PéeF: ne hari, én kavartam bele a dologba, nem tudtam, hogy Te robbal valamit már ledumcsiztál. Minden marad úgy, ahogy vele megbesz.-ted, ok. tamash többet nem szervezked.... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.
Indította
Paraferee
, 2001. november 14. 14:27
Írta 2002. február 21. - 09:57

Írta 2002. február 21. - 09:04

Na ahoy, sziasztok!
Akkor gyorsan essünk át a lovon mégegyszer:
HÁLÓZSÁKOT, TAKARÓT, PLÉDET, PAPLANT, KISPÁRNÁT, MELEGVIZESZACSKÓT, MAMUSZKÁT, NÕT MINDENKI HOZZON A MAGA IGÉNYE SZERINT!
Alvás priccseken...
Szomorú vagyok, hogy egyre kevesebben vagyunk... és a lovak száma is csappan...
VASÁRNAPra HA AZ IDÕJÁRÁS SZILÁRDAN ÚGY ENGEDI, AKKOR TAR-KÕRE FELMEHETNÉNK!
Ez egy 7-8km-es út(oda), ebbõl ~6km aszfaltnak határesetként nevezhetõ szilárdabb burkolatú úton megy... Tar-kõ kilencszázhatvanegynéhányméter magas, közel 200méteres sziklafal tetejére lehet kiállni, ahonnan gyönyörû panoráma nyílik az alföldre, a kis Bükkre, és jó idõben még szlovákékat is lehet látni...
KAJÁT ÚGY KÉSZÍTSETEK MAGATOKNAK, HOGY SZOMBAT MISKOLCON d.e. MÉG BE LEHET VÁSÁROLNI(vagy a beszerzõkkel bevásárlotatni egy egyeztetés után, ugye?) DE FENN KÖZEL 7kmes KÖRNYÉKBEN NINCS SEMMI!
Esetlegesen vasárnap ha már veszélyesen kibírhatalanul mardos az éhség, le kell gurulni Lillafüredre(7-8km), ahol egy kis bolt van... nem sok mindent lehet kapni, de kekszet tuti...
meg sört...
TALÁLKOZÁSI PONT Tiszai Pályaudvar, 02.23.10.30
MOBILOKAT ÉLESÍTENI, ÉS HA VAN VMI SZÓLNI!
a lovas brigád uszkve 10.45kor indul...
mobilom: 0630/389-69-71
AKIK IGÍRTEK VMIT, NE FELEDJÉK!
pölö: CDket...CD LEJÁTSZÓT, EVÕESZKÖZÖK, TÁNYÉROK, BOGRÁCS, FEJSZE, VESZETT NYELE, sötöbö...
ROB: akkor Ti még sem SZOLNOKON szálltok fel??
EGyedül fogok menni??

most ennyi... ha van még vmi, szóljatok most, vagy hallga...ööö... na csõváz!
Pf voltam
Akkor gyorsan essünk át a lovon mégegyszer:
HÁLÓZSÁKOT, TAKARÓT, PLÉDET, PAPLANT, KISPÁRNÁT, MELEGVIZESZACSKÓT, MAMUSZKÁT, NÕT MINDENKI HOZZON A MAGA IGÉNYE SZERINT!
Alvás priccseken...
Szomorú vagyok, hogy egyre kevesebben vagyunk... és a lovak száma is csappan...

VASÁRNAPra HA AZ IDÕJÁRÁS SZILÁRDAN ÚGY ENGEDI, AKKOR TAR-KÕRE FELMEHETNÉNK!
Ez egy 7-8km-es út(oda), ebbõl ~6km aszfaltnak határesetként nevezhetõ szilárdabb burkolatú úton megy... Tar-kõ kilencszázhatvanegynéhányméter magas, közel 200méteres sziklafal tetejére lehet kiállni, ahonnan gyönyörû panoráma nyílik az alföldre, a kis Bükkre, és jó idõben még szlovákékat is lehet látni...
KAJÁT ÚGY KÉSZÍTSETEK MAGATOKNAK, HOGY SZOMBAT MISKOLCON d.e. MÉG BE LEHET VÁSÁROLNI(vagy a beszerzõkkel bevásárlotatni egy egyeztetés után, ugye?) DE FENN KÖZEL 7kmes KÖRNYÉKBEN NINCS SEMMI!
Esetlegesen vasárnap ha már veszélyesen kibírhatalanul mardos az éhség, le kell gurulni Lillafüredre(7-8km), ahol egy kis bolt van... nem sok mindent lehet kapni, de kekszet tuti...

TALÁLKOZÁSI PONT Tiszai Pályaudvar, 02.23.10.30
MOBILOKAT ÉLESÍTENI, ÉS HA VAN VMI SZÓLNI!
a lovas brigád uszkve 10.45kor indul...
mobilom: 0630/389-69-71
AKIK IGÍRTEK VMIT, NE FELEDJÉK!
pölö: CDket...CD LEJÁTSZÓT, EVÕESZKÖZÖK, TÁNYÉROK, BOGRÁCS, FEJSZE, VESZETT NYELE, sötöbö...
ROB: akkor Ti még sem SZOLNOKON szálltok fel??
EGyedül fogok menni??

most ennyi... ha van még vmi, szóljatok most, vagy hallga...ööö... na csõváz!
Pf voltam
Írta 2002. február 21. - 00:41

Olaf majd integetünk ezerrel FAbonyban...
Srácok! Én holnap már csak pár percre nézek be ide...
indulok Bp székesfõvárosunkba, aztán szombaton fél nyolcra legkésõbb megyek a Keletibe...
ha valami nagy gázovics van akkor a 30/3553452-es számon tudtok elérni... (remélem nem hív majd senki
(és ne is nagyon zavarjatok este úgyis ki leszek kapcsolva ;D)
Srácok! Én holnap már csak pár percre nézek be ide...
indulok Bp székesfõvárosunkba, aztán szombaton fél nyolcra legkésõbb megyek a Keletibe...
ha valami nagy gázovics van akkor a 30/3553452-es számon tudtok elérni... (remélem nem hív majd senki

Írta 2002. február 20. - 20:26

Írta 2002. február 20. - 19:44

LegCsáv:
Ha odahozom a Keletihez a tatyit ugye be tudjuk dobnia kocsiba hozzátok ? ? ? Ugye igen ? ! ? !
Még egy kédés Parának:
Hozzak hálószákot ? ? ? Nomeg polífómot ? ? ? Szóval hol és hogyan alszunk ha alszunk ? ? ?
Ha odahozom a Keletihez a tatyit ugye be tudjuk dobnia kocsiba hozzátok ? ? ? Ugye igen ? ! ? !
Még egy kédés Parának:
Hozzak hálószákot ? ? ? Nomeg polífómot ? ? ? Szóval hol és hogyan alszunk ha alszunk ? ? ?
Írta 2002. február 20. - 18:23

Írta 2002. február 20. - 18:22

Írta 2002. február 20. - 18:19

Írta 2002. február 20. - 17:43

tamash itt is régen volt, és nem is igazán követte a zeseményekneka folyományát (ejnye-bejnye) de teljes mellszélességbe' ott leszünk!!! Sztem ehhez a keletibeli talcsihoz (7-fél8?) robbal egyetemben csatlakozni fogunk, mertugyanis (ezt a szót ne használjátok,, mert helytelen- Grétsy László) szal a paripátot mink is vinnénk. rob egész héten arra hajt, hogy készen legyen, sztem nehány óra látogatásának örömétõl is meg kell fosztania magát ( :'( :'( :'( ) 3-ra mindenki sajnálja szegény árva robot...
A lényeg, hogy m1ünk, a keletibe mink is, oszt jó lesz!
A lényeg, hogy m1ünk, a keletibe mink is, oszt jó lesz!
Írta 2002. február 20. - 12:51

Írta 2002. február 20. - 01:05

Írta 2002. február 20. - 00:30

Írta 2002. február 20. - 00:07

Én hozok egy nagy záskányi Team pólót szigorúan eladásra!!! Ezt le tudnátok hozni ? ? ? ?
Nagyon örülnék!!!!!
Nagyon örülnék!!!!!

Írta 2002. február 20. - 00:04

Na akkor a fogyatkozásnak vége jövünk öten kocsival és a pályaudvaron (miskolc) találkozunk, mikor is?
-Shaun_Palmer
-Sezlonyrugó + anyatigris
-Legszebbcsávó + anyatigris
Mit hozzunk?
-Shaun_Palmer
-Sezlonyrugó + anyatigris
-Legszebbcsávó + anyatigris
Mit hozzunk?
Írta 2002. február 19. - 23:06

még annyiot hogy én csütörtök délutántól méár nem leszek netközelben...
utolsó pontosítás hogy akkor Bpn reggel 7-fél8 között a keletiben találkozunk... én ott leszek és még akik korábban szóltak itt egy lista...
vonat indul 8-05 kerékpárszállító kocsi VAN!
GerMan
Begbie
Jorus + Bori
Kislust
Ras
Major
Hillery + Norbi
Sonka_Zsuzsi
rob + tamaskaa ;D
Füzesabonytól:
Olaf
Luki
akkor ez így teljes mértékben helyes?
jó éjt skacok... Mûzli ezerrel dolgozik az idõjáráson... egész éjjel... egész nappal...
akkor mit fogok enni reggelire??? ;D
utolsó pontosítás hogy akkor Bpn reggel 7-fél8 között a keletiben találkozunk... én ott leszek és még akik korábban szóltak itt egy lista...
vonat indul 8-05 kerékpárszállító kocsi VAN!
GerMan
Begbie
Jorus + Bori
Kislust
Ras
Major
Hillery + Norbi
Sonka_Zsuzsi
rob + tamaskaa ;D
Füzesabonytól:
Olaf
Luki
akkor ez így teljes mértékben helyes?
jó éjt skacok... Mûzli ezerrel dolgozik az idõjáráson... egész éjjel... egész nappal...
akkor mit fogok enni reggelire??? ;D
Írta 2002. február 19. - 23:03

1.
Akarunk-tok ott (a célállomásra érkezés után) valamerre vmit csinálni?
2.
Továbbá mikor lesz a helység pánikszerû elhagyása vasárnap?
1. Para már korábban bejelentette és én is vállaltam mindkét nap láblógászást Tar-kõn meg mégvhol...
2. nekem haza 6kor megy a vonatom Para 5kor indul a Tiszaiból, szóval 1-2 körül hagyjuk el a helyet???
igaz Para?
Írta 2002. február 19. - 23:01

Írta 2002. február 19. - 21:26

Írta 2002. február 19. - 21:22

Hi embörök!!!
Lenne egy olyan kérdésem tõletek,hogy ugye lessz csoport kép?És ha lessz,akkor mi lenne ha valamelyik számban poszterként látnánk ujra a "kis"csapatunkat ??? ???
Mi a véleményetek?
Lenne egy olyan kérdésem tõletek,hogy ugye lessz csoport kép?És ha lessz,akkor mi lenne ha valamelyik számban poszterként látnánk ujra a "kis"csapatunkat ??? ???
Mi a véleményetek?
Írta 2002. február 19. - 20:08

Akik ótóval jönnek azok hoznak 2kerekût??
Most nem viszek paripát! Az idei elsõ Bükki emelkedõ megmászása a Maraton távjának elõzetes letekerésére marad!
Zöldfülü
aki már tényleg annyiszor járt ott ;D