Aki még nem látta volna, fent van az eredménylista!
www.bukkmaraton.hu
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
I Országúti Maraton Eger
Indította
olaf
, 2002. december 01. 19:28
Írta 2003. május 24. - 10:22
Írta 2003. május 13. - 18:57
Írta 2003. május 13. - 11:53
Köszi srácok. a frissítõ nekem is megfordult a fejemben, tovább adom. Apropó a frissítõ állomáson mindenkinek jutott minden? A póló hogy tetszett?
Írta 2003. május 13. - 11:42
HI
Nekem tetszett, különösen, hogy bõ egy héttel azelõtt már végigtekertük egy sráccal. Ami az idõt illeti, errõl nem tehetünk. Úgylátszik, a világ itt is a digitális technika felé halad: két állapot van itt is: 0=tél, 1=nyár, átmenet nincs.
???
Amúgy eltekintve a brutális emelkedõtõl, nagyon tetszett. Igaz, ami igaz, egyébként szerintem jobban kiveszi az erõdet az ilyen pálya, mint a hosszú fel- hosszú le.
Még egy frissítõ jól jött volna, de ne legyünk telhetetlenek (meg kellett egyszer állnom vízért Szentdomonkoson).
Amúgy az tetszett, hogy szándékosan elkerültük a nagyon forgalmas utakat.
Így is elismerés a szervezõknek, hogy egyáltalán belevágtak és nagyon szépen végigcsinálták. A festésekre, irányításra nem lehet panasz. Talán egy 1km-es felfújható kapu lehetett volna ;D ;D ;D
Csaba
Nekem tetszett, különösen, hogy bõ egy héttel azelõtt már végigtekertük egy sráccal. Ami az idõt illeti, errõl nem tehetünk. Úgylátszik, a világ itt is a digitális technika felé halad: két állapot van itt is: 0=tél, 1=nyár, átmenet nincs.
???
Amúgy eltekintve a brutális emelkedõtõl, nagyon tetszett. Igaz, ami igaz, egyébként szerintem jobban kiveszi az erõdet az ilyen pálya, mint a hosszú fel- hosszú le.
Még egy frissítõ jól jött volna, de ne legyünk telhetetlenek (meg kellett egyszer állnom vízért Szentdomonkoson).
Amúgy az tetszett, hogy szándékosan elkerültük a nagyon forgalmas utakat.
Így is elismerés a szervezõknek, hogy egyáltalán belevágtak és nagyon szépen végigcsinálták. A festésekre, irányításra nem lehet panasz. Talán egy 1km-es felfújható kapu lehetett volna ;D ;D ;D
Csaba
Írta 2003. május 13. - 11:38
Ezzel nem voltál egyedül ,és a végén beestem mint egy döglött hal
de azért piszokul élveztem! Már várom a következõ ilyen rendezvényt!
Írta 2003. május 13. - 10:28
Na akkor közkívánatra 8)(ugyan is már kaptam egy-két ilyen jellegû privát üzenetet ;D)
Piros nadrág, fehér Nagy SE mez elõl nemzetiszín szalag V alakban (nem magyar bajnok ;D), régi piros Mali vázas keró. Ja és a végén beestem mint egy döglött hal 8)
Írjátok már meg légyszívis a versennyel kapcs mi tetszett és mi nem tetszett! Köszönömk elõre is
Piros nadrág, fehér Nagy SE mez elõl nemzetiszín szalag V alakban (nem magyar bajnok ;D), régi piros Mali vázas keró. Ja és a végén beestem mint egy döglött hal 8)
Írjátok már meg légyszívis a versennyel kapcs mi tetszett és mi nem tetszett! Köszönömk elõre is
Írta 2003. május 12. - 23:04
Írta 2003. május 12. - 22:26
Ics neked amúgy hogy ízlett a pálya? Nekem ez volt az elsõ országúti versenyem, és szerinte qurva kemény. ÍEgész idõ alatt a kellemesen hûvös montis ösvényre vágytam.
Írta 2003. május 12. - 08:36
Írta 2003. május 10. - 21:01
Ma körbementük a pályán Kocsival. 123 km. 1-2 komolyabb emelkedõ, 3 hegyi hajrá. Sárga nyilakat festettünk végig, remélem senki sem téved el. Mindenkinek jó versenyzést holnapra!
Ja és helyenként nagyon sz*r az út, úgyhogy vigyázzatok!
Ja és helyenként nagyon sz*r az út, úgyhogy vigyázzatok!
Írta 2003. május 10. - 20:16
Szóval, holnap a NAGY nap! Sok sikert mindenkinek, én ott leszek!
Tényleg mirõl ismerik meg egymást a fórumosok?? Ki milyen géppel jön? (tudom kocsival, de milyen bicajjal)?
Tényleg mirõl ismerik meg egymást a fórumosok?? Ki milyen géppel jön? (tudom kocsival, de milyen bicajjal)?
Írta 2003. május 06. - 15:41
Írta 2003. május 06. - 08:32
Kössz Luki,
gyanus volt a dolog és jobban megnéztem a kiirást. Szereztem egy outit. Asszem elmegyek. Remélem lesznek más nem outisok is.
gyanus volt a dolog és jobban megnéztem a kiirást. Szereztem egy outit. Asszem elmegyek. Remélem lesznek más nem outisok is.
Írta 2003. május 05. - 19:40
Sajnos el kell, hogykeserítselek. Csak országútival lehet indulni. A montisoknak ott van az augusztusi verseny. Ez kifejezetten országutisoknak szól, mégha az útviszonyokból nem is tûnik úgy. Dehát sajnos az út minõségérõl nem ni tehetünk.
Írta 2003. május 05. - 16:07
Hali,
Lenne még más is aki montival menne végig? Mennyire érezném magam egyedül?
Nem láttam, hogy az outi gép kötelezõ lenne.
Lenne még más is aki montival menne végig? Mennyire érezném magam egyedül?
Nem láttam, hogy az outi gép kötelezõ lenne.
Írta 2003. május 05. - 13:10
lcs: az is csoda volt, hogy fel tudtál menni ilyen áttétellel a 15%-on. át kellene cserélned min 42/23-ra, márcsak izületeid érdekében is! (régi favoritomon nekem is 52/46 ! elsõ tányérjaim voltak, nem éppen hegyi bicikli volt)
A bolyban nagyon kell vigyázni, mert csak az elsõk látják hol van pontosan a kátyú, utána meg van aki kapkodja a kormányt, és kész a bukás!!
Szomorúan azt kell mondani, kis hazánkban igazság szerint nem lehetne országúti versenyt rendezni, nincsenek utak!! :'(
A bolyban nagyon kell vigyázni, mert csak az elsõk látják hol van pontosan a kátyú, utána meg van aki kapkodja a kormányt, és kész a bukás!!
Szomorúan azt kell mondani, kis hazánkban igazság szerint nem lehetne országúti versenyt rendezni, nincsenek utak!! :'(
Írta 2003. május 05. - 12:14
részemrõl ugrott a hétvégi verseny
egyrészt a kis kellemetlen bal eset kicsit visszavet
+ q*** vizsgaidõszak, szigorlatok >
minden indulónak jó versenyzést
Írta 2003. május 04. - 11:51
Hali!
Néztem a kiirást, miszerint frissiteni UCI szabályok szerint lehet a földrõl. ez eddig nekem nem sokat mondott, elmentem a hunbike oldalra a szabályokat elolvasni, de azok meg angolul vannak
Leirná nekem v.ki, hogy hogy mit szabad, mit nem? Frissités, kisérõkocsi, stb.
Köszi!
Néztem a kiirást, miszerint frissiteni UCI szabályok szerint lehet a földrõl. ez eddig nekem nem sokat mondott, elmentem a hunbike oldalra a szabályokat elolvasni, de azok meg angolul vannak
Leirná nekem v.ki, hogy hogy mit szabad, mit nem? Frissités, kisérõkocsi, stb.
Köszi!
Írta 2003. május 02. - 23:34
Na,én is megcsináltam ma egy haverommal. Klisé kidöglötünk,sokkal jobban elfáadtam, mint múlt hét végén, amikor 2*165 kilcsit nyomtam az Alföldön. Domaháza elõtt a 15%-os emelkedõ tényleg brutális, különösen, hogy 44-21 - nél elfogynak az áttételeim... fogcsikorgatós volt, csak a szégyen elkerülésére maradtam nyeregben
Habár az út legelább felét ismertem, mindig megdöbbenek, hogy tud ennyi gyalázatos minõségû út lenni egy országban > ...simán méteres átmérõjû kátyúk, bolyban haladni elég érdekes így... Borsodban egy kicsit normálisabb volt azért.
A tájak egyébként szépek és barátságosak. Mondjuk az idõjárás ma nem volt kegyes hozzánk, kicsit elõresietett vagy másfél hónapot ??? . Azt meg végképp nem értem, hogyan csinálta, hogy majdnem végig szembeújt a szél!?!?!? Szóval elég pocsék átlagot mentünk, de no cicó!
Habár az út legelább felét ismertem, mindig megdöbbenek, hogy tud ennyi gyalázatos minõségû út lenni egy országban > ...simán méteres átmérõjû kátyúk, bolyban haladni elég érdekes így... Borsodban egy kicsit normálisabb volt azért.
A tájak egyébként szépek és barátságosak. Mondjuk az idõjárás ma nem volt kegyes hozzánk, kicsit elõresietett vagy másfél hónapot ??? . Azt meg végképp nem értem, hogyan csinálta, hogy majdnem végig szembeújt a szél!?!?!? Szóval elég pocsék átlagot mentünk, de no cicó!
Írta 2003. április 23. - 10:57
Monti észre sem veszi
Országútival inkább kikerülném, ha nem akarok defektet
Országútival inkább kikerülném, ha nem akarok defektet