Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Görgõ vs. szobabicikli

- - - - -

• Please log in to reply
899 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
szerintam tegyél alá,hogy pont szintbe legyen,hegy szimulálásához meg tényleg tehetsz petöfit vagy jokait..:)

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Fontos, hogy legyen elsõkerék támasztó vagy nincs túlzott gyakorlati jelentõsége? Gondolom annyit segít, hogy nem forog el a kormány.
Láttam olyan csomagot, amiben gyárilag benne volt, de az olcsóbb modellek mellõl valószínûleg "kispórolják", mert nem volt efféle utalás.

én 3-4 bikemagot használtam erre a célra (persze bezacskózva, hogy össze ne izzadjam), hogy a két agy egy szintben legyen, hogy ne csússzak le az ülésrõl, mert egy óra után kezd nagyon nyomni, ha rosszul ülsz (nekem legalábbis)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
én nem éreztem hiányát - igaz, az elsõkeréktámaszt még nem is próbáltam -, néha szoktam alá tenni egy-egy Petõfi kötetet :)
elfordulni nem fog a kerék, esetleg ha rángatod a kormányt...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

banda

banda

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Fontos, hogy legyen elsõkerék támasztó vagy nincs túlzott gyakorlati jelentõsége? Gondolom annyit segít, hogy nem forog el a kormány.
Láttam olyan csomagot, amiben gyárilag benne volt, de az olcsóbb modellek mellõl valószínûleg "kispórolják", mert nem volt efféle utalás.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
bocs,uj vagyok

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

Atikaaa györ kb 300km tölletek:)sry

Szépen szétoffolod a topikod. Ha eladni való görgõd van, tedd fel az apróra a BikeMag-on....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Atikaaa györ kb 300km tölletek:)sry

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
bocs,nem tudom elmentek-e az üzenetek mindenkinek,béna vagyok:)monoron lakom,nem viszem le sátoraljaujhelyre.akit tényleg érdekel inkább egy mailt dobjon.
robko66@citromail.hu

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
most néztem épp ridebike nál 62.000HUF kitámaszto nélkül

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
tipusszáma T-1460 cycleforce swing sárga szinü + van hozzá elsö kitámaszto(gyári tacx) ez kb igy 60.000HUF volt,40-ért odaadom,a másik szintén tacx tipussszámát nem tudom,az ilyen egyensulyozos de tudtommal lehet hozzá kapni hátso rögzitöt is ez 16.000HUF volt ezt 10-ért odaadom.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
bocs aki kérdezte priviben,véletlenül kiixeltem:)de holnapra elökeresm a papirt és beirom ide

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ha érdekel van 2 elado görgöm,1sima tacx 10k meg 1 profi tacx 40k-ban,1x lettek használva(nekem nem jön be a görgö de lehet csak eröltetni kéne) a drágábbat majdnem 60.000huf-ért vettem elsö kitámasztoval együtt van.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Csakis slickkel.
"Nice boys don't play rock and roll"

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

ámátööööör kérdés:)nagyon az..:D gondolkozok egy görgö beszerzésén,és az lenne ezzel kapcsban a kérdésem,hogy a montit simán tudom használni gumi csere nélkül is?persze nem überhiperatombrutál déhá gumiról lenne szó..

Tudod használni, de zajos és egy kicsit "rázós" élmény.
Én egy szarrá kopott külsõt tettem a tartalék kerekemre, azzal jó.
Egyébként 2000 Ft a Rubena 1.25-ös slick gumi.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
ámátööööör kérdés:)nagyon az..:D gondolkozok egy görgö beszerzésén,és az lenne ezzel kapcsban a kérdésem,hogy a montit simán tudom használni gumi csere nélkül is?persze nem überhiperatombrutál déhá gumiról lenne szó..

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Két fajta a jó a taxc és a minoura......

Egyetértek.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Valószínû, hogy a Tacx Satori mellett fogok dönteni. Gondolkodtam rajta, hogy olyat vegyek-e ami hálózatról is megy, de elhessegettem a dolgot, "nemá hogy" még fizessem az áramot is :D Neuzernél 77ezer forint de ebayon csak 40ezer!! Majdnem elájultam a különbségtõl.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Két fajta a jó a taxc és a minoura......

1etlen amatõr

1etlen amatõr

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Még egyszer kösz a saját tapasztalatokat, asszem akkor ennél jobban nem görcsölök rá erre a zajkeltésre. Jó ötlet, majd a metál elnyomja... :)
Most tegyem fel azt a jópofa kérdést, hogy akkor szerintetek milyet vegyek? ;)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Halk görgõkrõl senkinek semmi ötlet tipp?

Szerintem ne gondolkodd túl, slick gumival egyik sem elviselhetetlen.