Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Bringa a csajodnak?

- - - - -

• Please log in to reply
179 replies to this topic

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
végre itt a jó idõ és ez a csjok öltözködési stílusán is meglátszik ;D ;D ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Igazat adok Rofinak.
Viszont kíványcsi lennék, hogy Nózinak milyen bicaja van. (Azon kívül, hogy AUTHOR)
Viszont itt a jó idõ és rengeteg bicajos szabadult ki a szabadba itt Miskolcon is.
Sok csaj, asszony, leány stb és a tapasztalatom az, hogy simán ugyanolyan bicajokkal nyomják, mint a fiúk. A CAPRINE-tõl a MERIDA-ig minden.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
;D :D ;)

rofi

rofi

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
HI!

Az Én kedvesem is AKTÍV tekerõ,és hál Istennek az értelmesebb fajtából (természetesen nem szöszi)! Szokott szerelni is,tehát a lányok semmivel sem ügyetlenebbek nállunk! Neki egy KONA Cinder Cone van,régi cro-mo vázzal (örök élet) ÉS régi STX XT cucokkal (annó nagyon csúcs gép volt,de súlyban most is veri egynémelyik 200ropi felettit!
A Lényeg:
-A legfontosabb egy NAGYON jó nyereg kiválasztása (Nem feltétlen a legpuhább a jó!) Mi kölcsönkérük a haverokét, és olyat vettünk , ami bevállt!
-A váz mérete!
-Minden tekerés elõtt igazítsa meg a mufiját, mert akkor nem törik össze 2Km után,és Te is unga-bungázhatsz este! (Õ tudni fogja, mirõl próbálok írni)
-Néha had próbálkozzon egyedül is,nem kell mindig okosnak lenned! (szerintem!)

Csak ennyit akartam hozzáfûzni,sok sikert!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
na úgy is nemsokára nõk napja lesz küldjünk nózinak virágot. ;)
A nöi brigák szempontjából pedig nem csak az author kompetens.
...

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
KEMOTOX (jobb mint az off ;D )
szerintem kapócsõr akarom mondani nózi barátunk/ barátnénk csaj... igen érzékenyen érinti a gatyáját/ bugyiját firtató téma... nameg ekkora szöveget amit összehozott a topik mindenekfeletti eszméjérõl, mej eltarolja kiskamaszi szintû kérdésünk homályos háccsószándékú mivoltát... és rávilágít a lét elemi értelmére: Authorni vagy nem Authorni?

bocs ha értelmetlen lett ... nekem nem megy annyira ez az ékesszólás
na én is :-X

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Ahogy Ras is mondta, nem csak az Authornak vannak nõi vásárlókat megcélzó modelljei. Az összes magára valamit is adó gyártó rendelkezik ilyen kerokkal, a nagyobb gyártóknál ez szinte kötelezõ. Lásd TREK WSD, Cannondale Féminine stb.. (Húgom pl. egy TREK 800 WSD-t nyúz nagy megelégedéssel.)
Másrészrõl azért ha jobban szemügyre vesszük az Author Cross kategóriába sorolt gépeit, akkor ugyan azokat minden gyártónál meg lehet találni a Trekking, az ATB esetleg az MTB kategórián belül. Szóval ez a fajta kiemelés csak marketing. Ezzel persze nem a kategória létjogosultságát akarom kétségbe vonni.

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
ez biztos jo dolog, hogy van nöi bringa, meg ferfibringa, de en nem tom!? a baratnömnek ugye egy kona hahannat vettem, es ez ugye nem egy kifejezett nöi bringa (a szinen kivül: piros!)
de neki nagyon bejött, es nincs vele semmi gondja!
szal szerintem majdnem mindegy, csak a vaz ne legyen tul nagy.....!

Forrest GTi

Forrest GTi

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Itt is OFF

Küldjetek Nózinak sok-sok virtuális virágot, szerelmes verset (esetleg egy nõibringáról képet), hátha elnyeritek a szívét. Ha csúnyákat ír vissza, majdnem biztos pasi ;D

ééééééééés ON!

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
OFF

Sztem Nózi lány... ;D Vagy csaj... ::) Esetleg asszony?... :o
Fogalmazványából leszûrve az utóbbi 2 közül vmelyik... 8)

Bocs,Nózi,nem birtam befogni... :P
De most... :-X
;D

ON

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts

De talán a lányokat sajnálom jobban, hogy valaki végre rájuk is gondolt, és nem csak gondolt, hanem meg is épített egy kerékpárcsaládot számukra

mindössze erre reagáltam... ::)

Forrest GTi

Forrest GTi

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Ras! Ez tiszta sor, nem is gondoltam én ilyenre. Mint mondtam, én azért az Authorról írtam, mert ez érdekel, ezt nézegetem már jó ideje... De annak igazán örülök, hogy akkor tényleg létezik nõi bicaj, nemcsak a nyereg- és kormánycsere szükséges (igaz, Bagi?)... Mielõtt a torkomnak ugrana bárki is, eszemben sincs vitatkozni, vagy kötözködni, csak gondoltam tisztázzuk...

Jóéjt!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
azért ne maz Author találta ki a nõi vázat meg a nõi bringát...
de legalább propagálják és ez jó... :)

szóval nõi vázak pl:
http://www.fisherbik...ies=genesisters

de az Eurobike-os képek között is volt néhány nõi vázas bicóról... ::)

ettõl függetlenül respect az Authornak!!!

Nózi

Nózi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sajnálom Fiúk, tényleg nagyon sajnálom! De talán a lányokat sajnálom jobban, hogy valaki végre rájuk is gondolt, és nem csak gondolt, hanem meg is épített egy kerékpárcsaládot számukra . És ti ( kerépárszakértõk ) csak annyit tudtatok leszürni az egészböl, hogy a " Nózi " fiú-e avagy lány, tényleg ez volt a mondanivalóm lényege?

Avagy esetleg nem azért dolgozott-e több tervezõ, orvos, designer, hogy valami maradandó és újdonság szülessen , valami, amit azelött még senki sem csinált?
Nem azért mert rájöttek, hogy lányok, fiúk még sem vagyunk teljesen egyformák ?

Szerintem tudjátok a választ, és a válasz a következõ.
Öt évvel ezelött szintén született egy ötlet, lényeg:( egyesítsük a montik jó tulajdonságait a trekingek jó tulajdonságaival ) a neve " Cross " kerékpár. Tõlünk nyugatra a Cross tipusú kerékpárokból több fogy, mint a Montikból.

Ez csupán 300 km távolság és 10 év elmaradás.

És végül a LÉNYEG , hogy Nózi fiú-e avagy lány a szövegbõl kiderült.
De a legfontosabb , hogy Nózi fogékony az újra, meri elfogadni a jelent és hisz a jövõben!

Egy lelkes Author tulajdonos zöngeménye.

Forrest GTi

Forrest GTi

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Hmm.. Elolvastam most, amiket írkáltatok. Másik topicba is szoktam írni, ezt tudjátok páran, tehát nem véletlen, hogy az Authorról tudok mondani ezt-azt (A-zone-t veszek).

Elõszöris. Gabi! Az, hogy a kedvesed a szobában felül rá, Te komolyan gondolod, hogy megmondja, hogy jó-e a gép geometriája, kényelmes-e neki vagy senem? Nem hinném. Majd menjetek túrákat, sokat sokszor, és nyilatkozzon utána! Bízom benne, remélem, hogy tényleg jó lesz neki, de szerintem így nem lehet megítélni.

Bagi! Szerinted mi kell még egy nõi bicajhoz? Más a vázgeometria, más a hajtómû. Más a teló, a stücni és a nyereg, igaz? Mi kell még? Hiányzik a felsõvázcsõbõl a rúzs- és szemfesték-készlet? Vagy hogy a küllõk nem rózsaszínek? Igazán nem értem. Ha jobban utánanézel az ASL-nek, ha két gépet - mondjuk egy sima Basicet és a Kinetic áselt - egymás mellé teszed, látod is. Vagy nézd meg a száraz adatokat. Kona, Magellan, satöbbi, satöbbi, sajnálom, errõl nem tudok mit mondani, meséljen róla olyan, aki ért hozzá. Valaki mondta, hogy Authorhoz meg akármihez nem ért, hülyeséget nem akar írni. Na, most így vagyok én is.

Amúgy meg nem kur**ra mindegy, hogy Nózi fiú-e vagy lány?! (Tényleg, most fiú vagy lány? ;D)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Szia Bagi!

Olvasgattam és láttam, hogy szeretnél valami biciklit venni a csajodnak. Most komolyan kérdezem, hogy nem gondoltad, hogy veszel egy NUNU-t. Szerintem elég korrekt gép ha érdekel megtekintheted élõben is.
A telót ismered képek meg a kep.tar.hu/vdani honlapon van. 110-120 körül akarsz bringát kereseni. Ráadsz még 39990 Forintot és egy nagyon állat géped lesz. Nézz utána, remélem meg fog tetszeni! És mondom, nyugodtan megnézheted valahol ha érdekel.

Szia
VDaNi

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Lehet, hogy ufolény? ;D ;D

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Talán eunuch... ::)
;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Most már én nagyon kiváncsi vagyok, fiú-e vagy leány Nózi!

Áruld már el Nózi! ;)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
a nószi gyerek szerintem is asszonypajti... tggya a manó...
szóval az én nevemrõl se mondanád meg...

maradva a bringánál... sok csajt láttam gyõrben meridán (nem is vagyok elfogút) és asszem teccett nekik

ami azt illeti a komoly bringás csajszikat illeti azok meg ugyanazt nyomják mint mi...
a többi meg legfejjebb eladás kérdése.... vakerolsz neli hogy az mi állat cucc aszt má jó is . Félre ne értsetek. Nem hülézni akarom a szépeknépét.

a konát nem ismerem ... de a csajoknak nem az üregesre kovácsolt hajtókar, vagy a 23g- val könnyebb gyorszár kell.... a kép sokkal fontosabb
A meridámról le se tudtam vakarni aki eccer ráült, ezért áttértem agyorsnyeregrögzítõrõl a 2 imbuszcsavarosra... nem karcolódik a nyeregcsõ ;D nameg én a hosszúlábú fajta vagyok.... szoval legfrljebb állva própálhatják ki... de a róvid gép miatt az nem túl kénelmes...

apropo rövid bringa... a csajok felfelé nem szeretnek egykerekezni.... szoval a rövid stucni rövid gép csúnya viccc...