Koszi a gyors segitseget, megprobalom a furkalast, mert LOCKTITE-ot itt videken nem leht kapni!
Ha nem jon be, akkor irany Pest es veszek!
Egyebkent nem tudjatok hogy egy 2001es DEORE hidra kar mennyi? (elso)?
Autós boltokban szokott lenni a Loctite. Ha viszont a furkálással sikerül, akkor fölösleges a HI TECH.
Vigyázz az elõfúrással! menet*0,8 as fúróval fúrl elõ:
3-as menet 2.4 fúró 4-es menet 3,2 fúró, utána mehet a menetelés.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Servizelési tanács kell!!!
Started by
Dude
, 2002. November 09. 00:42
Posted 2002. November 09. - 15:38

Posted 2002. November 09. - 13:56

Koszi a gyors segitseget, megprobalom a furkalast, mert LOCKTITE-ot itt videken nem leht kapni!
Posted 2002. November 09. - 03:07

probald meg estleg atfurni es egy nagyobb menetet belefurni+csavar
ha elfer akkor ez a tuti!
ha elfer akkor ez a tuti!
Posted 2002. November 09. - 01:23

Hali!
A LOCTITE termékek között van olyan, amelyik menetjavító anyag. Ha betartod pontosan a tecnológiát, akkor esetleg sikerül megjavítanod a menetet. Én már próbáltam, igaz nem bicajon, de határozottan állítom, mûködik.
( az autóm megszakadt olajleeresztõ csavarjának menetét az olajteknõben ilyennel csináltam meg, és azóta mér 7 olajcsere volt, de a csavar még mindíg jól fog.)
Hátha......
A LOCTITE termékek között van olyan, amelyik menetjavító anyag. Ha betartod pontosan a tecnológiát, akkor esetleg sikerül megjavítanod a menetet. Én már próbáltam, igaz nem bicajon, de határozottan állítom, mûködik.
( az autóm megszakadt olajleeresztõ csavarjának menetét az olajteknõben ilyennel csináltam meg, és azóta mér 7 olajcsere volt, de a csavar még mindíg jól fog.)
Hátha......
Posted 2002. November 09. - 00:42

SZiasztok!
2001es DEORE elsõ hidr. tárcsafékem van, es egy olyan probléma állt elõ hogy:
A fékkarban (a fekete kar ami huzok) lévõ kis csavarnak amivel a nyomáspontot állítom, "kifolyt" a menete amibe kelecsavarodik, és most nem tudok mit kezdeni vele!
Meg lehet ezt javitani?
Ha igen akkor hogyan?
2001es DEORE elsõ hidr. tárcsafékem van, es egy olyan probléma állt elõ hogy:
A fékkarban (a fekete kar ami huzok) lévõ kis csavarnak amivel a nyomáspontot állítom, "kifolyt" a menete amibe kelecsavarodik, és most nem tudok mit kezdeni vele!
Meg lehet ezt javitani?
Ha igen akkor hogyan?