Olaf!
Elég az 5 karakter! De az én rajtszámomat akkor át kell írni! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. January 06. 14:29
Posted 2003. February 05. - 08:33

Posted 2003. February 05. - 00:10

Posted 2003. February 04. - 22:33

Posted 2003. January 30. - 23:35

Posted 2003. January 27. - 16:01

Posted 2003. January 27. - 15:55

Én azt hiszem, hogy ehhez a levélhez nem kell semmit hozzáfûzni.
Én az idén kezdem a maratonokat, egyelõre csak keveset, de ahogy le volt írva: magamat akarom legyõzni és felmérni. Mert ez kell ahhoz, hogy a mindennapi taposómalomból kiszálljak.
Én az idén kezdem a maratonokat, egyelõre csak keveset, de ahogy le volt írva: magamat akarom legyõzni és felmérni. Mert ez kell ahhoz, hogy a mindennapi taposómalomból kiszálljak.
Posted 2003. January 27. - 15:14

ez ÍGY van... sajna én még nem tudtam indulni egy maratonon sem, sokan tudják miért... de az életforma az megvan és ez a légyeg 
maraton lives 4ever

maraton lives 4ever

Posted 2003. January 27. - 15:08

Sziasztok kaptunk egy aranyos levelet olvassátok el sztem nagyon aranyos. A szerzõ nevét nem írom le mert nem tud rõla hogy mûvét közlöm.
"Szevasztok!
Ha nem zavarok, szeretnék a kerékpározás terén egy-két gondolatot elereszteni.
Minden kerékpárosnak, aki bármilyen maratonra eddig nevezett vagy csak ezután fog nevezni kívánok erõteljes felkészülést és eredményes szereplést. Annak pedig, aki még csak gondolkodik rajta hogy belevágjon egy ilyen akcióba vagy sem, annyit üzennék, hogy kezdje a rövidebb távokkal, de KEZDJE EL!!! Minden kerékpár õrültnek el kell menni egyszer egy maratonra, ahol jól megfertõzõdik és már alig várja hogy újra és újra leamortizálhassa magát és féltett járgányát. Csodálatos érzés megdolgozni azért, hogy az ember eljusson Budáról Visegrádra a Pilisen keresztül, esetleg egy jó mászást követõen a Kékes tetejérõl vagy akár Bánkútról "alámerülhessen" és a természetbe beépülve szinte részese lehessen annak. Mert a mountain-bike errõl is szól. Nem szégyenlem, hogy az egyik maratonon megálltam egy hegyi pataknál és megmosakodtam, nekem ez is belefért. A lényeg az, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelõ tempót, távot és erõbeosztást, hiszen azért a legtöbb embernek - persze szint id!
õn belül - a részvétel a legfontosabb.
Egy maratonon az egyén saját magának kell hogy bebizonyítsa mire is képes, aki itt elindul az biztos hogy nyer. Ha nem is aranyérmet, de egy olyan életre szóló élményt, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Persze minden maratont követ egy másik, de az már egy MÁSIK. Miért ne legyünk ott annyin, amennyin csak tudunk, hiszen alig vártuk, hogy hazánkat is elkapja a maraton-láz! A magam részérõl én mind az országúti, mind a hegyi kerékpározást egyaránt szeretem, mindkettõnek megvan a maga szépsége és nagy örömmel vettem, hogy az egriek ez évben már országúti maratont is szerveznek. Itt Vác környékén sok lehetõség van mindkét irányzat mûvelésére, de szervezett "vékony kerekû" maratonokat eddig csak elvétve lehetett találni. Biztosan részt fogok venni az egri bulin, és ha az égiek is úgy akarják - és az autósok sem fognak minket az aszfaltba taposni - egy újabb megmérettetésen vehetünk részt.
Ezen sorok írásakor kezemet lelkesedésem és a kerékpározás iránti elkötelezettségem vezette. Nem arról akartam írni, hogy milyen negatív érzéseim vannak akár a hazánkat itthon és külföldön képviselõ versenyzõink támogatottságáról, akár a kerékpárutak építésérõl és minõségérõl, mert ezzel oldalakon keresztül lehetne foglalkozni. Ebben a pár sorban - így év elején - csak azokat a kerékpáros fajtársaimat akartam buzdítani egy kicsit, akik nem versenyszinten ûzik ezt a sportot, de mégis szeretnék magukat kipróbálni egy versenyszerû rendezvényen. A maraton egy életforma, életed részévé válik és egyszer csak azt veszed észre, hogy év elején már a naptáradat is hozzá igazítod.
Sok sikert mindenkinek és az ERÕ legyen velünk! "
"Szevasztok!
Ha nem zavarok, szeretnék a kerékpározás terén egy-két gondolatot elereszteni.
Minden kerékpárosnak, aki bármilyen maratonra eddig nevezett vagy csak ezután fog nevezni kívánok erõteljes felkészülést és eredményes szereplést. Annak pedig, aki még csak gondolkodik rajta hogy belevágjon egy ilyen akcióba vagy sem, annyit üzennék, hogy kezdje a rövidebb távokkal, de KEZDJE EL!!! Minden kerékpár õrültnek el kell menni egyszer egy maratonra, ahol jól megfertõzõdik és már alig várja hogy újra és újra leamortizálhassa magát és féltett járgányát. Csodálatos érzés megdolgozni azért, hogy az ember eljusson Budáról Visegrádra a Pilisen keresztül, esetleg egy jó mászást követõen a Kékes tetejérõl vagy akár Bánkútról "alámerülhessen" és a természetbe beépülve szinte részese lehessen annak. Mert a mountain-bike errõl is szól. Nem szégyenlem, hogy az egyik maratonon megálltam egy hegyi pataknál és megmosakodtam, nekem ez is belefért. A lényeg az, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelõ tempót, távot és erõbeosztást, hiszen azért a legtöbb embernek - persze szint id!
õn belül - a részvétel a legfontosabb.
Egy maratonon az egyén saját magának kell hogy bebizonyítsa mire is képes, aki itt elindul az biztos hogy nyer. Ha nem is aranyérmet, de egy olyan életre szóló élményt, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Persze minden maratont követ egy másik, de az már egy MÁSIK. Miért ne legyünk ott annyin, amennyin csak tudunk, hiszen alig vártuk, hogy hazánkat is elkapja a maraton-láz! A magam részérõl én mind az országúti, mind a hegyi kerékpározást egyaránt szeretem, mindkettõnek megvan a maga szépsége és nagy örömmel vettem, hogy az egriek ez évben már országúti maratont is szerveznek. Itt Vác környékén sok lehetõség van mindkét irányzat mûvelésére, de szervezett "vékony kerekû" maratonokat eddig csak elvétve lehetett találni. Biztosan részt fogok venni az egri bulin, és ha az égiek is úgy akarják - és az autósok sem fognak minket az aszfaltba taposni - egy újabb megmérettetésen vehetünk részt.
Ezen sorok írásakor kezemet lelkesedésem és a kerékpározás iránti elkötelezettségem vezette. Nem arról akartam írni, hogy milyen negatív érzéseim vannak akár a hazánkat itthon és külföldön képviselõ versenyzõink támogatottságáról, akár a kerékpárutak építésérõl és minõségérõl, mert ezzel oldalakon keresztül lehetne foglalkozni. Ebben a pár sorban - így év elején - csak azokat a kerékpáros fajtársaimat akartam buzdítani egy kicsit, akik nem versenyszinten ûzik ezt a sportot, de mégis szeretnék magukat kipróbálni egy versenyszerû rendezvényen. A maraton egy életforma, életed részévé válik és egyszer csak azt veszed észre, hogy év elején már a naptáradat is hozzá igazítod.
Sok sikert mindenkinek és az ERÕ legyen velünk! "
Posted 2003. January 23. - 09:35

Posted 2003. January 22. - 01:02

Posted 2003. January 22. - 00:53

Posted 2003. January 22. - 00:27

Kezdek rájönni, hogy mi fórumos bringások eléggé dagadunk az egotól!
tényleg ennyi könyörgést megér?Sose mennék névre szóló rajszámmal! ;D ;D ;D
tényleg ennyi könyörgést megér?Sose mennék névre szóló rajszámmal! ;D ;D ;D
Posted 2003. January 21. - 22:47

Beef, köszönjük, hogy teszel valamit az ügy érdekében.
Javasolnám, hogy minden ellenôrzôpontot tegyetek egy-egy nagy emelkedô tetejére, és akkor senki se fog elsuhanni!;D
Nati: ;D ;D
Beef:tegyél is valamit!!............... ;D
Asszem Nekem sem jelent nagy gondot,hogy akár szájbarágosan is,elmondjam annak a kedves leolvasóKamperkának,hogyTyito
Üdv.
Posted 2003. January 21. - 10:50

Posted 2003. January 21. - 10:05

Beef, köszönjük, hogy teszel valamit az ügy érdekében.
Javasolnám, hogy minden ellenôrzôpontot tegyetek egy-egy nagy emelkedô tetejére, és akkor senki se fog elsuhanni!
;D
Javasolnám, hogy minden ellenôrzôpontot tegyetek egy-egy nagy emelkedô tetejére, és akkor senki se fog elsuhanni!

Posted 2003. January 21. - 09:05

Posted 2003. January 20. - 23:15

Posted 2003. January 20. - 20:30

persze én tudom, hogy ezt úgy is csak azért tennéd meg fityisz, hogy közben minél többen megcsodálják a bringádat

LOL

vendég__*
Posted 2003. January 20. - 19:56

nekem a "stilusomba" böven belefér, hogy megállok egy ellenörzõ ponton, söööööt még le is vezetem a családfámat, persze mindezt egy csokimajszolgatása közben.............. :

Posted 2003. January 20. - 19:44

Nah, elovastam a topic utolsó 4 oldalát, és úgy látom elég nagy a lelkesedés a nevesített rajtszámok iránt, meglátom mit lehet tenni (csak semmi nyálcsorgás). Mondjuk már egy gondot most látok, mégpedig azon az 5-6 ellenörzõponton elég nehéz lesz leolvasni a neveket - néha még a 3 számjegy is túl gyorsan elsuhan, ha sokan jönnek egyszerre - és esetleg valaki kimaradhat a listából
aminek az eredményhirdetésnél szörnyû következményei lehetnek 
De azért reménykedjetek...
Lehet, hogy rajtszám+név? Majd meglátom hogy fér el.
Olaf majd értesít benneteket remélhetõleg.

De azért reménykedjetek...
Lehet, hogy rajtszám+név? Majd meglátom hogy fér el.
Olaf majd értesít benneteket remélhetõleg.