Ahoy SKaccok!
Csak érdekességként szúrnám be ide, a kövi két képet...
A talihelyszínétõl pár lépésnyire található (és valszeg alatta is...) barlangban készültek... 8)
http://kep.tar.hu/pa...5898&pid=690480
http://kep.tar.hu/pa...5898&pid=690481
Csááááááóóóóó... 8) Pf
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.
Indította
Paraferee
, 2001. november 14. 14:27
Írta 2002. február 13. - 16:05

Írta 2002. február 13. - 14:38

Kislust: no meg persze a találkára a heggyel sem árt felkészülni... ;D 
Egyébként Én kihagytam a plédet az elõbb... szal sokkal jobb, ha nem Te fogod felcipelni oda, ahova...
Pf

Egyébként Én kihagytam a plédet az elõbb... szal sokkal jobb, ha nem Te fogod felcipelni oda, ahova...

Pf
Írta 2002. február 13. - 14:36

Rob!
Az a helyzet, hogy nincs olyan hátizsákom, amiben elférne egy hálózsák, meg mondjuk egy vastagabb pulcsi. De ha még lenn is, nem szívesen tekerek benne.
üdv,
kislust
UI:Ha viszont nem nekem kell vinni a cuccost, akkor már bátran pakolok váltásruhákat, pótkereket, stb. ;D
Az a helyzet, hogy nincs olyan hátizsákom, amiben elférne egy hálózsák, meg mondjuk egy vastagabb pulcsi. De ha még lenn is, nem szívesen tekerek benne.
üdv,
kislust
UI:Ha viszont nem nekem kell vinni a cuccost, akkor már bátran pakolok váltásruhákat, pótkereket, stb. ;D
Írta 2002. február 13. - 13:51

Jómagam inkább a melegcuccok miatt vagyok gondban...
Nem tudom mennyire lesz szükség...
(és lenne egy találkozóm... egy heggyel... ;D )
Szal még nem néztem, lehet, hogy elférek maj egy hátitatyóban, de akkor is jobb érzés ha ne ma hátamat nyomja majd... nem de?
Pf...
Nem tudom mennyire lesz szükség...
(és lenne egy találkozóm... egy heggyel... ;D )
Szal még nem néztem, lehet, hogy elférek maj egy hátitatyóban, de akkor is jobb érzés ha ne ma hátamat nyomja majd... nem de?

Írta 2002. február 13. - 13:46

Nem értem.
Mi mindent akartok vinni, hogy annyi lesz, hogy nem bírjátok el? Csak 2 napra megyünk, és ha jól emléxem, nem nõk vagytok, hogy sminkcuccot, meg váltórucit is vinni kelljen, nembeszélve a három pár cipõrõl... ;D ;D ;D
Szóval?
Mi mindent akartok vinni, hogy annyi lesz, hogy nem bírjátok el? Csak 2 napra megyünk, és ha jól emléxem, nem nõk vagytok, hogy sminkcuccot, meg váltórucit is vinni kelljen, nembeszélve a három pár cipõrõl... ;D ;D ;D
Szóval?
Írta 2002. február 13. - 09:52

YOci+Rave Ace!
Jómagam nagyon hálás lennék, ha rátok ruházhatnám csomagjaim nagy részét!!
köszi,
kislust
Jómagam nagyon hálás lennék, ha rátok ruházhatnám csomagjaim nagy részét!!
köszi,
kislust
Írta 2002. február 13. - 08:38

Ahoy Skaccok!
Egy ilyen leveszem-a-terhet-a-válladról-autó jó lenne a Tiszai Pályaudvarra is...
Már csak azért mert a déli szekcióban jómagam tutira utazótásenkába pakolnék... :-/
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Paraferee...
Egy ilyen leveszem-a-terhet-a-válladról-autó jó lenne a Tiszai Pályaudvarra is...
Már csak azért mert a déli szekcióban jómagam tutira utazótásenkába pakolnék... :-/
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Paraferee...

Írta 2002. február 12. - 17:42

Hi embörök!
Beszéltem Rave Ace úrral és azt üzeni,hogy aki Pesti vagy Budai vagy akármi és a keletibõl indul de sok a csomagja,akkor mi átvesszük a vállárol a terhet és levisszük ótóval.
7:00-tól igénybe vehetõek vagyunk.
Beszéltem Rave Ace úrral és azt üzeni,hogy aki Pesti vagy Budai vagy akármi és a keletibõl indul de sok a csomagja,akkor mi átvesszük a vállárol a terhet és levisszük ótóval.
7:00-tól igénybe vehetõek vagyunk.

Írta 2002. február 12. - 17:31

Írta 2002. február 12. - 11:09

Hey!!!
Jövõhét ilyenkor már tök buli hangulatom lesz

Pf...és Joghurt
Írta 2002. február 12. - 10:57

Pf akkor családi banzáj lesz...
persze ha meg nem ették szegény Joghurtot
Ras és Mûzli, aki megy Joghurtnak segíteni odafennt...
persze ha meg nem ették szegény Joghurtot
Ras és Mûzli, aki megy Joghurtnak segíteni odafennt...
Írta 2002. február 12. - 08:43

Az az átkozott meteorológia hideg frontot jósolgat a kövi hétre... remélem, hogy a rákövetkezõn már ismét enyhülés lesz...
Ras: ;D JOghurt fél testvére a Müzli... nem tudtad? ;D
Na csõváz és hátszél...
Joghurt tegnap óta az idjárást próbálja lebeszélni odafenn... :-/ lehet, hogy már megették, és azért nem jön le??

Írta 2002. február 11. - 18:23

na sóval akkor remélem elegendõ lesz a kaja így minden fõ és nagyhatalmú ember szerint ;D Zsuzsi szeretném tudni a te véleményed is 
és megjegyezném hogy a mûzlit mindig külön pakolom a joghurtba, a NATÚR joghurtba, bnem mindenféle csiricsáréba...
na UFF mán he
Ras, a Mûzlis (Joghurt nem kelleneked egy tesó???)

és megjegyezném hogy a mûzlit mindig külön pakolom a joghurtba, a NATÚR joghurtba, bnem mindenféle csiricsáréba...
na UFF mán he
Ras, a Mûzlis (Joghurt nem kelleneked egy tesó???)
Írta 2002. február 11. - 14:36

Heeeeejjj!
Most néztem meg az ELVIRAt...!

Jómagam ha minden igaz csak 17:o5kor távozom a Tiszai Pályaudvarról...!
KIRÁLY!
rob: a KARPATHY 7:31re van kiírva érkezésileg, és 7:45re indulásilag Szolnokról!
Csõváz és hátszél...!
Joghurt is fülig vigyor... Pf voltam
Most néztem meg az ELVIRAt...!

Jómagam ha minden igaz csak 17:o5kor távozom a Tiszai Pályaudvarról...!

rob: a KARPATHY 7:31re van kiírva érkezésileg, és 7:45re indulásilag Szolnokról!
Csõváz és hátszél...!
Joghurt is fülig vigyor... Pf voltam
Írta 2002. február 11. - 14:13

8) látom, Te aludni is akarsz... ;D
Hááát jó...
Egyébként emlékeimben egy olyan délibábos képfoszlány villódzik Rólad, amely alapján azért nagy esély lenne rá, hogy Én ne aludjak, ha Te... ;D
Na csõváz és hátszél...
Joghurtot elküldtem lebeszélni a jó idõt... ;D
Pf
Hááát jó...

Egyébként emlékeimben egy olyan délibábos képfoszlány villódzik Rólad, amely alapján azért nagy esély lenne rá, hogy Én ne aludjak, ha Te... ;D
Na csõváz és hátszél...
Joghurtot elküldtem lebeszélni a jó idõt... ;D
Pf
Írta 2002. február 11. - 14:02

Para
Assszem itt az ideje, hogy lepattanjak errõl a témáról! Mert ha jól emlékszem kb. akkora vagy mint egy hegyomlás, gondolom Joghurt sem kisebb! És hát keresem én a bajt? ;D ;D ;D
Zöldfülü
Assszem itt az ideje, hogy lepattanjak errõl a témáról! Mert ha jól emlékszem kb. akkora vagy mint egy hegyomlás, gondolom Joghurt sem kisebb! És hát keresem én a bajt? ;D ;D ;D
Zöldfülü
Írta 2002. február 11. - 13:58

;D hehe...
passz...
kábé asszem 8ra érünk Szolnokra...
majd még elõtte úgy is megkuksizom még egyszer az ELVIRAt...
hálózsák: nos igen csak jó dolog, ha van...
DE...
ismét hangsúlyozom, hogy a házban kénylemesen max22-25fõ tud aludni, e létszám felett a sokjóemberkishelyen elv lép életbe... (no meg a nagyobbéserõsebbvagyoktûnjahelyemrõl elv... ;D )
csõváz...Pf
passz...
kábé asszem 8ra érünk Szolnokra...
majd még elõtte úgy is megkuksizom még egyszer az ELVIRAt...
hálózsák: nos igen csak jó dolog, ha van...
DE...
ismét hangsúlyozom, hogy a házban kénylemesen max22-25fõ tud aludni, e létszám felett a sokjóemberkishelyen elv lép életbe... (no meg a nagyobbéserõsebbvagyoktûnjahelyemrõl elv... ;D )
csõváz...Pf
Írta 2002. február 11. - 13:49

Na agymenõk!
Hálózsákot ugye kell vinni? (nem feltételezem, hogy lesz ágynemû, meg ha lenne, se feküdnék bele)
Para:
Lusta vagyok visszaolvasni, miben is egyeztünk, a szolnoki szek(sz)ció mikor is találxik Szolnokon?
Hálózsákot ugye kell vinni? (nem feltételezem, hogy lesz ágynemû, meg ha lenne, se feküdnék bele)
Para:
Lusta vagyok visszaolvasni, miben is egyeztünk, a szolnoki szek(sz)ció mikor is találxik Szolnokon?
Írta 2002. február 11. - 12:43

;D
majd Létráson meglátod, hogy már az elsõ BMes is "közösen" tekertünk... ;D
tandem nélkül...
Paraferee voltam... Joghurtot hazaküldtem a hûtõbe...
majd Létráson meglátod, hogy már az elsõ BMes is "közösen" tekertünk... ;D
tandem nélkül...

Paraferee voltam... Joghurtot hazaküldtem a hûtõbe...
Írta 2002. február 11. - 12:38

Tudtam, hogy valami beugratás van benne! Nem erõsségemn a logikus gondolkozás!
De nem a tojás volt elõbb? ;D
Ha így folytatod a Bükk Maraton már csak tandemmel indulhatsz/indulhattok!
Zöldfülü

Ha így folytatod a Bükk Maraton már csak tandemmel indulhatsz/indulhattok!

Zöldfülü