BESZERZÕK!
a beszerzési lista frissítése:
Kaja lista: (amit a beszerzõknek kell vételezni)
18kg krumpli
3kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
10dag szalonna
egy kis csomag pirospaprika (20 dag elég lesz)
só legalább 20-25 dag (úgyis minima félkilós a kiszerelés)
három zöldpaprika
két-három paradicsom
15 kg kenyér (nem tom ki milyet szeret, úgyhogy maradjunk a sima fehérnél)
pia lista: (amit a beszerzõknek kell venni)
2l almalé + 2l szõlõlé (Ras)
2ü Amstell Buck (Para)
2p rózsaszín THEODORA ásványvíz (Zsuzsi)
újabb hozzászólásokat minél hamarabb...
T minusz 5 nap...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.
Started by
Paraferee
, 2001. November 14. 14:27
Posted 2002. February 18. - 11:12

Posted 2002. February 18. - 10:34

Posted 2002. February 18. - 10:32

Posted 2002. February 18. - 10:26

köbüki nyisd ki az ablakot... ;D
YOci: akkor továbbra is tudsz hozni?
még így is hogy 30felett van a jelentkezõk száma?
Pf...
YOci: akkor továbbra is tudsz hozni?
még így is hogy 30felett van a jelentkezõk száma?
Pf...
Posted 2002. February 18. - 10:23

Posted 2002. February 18. - 10:20

Halihoooo!
Mz/x jelentkezz!!!! Na vagyok,igen én igértem az evõeszközök ellátását a megadott helyre
Mz/x jelentkezz!!!! Na vagyok,igen én igértem az evõeszközök ellátását a megadott helyre

Posted 2002. February 18. - 09:49

Hali...
major: mindenféleképp hozz vmi plusz kaját... a Lee az csak egy dolog, de úgy gondolkozz, hogy ha megéhezel nem tudsz lemenni boltba! a legközlebbi kisbolt lenn van Lillafüreden! az kábé a háztól 40perc... lefele 50km/h-val... ;D amúgy olyan 8-9km...
szal elgondolkozni!
most jelentette Lillafüredi ismerõsöm, hogy jelenleg az idõjárás fenn esõs...
ez van...
Cs&h+tsai...
major: mindenféleképp hozz vmi plusz kaját... a Lee az csak egy dolog, de úgy gondolkozz, hogy ha megéhezel nem tudsz lemenni boltba! a legközlebbi kisbolt lenn van Lillafüreden! az kábé a háztól 40perc... lefele 50km/h-val... ;D amúgy olyan 8-9km...
szal elgondolkozni!
most jelentette Lillafüredi ismerõsöm, hogy jelenleg az idõjárás fenn esõs...

ez van...
Cs&h+tsai...
Posted 2002. February 18. - 09:47

szerintem a kenyérbõl jó ha van legalább 15 kiló... plussz mindenki azt hoz magának a többi étkezésre amit tud és szeret

Posted 2002. February 18. - 09:38

Hát lehetne azér egy kicsikét több kenyér!!!!
Csak mer ugyebár nem egyszer étkezünk öszesen ? ! ? ! (Szerintem!!!)
Tényel! Mit eszünk amikor nem ezt a bográcsos dolgot ? ? ? ?
Vagy hozzunk kicsi szendókat plusszba ? ? ? Esetleg valami csoki cucc ? ? ? Vagy mi ? ! ? !
Csak mer ugyebár nem egyszer étkezünk öszesen ? ! ? ! (Szerintem!!!)
Tényel! Mit eszünk amikor nem ezt a bográcsos dolgot ? ? ? ?
Vagy hozzunk kicsi szendókat plusszba ? ? ? Esetleg valami csoki cucc ? ? ? Vagy mi ? ! ? !
Posted 2002. February 18. - 09:26

ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ!
evõeszköz+tányér kérdésben már nem jelentkezett vki véletlenül??
:-X
nem akarok hüyeséget mondani, de mintha YOci lett volna az elkövetõje...
YOci jelentkezz!!
kenyér: fejenként számolhatunk szerintem 2-3szeletet, ami azt jhelenti, hogy 30emberre az 90szelet... az olyan 10kiló kenyér... szvsz...
Pf...
evõeszköz+tányér kérdésben már nem jelentkezett vki véletlenül??
:-X
nem akarok hüyeséget mondani, de mintha YOci lett volna az elkövetõje...
YOci jelentkezz!!
kenyér: fejenként számolhatunk szerintem 2-3szeletet, ami azt jhelenti, hogy 30emberre az 90szelet... az olyan 10kiló kenyér... szvsz...
Pf...
Posted 2002. February 18. - 09:17

óriási kérdések merülekt fel bennem a 7végén:
- ki tud hozni nagy merõkanalat a bográcsba?
- mennyi kenyeert vegyünk, mert errõl ugye eddig
nem volt szó
és senki se felejtsen hozni tányért kanalat, (kést)!!!
- ki tud hozni nagy merõkanalat a bográcsba?
- mennyi kenyeert vegyünk, mert errõl ugye eddig
nem volt szó
és senki se felejtsen hozni tányért kanalat, (kést)!!!
Posted 2002. February 18. - 08:59

Ahoy!
Hááát Skaccok, ezt nevezem termésnek... ;D
No...
Ralfi: ezer bocs és medvekaki... ezek szerint összekevertelek!
Természetes, hogy aki lóval gyün nem lesz beszerzõ...
Asszem balibával kevertem... :-/ vagy nem?
heeeeeeeelp!
Pf voltam...
TÉÉÉÉÉMIIIIINUSZPÁRNAP!!!! ;D
Hááát Skaccok, ezt nevezem termésnek... ;D
No...
Ralfi: ezer bocs és medvekaki... ezek szerint összekevertelek!
Természetes, hogy aki lóval gyün nem lesz beszerzõ...

Asszem balibával kevertem... :-/ vagy nem?
heeeeeeeelp!
Pf voltam...
TÉÉÉÉÉMIIIIINUSZPÁRNAP!!!! ;D
Posted 2002. February 18. - 00:02

Posted 2002. February 17. - 21:54

Hahó Majorkám! Nem sikerült beraknod magad Csekóékhoz? Legalább lesz még 1 nagy dumás a vonaton...
Posted 2002. February 17. - 17:46

Üdv Mindenkinek!
BRUCE,PARA: A félreértések elkerülése végett:nem én lennék a beszerzõ brigád,de megoldható.Szerintem a gondolatod(BRUCE) abból fakadhatott,hogy Para megkért,hogy vételezzek számára kettõ AMSTEL "valamit"
.Szerintem borzasztó könnyelmûség lenne egy antialkoholistát efféle dologgal megbízni,mert esetleg egy fejõgép kollektorba való tömítésgarnitúrát sóznak rám helyette.Tehát:félre téve a tréfát.Én nagyon szívesen vállalom a bevásárlást,DE NEM egyedül.Fakad eme dolog két részbõl is:ugye én kerékpárral érkezem és nem szívesen hagynám a bolt(-ok) elõtt még a BELL "U" lakatommal sem,másodsorban:vicc nélkül,de valóban nem értek a szezses italokhoz.Viszont,ha lesz még BALIBA autójánál valaki,akire a bringám rábízom,akkor nagyon szívesen állok a rendelkezésetekre,már csak azért is ,mert elég korán ott leszek.Várom BALIBA reakcióját...
Köszöntem mindenkinek a bizalmat
ÜDV:Ralph
BRUCE,PARA: A félreértések elkerülése végett:nem én lennék a beszerzõ brigád,de megoldható.Szerintem a gondolatod(BRUCE) abból fakadhatott,hogy Para megkért,hogy vételezzek számára kettõ AMSTEL "valamit"

Köszöntem mindenkinek a bizalmat

ÜDV:Ralph
Posted 2002. February 16. - 22:49

Ja télleg!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ezt most számológép nélkül számoltam
Egyébként a matekosok arról híresek, hogy nem tudnak számolni...

Szal a 15 elég lesz asszem ;D
Ezt most számológép nélkül számoltam

Egyébként a matekosok arról híresek, hogy nem tudnak számolni...

Szal a 15 elég lesz asszem ;D
Posted 2002. February 16. - 22:31

Bruce ne mvagy matektagozatos véletlen? ha 3-4 embernek kell 1 kiló krumpli akkor 40nek miért kéne 40???
akkor 40nek 10 kell, én is így számoltam elõször, de itt nagyon erõsködtek hogy több legyen, végül is ez nem baj, mert így jut repeta meg ilyesmi is
akkor 40nek 10 kell, én is így számoltam elõször, de itt nagyon erõsködtek hogy több legyen, végül is ez nem baj, mert így jut repeta meg ilyesmi is

Posted 2002. February 16. - 19:54

ÓÓÓÓóóóké baliba vettem!
Még annyit kérdeznék, hogy most akkor ralphiék a beszerzõk?? (csak hogy képben legyek...)
Ill. további kérdés, hogy baliba. oldalborda + hugicácska rajta van a listán vagy csak én vagyok vak mint az ágyú és nem találom ?!
Anyukámat pont most kérdeztem meg, hogy kb.40 embernek paprikáskrumplihoz hány kiló krumplee szükségeltetik. Õ azt mondta, hogy olyan 3-4 embernek kell 1 kiló... ^bruce számol^ ... akkor a kb.40 embernek 40 kiló kéne. Nos, ha a számításomba esetleg hiba is csúszott volna, vagy nem pont 1 kg kell 3-4 emberre, akkor is van egy kis különbség a 15 és a 40 között... Nah mind1, ras fõ szak ács biztos jól tudja a dolgokat
--== BRUCE ==--
(wat ö dizájn ?!
miket tud ez a srác?! ®asssszzzta
)
Még annyit kérdeznék, hogy most akkor ralphiék a beszerzõk?? (csak hogy képben legyek...)
Ill. további kérdés, hogy baliba. oldalborda + hugicácska rajta van a listán vagy csak én vagyok vak mint az ágyú és nem találom ?!
Anyukámat pont most kérdeztem meg, hogy kb.40 embernek paprikáskrumplihoz hány kiló krumplee szükségeltetik. Õ azt mondta, hogy olyan 3-4 embernek kell 1 kiló... ^bruce számol^ ... akkor a kb.40 embernek 40 kiló kéne. Nos, ha a számításomba esetleg hiba is csúszott volna, vagy nem pont 1 kg kell 3-4 emberre, akkor is van egy kis különbség a 15 és a 40 között... Nah mind1, ras fõ szak ács biztos jól tudja a dolgokat

--== BRUCE ==--
(wat ö dizájn ?!

Posted 2002. February 16. - 11:18

Posted 2002. February 15. - 20:59