Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

félelemleküzdés

- - - - -

• Please log in to reply
375 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az más,mert nem lehet,mer én azt nemtudom.
CC versenyen még órákkal a mezõny után is jönnek nagypapák,meg 5 tagú családok,akik útközben megálltak pl. egy vendéglõnél,és ez az a nép,akik mögé sosem lehet kerülni,akár mennyire is szeretnéd ;)
Dh az más....ott nem lehet felfelé tolni,és amúgy is dolog!
bár vki tuti h lesz utolsó is,lehet,h érdemes +kérdezni,hogy csinálta ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
figy en annak idejen mindent megtettem a cc versenyen, hogy utolso legyek!
de hidd el lehetetlen!!!!
volt maikor mar lefele is toltuk mag masik csajnak toltuk felfele a brinyot, de nem!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sztem az sem...talán még csak nem is mennék versenyre...lehet,h csak bicózgatnék haverokkal,simán,mint eddig.... ::)
végülis nem a gép számít! (nayo,ezzel vitába lehet szállni,de ne tegyétek :) )

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
De az már igen ha utolsó lennél nem igaz?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hmmmm......Ha véletlenül karitatív cselekedetet akarna véghezvinni,nekem adhatná a brinyóját...Engem ugyan nem zavarna,h nem nyernék vele DH versenyt! ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Igen? Gondolom az akivel találkoztál a Benyo volt! Én nem láttam idén még Norbit a hegyen. Nem baj majd megkérdezem a Benyot! És azt mondta, hogy szokta látni vagy látta?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Múltkor volt a Blue Cetben egy Anchilottis srác extramacsó Monster T-vel, Õ mondta, hogy szokta Norbit látni a hegyen.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
BrotheR azzal Stormbingeres arccal teljesen egyetértek és tudom kirõl beszélsz (Klaus) a Szabolcsék jó haverja (Volt) és még olyat is mondott, hogy nem fog velünk menni a hegyen,mert hogy õ fulltelos monsterral megy és csak nagy dhsokkal fog menni, de persze lassabban megy mind bárki más merevvel. És ezzel a divat szóval teljesen egyetértek! A buko témát meg hanyagoljuk mindenki tudja hasznos, az hordja aki akarja.

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Brother irásához:
amit a 2. részben irsz, abban teljesen igazad van, és bár téged nem ismerlek, ezért nem is mondok rólad véleményt, de miért beszélsz igy, amikor a társaságodból is azért nem egy ilyen ember van.
ez a kiskosaras-csirkelábas dolog mindenkinek a sajátja, ha valaki jobban nyomja nálad kiskosárral is, akkor szerintem nem szólnál be neki, fõleg a haverjaid nélkül, ha meg bénább mint te, akkor nem is nagyon megy olyan pályákon mint ti, szal akkor sem zavar. igy röviden: mindenkinek megvan a joga, hogy hülye legyen (bolond) , és senkinek semmi köze.
Bnorbinak kb az ablakon bejövö napfénytõl csillog a falon lógó bicaja.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Innen nem lett kitiltva.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ja, szegényt biztos mindenhonnan kitiltották, mert már bicózni se jár amióta megvan aza nagy dög biciklije.

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
miért szar a shiver? Ja és norbit kitiltották, mer nemigen látom mostanában?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
miiiiiiii
a mi bnorbink mar shiverrel jar?
de az szar nem?! :-)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
OFF:

HeGe: BNorbit mostmár a(szar veszettül csavarodó...) Shiver+Anchilotti Scarab juttatja eszünkbe...;)

ON

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Ok, igazad van. Akkor félreértettem. Így minden érthetõ, és igazad van. Nekem is van 1 évfolyamtársam, akinek x-e van, és SEMMIT nem válal be vele ("persze, ezt az én kis polar xemmel?") én akar 1 smoke-ot... egy jobb boltban oda se adják neki...
Rob te meg vedd tudomásul, hogy te is elkezdtet valamikor, nem? Én nem mondom freeridernek magam(pedig amikor tehetem megyek= 2-3 naponta) én szinte mindenem.. Csak ez a 5-10 ember... pici túúúlzás.
Na errõl ennyit.

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
OFF

Ez a Stormbringer+MonsterT+24"DW-ról nektek nem BNORBERT-et jutattja eszetekbe?

HeGe

ON

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Egyáltalán nem azokra értettem, hogy divatból bicóznak, akik rosszabbul küldik, hanem azokra, akik ezt a sportot kabarénak, cirkusznak veszik, vagy mindenáron magukra akarják vonni a figyelmet. Lásd pl. aki csirkelábakat tûz a bukójára, vagy mindenféle csicsás dudaszerkezeteket rak a bicójára, neaggyisten kiskosarat, stb... tudod, az a gizdábbik fajta... na én AZOKRA értettem, ha eddig nem lett volna egyértelmû. De van egy másik ág is, mégpedig aki divatból épít bicót. Mondjuk van egy csomó arc, akiknek ilyen-olyan csillivilli Stormbringerük van, meg Monster, 24-es DoubleWide, nagytárcsák, azt a Speeden nem jön le vele, és a Bónusznál sem ugrik nagyobb letörést, de ahogy bejön a fogashoz, elkezdi lenézõen betolni a fogasba a bicóját... na ezek azok az emberek, akik hamar abba fogják hagyni a bicózást, mert csak kijönnek játszani a faszagyereket, meg feltûnést tudnak csak kelteni...... remélem így érthetõ...
Vegye már mindenki komolyan a bicózást!!! Nem kell feltétlenül Stormbringert venni csakmert a "nagy" Gizmónak is az van, vagy mert szép a szine... közben egy rakás sz@r (ez csak példa volt), és nem hiszem, hogy sokat ér, ha magadra vonod szánalmas vagy gizda dolgokkal a figyelmet, mert a többiek elõtt ez úgyis nevetséges lesz, és csak saját magadat alázod szét vele...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Semmi, csak jól szoltál és kacsintgatok rád.

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
miaz? ???

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Danee: ;)