Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
544 hozzászólás a témában

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ras! Ha már itten vagy. Honnan jöttem a képbe? Mármint aláfirkálva a beszólásaidhoz, hogy cc-sek vagyunk. Biztos, hogy jó ez nekünk?  :P :P :P
Amúgy köszönöm a népszerûsítésemet...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hahó Skacok!
Kicsit leléptem hazánkból, ma jöttem meg, így nem tudtam még végigolvasni az egészet (ez a további programom). Viszont annyit tudok: veletek akárhová, akármikor és akármennyire  ::) :-* ;D :D
Vagyis csapódom a tömeghez. 3 nap lógás belefér 1 hétbe, aztán nem volt tekerentyûm, így nem láttam egy csomó mindent Létrás környékébõl. De ha mégsem ez a pálya játszik be, akkor mást is szívesen megnézek.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Karen nézz körül megmozdulás topikban... itten nem mindenki óriás túrás (én sem...)
de mondjuk egy La Palmában kihelyezett BMFTT bejönne ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali!

Én is akarok menni már 19-én! (ha ez most megint szavazás) Akkor lesz mjúzik! Hurrá!

Rave Ace: hát igen...  :) jó ember vagyok...

Srácok, most voltam Zágrábban, ott rengeteg a bringás, meg a Trek (ezen meglepõdtem), nem akarunk menni majd külföldi túrákra is?

Pussz!

Karen

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ahoy Atom!
Csekkold az 1. BMFt topicot mert írtam beléje, és azt mondtad fontos lenne a segítségünk!!!!!!!

szívesen bruce

Atom

Atom

Kitaláló

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Ahoy skacok és csajok!
Csekkoljátok az 1. BMFt topicot mert írtam beléje, és fontos lenne a segítségetek!!!!!!!

köszi atom

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Én benevezek a következõre is! ;D
Elméletileg pénteken megyek de mivel most is magamra vállalom az igásló szerepét(mindent viszek amit renáta elbír ;))ezért ez még egyeztetésre szorul!
Sirály buli lesz, aki otthon marad bánhatja! ;D(és szégyelje magát! >:()

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
baliba: hogy mit csináljak szegény biciklimmel?  :o
remélem ez csak vicc volt... te hogy szállítottad magaddal bringádat pl. a bükk maratonra?

...idõpont regisztrálás... ...kész...

Az az éves emeleteságyról-szabadesés versenysorozat elsõ fordulóját ki nyerte? rave_ace vagy olaf? Ha rajtam múlik holtverseny, mindketten maradandót alkottak ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
zOrg a képeim kedd reggelre lesznek készen 5000*3000es felbontásban... nem tudom kell e belõle az újságba esetleg, de felhajítom ide kisebben aztán a többit megbeszléjük... 8)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
KÉPEKET IDE!!!!  :)

zOrg/kempelen

Azok a képek, amik az eksön számára készültek, csak az újságban lesznek majd láthatóak? Nem-e lehetne-e esetleg, hogy valami kompromisszumos megoldás keretében beletekintsünk? ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pííííntek öste mekprúbáluk gyünni maj, legfeljebb lesz egy éjjeli fagyoskodásban tekerésem, meg eltévedés...  ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Anno apámmal eljátszottuk a hülyét Galyatetõn egy "idõsek-otthona-turistacsoport" elõtt.
- Látod fiam, ide a Kékesre is feljutottunk...
Jöttek a segítõkész nénik, hogy ez itt nem a Kékes!

Fél órán át röhögtünk utána. ;D ;D ;D ;D ;D :P

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
19edike jó...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasztok Sréééécek! 8)

Nos Bruce, szerintem mivel senki nem dobálózgatott másik idõponttal, mondjuk ki kerek-perec... K-E-R-E-K-P-E-R-E-C...izé...szal 2002. április 20.-21. II. BikeMag Fórum Team találkozó és szuperkoncert ;D, no meg az éves emeleteságyról-szabadesés versenysorozat második fordulója ;D, Létrástetõ...

Annyit még el kellene dönteni, hogy akkor megjátszuk-e a 19.ei estét is...? magyarán tud-e a többség már akár 19-én, pénteken délután illetve este a tetthelyszínére érkezni?

Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én voltunk...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szíjjaztok ;D
Hát egy nyári többnapos buli az télleg nem lenne rosz,de ami késik...az majd jön:)Csak addig éljem túl a Garda tavat:)
Ezen mindenesetre ott leszek!!!!!!
Üdv:Thommey

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Tamaska: Sapkailag OK a dolog, de a problem lenni az, hogy én Debreceni vagyok, és nem járok pesten, de még a közelében sem.  :(

Küldj az e-mail címemre egy Nevet és lakás címet, ahova elküldöm bélelt borítékban, ajánlva! (melegen)  ;D

Továbbá szarakodik a netem, így a képek feltöltése nemi... ööö... némi akadályba ütközik, de küzdök vele és értesítéssel leszek!

Bruce: Ha megyek, természetesen jöhetsz velem!
A biciklidet meg addig alakítsd át összecsukhatósra, mint a camping tipusú kerékpárt!
Ha kell, a DH-s kollégák segítenek. ;D

Üdv: Baliba

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Karen!
Aki bringázik rossz ember nem lehet, ráadásul én úgy vagyok vele ,hogy egy jó buliért mindent! ;D
Még a sátramat is! ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Csak hogy tutire képben legyek:

ápr. 20-21 már fix?

nem arról van szó, hogy nekem nem jó, csak hogy más programot nehogy rendezzek akkorra... mert... akkor... indul... Kovács Koko István!!... jaj, õ már nem.. szal megyek, igen valószínûleg bringával, tehát reszkess bükk mer' megyek!! ;D

BRUCE

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
rob: levihetjük õket a barlangba... ;D

komoylra fordítva max lezárni lehet õket...azt is kinn...  :-/
parának meg elég vagyok ott majd Én... ;)

de nem hiszem hogy bárki is, még a bulis barlangászok sem, bármit elvinne... nem az a környék... kopp...kopp...

Pf...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Létra poén rulez!  ;D ;D ;D

Nekem sincs bajom Létrással, menjünk még egyszer!

Csak nekem egy kicsit para volt, hogy a biciklik kinn aludtak (bár legalább az nyugtatott, hogy a Ruckus is kinn alszik..), szóval valami megoldás nincsen?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy Skaccok!

:D Látom rendesen nyomot hagyott mindenkiben Létrástetõ... :D és ahogy kiveszem mindenkiben jót... Ennek nagyon örülök..(így utólag bevallom, kicsit féltem, hogy a nem éppen Palota Szállós körülmények, és az istenháta mögötti hely pár embert örökre elriaszt a környéktõl, és ha vhol meglát egy létrát ordítva, haját tépve rohan az ellenkezõ irányba... ;D

Szal akkor LÉtrás... Sirályság!

A nyári esetleges többnapos BikeMag banzájjal kapcsolatban így elöljáróban csak annyit, hogy akkor már esetleg ténylegesen meg lehetne játszani a campinget... a házigazdák nagyon rendesek, a körülmények szerintem magyarországi viszonylatban (és külföldiben is!) messzemenõleg magasak...bla...bla...bla... ;)

KÉPEK: MOST! MÁRIS! HOCI-NEKEM! ;D Ras! a Tar-kõi ruckusos fotóból máris, így láttatlanban egy poszter méreet rendel! ;D (hacsak nem lemaradt a fejem, mert akkor tárgytalan... ;D )

baliba: Ras koma jól beszélt... regisztráld magad a tar.hu -n, és told fel a képeket oda... ide meg a linket...

No... akkor Létrás rulezzz... Április rulezzz... ruckus rulezzz... Joghurt rulezzz... ;D Paraferee voltam