Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
612 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D az elgondolásod hibás... ;D

nem a joghurt volt elõbb... hanem a tyúk... ;D

(azt hiszem kicsit visszafogom magam, mert még a végén Joghurtnak is fizetnem kell a szállását... ;D )

Na csõváz és hátszél..
Óvszer legyen Veletek... (Joghurt meg Velem... ;) )
Pf

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Para!

Akkó megyek és lerántom a leplet az üzelmeidrõl! Hogy melyikrõl?Hát arról mely gyanúmat a "Member list??" címû topicban fogalmaztam meg!  ;D ;D ;D

Zöldfülü aki igyekszik, hogy ott legyen csak hagyjatok neki valami "tápot"

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Zöld!

Hát'má'mé'ne gyühetné'??

Majd bunkofonon legfeljebb kiirányítunk, ha nem találnál ki... ;)

A lényeg, hogy GYERE!

UFF
müzlis joghurt...
ja-ja...
általában egy kis kanálnyi vmi van benne... ezért inkább jobban jársz, ha magad rakod bele... :D
na UFF vége...

Pf és Joghurt...

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
A körtés müzlis joghurt csak a reklámok és a marketingesek szerint az (mármint müzlis). Egyszer kipróbáltam és kb. 3 szem búzát és 2 szem árpát/rozst vagy mi a f...szt találtam benne! Ettõl a mennyiségtõl még egy veréb is éhenpusztulna!  ;)

Sajnos nem írhatom le amit most gondolok mert tuti ki lennék tiltva a fórumról!  >:( >:( >:  :o :o :o
Szal most tudtam meg, hogy február 23-ra tették át a gyakorlati óráimat és onnan sajnos nem lehet hiányozni legalábbis elsõ alkalommal biztosan nem! Ez azt jelenti, hogy leghamarabb 2- 1/2 3 körül tudok Pestrõl elindulni. Így sajnos a beszerzésben  illetve a szállításban csak korlátozott feltételekkel tudok részt venni mivel így lesz vagy 6 óra mire leérek!  :'( :'( :'( Azé még meghetek?

Zöldfülü

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
8) ez már jobban hangzik...

UFF
ettél már körtés-müzlis joghurtot?
:D

NA MOFMÁ UFFÁ TE...

Paraferee és mûzlinélküliJoghurt

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

szakács igénylistája:
30 fõre:
8kg krumpli
1,6kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
10dag szalonna
egy kis csomag pirospaprika (20 dag elég lesz)
só nem tom mennyi, de legyen legalább 20-25 dag
három zöldpaprika
két-három paradicsom

plussz ha kérhetném nekem vegyetek 2*2 liter alma ill szõlõlevet (heyhó v. sió mondjuk...)

igazatok van... bocsánatot kérek az elbaltázásért... tehát akkor 30 fõre erõs ráhagyással  ;D (repeta kb 5-8 fõre):

15kg krumpli
2,6kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
10dag szalonna
só legalább 20-25 dag
három zöldpaprika
két-három paradicsom

kérem a többiek általi ellenõrzést...

Ras, aki nem szakács csak szeret fõzni, meg szereti a Joghurtot is, de csak Mûzlivel...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy! :D

Nos a lovak közé csapva...:

Ras: Én is kérnék egy ismételet adat ellenõrzést, és egyeztetést, hogy a TÖBB mint 30fõre elegendõ mennyiség jut-e majd a megjelölt krumpli mennyiségbõl!

Ralph: ha kérhetném, akkor légyszi vételezzetek Nékem 2üveg AMSTELL BUCKot... thx...

Evribádi: a SZOLNOK felõl érkezõ delegáció (rob, tamaskaa, Csubi, Joghurt, Én (oldalbordám 90%ra valószínûsíthetõen sajnos nem fog jönni), ... ) ha a MÁV is úgy akarja, akkor 10:34re begördül a pályaudvarra...

Idáig kik azok, akik ló nélkül jönnek, és nem férnek be autóba?? Azaz buszozni kívánnak...

Na csõváz és hátszél...
témínusz11nap...
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltunk... ;)

u.i.
ez az újságos ötlet kircsi!
ha van rá igény, felvihetem a januári és februári BIKEot...
az elõbbi kicsit megázott ugyan a Karácsony Kupán, de szerencsére csak az elsõ pár oldal... ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ich und máj Hugi is kimegy 7-re, ha felbírunk kelni. Aztán még HillEry és Norbi is odajönnek, valamint - itt most nem részletezett okok miatt  ;D ;D ;D - Begbie is velünk tart. Szal akkor 7 körül. A talin még fixálunk és pontosítunk. Csüsszundcsáó!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hahó Srácok és fõleg Ras!!!!!!
Nem akarok beleszólni oly nagyon, de a 8kg krumpli nagyon kevés. Ha 30 fõvel számolunk akkor mindenkinek jut 2 evõkanál belõle. Szeretném még 1X kérni az adatok átvizsgálását, és a már korábban javasolt két számjegyû tömeget megcélozni. Gondoljatok bele a mennyiségbe....
Még a drága anyukátokat is kérdezzétek meg róla!!!
Remélem eljut jajszavam hozzátok...

Ras! Mikorra érsz a Keletibe? 7 körül ott tudunk lenni, ha az jó.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
jelentem 10:26kor érkezünk Bprõl...

aki 8:05kor jön a keletibõl az mikorra ér a Keletibe? (én nagyon korán...)

kocsi is jön esetleg? mikorra?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szakács igénylistája:
30 fõre:
8kg krumpli
1,6kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
10dag szalonna
só nem tom mennyi, de legyen legalább 20-25 dag
három zöldpaprika
két-három paradicsom

plussz ha kérhetném nekem vegyetek 2*2 liter alma ill szõlõlevet (heyhó v. sió mondjuk...)

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!
Volna egy kérésem a találkozó tagjaihoz.
A múltkorában olvastam arról az ominózus német kiadású 2002-es kerékpár,illetve alkatrészkatalógusról.Ha valakinek birtokában volna eme kiadvány,akkor mit szólna hozzá,ha belekukkanthatnék(esetleg mások is).Persze nagyon kíméletesen történne a dolog.
Elõre is köszöntem.
BALIBA:10.00-re én is ott leszek.
ÜDV:Ralph

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Imhol vagyok, megjöttem!

Ha az + felel, 10.00-ra ott leszünk, Miksolc, tiszai pu-nál.
Bruce, a hölgyek és én ott fogunkk a peronon izguva integetni!
"Azok a boldog, szép napok ég veled..."

Továbbá összegezve a már-már véglegesedett csúcstalálkozó küldötteinek számát felkérném megbízott fõszakácsunk, hogy tegye meg szokásos évi beszámolóját a -mit és mennyit vegyen Baliba a fõzõcskéhez- tárgykörben. Továbbá ha lehet kérni, részletes "alkatrészlistát" kérnék a félreértések elkerülése végett!

Jó újra itt!

té minusz 14 nap. (két pici hét)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D Bármikor állok seggggítségedre... ;D

(egyébként uszkve 500méter a szintkülönbség, a pályaudvar<--->Létrási ház viszonylatban nézve... de csak az utolsó 6kilcsi a szemét... majd sokszor meg-megállunk gyönyörködni a természetben... ;D )

Pf voltam...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
OK

Így már egész más a leányzó fekvése! :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Ne úgy állj hozzá, hogy hova kell majd felmenni... hanem úgy, hogy honnan kell majd lejönni! 8)

Pf, a filozóFUSSSS

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Azon gondolkoztam, hogy elkérem Attilától a már belinkelt DH rombolót, és azzal megyek, ha az enyém nem lesz kész! Szép is lenne, mi? Milyen szintemelkedést is kell leküzdeni?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Woooow! Hmmm...8)
rendicsek Zsuzsi! ;)

Emberek! Az idõjárás jós, a Szilárd, szilárdan meg van gyõzõdve afelõl, hogy az elkövetkezõ 10napon belül csak javulni, vagy rossz esetben a mai idõjárás fog stagnálni!!

Úgy hogy elõ a lovakkal, és nem megilyedni egy kis emelkedõtõl... (kis nagyobbacska emelkedõtõl... ;D )

Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, akik lovon mennek...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
GYerekek! Senki sincs talpon a gáton? Én kitartok a bicóm mellett és nagyon el akar jönni õ is. Szóval én biztosan nem gyalogolok...
Para én kitartok melletted.... :)))))))))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja...!

Skaccok hozzatok lovat(ha nincs más egy falu-rombolót...), mert az a 6kilcsi, ráadásul felfele... gyalog... ehhhehhhhh...  :-X