Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
612 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerintem ha a korábbi hozzászólásokat elolvassátok akkor láthatjátok hogy a bográcsozás az egy darab étkezés lesz a többi meg batyus jellegû...

ahhoz hogy másfél napra kaját fõzzünk egy bringás hadseregnek, egy teherautónyi cucc kéne...

jól mondom Pf?

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Helló!
Martens ötletét támogatnám,miszerint mindenki vinne magával a számára való eleséget,mivel,ha elkezdünk fõzõcskézni ennyi ember számára,akkor az egy kisebbfajta lagzihoz lesz hasonlatos.Persze a hangulat kedvéért lehetne egy bográcsos része is a találkának,de ha csak arra építünk az nem feltétlenül szerencsés.
Tehát inkább is-is.

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
jovannya:P hiányoztam a sulibol a fogalmazásnál:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
é  é  ééé ééénnn... sszo sssszóval.. izzzééé, szóval én nnee nnneeemmm le ee eennéék ell ellll ellene...

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
én szerintem, én ugy gondolom, hogy azt hiszem, hogy:P szal elég ha azt mondjuk "a buli batyus jellegû" és akkor mindenki hoz kajat piat(vmennyit vagy vmelyiket biztos), és ilyenkor ált. felhalmozodik némi rágcsa és udito ami elég egy hadseregnek, feltéve ha nem vagyunk ilyen spur emberek:)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv BAliba!

Nem hiszem, hogy bárkinek valamilyen kifogása is lenne a hugoddal szenben... ;D ;D

(bár egy 19 éves hölgyet ennyi fiú közé elhozni...)

kislust

UI: Üdv ismét köztünk!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hey!

FACÉÉÉÉR??
ööö...
Lehet, hogy még sem kellene vinni a barátnõm? ;D
Persze ez csak vicc...

"büdös" nagy kondér?
hmm...
esetleg, ha nincs más, két bográcsost...?

Na most ennyi...
Cs&h+tsai

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Hali skacok!

Para: Köszi az útbaigazítást, képbe vagyok!

Tovább fokozom kérdésem. Esetlegesen, ha nem probléma, hozhatom FACÉR, 19éves, jó kiállású egyetemista hugomat is? Igérem mást nem hoznék. Persze BRUCE-t igen!  ;D ;D ;D
Pia: A 18 éven felülieknek, egy kis házi fõzésû kerítésszaggatól, úgy jut mindenkinek mennyiségben (persze aki nem kér, az nem kap) fel tudok ajánlani a köz javára, és az egészség megõrzése és melegítés céljából! A kockázatok, és mellékhatások tekintetében kérdezze meg... másnap, milyen volt a buli!
Továbbá: Nem kéne inkább egy "büdös" nagy kondért beszerezni, ennyi embernek????
Merthogy a bográcsom, nem feltétlen 25 fõs... ???
Vagy részletekben adjuk elõ, mint az operát?

Hirtelen ennyi.

Üdv: Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hi!

Nos, nemtom szükség van e még pár segítõ kézre, de ha igen, akkor én kölcsön adom az enyéimet!!  ;D

Egyébként most abban állapodtunk meg, hogy mindenki azt hoz ami magának kell?? A krumplííít 1 ember veszi meg? Piát is mondenki amennyit magának gondol? Szal nekem ez itt egy kicsit nem világos...
kb így nézek ki:  ???

Üdv:
BRUCE

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy Ras!

Okay... akkor elõzetesen olyan 22-24fõvel lehet számolgatni...
És Velem a segédKÉZéshez... ;D

A víz az ingyépéz lesz dögivel, gyõzzünk belefulladni-fagyni... de a többi mi péz?

Pf, a nem postafiók

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
(fõ)Szakácsi minõségemben szeretném jelezni hogy alapanyagok hozzávetõlegesen az alábbiak szükségesek 4 fõre vetítve:
1 kg krumpli
1/4 kg fõzõkolbász
1 méretes fej vöröshagyma
1 zöldpaprika és egy paradicsom (opcionális, de szerintem kihagyhatatlan)
1 gerezd fokhagyma (opcionális)
1 evõkanál pirosfûszerpaprika (édes vagy csípõs ki hogy szeresse)
só ízlés szerint
illetve annyi víz ami épp ellepi az egészet

és a személyzetnek(szakács + krumplihámozó, hagymapucoló, paprika, paradicsom szeletelõ segítségei) 1 üveg pálinka az életbenmaradáshoz, esetleg kiváltható megfelelõ mennyiségû rumos teával ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tehár amikor megvan a végsõ létszám ezek alapján tudom becsülni a teljes mennyiséget, meg a ráhagyást (nagybélü bringásbanda!!!  ;D)

Jorus jelentkezése regisztrálva egyéb konyhai tevékenységre... még várunk további segítõ kezeket (na nemcsak a készétel elpusztítására, hanem annak elkészítésére is  8))

uff beszóltam...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy Fórum Társak...  :P ;D

Heeeeey Baliba... Szupi vagy!
A kaja alkotók beszerzéséhez felajánlkozást EZER KÖSZÖNET ÉS NYÁLAM!
Szakácsunkkal kell majd értekeznetek, hogy mit, mennyit... + az italokat majd...

Akkor néhány megválaszolandó kérdés:

--> "Hálózsákot kell vinni?" Azt hiszem nem árt, a helyiségben ugyan van egy vaskályha, mely egy személyben tölti be a fûtési eszköz szerepét és remélhetõleg a levegõt meleggel...
Fát hál'istennek nem kell gyûjtenünk az erdõben, mert állítólag van fenn, esetleg csak hasogatni kell kicsit... A fát 1 000,- HuF/napért alakíthatjuk át hõvé...
Én a magam részérõl egy plédet viszek majd, remélve, hogy a társaság beleheli a helységet, ha a kályha nem is... ;D Meg mivel egy kõházról van szó, nem olyan könnyen hül majd ki... asszem... ;D

--> "Barátnõt vihetünk?" Nos, Én a magam részérõl ha megengeditek vinném... ;D biztonsági eljárás... ;D neeeem... persze ez csak vicc... de már annyit meséltem és még mesélek Neki, hogy megakar ismerni pár embert... ;)
Úgy hogy... szabad a pálya... más részt meg, ha fizetõ vendég, akkor jöhet... ;D

--> "Az a ház, ami a Bánkúti szánkópályán van?" Nem. Nem az a ház... Ez a Garadna-völgybõl (Lillafüred) a fennsíkra vezetõ (Savós-völgyben) szerpentin után van. Létrástetõn.
Útvonal: Miskolcról Lillafürednek...Alsó-Hámor...Felsõ-Hámor...Lillafüred [itt a tónál elfordulunk jobbra, Ómassának]... Jávorkúti leágazásnál fel a szerpentinen... felérve a fennsíkra még 600méter kábé, majd balról földút leágazás, sarkán egy faragott faoszlop, felirat rajta: LÉTRÁSTETÕ. Ott be...

MÁS:
Még mindig nagyon hiányos az itallap! Akik még nem nyilatkoztak, azok forrásvizet isznak??

Na most ennyit... majd ha még eszembe jut valami köhögök...

Csõváz és hátszél...
Joghurt delikvens...és Paraferee delikvens...

FRISS JELENTKEZÉSI LISTA
[?] b
[x] baliba - - - - - - - - - - - AUTÓ!, bogrács
[x] BRUCE
[x] cserko
[x] Csubi
[x] GerMan
[x] Hangi és társai...
[x] Jorus - - - - - - - - - - - 4L CherryCoke
[?] Kempelen - - - - - - - - AUTO?
[x] kiscsango - - - - - - - - víz, ?bor?
[x] Kislust
[x] LiquidBugger
[x] Major - - - - - - - - - - ?pezsgõ?
[?] Martens
[x] MrGyulagy - - - - - - - AUTO!
[x] Paraferee - - - - - - - - 3 Amstell Buck, 2L Coca-Cola                  
[x] Ralph Fiennes
[x] Ras - - - - - - - - - - - SZAKÁCS! 2L almalé, 2L ásványvíz
[x] rob
[x] Shaun_Palmer
[x] Sonka_Zsuzsi - - - - - - víz
[x] tamaskaa - - - - - - - - ?pezsgõ?sör?
[x] YOci - - - - - - - - - - - - EVÕESZKÖZ,TÁNYÉR, CD LEJÁTSZÓ!
[?] zOrg
[x] Zöldfülü

[x] --> 21fõ
[?] --> 4fõ

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hi!

Most nemtom, mi hiányzik legjobban. Mondjátok mi kell, és akkor viszek. Pontosabban viszünk baliba.-val. (remélem nem baj, hogy egy kicsit a nevedben is beszélek). Szóval mondjátok, hogy mi kell + ha kell vmi bótból, akkor (mivel ótóval megyünk) tudunk venni. Tehát mondjátok mi kell!!

BRUCE

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Tovább fokozom lelkesedésem:

Tehát megyek! Az idõpont OK!!! Továbbá ÓTÓVAL megyek (90%). Valszeg BRUCE kollégával, from Debrecen.
Továbbá van KB-3 bográcsunk, amit szintén tudok vinni+ állványt, is ha kell. Ha Miksolcon vesszük meg a fõzõcskéhez a hiányzó hozzávalót akkor az autóm erre a feladatra adott. Én már elõre látom, milyen kevés lesz a 2 nap, de majd kiderül.
További kérdések: Hálózsák kell???? , or befûtünk úgy, hogy hajszárítóval hûtjük magunkat???
Továbbá: Barátnõt lehet hozni???

Para: Ez az a ház, ami a Bánkúti kilátó (Bálvány) alatt elterülõ szánkópálya tövében lakozik??? A személyleírás alapján szerintem igen.

Egyenlõre ennyi, majd még érkezem...

Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
baliba.: akkor veled megyek!!  ;D ;D ;D ;D

BRUCE örül, mert talált végre embert, akivel együtt menjen  ;D ;D

(legalábbis remélem, hogy veled mehetek...  ;D )

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Hali!

Ide is írok, de a másikba már bejelentkeztem.

Még semmit nem olvastam el errõl, most töltöm le az összes oldalt, de az biztos, hogy megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha mehetek????!!!!!

Para: Lehet, hogy elcsépeltet kérdezek, de én itt most reinkarnálódom, (ezt jól leírtam), szóval a barlangász házat kitõl kellett elkérni???
Merthogy Szerény személyem több nyáron is ott nyaralt, barlangász és búvár kapcsolataim révén!

Ha elolvastam mindent, még írok!!

Üdv: Az utolsó mohikán!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hoy...

Akkor: Én a miskolci pályaudvaron 1/2 2ig fogok várni, aztán kivezetem a népet...ööö...izé...a társaságot Létrástetõre... :)

cs&h+tsai

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Ahoy!

Ras: szerintem félre értettél valamit... A KARPATY nem megy be Bp-re... Ha 1/2 1 és 1/2 2körülre érsz be Miskolcra, akkor a miskolci pályaudvaron bevárlak... :)

hát én sem így gondoltam, hanem mivel én Veszprémbõl megyek, és barátosnõm meg Budán lakik én náluk alszom pénteken, és szombaton a Keletibõl megyek vonattal Miskolcra, ahová kb fél egykor érkezem, (meg azok is akik ezzel a vonattal jönnek...) és onnantól közös tekergés a városban vagyn em? aztán meg fel a hegyre...

csácsumi:
Rás

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Ras: szerintem félre értettél valamit... A KARPATY nem megy be Bp-re... Ha 1/2 1 és 1/2 2körülre érsz be Miskolcra, akkor a miskolci pályaudvaron bevárlak... :)

Mindenkinek: gondokoztatok már, hogy hogy oldjuk meg a jatt beadását??
Gondolom nem igen lenne kedved egy "ismeretlennek" elküldeni a 1 000.- - 1 500.- pízt...
Nékem lenne egy köztes megoldásom... de mielõtt vázolnám, az illetékesekkel megbeszélem... ;)

Csõváz és orkán a se-e-e-ejhajigyunkmég... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Pf:
A KARPATY nemzetközivel fogok menni, ami azt jelenti, hogy kábé délre leszek fenn... Természetesen, aki szól, és igényt tart idegenvezetõi képességemre  és tekeregni akar Miskolc utcáin Velem, azt bevárom...

én akarok

én speciel Veszprémbõl megyek, csak Pesten alszom elõtte... így nekem lesz már jegyem, de az tény, hogy 20-30 perc is lehet a jegyvétel... én kb fél 10re megyek majd ki, gyülekezõhelyül javaslat a megfelelõ vágánynál, a bringaszállító kocsi-ban/elõtt