idénre több lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Indította
Winethoo
, 2003. január 28. 15:35
Írta 2004. február 10. - 09:58

Írta 2004. február 09. - 18:25

az az agy olyan hogy nincs. valahol volt róla szó hogy milyen lesz ha lesz. kérdezd fityiszt neki van ilyenje is.
Írta 2004. február 09. - 12:55

Biztos volt már szó róla, de lusta vagyok keresgélni... szóval milyen a B+ single speed agya(amit bemutattak a Bikemagban)?
Hová esik a láncvonal?
Hová esik a láncvonal?
Írta 2004. február 09. - 12:34

Írta 2004. február 09. - 12:31

A tengely hossza a villától függ, a szabvány meg, ahogy rob is írta, 110 mm, ha kisebb, akkor rendszerint adnak hozzá adaptert.
Írta 2004. február 09. - 12:29

még valami: bike+ és novatech úgy 9 ezer, funn kb 15-16 ezer, roox 22-25 ezer, gustav m 30 ezer, a többi felette.
Írta 2004. február 09. - 12:27

ha funn, akkor érthetõ, mert ahhoz kell még gyûrû. ha kangaroo, akkor is, mert a kangaroo villák agytávolsága kisebb. a többi amúgy szabvány: 110 mm (ellenben a sima agy 100 mm-erével.) mellesleg a funn-hoz is azért kell alátátgyûrû, mert átalakítható sima tengelyesre, és csak igy tudták megoldani.
Írta 2004. február 09. - 12:07

Ha már így válaszoltál, talán azt is tudod, hogy vannak ugye szélesebb tengellyel rendelkezõk is? Mert épp egy Supernovába keresek egyet. Ha keskenyebb, akkor alátétekkel ki lehet kiszöbölni a hiányt? Vagy a fék miatt ez lehetetlen... kicsit zavaros a kérdés, de talán érthetõ. Mert van egy agy, de az kicsinek tûnik.
Írta 2004. február 09. - 12:02

Írta 2004. február 09. - 11:58

Írta 2004. február 07. - 14:43

haversrácnak nyáron épp egy kenda fordult le a felnijérõl. elég viccesen nézett ki a váz között dagadó belsõ ;D
de lehet hogy a te felniden nem lesz semmi gond. ha lehet próbáld meg a boltban mielõtt megveszed. ha nagyon lötyög akkor még mindig marad az hogy 3bar-t nyomsz bele aztán akkor csak nem jön le
de lehet hogy a te felniden nem lesz semmi gond. ha lehet próbáld meg a boltban mielõtt megveszed. ha nagyon lötyög akkor még mindig marad az hogy 3bar-t nyomsz bele aztán akkor csak nem jön le
Írta 2004. február 07. - 14:31

hm... :
hát most raktam rá az 1.95-ösöket és 3 kézzel is alig ment!!! 8)
én KENDA FR-t akarok rája venni!

hát most raktam rá az 1.95-ösöket és 3 kézzel is alig ment!!! 8)

én KENDA FR-t akarok rája venni!
Írta 2004. február 07. - 12:13

b+ action felnim van. belsõ szélessége 18mm.
2.35ös maxxis minion dh van rajt.
alig bírom felrakni a felnire--->leszedni se lehet egykönnyen--->szerintem nem fog lefordulni alacsony nyomáson sem.
szóval ha félkézzel fel tudod rakni a külsõt keskeny felnire, akkor esélyes a lefordulás szvsz.
2.35ös maxxis minion dh van rajt.
alig bírom felrakni a felnire--->leszedni se lehet egykönnyen--->szerintem nem fog lefordulni alacsony nyomáson sem.

szóval ha félkézzel fel tudod rakni a külsõt keskeny felnire, akkor esélyes a lefordulás szvsz.
Írta 2004. február 07. - 11:55

nek km ben kell merni ..
relativ .
az adott hely szabja meg a kanyar tipushoz, ivhez mi a gyors.
de ez a gyakorlatban derul ki , tobb fele gumit ki kell probalni , vannak olyan /pl maxxis/ ami eleg jol all kulonfele felniken, nem kell egybol panikolni.
altalaban a kevlar azon belul a panaracer a legproblemasabb a lefordulas temaban , annak ellenere nekem nem volt meg vele problema .
a jo guminyomas is sokat jelent..szal hajra!
'
relativ .
az adott hely szabja meg a kanyar tipushoz, ivhez mi a gyors.
de ez a gyakorlatban derul ki , tobb fele gumit ki kell probalni , vannak olyan /pl maxxis/ ami eleg jol all kulonfele felniken, nem kell egybol panikolni.
altalaban a kevlar azon belul a panaracer a legproblemasabb a lefordulas temaban , annak ellenere nekem nem volt meg vele problema .
a jo guminyomas is sokat jelent..szal hajra!
'
Írta 2004. február 06. - 18:19

aham...
szóval akkor azt mondjátok hogy nem igazán kell lecserélnem a felnijeimet ahoz hogy feltegyem rá a 2.35-ös gumikat???
mondjuk az is igaz hogy ez a felni csak átmeneti...
majd a nyáron lecserélem! 8)
az mit jelent hogy gyors kanyar???? ???
35,40 km/h???
szóval akkor azt mondjátok hogy nem igazán kell lecserélnem a felnijeimet ahoz hogy feltegyem rá a 2.35-ös gumikat???
mondjuk az is igaz hogy ez a felni csak átmeneti...
majd a nyáron lecserélem! 8)
az mit jelent hogy gyors kanyar???? ???
35,40 km/h???
Írta 2004. február 06. - 17:54

át szerintem azért belsõ szélességböl nem kell 28 mm egy 2.3 külsõhöz. pölö maxxis larsen ttvel nem biztos, hogy freerideolni kell, hanem mászni, ahhoz meg nem kell. de zúzósabb felhasználásra jobb a szélesebb ez egyértelmü. elöl egy speedtrackert használok és jol mevan a 2.3asal.
Írta 2004. február 06. - 14:51

Írta 2004. február 06. - 14:46

de, rá tudod tenni, csak elképzelhetõ, hogy egy gyordabb kanyarban szépen lefordul róla, mert nem tudja eléggé "kifeszíteni" a külsõt...
kislust
UI. egyébként én elég sokáig nyomtam egy keskeny felnivel(remerx grandrock) és 2,35-ös highrollerrel
kislust
UI. egyébként én elég sokáig nyomtam egy keskeny felnivel(remerx grandrock) és 2,35-ös highrollerrel
Írta 2004. február 06. - 14:45

de rátudod rakni...
csak könnyebben leford róla kanyarodáskor és könnyebben felütöd...
de attól még felrakhatod rá...
Xian: Én arra max 2,2", de inkább 2,1"ost raknék, ha nagyon nyúznám. Persze a 2,3" os is rámehetne, de lásd fentebb a probléma lehetõségeket...
csak könnyebben leford róla kanyarodáskor és könnyebben felütöd...
de attól még felrakhatod rá...
Xian: Én arra max 2,2", de inkább 2,1"ost raknék, ha nagyon nyúznám. Persze a 2,3" os is rámehetne, de lásd fentebb a probléma lehetõségeket...
Írta 2004. február 06. - 14:41

jah aham igen!!!!!!! ;D ;D
bocs! igen az cm akart lenni.
akkor azt mondod hogy erre még véletlenül sem tom rárakni a 2.35-ös BIKE+ FR-t??? ??? :-\ :-\ :'( :'(
bocs! igen az cm akart lenni.
akkor azt mondod hogy erre még véletlenül sem tom rárakni a 2.35-ös BIKE+ FR-t??? ??? :-\ :-\ :'( :'(