Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Bringa a csajodnak?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
179 hozzászólás a témában

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
haaaat bagi, ezeket 100 forinter nem kapod meg! ;D ;) ;D

a konaval kapcsolatos tippeimet kicsit feljebb, vagy elöbb olvashatod (hahanna - ezt vettem a csajomnak, es boldog vele)

a fire mountain-t meg az aktualis bikmakkba megtekintheted.
...csak jot mondanak rola! szerintem egy tuti vasar 110ert!

ugyan en is konas vagyok, de nem elfogult, csak azert nem irok a többihez semmit, mert nem akarok hülyeseget irni.
de szerintem a merida meg az author is jo valasztas lenne.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Sziasztok!

Ötletbörzét várok lehetõleg elfogultságmentesen 100 Ft környékén csajszibicaj kategóriában... ;)
Amikre én gondoltam:

-Author (Basic sx,Kinetic asl)
-Merida Kalahari 590 sx
-Magellan Crater
-Kona (Fire Mountain,Hahanna,Lana'i)
-K2
-Mongoose

Tudom,hogy igazából csak a váz,amiben a különbség jelentkezik,de mégis ha valakinek van valami extra ötlete,vázgaranciák,szervízháttér stb... ;)

Üdv.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
a jó társaság!... 8)

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Ja, az se rossz, de néha kell a társaság!

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Egyedül is k.jó bringázni ,de a csajoddal mégjobb... vagy a haverokkal. ;D

Nem értek egyet, én egyedül szeretek a legjobban 8)

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Hali!

Az én páromnak csak kicsi rábeszélés kellett, hogy kéne neki is egy bicaj. Saját építésû taliga lett a választás, mert építésben jó vagyok ;D. Szereztem egy Hauser Redfox vázat villával, fejcsapággyal (Thanx Zöldpont Zoli!!!) Erre jöttek az általam válogatott vegyesen új és kicsit használt cuccok. Néhány apróság volt a padláson (külsõk, nyereg, stucni) azt felhasználtam. Cuccosok: Alivio 7-es v.kar,Stx hátsó, Acera elsõváltó, '98-as Alivio hajtókar, Diacomp fékkarok és fékek, Acera agyas Merida gyári kerekek(hátulra kell majd a duplafalú felni,mert kapja a kiképzést,de nem bírja szegény... ;)). Kb ez a lényeg, meg a mindenhol jó Schwalbe Black Arrow 1,85 és Rock Breaker 2.0 gumik. ja, és 43 ropogás ezresbõl kijött.
Nagyon keni a dolgot a lány, hamarosan vehetünk új külsõt hátra,mert a farolás király! A nyáron bicajos nyaralást csináltunk, volt benne egy 40 km-es aszfalt/terep vegyes túra is. Panasz nélkül és gyorsan tekert, de este kellett neki a pihenés.... ;) Terepen is jól nyomja, gyerekkorában tanyabájkokon edzett....Frírájd nem lesz a dologból,de nem is baj,én is CC/nézelõdõs fazon vagyok.
Már csak egy teló kell elõre, mert a merevvilla azért mégsem az igazi, nagyon rázós. Szerváltam egy SR MG92-t, lefojtottam 65mm-re, tavasszal beszereljük és nyomás!!!
Hát ennyi....

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
igen yala, mindkettöben csak meg tudlak erösiteni!
amugy meg kösz a bokot, a csajom miatt. sok idöbe is került, mig megtalaltam.
...hogy öszinte legyek, elötte meg olyan gondolataim voltak, hogy a nekem megfelelö nöt meg ki kell talalni. ;D
amugy tegnap voltunk 1 kicsit freerideolni - csajok nelkül.
siraly volt. ;D ;D ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
;D ;D ;D király jó nõt fogtál ki. Különben a csajoknak minbdig akkor nagyobb a biztonságérzetük ha fékezhetnek. NEKÜNK meg nem. ;)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
yala, en ezt valahogy maskepp latom. no csak az elsö pontot. en valahogy nem szeretek 1edül bringazni. oke, szoktam, de nem nagyon szeretek. az valahogy nem motival.
a csajomat, meg most meg kell tanitanom egy ket okossagra,
mert most van eleteben elöször komolyabb bringaja, es meg terepen nem meri elengedni magat. allandoan fekez (meg ott is, ahol nem kene). szombaton viszont mar ra tudtam venni, egy kis lepcsön-lefele-zuzasra, qrva nagy szemekkel nezett, ram, mikor mondtam neki, hogy felejtse el a feket, mert minnel gyorsabban megy, annal biztonsagossab! ;D
de vegül megcsinalta. remelem hamar belejön.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Egyedül is k.jó bringázni ,de a csajoddal mégjobb... vagy a haverokkal. ;D

mst2003

mst2003

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Nincs csajom, így nem kell neki bringa. Tiszta haszon. ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Én az asszonynak még egy fél éve ajánlottam fel, hogy beszállok egy bike-ba de akkor nem kellett neki. Most meg mondja majd tavasszal kéne menni de mellettem olyan égõ neki a gazdaságos (tesco) bike-al. :-\

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Megtört a jég!
Kedvesem azt hangoztatta, hogy neki nincs kedve bicajozni, amikor felajánlottam, hogy veszek neki egy gépet, azt mondta, nem kell!
Tegnap, a kicsi fiammal beszélgettünk és szóba került, hogy ha jó idõ lesz, akkor együtt megyünk hajtani, de neki is kell egy új bringa, váltós, stb... (7 éves lesz!) mert a régi már kicsi.
Kedvesem beszólt, hogy ha együtt tudnánk hajtani, õ is partner lenne. Családi tekergés!
Ez a tipikus nab***meg alapesete, mert most egyszerre két bicajt kéne venni, de ha már veszünk, akkor ugye gagyit nem érdemes, TESCO gazdaságost sem, és piacosat sem.
Egyszerûsítve: Gálya, de legalább van értelme.
Várom a pillanatot, hogy mikor indulunk együtt valamerre kirándulni bicajjal.

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
ja, hebry: ha meg akarod nezni a hahanna-t akkor kattints ide:

http://www.konaworld.com/kw_index.cfm

--> 2003bikes --> XC-bikes - hahanna

szerintem megeri.....

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
elöször is mennyit akarsz kiadni ra!? ez a nagy kerdes.
en a baratnömet ugy vezettem ra, hogy tavaly nyaron elmentem vele 1-2szer turazgatni, ö jött az anyukajanak a 25ezer froncsis kacatjaval, ami persze nem egy alom. se a seggenek, meg amugy sem.
na szoval tetszett neki, akkor mindig meseltem neki, hogy milyen allat terepen, meg az ugrasokrol, aztan eljött megnezni, es ugy döntött, hogy ugralni ugyan nem fog, de azert terepen kiprobalja.
most kapott egy KONA HAHANNAT 90ezerert. jo kis CC - kezdö-gep! csak ajalhatom!

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Én is be szeretnék szerezni az assyonykámnak egy kerót, de valahogy nem a világa, mit ajánlanátok, mivel kezdjem??

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
most itt markolatokrol, vagy a csajaink brinyojarol van szo!? ;D ;D ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
;D

nem úgy értettem, ennek jót tesz, mikor mexívja ;) ;D
mint mikor a nyers fa megérik, vagy mi ???

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
David: ;D ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
tekersz.. izzadsz... a parafamarkolat szanaszét pattog... és akkor ... MENTOS!!! ;D ;D vagy nem még sem .. az uj olcpájszal ez nem történt volna meg! mármint a beizéli a kezét! van még pár ilyen reklám ötletem, de inkább nem fárasztok ilyesféle idiotalizmusommal senkit... ( na ezt se foglyátok kiolvasni)