Jelentkezz be Regisztrálj
Görgõ vs. szobabicikli
Írta 2010. október 22. - 13:31
Írta 2010. október 22. - 13:09
Írta 2010. október 22. - 10:56
Ma összesen kb 1 órát mentem rajta, többször 5-10percre szétosztva a délután alatt. Egy darabig csak szokni fogom a mûködését. Tacx Antares-t vettem egy tök alapmodellt, nincs rajta semmi extra. Van mellette egy Tacx Syriusom is, azon nyomom az erõfejlesztõket ezen meg majd az átmozgató alapozó tekeréseket. De nagyon jó modell ez az Antares is, emellé is lehet venni elsõkerékrögzítõ adaptert is és nagyon halk, nem is volt vészes az ára sem. A görgõi lejtõs kiképzésûek, így középre terelik a kereket ha a szélre mennék. Ez az Elite sem lehet rossz amit mutattál, de ennyit nem akartam már rákölteni. A Keitler meg úgy látom a görgõk Ferrarija, az a ventillátor bomba ötlet, te magad termeled a hûtõszelet is tekerés közben, viszont az ára nem az én zsebemhez van szabva. Te milyet vettél?
Én szandálban nyomtam, a bringáscipõt még az elsõ pár alkalomra nélkülözni fogom, elõször menetbiztonságot kell gyûjteni.
Én egy Kreitler-t vettem. Kreitler Alloy 3.0
Ha minden igaz hétfõn érkezik meg, vagy kedden.. izgatottan várom:)
Írta 2010. október 21. - 22:01
Írta 2010. október 21. - 21:29
Én szandálban nyomtam, a bringáscipõt még az elsõ pár alkalomra nélkülözni fogom, elõször menetbiztonságot kell gyûjteni.
Írta 2010. október 21. - 20:34
Pl itt egy megoldás:
Kreitler rollers
+ itt egy oldal, az alján láthatod, hogy milyen henger átmérõ milyen ellenállást jelent és hogy növelheted az ellenállást egyéb kiegészítõkkel:
http://kreitler.com/...section=wattage
Vannak olyan görgõk ahol direkt van egy csík a henger közepén, hogy azon a csikon tartsd a kereket. Még jó, hogy nem ilyet vettél:)
Elite V-Arion Parabolic Inertial Rollers Only
Én az én görgõm sima sportcipõben fogom kipróbálni, így talán kisebbet esek elsõre:)
Mennyit tekertél és mennyire fáradtál el?
Írta 2010. október 21. - 17:09
Írta 2010. október 21. - 14:51
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. október 21. - 12:30
Ma megtettem az elsõ km-em szabadgörgõn. Iszonyatosan ment, kétszer elestem megrándítottam a bal karom, vagy 15ször leugrottam róla, összekarcoltam a falat is egy helyen és a combom egyik izma esés közben a kelleténél nagyobbat nyúlt. De az a pár méter amit sikerült megtennem esés és hiba nélkül nagyon király volt. Azt hiszem a fokozatosság elvét kell követnem.
Nekem a jövõ hét elején érkezik meg a szabadgörgõm. Még sosem használtam. Kicsit tartok azért tõle:)) De remélem nem így fogom elkezdeni mint TE:)))
Írta 2010. október 21. - 12:09
Írta 2010. szeptember 14. - 20:18
Köszi a segítséget!
Írta 2010. szeptember 14. - 15:18
Igen, így értettem! köszi a választ!
Még annyi, hogy esetleg érdemes a Satorit venni Sirius helyett?
Ha a Decathlonban veszed, akkor mindenképpen, ott ugyanis valamiért lényegesen olcsóbb, mint máshol. Nekem is az van.
Írta 2010. szeptember 14. - 15:15
Még annyi, hogy esetleg érdemes a Satorit venni Sirius helyett?
Írta 2010. szeptember 14. - 14:30
Írta 2010. szeptember 14. - 14:25
Heti 4-5 edzésre kellene, ha majd bejön a hideg, vagy ha tartósan ilyen szutyok, esõs idõ lesz, mint a múlt hét végén is...
Írta 2010. június 06. - 12:13
Valaki tudna segiteni akinek Tacx Flow gorgoje van? Egyenlore nem ertem hogy meri a pedalfordulatot? Nem ujonan vettem, szval nemtudom hianyzik e a csomagbol valami hozza.
Masik hogy a gorgot mennyire szorítja az ember ra gumira? Pl. most kicsit kezzel meglokve forog majd hirtelen forditassal megcsuszik a gorgon szval nemtom mi az optimalis. Hometrainre gumi 28-as
Szval ha valakinek van ilyen gorgoje sok tapasztalattal megkerhetnem hogy dobjon privit?
Koszi
Írta 2010. április 11. - 22:14
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. április 11. - 21:37
Ellenérveitek ellenére elmentünk és megnéztük a görgõt, nagyon stabil volt, lehet vele fokozatot is váltani használva sem sokat volt úgyhogy megvettük. Zörögni egyáltalán nem zörög, a gumi kicsit nyikorog rajt, de nem is volt teljesen felfújva így lehet az a hunyó.
Még lenne egy kérdésem: ti is a "rendes" bringátokat használjátok a görgõn vagy van egy rat-bike erre a célra?
ha jót akarsz inkább vegyél valami szutykot
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 11. - 21:29
Még lenne egy kérdésem: ti is a "rendes" bringátokat használjátok a görgõn vagy van egy rat-bike erre a célra?
Írta 2010. április 01. - 15:40
figyeld az aprót este
Tudsz valami jó vételrõl?