zorg március az az április ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Team Póló
Indította
Major
, 2001. november 13. 18:03
Írta 2002. március 11. - 21:18

Írta 2002. március 11. - 21:09

OK!
Csakhogy én ugyebár iskolába is járok.......
Mondjuk jövõ héten hogy tudnám ezt hozzád eljuttatni ? ? ?
Csakhogy én ugyebár iskolába is járok.......
Mondjuk jövõ héten hogy tudnám ezt hozzád eljuttatni ? ? ?
Írta 2002. március 11. - 21:09

Írta 2002. március 11. - 21:05

Április 21., azaz jövõ hét csütörtök. Szerintem 10 órától már tuti nyitva lesz...
Írta 2002. március 11. - 21:03

Csak most olvastam amit zOrg mester írt és addigra pont befejeztem a hozzászólásomat!!!
SZUPER!!!!!!!! ;D ;D Nagyon tetzik az ötlet!!! Hányadikán van az elsõ nap ? ? ? Vagy esetleg elhoznám a szerkesztõségbe is ha kell!!!
NOMOST!!! Olyan valódi csapattársak akik még szeretnének a pólóból (mondjuk max 1 hónapon belül) vásárolni, írjanak és akkor nekik félrerakok egyet kettõ! A többit meg vigye a nép!!!
SZUPER!!!!!!!! ;D ;D Nagyon tetzik az ötlet!!! Hányadikán van az elsõ nap ? ? ? Vagy esetleg elhoznám a szerkesztõségbe is ha kell!!!
NOMOST!!! Olyan valódi csapattársak akik még szeretnének a pólóból (mondjuk max 1 hónapon belül) vásárolni, írjanak és akkor nekik félrerakok egyet kettõ! A többit meg vigye a nép!!!

Írta 2002. március 11. - 20:53

Na most jött le az a nagyon nagyon nem várt pillanat miakor igen pénzszûkébe keveredtem!!! Ez ojannyira igaz hogylétfontosságú aktarészek hiányoznak a bicajomról (Pl.: Hajtómû!)
Szóval nagyon nagyon nagyon kérem akor kicsit is gondolkozik a Póló vásárlásán vegyne egyet!!!
Köszönöm!
Szóval nagyon nagyon nagyon kérem akor kicsit is gondolkozik a Póló vásárlásán vegyne egyet!!!
Köszönöm!
Írta 2002. március 11. - 20:42

Major!
Mit szólnál ahhoz, h. a Sport 2002 elsõ napján valahogy kijuttatnád a megmaradt pólókat, mi meg a BikeMag standon jól kiárusítanánk mindegyszáligazösszeset?
Hüm?
zOrg
Mit szólnál ahhoz, h. a Sport 2002 elsõ napján valahogy kijuttatnád a megmaradt pólókat, mi meg a BikeMag standon jól kiárusítanánk mindegyszáligazösszeset?
Hüm?
zOrg
Írta 2002. március 08. - 21:09

Paraferee!
Egy kendõ rendel a bumi asztalhoz! ;D
Tehát ,egy kendõre írj fel!
Egy kendõ rendel a bumi asztalhoz! ;D
Tehát ,egy kendõre írj fel!
Írta 2002. március 08. - 08:43

Ahoy Skaccok!
Szitázási ügyintézés folyamatban...
igény lista addig is:
1db baliba
1db YOci
1db Rave_Ace
1db BRUCE (nem tom' még mi péz lesz...de reményeim szerint max 6-700HuF...)
1db ruff
1db Jorus
1db Ras
1db bumi
1db Fulopke
4db Para gyereknek...
ez idáig szumma 13db...
Amint megtudok pontosat a szitázással kapcxs, szólok!
Csõváz és hátszél(amibõl most erre fele ha jó irányba indulsz akár 120-140km/h-st is kaphatsz...persze jól megszop***d ha szembe indulsz... :-/
)
Paraferee voltam.... Joghurtot elfújta a szél...
Szitázási ügyintézés folyamatban...
igény lista addig is:
1db baliba
1db YOci
1db Rave_Ace
1db BRUCE (nem tom' még mi péz lesz...de reményeim szerint max 6-700HuF...)
1db ruff
1db Jorus
1db Ras
1db bumi
1db Fulopke
4db Para gyereknek...
ez idáig szumma 13db...
Amint megtudok pontosat a szitázással kapcxs, szólok!
Csõváz és hátszél(amibõl most erre fele ha jó irányba indulsz akár 120-140km/h-st is kaphatsz...persze jól megszop***d ha szembe indulsz... :-/

Paraferee voltam.... Joghurtot elfújta a szél...
Írta 2002. március 08. - 00:31

1 azaz egy darab Kendõ rendel a sarok asztalhoz,
a magányos gyereknek a szgép elõtt ülõnek!
(Ez vagyok én!)
Lehet hogy már írtam, de inkább kétszer, mint egyszer se. Igaz RAS? ;D
a magányos gyereknek a szgép elõtt ülõnek!
(Ez vagyok én!)
Lehet hogy már írtam, de inkább kétszer, mint egyszer se. Igaz RAS? ;D
Írta 2002. március 07. - 20:22

Írta 2002. március 07. - 20:19

Mélyen tisztel Para úr!
Én is szeretnék 1 azaz egy darab kendöt szeretnék!
vagy ezt kétszer montam kétszer?
Na mindegy tuod mit akarok mondani! ;D
Én is szeretnék 1 azaz egy darab kendöt szeretnék!
vagy ezt kétszer montam kétszer?
Na mindegy tuod mit akarok mondani! ;D
Írta 2002. március 07. - 19:36

Dear Para!
Amennyiben a kendõ ára olyan 500fötö körül lesz (remélem most nem számolom el ;D 250+(150+infláció)), akkor én is szeretném feljegyeztetni magam 1 db kendõre, mert utálom, hogy ha a szemembe csorog az a sós izé, de ez kit érdekel... A lényeg hogy én is kérek 1et!
Elõre is thx
BRUCE
u.i.:hogy p...ba lehet, hogy ezek a bike schoolos pólók 1500ba kerülnek, amiben már a haszon is benne van?? 10.000et nyomattak hogy nekik ilyen olcsó lett??
Amennyiben a kendõ ára olyan 500fötö körül lesz (remélem most nem számolom el ;D 250+(150+infláció)), akkor én is szeretném feljegyeztetni magam 1 db kendõre, mert utálom, hogy ha a szemembe csorog az a sós izé, de ez kit érdekel... A lényeg hogy én is kérek 1et!
Elõre is thx
BRUCE
u.i.:hogy p...ba lehet, hogy ezek a bike schoolos pólók 1500ba kerülnek, amiben már a haszon is benne van?? 10.000et nyomattak hogy nekik ilyen olcsó lett??
Írta 2002. március 07. - 16:39

Pf, ha ebben a hatban még nem vagyok benn, akkor eggyel nyugodtan megnövelheted ... sõt , tedd meg !!
Írta 2002. március 07. - 10:30

...ésizé most rendelni kell vagymie?! ;D
Akkor tisztelettel vegyes megilletõdöttséggel szeretném felterjeszteni szerény, alázatos kérésemet a Tisztelt Bizottság felé, melynek tárgya egy, azaz 1 darab BMFT-mintázatú fej/torok kendõ igénylése. Elõre is köszönöm megértését és szíves együttmûködését!
Szegény Major itt szenved a pólókkal, Para meg még gyártás elõtt eladja az összeset... No, egen, mit tesz a marketing, meg a jó píár munka, mi?!
Akkor tisztelettel vegyes megilletõdöttséggel szeretném felterjeszteni szerény, alázatos kérésemet a Tisztelt Bizottság felé, melynek tárgya egy, azaz 1 darab BMFT-mintázatú fej/torok kendõ igénylése. Elõre is köszönöm megértését és szíves együttmûködését!

Szegény Major itt szenved a pólókkal, Para meg még gyártás elõtt eladja az összeset... No, egen, mit tesz a marketing, meg a jó píár munka, mi?!

Írta 2002. március 07. - 10:01

;D valahogy ott motoszkált a gondolataim közt, hogy elba***am a számolást... ;D
5db stipi-stopi...
5db stipi-stopi...

Írta 2002. március 07. - 09:53

Írta 2002. március 07. - 08:55

KENDÕ:
tegnap végre anyagiakra is rátudtam térni...(postázott köveket kéretik visszahívni.. ;D )
Na szóval...
64×64cm-es, fekete alapszínû, 100%-os pamut kendõ anyag&leszegésimunka ára: ~250,-HuF/db...
szitázással fehér színben lesz majd fenn a vonalrajz... ennek költsége még ismeretlen, jelöljük x-el... ennek értéke ha minden jól megy jövõhéten meg lesz... (ha jól emléxem, anno 2-3éve, amikor pólót akartunk szitázni annál a cégnél, egy ilyen kaliberû melónál 150,-HuF/dbra jött volna ki...)
a kendõn két darab, egymásnak szembe fordított rajz lesz, plussz a felirat...
a limitált széria továbbra is 20db... amibõl valszeg 4db máris stipi-stopi... 8)
No... ennyi...
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltunk
tegnap végre anyagiakra is rátudtam térni...(postázott köveket kéretik visszahívni.. ;D )
Na szóval...
64×64cm-es, fekete alapszínû, 100%-os pamut kendõ anyag&leszegésimunka ára: ~250,-HuF/db...
szitázással fehér színben lesz majd fenn a vonalrajz... ennek költsége még ismeretlen, jelöljük x-el... ennek értéke ha minden jól megy jövõhéten meg lesz... (ha jól emléxem, anno 2-3éve, amikor pólót akartunk szitázni annál a cégnél, egy ilyen kaliberû melónál 150,-HuF/dbra jött volna ki...)
a kendõn két darab, egymásnak szembe fordított rajz lesz, plussz a felirat...
a limitált széria továbbra is 20db... amibõl valszeg 4db máris stipi-stopi... 8)
No... ennyi...
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltunk
Írta 2002. március 07. - 08:49

ruff: ;D
bumi: ha minden jól megy cak ritkábban fogtok látni... nem pedig örökre tûnök az emésztõ mély bugyrába...
amúgy is a II.BMFT tali miatt képben kell majd lennem...
Szal köszike, de Joghurt marad Velem...
Csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veletek! Paraferee írtam... 8)
bumi: ha minden jól megy cak ritkábban fogtok látni... nem pedig örökre tûnök az emésztõ mély bugyrába...
amúgy is a II.BMFT tali miatt képben kell majd lennem...
Szal köszike, de Joghurt marad Velem...

Csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veletek! Paraferee írtam... 8)
Írta 2002. március 06. - 21:39

Olyan vagy mint a szép rokonok , a mami utolsó napján jól benyalnak neki , aztán viszik az örökséget