Hali!
Az én páromnak csak kicsi rábeszélés kellett, hogy kéne neki is egy bicaj. Saját építésû taliga lett a választás, mert építésben jó vagyok ;D. Szereztem egy Hauser Redfox vázat villával, fejcsapággyal (Thanx Zöldpont Zoli!!!) Erre jöttek az általam válogatott vegyesen új és kicsit használt cuccok. Néhány apróság volt a padláson (külsõk, nyereg, stucni) azt felhasználtam. Cuccosok: Alivio 7-es v.kar,Stx hátsó, Acera elsõváltó, '98-as Alivio hajtókar, Diacomp fékkarok és fékek, Acera agyas Merida gyári kerekek(hátulra kell majd a duplafalú felni,mert kapja a kiképzést,de nem bírja szegény...

). Kb ez a lényeg, meg a mindenhol jó Schwalbe Black Arrow 1,85 és Rock Breaker 2.0 gumik. ja, és 43 ropogás ezresbõl kijött.
Nagyon keni a dolgot a lány, hamarosan vehetünk új külsõt hátra,mert a farolás király! A nyáron bicajos nyaralást csináltunk, volt benne egy 40 km-es aszfalt/terep vegyes túra is. Panasz nélkül és gyorsan tekert, de este kellett neki a pihenés....

Terepen is jól nyomja, gyerekkorában tanyabájkokon edzett....Frírájd nem lesz a dologból,de nem is baj,én is CC/nézelõdõs fazon vagyok.
Már csak egy teló kell elõre, mert a merevvilla azért mégsem az igazi, nagyon rázós. Szerváltam egy SR MG92-t, lefojtottam 65mm-re, tavasszal beszereljük és nyomás!!!
Hát ennyi....