Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
612 replies to this topic

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Szerintem a FalánkBercik és Éhenkórászok biztosan cipelnek majd magukkal mindenféle kiegészítõ étket. Asszem én is ezen leszek. Néhány szendó reggelire, meg ilyenek. Egy csomag mûzli befér a zsákba...
Már nagyon izgatott vagyok, Sok jó ember kis helyen...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hey!

Szombat-vasárnap mifelénk is sejdehaj nagy köd volt. Ma meg... ma meg annyira süt a nap, hogy nagyon. És engedtem a csábításnak ;) Úgy kb. 2,5-3 hónap után ismét bringára ültem!! ;D Hááát... mit ne mondjak... elõször azt sem tudtam, mire valók azok a karok ott a kormány környékén. Majd szép lassan visszatértek az emlékek ;D Szintfelmérés megvolt, erõnlétileg egy hatalmas 0 vagyok, de azért dologozom a problémán, nem lesz ez mindig így :) sõõõtt... ! ;D

Nagyon remélem, hogy szép idõ lesz!!
A fõszak ács tudja már, hogy mit kell venni?
Valamint a közös vacsin kívül mindenki eszik amit vitt vagy hogy lesz ez?

Üdv:
BRUCE

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Úgy néz ki, hogy vasárnap Én is akörül fogok távozni a Bükkbõl...

Pf

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Sajnálattal jelentem be, hogy legkésõbb a 13-30as gyorssal el kell jönnöm, különben nem érem el az utolsó vonatom Veszprémbe... tehát 13:30as gyors vasárnap... akkor a 8:05ös indulás a Keletibõl fix? akkor mikorra jönnek majd az ottósok? mert mégiscsak kellemesebbb lenne ha nem én cipelném a böszme nagy zsákomat...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
8) jelentem Nálunk a hétvégi tejfel után ma szemkápráztató napsütés van...
(persze hogy amikor mehettem volna tekerni nem lehetett a tej miatt... :-/ )

Joghurt és Én, azaz Paraferee voltunk...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát jelentem, az elmúlt egy hét amit otthon töltöttem, nagy gyötrõdések után bringa nélkül elég felemás volt, egészen csütörtökig jó idõ volt ... átkoztam magam hogy nincs itthon a bringa, aztán akkora köd lett, hogy tejfelgyárnak elment volna... igaz gyaci?

szóval reménlem megjavul az idõ té napra :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Szerintem már annyira nagyon szép idõ van, hogy mindjárt lopok valakitõl egy biciklit, mert az enyém nincs kész!  :-[

Remélem megmarad feb. 23-ig, és nem egy nagy halom sárban kell majd tekerjek...

Bár most, ahogy a villám csillapítóegysége, és a hátsó tárcsafékadapter áll, nem nagyon lesz itt biciklizés nyár végéig.... :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hölgyeim és Uraim!

Témínusz26nap!
:D

Szilárd szerint az elkövetkezõ 10 napban a maihoz hasonló, 14-15°C fokos hõmérséklet, enyhén borús, nagyon kellemes idõ marad, és nagy változás az után sem várható...

HA marad tényleg ez, akkor nagy eséllyel játszunk arra, hogy a talira a téli bundák a szekrényben maradnak, és már esetleg a rövidujjas kesztyût lehet felhúzni...
A talaj állagára nem kívánok jóslatokat tenni, mert ha jól tudom még van pár hely, ahol vékony rétegben van hó arra felé...

MInden esetre remélhetõleg nem fagy be a sejhajunk... :D

Paraferee voltam...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Arghhhhh...
:o

Ilyennel ne is gyere Nekem... dec30 voltam utoljára terepen tekerni, azóta max a boltig meg vissza... :(

Ez a csudiszép idõ meg csak a szívem fájdítja... ;)

Na de... a február gyorsan eltelik...aztán március... és akkor már... hmm...
:-/
épp költözés elõtt leszek, úgy hogy semmi nagyobb tekerés nem lesz belõle... :(

Na mind1...

Csõváz és hátszél...
Joghurt kísérjen utadon!
Paraferee voltam

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Para... én ma már nem bíyrtam ellenállni egy kis aszfaltbetyárkodásnak  ;D

a földekre még kicsit késõbb megyek majd, de most ez is megtezi... 50kmnél eléheztem mint álat, de a banán helyrehozott és így 62km után végre otthon voltam a zuhany alatt :)holnap levezetés fel Zirc vissza 40km körül :)
az idény második tekerése... maratonra gyúrunk a kicsikémmel  ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Csak gyógyuljon meg a verdám! Ehez csak a januári ösztöndíj kellene véééééééééééégre!!!!!!!!!!!!!!!!>:(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy Skaccok!

Nem tudom arra felé milyen volt tegnap az idõ, de erre valami nyálcsorgató-mennék-már-az-erdõbe-tekerni idõ volt...

Ha így marad még egy pár napig valamelyest felolvad a talaj jobban, magába tudja szívni az olvadékot, és ha van cseresznyénk egy kassal, febr23ra felszikkad...

Persze a hegyek más piskóták, de van rá nekem egy cseresznyém...

Kérdezgettem idõsbbeket, meg a hosszabb távó elõre jelzéseket is kuksiztam, és úgy néz ki, hogy február ilyen 4-5, vagy akár 7-8 °C fokos meleg lesz, kevés csapadékkal...

Ez nekünk csak szupi...

NA ennyi most...
Csõváz és hátszél...
Joghurt szerint is jó idõ lesz... ;)
Paraferee voltam

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Hi Zöldfülü!

Valszeg mi is ótóval megyünk de még nem bizti most a 7végén rákérdezek a srácra.
Szerintem 7:00 ra legyél ott mert inkább jobb várni mint a pakolás miatt lekésni a vonatot.

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Köszi Kislust!

Pestiek ha 7.30-kor odatolom az arcomat a Keletibe akkor az elég a bepakoláshoz vagy legyen korábban?
Elõre láthatóan Pestrõl hány autó megy? Kb. mennyi cucc lesz?

Zöldfülü

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Zöld!

Keleti pu, 8,05-kor indul a vonat.

üdv,
kislust

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Honnan és mikor indul a pesti csapat? Mikor kellene találkoznunk? Mivel ha jól gondolom lesz cucc amit autóval kell levinni!

Zöldfülü

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Ralph!

A bp-i szekció 10,26-ra érkezik meg a Tiszai pu-ra (a korábbi vonattal).

üdv,
kislust

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Helló!
No,hogy is lesz az a korábbi vonat.Persze én nem a Bp-i szekcióval érkezem majd,de ha hamarabb ott lesz a CSAPAT,akkor nekem is igyekeznem kell és hamarabb odatolni a kerekeim.
szóval...?
Üdv:Ralph

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jajajaj... kössssz...!
nem kell...
;)

majd ott figyelek és jegyzetelek!
:D

Pf

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Pf nem kell...
ha kolbásszal fõzi az ember akkor egyszerre fõ meg mindkettõ...
ha virslivel, akkor vagy elõfõzõd a krumplit, vagy késõbb rakod bele a virslit...
egy nagy kondér kell...

ha érdekel leírom hogy készül  ;)