Szerintem a FalánkBercik és Éhenkórászok biztosan cipelnek majd magukkal mindenféle kiegészítõ étket. Asszem én is ezen leszek. Néhány szendó reggelire, meg ilyenek. Egy csomag mûzli befér a zsákba...
Már nagyon izgatott vagyok, Sok jó ember kis helyen...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.
Started by
Paraferee
, 2001. November 14. 14:27
Posted 2002. February 04. - 22:05

Posted 2002. February 04. - 16:58

Hey!
Szombat-vasárnap mifelénk is sejdehaj nagy köd volt. Ma meg... ma meg annyira süt a nap, hogy nagyon. És engedtem a csábításnak
Úgy kb. 2,5-3 hónap után ismét bringára ültem!! ;D Hááát... mit ne mondjak... elõször azt sem tudtam, mire valók azok a karok ott a kormány környékén. Majd szép lassan visszatértek az emlékek ;D Szintfelmérés megvolt, erõnlétileg egy hatalmas 0 vagyok, de azért dologozom a problémán, nem lesz ez mindig így
sõõõtt... ! ;D
Nagyon remélem, hogy szép idõ lesz!!
A fõszak ács tudja már, hogy mit kell venni?
Valamint a közös vacsin kívül mindenki eszik amit vitt vagy hogy lesz ez?
Üdv:
BRUCE
Szombat-vasárnap mifelénk is sejdehaj nagy köd volt. Ma meg... ma meg annyira süt a nap, hogy nagyon. És engedtem a csábításnak

Nagyon remélem, hogy szép idõ lesz!!
A fõszak ács tudja már, hogy mit kell venni?
Valamint a közös vacsin kívül mindenki eszik amit vitt vagy hogy lesz ez?
Üdv:
BRUCE
Posted 2002. February 04. - 13:05

Posted 2002. February 04. - 12:51

Sajnálattal jelentem be, hogy legkésõbb a 13-30as gyorssal el kell jönnöm, különben nem érem el az utolsó vonatom Veszprémbe... tehát 13:30as gyors vasárnap... akkor a 8:05ös indulás a Keletibõl fix? akkor mikorra jönnek majd az ottósok? mert mégiscsak kellemesebbb lenne ha nem én cipelném a böszme nagy zsákomat...
Posted 2002. February 04. - 10:01

8) jelentem Nálunk a hétvégi tejfel után ma szemkápráztató napsütés van...
(persze hogy amikor mehettem volna tekerni nem lehetett a tej miatt... :-/ )
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltunk...
(persze hogy amikor mehettem volna tekerni nem lehetett a tej miatt... :-/ )
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltunk...
Posted 2002. February 04. - 09:47

hát jelentem, az elmúlt egy hét amit otthon töltöttem, nagy gyötrõdések után bringa nélkül elég felemás volt, egészen csütörtökig jó idõ volt ... átkoztam magam hogy nincs itthon a bringa, aztán akkora köd lett, hogy tejfelgyárnak elment volna... igaz gyaci?
szóval reménlem megjavul az idõ té napra
szóval reménlem megjavul az idõ té napra

Posted 2002. January 29. - 17:22

Szerintem már annyira nagyon szép idõ van, hogy mindjárt lopok valakitõl egy biciklit, mert az enyém nincs kész! :-[
Remélem megmarad feb. 23-ig, és nem egy nagy halom sárban kell majd tekerjek...
Bár most, ahogy a villám csillapítóegysége, és a hátsó tárcsafékadapter áll, nem nagyon lesz itt biciklizés nyár végéig....
Remélem megmarad feb. 23-ig, és nem egy nagy halom sárban kell majd tekerjek...
Bár most, ahogy a villám csillapítóegysége, és a hátsó tárcsafékadapter áll, nem nagyon lesz itt biciklizés nyár végéig....

Posted 2002. January 28. - 09:28

Hölgyeim és Uraim!
Témínusz26nap!

Szilárd szerint az elkövetkezõ 10 napban a maihoz hasonló, 14-15°C fokos hõmérséklet, enyhén borús, nagyon kellemes idõ marad, és nagy változás az után sem várható...
HA marad tényleg ez, akkor nagy eséllyel játszunk arra, hogy a talira a téli bundák a szekrényben maradnak, és már esetleg a rövidujjas kesztyût lehet felhúzni...
A talaj állagára nem kívánok jóslatokat tenni, mert ha jól tudom még van pár hely, ahol vékony rétegben van hó arra felé...
MInden esetre remélhetõleg nem fagy be a sejhajunk...
Paraferee voltam...
Témínusz26nap!

Szilárd szerint az elkövetkezõ 10 napban a maihoz hasonló, 14-15°C fokos hõmérséklet, enyhén borús, nagyon kellemes idõ marad, és nagy változás az után sem várható...
HA marad tényleg ez, akkor nagy eséllyel játszunk arra, hogy a talira a téli bundák a szekrényben maradnak, és már esetleg a rövidujjas kesztyût lehet felhúzni...
A talaj állagára nem kívánok jóslatokat tenni, mert ha jól tudom még van pár hely, ahol vékony rétegben van hó arra felé...
MInden esetre remélhetõleg nem fagy be a sejhajunk...

Paraferee voltam...
Posted 2002. January 24. - 08:38

Arghhhhh...

Ilyennel ne is gyere Nekem... dec30 voltam utoljára terepen tekerni, azóta max a boltig meg vissza...
Ez a csudiszép idõ meg csak a szívem fájdítja...
Na de... a február gyorsan eltelik...aztán március... és akkor már... hmm...
:-/
épp költözés elõtt leszek, úgy hogy semmi nagyobb tekerés nem lesz belõle...
Na mind1...
Csõváz és hátszél...
Joghurt kísérjen utadon!
Paraferee voltam

Ilyennel ne is gyere Nekem... dec30 voltam utoljára terepen tekerni, azóta max a boltig meg vissza...

Ez a csudiszép idõ meg csak a szívem fájdítja...

Na de... a február gyorsan eltelik...aztán március... és akkor már... hmm...
:-/
épp költözés elõtt leszek, úgy hogy semmi nagyobb tekerés nem lesz belõle...

Na mind1...
Csõváz és hátszél...
Joghurt kísérjen utadon!
Paraferee voltam
Posted 2002. January 23. - 23:49

Para... én ma már nem bíyrtam ellenállni egy kis aszfaltbetyárkodásnak ;D
a földekre még kicsit késõbb megyek majd, de most ez is megtezi... 50kmnél eléheztem mint álat, de a banán helyrehozott és így 62km után végre otthon voltam a zuhany alatt :)holnap levezetés fel Zirc vissza 40km körül
az idény második tekerése... maratonra gyúrunk a kicsikémmel ;D
a földekre még kicsit késõbb megyek majd, de most ez is megtezi... 50kmnél eléheztem mint álat, de a banán helyrehozott és így 62km után végre otthon voltam a zuhany alatt :)holnap levezetés fel Zirc vissza 40km körül

az idény második tekerése... maratonra gyúrunk a kicsikémmel ;D
Posted 2002. January 23. - 10:14

Csak gyógyuljon meg a verdám! Ehez csak a januári ösztöndíj kellene véééééééééééégre!!!!!!!!!!!!!!!!>

Posted 2002. January 23. - 08:41

Ahoy Skaccok!
Nem tudom arra felé milyen volt tegnap az idõ, de erre valami nyálcsorgató-mennék-már-az-erdõbe-tekerni idõ volt...
Ha így marad még egy pár napig valamelyest felolvad a talaj jobban, magába tudja szívni az olvadékot, és ha van cseresznyénk egy kassal, febr23ra felszikkad...
Persze a hegyek más piskóták, de van rá nekem egy cseresznyém...
Kérdezgettem idõsbbeket, meg a hosszabb távó elõre jelzéseket is kuksiztam, és úgy néz ki, hogy február ilyen 4-5, vagy akár 7-8 °C fokos meleg lesz, kevés csapadékkal...
Ez nekünk csak szupi...
NA ennyi most...
Csõváz és hátszél...
Joghurt szerint is jó idõ lesz...
Paraferee voltam
Nem tudom arra felé milyen volt tegnap az idõ, de erre valami nyálcsorgató-mennék-már-az-erdõbe-tekerni idõ volt...
Ha így marad még egy pár napig valamelyest felolvad a talaj jobban, magába tudja szívni az olvadékot, és ha van cseresznyénk egy kassal, febr23ra felszikkad...
Persze a hegyek más piskóták, de van rá nekem egy cseresznyém...
Kérdezgettem idõsbbeket, meg a hosszabb távó elõre jelzéseket is kuksiztam, és úgy néz ki, hogy február ilyen 4-5, vagy akár 7-8 °C fokos meleg lesz, kevés csapadékkal...
Ez nekünk csak szupi...
NA ennyi most...
Csõváz és hátszél...
Joghurt szerint is jó idõ lesz...

Paraferee voltam
Posted 2002. January 22. - 21:06

Hi Zöldfülü!
Valszeg mi is ótóval megyünk de még nem bizti most a 7végén rákérdezek a srácra.
Szerintem 7:00 ra legyél ott mert inkább jobb várni mint a pakolás miatt lekésni a vonatot.
Valszeg mi is ótóval megyünk de még nem bizti most a 7végén rákérdezek a srácra.
Szerintem 7:00 ra legyél ott mert inkább jobb várni mint a pakolás miatt lekésni a vonatot.
Posted 2002. January 22. - 20:54

Köszi Kislust!
Pestiek ha 7.30-kor odatolom az arcomat a Keletibe akkor az elég a bepakoláshoz vagy legyen korábban?
Elõre láthatóan Pestrõl hány autó megy? Kb. mennyi cucc lesz?
Zöldfülü
Pestiek ha 7.30-kor odatolom az arcomat a Keletibe akkor az elég a bepakoláshoz vagy legyen korábban?
Elõre láthatóan Pestrõl hány autó megy? Kb. mennyi cucc lesz?
Zöldfülü
Posted 2002. January 22. - 20:05

Posted 2002. January 22. - 20:02

Honnan és mikor indul a pesti csapat? Mikor kellene találkoznunk? Mivel ha jól gondolom lesz cucc amit autóval kell levinni!
Zöldfülü
Zöldfülü
Posted 2002. January 22. - 19:54

Ralph!
A bp-i szekció 10,26-ra érkezik meg a Tiszai pu-ra (a korábbi vonattal).
üdv,
kislust
A bp-i szekció 10,26-ra érkezik meg a Tiszai pu-ra (a korábbi vonattal).
üdv,
kislust
Posted 2002. January 22. - 19:39

Helló!
No,hogy is lesz az a korábbi vonat.Persze én nem a Bp-i szekcióval érkezem majd,de ha hamarabb ott lesz a CSAPAT,akkor nekem is igyekeznem kell és hamarabb odatolni a kerekeim.
szóval...?
Üdv:Ralph
No,hogy is lesz az a korábbi vonat.Persze én nem a Bp-i szekcióval érkezem majd,de ha hamarabb ott lesz a CSAPAT,akkor nekem is igyekeznem kell és hamarabb odatolni a kerekeim.
szóval...?
Üdv:Ralph
Posted 2002. January 22. - 11:31

Posted 2002. January 22. - 11:26

Pf nem kell...
ha kolbásszal fõzi az ember akkor egyszerre fõ meg mindkettõ...
ha virslivel, akkor vagy elõfõzõd a krumplit, vagy késõbb rakod bele a virslit...
egy nagy kondér kell...
ha érdekel leírom hogy készül
ha kolbásszal fõzi az ember akkor egyszerre fõ meg mindkettõ...
ha virslivel, akkor vagy elõfõzõd a krumplit, vagy késõbb rakod bele a virslit...
egy nagy kondér kell...
ha érdekel leírom hogy készül