Eric!
Így a kergetés már tárgytalan.
Az önerõs bicajhoz meg csak annyit,hogy minden elismerésem.
15 évesen azért ezt nem mindenki csinálja meg!
Egyébként még én is kezdõ vagyok, csak teljesítménytúrákon indultam egy Hauser Leoparddal. De majd most! ;D ;D
Igaz Ras?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. January 06. 14:29
Posted 2003. February 12. - 23:42

Posted 2003. February 12. - 20:36

;D ;D
nembaaaaajjjj >

Lovas_Gabi: én még egy maratonon sem indultam, de nagyon szívesen mennék... Tehát kezdõ vagyok. És szerintem nem kell nagyon fáradnod az én kergetésemmel, mivel nem vagyok egy maratonista alkat és nem lenne nehéz lehagyni (de azért ne egy szumóst képzelj el...
)... :'(
Egyébként belegondolsz hogy egy 15 éves gyerek (mint én) önerõbõl egy Magellan Pyxis Team-mel nyomul...én ezért is cseréltem el azt a vázat. Minek nekem egy olyan pöpec versenyváz?! Úgysem arra használnám amire tervezték...Meg túl drága nekem.
nembaaaaajjjj >

Lovas_Gabi: én még egy maratonon sem indultam, de nagyon szívesen mennék... Tehát kezdõ vagyok. És szerintem nem kell nagyon fáradnod az én kergetésemmel, mivel nem vagyok egy maratonista alkat és nem lenne nehéz lehagyni (de azért ne egy szumóst képzelj el...

Egyébként belegondolsz hogy egy 15 éves gyerek (mint én) önerõbõl egy Magellan Pyxis Team-mel nyomul...én ezért is cseréltem el azt a vázat. Minek nekem egy olyan pöpec versenyváz?! Úgysem arra használnám amire tervezték...Meg túl drága nekem.
Posted 2003. February 12. - 20:24

kezdõ a srác csak õ nyerte a bikemagos sorsoláson a pyxis team-et...
eric bocs hogy lebuktattalak ;D
eric bocs hogy lebuktattalak ;D
Posted 2003. February 12. - 20:21

Magyarul: Nem kezdõ vagy?
ha palira verttél, jobb, ha szaladsz!!!
>
>
De a maratonon úgy is üldözni foglak!!!
ha palira verttél, jobb, ha szaladsz!!!

De a maratonon úgy is üldözni foglak!!!

Posted 2003. February 12. - 20:16

Most nézem a képeket, és megtaláltam a régi (nyert) vázamat ;D: http://www.bukkmarat...image_ve013.htm . Na jólvan, nem szerénykedek... ;D
Posted 2003. February 12. - 19:23

Ericcartmen!
Egy maratonon elsõsorban magadat kell legyõznöd és csak másodsorban másokat. Sajna ezen a maratonon is úgy lesz, hogy együtt indítanak a profikkal és sajna együtt is díjaznak. Én személyszerint úgy indulok, hogy végig akarom csinálni, lehetõleg a legrövidebb idõ alatt. magamnak akarok bizonyítani, hogy még 35 évesen is meg tudom csinálni.
Ha most kezded, akkor elegendõ lesz az 50 km, mert a 100 még a nagyokat is erõsen próbára teszi.
Ismerem a terepet, meg lehet csinálni, nem fogsz belehalni. Ami a bicajt illeti, egy TESCO gazdaságos gép is kibírná.(mondjuk nem egy profi versenyzõvel.)
Javaslom nézd meg a honlapjukat és az archívumban lévõ fotókat. Éredmes.
Egy maratonon elsõsorban magadat kell legyõznöd és csak másodsorban másokat. Sajna ezen a maratonon is úgy lesz, hogy együtt indítanak a profikkal és sajna együtt is díjaznak. Én személyszerint úgy indulok, hogy végig akarom csinálni, lehetõleg a legrövidebb idõ alatt. magamnak akarok bizonyítani, hogy még 35 évesen is meg tudom csinálni.
Ha most kezded, akkor elegendõ lesz az 50 km, mert a 100 még a nagyokat is erõsen próbára teszi.
Ismerem a terepet, meg lehet csinálni, nem fogsz belehalni. Ami a bicajt illeti, egy TESCO gazdaságos gép is kibírná.(mondjuk nem egy profi versenyzõvel.)
Javaslom nézd meg a honlapjukat és az archívumban lévõ fotókat. Éredmes.
Posted 2003. February 12. - 19:16

ericcartmen!
1. A maratonon nem az a lényeg, hogy milyen erõben vagy ha nem akarsz az elsõ 10-ben benne lenni, itt a részvétel, a buli, a hangulat a lényeg.
Szerintem aki már látott MTB-t a lába között az a rövid távot végig bírja
Jó, lehet, hogy a vége felé már egy erõsen fújtatõ gõzgépre hasonlít, de a célba érkezéskor úgyis elmúlik azonnal.
2. Nincs az a bicaj amit ne lehetne leamortizálni, de ha egy kicsit is odafigyelsz sérülésmentesen be lehet gurítani.
3. lásd 1. pont
1. A maratonon nem az a lényeg, hogy milyen erõben vagy ha nem akarsz az elsõ 10-ben benne lenni, itt a részvétel, a buli, a hangulat a lényeg.
Szerintem aki már látott MTB-t a lába között az a rövid távot végig bírja

Jó, lehet, hogy a vége felé már egy erõsen fújtatõ gõzgépre hasonlít, de a célba érkezéskor úgyis elmúlik azonnal.
2. Nincs az a bicaj amit ne lehetne leamortizálni, de ha egy kicsit is odafigyelsz sérülésmentesen be lehet gurítani.
3. lásd 1. pont

Posted 2003. February 12. - 18:01

Posted 2003. February 12. - 17:54

Posted 2003. February 12. - 17:12

Üdv emberek!
Tapasztalatlan (nem)maratonosként lenne néhány kérdésem:
1. Egy rövidebb maratonhoz mekkora igénybevételt kell kibírnia a bringásnak?
2. Mennyire amortizálódik le a canga? Monnyuk egy LX kibírja?
3. Egy maratonon általában csak a szórakozás kedvéért, vagy pedig inkább a helyezésért indultok? Vagy mindkettõ?
Elég hülye kérdések, de nembaj.....
Tapasztalatlan (nem)maratonosként lenne néhány kérdésem:
1. Egy rövidebb maratonhoz mekkora igénybevételt kell kibírnia a bringásnak?
2. Mennyire amortizálódik le a canga? Monnyuk egy LX kibírja?

3. Egy maratonon általában csak a szórakozás kedvéért, vagy pedig inkább a helyezésért indultok? Vagy mindkettõ?

Elég hülye kérdések, de nembaj.....
Posted 2003. February 12. - 16:49

Ki az a GÉTÉ Nyíregyházáról?
Valami stikli van a dologban, vagy sokkal gyorsabb volt, mint én. Javaslom figyelmetekbe a 100 km-es rajtlistát.
Alakul a mezõny! vagyunk már szépen 50 km-en!!! ;D ;D
SCELE!
Sosem voltam egyszeû eset! (hála Istennek!)
Valami stikli van a dologban, vagy sokkal gyorsabb volt, mint én. Javaslom figyelmetekbe a 100 km-es rajtlistát.
Alakul a mezõny! vagyunk már szépen 50 km-en!!! ;D ;D
SCELE!
Sosem voltam egyszeû eset! (hála Istennek!)
Posted 2003. February 12. - 16:04

Posted 2003. February 12. - 15:44

Posted 2003. February 12. - 13:22

Sziasztok!
Nagy unalmamban végiglovastam eme Bükk Maratonos 11 oldalt. Meg kell mondjam nem vagytok egyszerû esetek.
Örülök, hogy ilyen tök idióta társaságot találtam itt.
Mivel mindenki ezzel a névvel ellátott rajtszámra gerjed én is befizetnék eme nagyszerû pojácaságra. A 368-as rajtszámomat szeretném "scele" feliratra lecserélni.
Milyen jó, hogy beleférek az 5 karakterbe. A lóvét ugyanoda kûdöm.
Üdv.: Scele
Nagy unalmamban végiglovastam eme Bükk Maratonos 11 oldalt. Meg kell mondjam nem vagytok egyszerû esetek.
Örülök, hogy ilyen tök idióta társaságot találtam itt.
Mivel mindenki ezzel a névvel ellátott rajtszámra gerjed én is befizetnék eme nagyszerû pojácaságra. A 368-as rajtszámomat szeretném "scele" feliratra lecserélni.
Milyen jó, hogy beleférek az 5 karakterbe. A lóvét ugyanoda kûdöm.
Üdv.: Scele
Posted 2003. February 12. - 12:21

Érdekességkpnt elárulom, hogy nemzetköziesedünk. Tavaly már voltak külföldiek jó páran. Az idén egy osztrák csapat versenynaptárába is felkerültünk. Tavaly nagyon jó véleményt írtak a versenyünkrõl, ami a honlapjukon olvasható. Várhartóan az idén még többen lesznek.
Posted 2003. February 12. - 10:10

Egyenlõre én is csak simogatom a lovam , ami ráadásul még nem is az enyém ;D ;D Igaz Tyito koma ???

Posted 2003. February 12. - 10:02

Fish!
Köszöntelkek az egyedisek táborában! ;D ;D
A bringámról csak annyit:
ahogy az egyik kollégám mondaná " lehet jó"
Köszöntelkek az egyedisek táborában! ;D ;D
A bringámról csak annyit:
ahogy az egyik kollégám mondaná " lehet jó"

Posted 2003. February 12. - 09:54

Posted 2003. February 12. - 09:34

Ketten már vagyunk. Tegnap egyébként személyesen fizettem be a pízt és beszélgettem egy kicsit a fõszervezõvel a maratonról. Volt néhány érdekes dolog.
Szerintem jó buli lesz ez is.
Szerintem jó buli lesz ez is.
Posted 2003. February 12. - 09:20

LG pontosan... mellékesen jegyzem meg tegnap feladtam a pénzt..
RAS rajtszámot már ne kérjen senki
RAS rajtszámot már ne kérjen senki