Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

félelemleküzdés

- - - - -

• Please log in to reply
375 replies to this topic

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

de legalább mehettél helikopterrel ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Pilisborosjenõn volt pár éve. Valamikor volt egy esõs topic, ott már leírtam. Egy vízmosásban nyomattam lefelé, 21" merev acélgéppel, Altus szettel, 50km/h felett. innentõl csak azt tudom elmesélni, amit nekem is elmeséltek...
Valamiben megakadt az eleje és orbitális duplaszaltóval fejjel elõre beleálltam egy sziklába.
A fejem kb. 5-6 centis részen szétnyílt /maga a koponyacsont kibírta, ha ott eltörik már nem élek/, faág beleállt a szemembe, meg elvesztettem egy adag bõrt. Helikoffer azért jött, mert nem lehetett tudni mennyire ment szét a fejem / nyakam, meg autóval marha nehéz eljutni oda ahol voltam.
Egy kirándulócsoportnál volt mobil, õk hívtak mentõt.
Következõ emlékem az, hogy majd' behányok a helin, aztán meg üvöltöznek velem, hogy ne mozogjak a CT-ben.
Hát ezért mondom én, hogy hordjatok bukót.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts

de engem vittek már helikopterrel a balesetibe... :-\
Rajtam se volt bukó....
Azóta MINDIG van, és természetesen nem hagytam abba ! /most is el van törve a kezem... ;)/
Tesódnak pedig egy NAGY jobbulás kívánság ! :-*

Hogy történt az a baleset ami miatt helikopterrel kellett elvinni téged?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
sztem kicsit elkanyarodott a topic az eredetijétõl...nemde ??? én azért csak hordom a bukomat..mert állandoan fejjel tompitok ;D ;D

a félelem leküzdéshez meg csak annyit, h sztem csak annak érdemes ebbe az egészbe belefogni akinek jo sog bátorsága és elszántsága van...sablonos, de igaz 8) gondoljatok vmi szépre és tuti menni fog ;D ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
hmmm...Rave-nek igaza van a TB-vel stb-vel kapcsolatban....amig az egészségügynek annyi pénze van, mint most, addig már csak bónuszból is gyûlölni fogom az összes kábszerest, alkoholistát és minden k. állatot, akiket összeszednek/bevisznek/kezelnek/kúrálnak a saját @-ságaik miatt, elvéve ezzel a forrásokat (pénz/ember/stb...) a kevésbé b@rom módon megbetegedett, sérült emberektõl.

Ezt megérteni csak akkor fogod, mikor heti öt nap, napi nyolc órában dolgozol majd a megélhetésedért és nem tolják alád a BüdösKilencest IfjúT-vel

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Mégis csak folytatnom kell...

hogy ha tényleg így fogod fel, akkor selejt ember vagy... selejtes...

Danee: Mostmár asszem elértem egy olyan szintet, ahova már tényleg kéne egy bukó, mert egyre veszélyesebb dolgokat vállaok, és nem árt, ha van,

NEM MONDTAM HOGY HORDANI IS FOGOM RENDSZERESEN!!!!!!!!!

Mások szavát kiforgatni, és utána szétoltani õket?

Hogy miért selejt rave? ??? lehet hogy én vagyok a hülye de nem értem :-[ Most igy nyilatkozol róla, de ha -neagyuristen- lesz egy komolyabb baleseted, akkor: "a pics@'ba, az a hülye /hülyék/ megmondta /megmondták/..." ha nem lesz akkor örüljél.

8), hogy ezt belátod...

...de ez már nem az.

mikor forgattam ki a szavaidat-én vagy más? esetleg félreértettem(tük) És én személy szerint nagyon szerényen szologatok hozzá lásd "nem nézlek le titeket" + "eszemben sincs kioktatni téged"

Na mostmár itt télleg befejeztem... véleményem tudod, tanácsom hallottad,
béke veled 8)
:-X :-X :-X :-X

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Már a profi országútisoknál is KÖTELEZÕ a bukó , csak a hegyi befutó utolsó 5 km-én vehetik le . Kivilev, és még néhány olyan kiváló kerékpáros halála kellet hozzá, akik jónéhányunknál komojabban üzték ezt a sportot.

Üdv:G.Pityu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Mások szavát kiforgatni, és utána szétoltani õket?

szokj hozza!
ilyen az elet!
ha kikerulsz majd a korforgasba ez mindennapos lesz...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Ez félelmetes........

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Tudod mit BrotheR: ne hord!!!! nem teszel senkinek sem szívességet vele! :-\
Én nem tartalak ezért bátornak...csak ostobának.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
BroteR Béby:
;D
Hogyne én már annyiszor éltem vissza, és uszitottotam mindenkit.
És persze a te szemedben selejt vagyok, de megkérdezem ki vagy te? :D
És, amire én büszke vagyok, azt te sose fogd elérni ebben az életben. ;)

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Rave: Most asszem nem mondok semmit, mert megint visszaélsz a moderátorságoddal, meg rámuszítod a többi ötcsillagos CC-s haverodat, hogy kirugjatok innen, de azért annyit mégiscsak megmondok, hogy ha tényleg így fogod fel, akkor selejt ember vagy... selejtes...
Danee: Mostmár asszem elértem egy olyan szintet, ahova már tényleg kéne egy bukó, mert egyre veszélyesebb dolgokat vállaok, és nem árt, ha van, de csak azt mondtam, hogy lehet, hogy veszek, de ha veszek is, tuti csak a Rodeo-ra, meg versenyekre fogom magammal vinni, NEM MONDTAM HOGY HORDANI IS FOGOM RENDSZERESEN!!!!!!!!!
Király ez a fórum... ezt élvezitek? Mások szavát kiforgatni, és utána szétoltani õket? Büszkék lehettek magatokra mondhatom... ennyit legalább már elértetek az életben... KIRÁÁÁLY!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Ja és a másik dolog:
Valjuk be te és a barátaid valamilyen formában példaképei vagytok több kis emberkének a hegyen, és sokan próbálnak utánozni titeket.
Ez jár azzal, ha valaki jól nyomja, így ezért is figyelnetek kellene, hogy jó példát mutassatok nekik, mert én elhiszem annyira profik vagytok, hogy sose semmi bajotok nem lesz, de hogy fogsz a hozzátok csapodó emberek szülei szemébe nézni, amikor azt kell mondani: sajnos a fia bukott egy nagyott, nem biztos, hogy fog újra járni, vagy esetleg túléli?
Nem hiszem, hogy ott is nagy szád lenne.
Szóval azért ezt meg kellene gondolni.

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts

ez hoz szerencsát, hogy nincs bukóm... persze a nagyobb jumpok begyakorlásához majd megint kölcsönkérek / veszek egyet...

ez a 2 kicsit ellentétbe van egymással: jo hogy nincs bukod, mert ezért nem esel, de egyébként majd veszel egyet.

hogy is van ez ???
ha erre válaszolsz kösz, de nem rontom tovább a légkört az off-okkal, tehát részemrõl ez a "vita" lezárva.
Ha igényt tartasz rá folytathatjuk priviben... vagy "Hordjon-e BrotheR bukot vagy ne?"c. topicban.
Ettõl függetlenül persze nem nézlek le titeket, öcsédnek + gyogyulást. (Én ne feletsd nem akarlak kioktatni, mert ezt én is utálom, mikor nekem valaki papol, de te érdekedben. és ezért is fejeztem be.)

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
engem rohadtul nem zavar ha nem hordasz bukot addig, amig nekem nem lesz bajom belõle. De legalább az én lelkiismeretemet nem fogja b*zerálni, ha lebénulsz, vagy meghalsz :-X
én hülyeségnek tartom a kabalákat, és nem vagyok babonás. arra nem gondolsz, hogy akkor mi lett volna, ha nincs is rajtad buko? (na azt nem mondd hogy akkor nem estél volna el... mert ha igen akkor ennyi erõvel máskor ne kérj kölcsön)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

buko nélkül mennek, na és? hadd hulljon a férgese.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Yoci is megmondta!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez kicsit erõs volt, de van benne igazság.
Mindenesetre nekem teljesen mindegy, hogy ki miben bicózik, de egy TÉNY:
Adott esetben a bukó ÉLETET MENT.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Azért vazz mert téged az adófizetõk pénzén visznek be és mûtenek meg.
Így te a MI pénzünkel játszol!
Egyébként csak anyukátokat sajnálom sz@r érzés lesz a fiát eltemetni!
Erre még nem gondoltál?
Szerinted ezért szült illetve nevelt idáig titeket?
Nem hiszem.
Ezért én ezért lenézem mindkettõtöket.
És nem hiszem, hogy ezért big respect járna.
Ha mindenáron meg akartok halni miért nem játszotok orosz rulettet automata fegyverrel? :-X
Sokkal kevesebbe kerülne a tb-nek.

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Tom: Amikor le volt zúzva az arcom, akkor ugrottam másodszor a Kápolna 2-t, és akkor is volt rajtam bukó (kölcsön kaptam), és akkor is bukóban estem... ez hoz szerencsát, hogy nincs bukóm... persze a nagyobb jumpok begyakorlásához majd megint kölcsönkérek / veszek egyet...

Tulajdonképpen eldönthetem, hogy hogy szeretnék biciglizni, nem??? Nektek lessz belõle bajotok??? Hátakkormeg?? Mindenkinek van valami kabalája, nekem is lehet, nem? F*szért kell oltogatni...