köszi
majd megdumáljuk ha aktuális
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rohloff Speedhub 500/14 - vélemények
Started by
ball
, 2002. November 12. 16:18
Posted 2002. November 12. - 22:35
Posted 2002. November 12. - 21:46
meg nem elado de majd elado lesz ha egy felev mulva leszek olyan elmebeteg es veszek egy rohloffot!
tied lesz az elso vasarlasi lehetoseg!!!!! (meg emlekszem)
tied lesz az elso vasarlasi lehetoseg!!!!! (meg emlekszem)
Posted 2002. November 12. - 20:07
Posted 2002. November 12. - 19:49
azert szivesen eladnam mar most is a 94-es xtr hatso valtomat meg az xt valtokartol is megvalnek!
egyebkent ennek mindenhol van letjogosultsaga. ez nem olyan, mint pl a 300mm mozgo telo!!!
pl ket hete kellett megreszelnem a sram 5.0 sort mert mar ugrott egy hete meg kette tort a 16-os lanckerek a sorban???!!!!!
meg lanccsere egyebek nuku. full kenyelem idojarasfuggetlenseg!!!
ez olyan, mint a tarcsafek nem kell???!! ne hasznald!!! arra is azt mondtak, hogy folosleges meg...
most meg mindenki!!!!
egyebkent ennek mindenhol van letjogosultsaga. ez nem olyan, mint pl a 300mm mozgo telo!!!
pl ket hete kellett megreszelnem a sram 5.0 sort mert mar ugrott egy hete meg kette tort a 16-os lanckerek a sorban???!!!!!
meg lanccsere egyebek nuku. full kenyelem idojarasfuggetlenseg!!!
ez olyan, mint a tarcsafek nem kell???!! ne hasznald!!! arra is azt mondtak, hogy folosleges meg...
most meg mindenki!!!!
Posted 2002. November 12. - 19:33
Lehet,sõt biztos hogy van ennek a technológiának jétjogosultsága csak szerintem nem Magyarországon.Akinek meg van pénze a XTR-re az meg úgysem fogja kidobni az ablakon azt.
Posted 2002. November 12. - 19:17
en eletem folyaman most gondolkodom erosen azon, hogy beruhazok egybe!!!
es komolyan!
hatrany: suly, 8alkatresz hiany?), keves info(nalunk);
elony: zartsag, hatasfok, eros kerek (ha oda rakod), nagy elettartam ( aproba db 10 eve megy), lancot cserelsz 10000km-kent meg lanckereket+olajat!!!
ara:cc (gyorszaras) 210eft
cc oem (nincs lancfesz) 200eft
cc db (tarcsa) 230eft (csak sajat atrcsa megy fel ra);
ts (menetes) 200eft
ts oem 190eft
ts db 220eft
tehat a gyorszaras valt kb 10eft felar, a lancfeszitos is kb 10eft, tarcsas valt kb 25eft plusz
festes kb 10eft
mo-n szerintem komolytalan a forgalmazo (vagy csak kocsog).
http://hibike.de
http://tnc-hamburg.de
es komolyan!
hatrany: suly, 8alkatresz hiany?), keves info(nalunk);
elony: zartsag, hatasfok, eros kerek (ha oda rakod), nagy elettartam ( aproba db 10 eve megy), lancot cserelsz 10000km-kent meg lanckereket+olajat!!!
ara:cc (gyorszaras) 210eft
cc oem (nincs lancfesz) 200eft
cc db (tarcsa) 230eft (csak sajat atrcsa megy fel ra);
ts (menetes) 200eft
ts oem 190eft
ts db 220eft
tehat a gyorszaras valt kb 10eft felar, a lancfeszitos is kb 10eft, tarcsas valt kb 25eft plusz
festes kb 10eft
mo-n szerintem komolytalan a forgalmazo (vagy csak kocsog).
http://hibike.de
http://tnc-hamburg.de
Posted 2002. November 12. - 17:51
gabee jól emlékszel, 160-220e HUF között van attól függõen milye nházban akarod (mert már van karbon házas is 8))
de hogy negatívum: külföldi oldalon olvastam, hogy a 7-8 fokozat között szokott néha bibi lenni a váltással (ez pont a felénél van, gondolom itt valami nagyobb áttételfogaskerék van vagy valami hasonló... de ez kb olyan mint amikor a porschéban szûkös a hátsó ülés szvsz...
de hogy negatívum: külföldi oldalon olvastam, hogy a 7-8 fokozat között szokott néha bibi lenni a váltással (ez pont a felénél van, gondolom itt valami nagyobb áttételfogaskerék van vagy valami hasonló... de ez kb olyan mint amikor a porschéban szûkös a hátsó ülés szvsz...
vendég__*
Posted 2002. November 12. - 17:26
Posted 2002. November 12. - 16:49
Nehéz, csúnya, nem minden vázban lehet használni, ha veszel egyet, akkor kidobhatod az XTR hátsóváltódat, rohadt drága. Ennyi a negatívum. De asszem ezzek a dolgok mind feledésbe merülnek amikor elkezded használni... ;D
Posted 2002. November 12. - 16:18
Sok jót hallottam a Rohloff Speedhub 500/14 agyváltóról.
Ha hallottál valami rosszat (mert biztos van hátrányos tulajdonsága is) kérlek oszd meg velünk. :-[
Természetesen a pozitív tapasztalatokat is szívesen meghallgatjuk.
Ha hallottál valami rosszat (mert biztos van hátrányos tulajdonsága is) kérlek oszd meg velünk. :-[
Természetesen a pozitív tapasztalatokat is szívesen meghallgatjuk.