Hi ;D
Természetesen VANNN 8)
üdv:tamo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. augusztus 27. - 21:04

Írta 2002. augusztus 27. - 20:05

tamo: amúgy ebben a kócerájban nincs fürdési lehetõség??
mert kicsit fura lenne, az összes pesti ott csillogna villogna, a "vidékik" pedig beka'... hatják
fair ez így?
mert kicsit fura lenne, az összes pesti ott csillogna villogna, a "vidékik" pedig beka'... hatják
fair ez így?
Írta 2002. augusztus 27. - 20:01

Hi ;D
És Rave Ace meg a többiek ??? ??? ??? ??? ??? ???
Antiszociskodom?? De én is fürödni hazaugranék...íííííííííí
És Rave Ace meg a többiek ??? ??? ??? ??? ??? ???
Írta 2002. augusztus 27. - 19:43

Írta 2002. augusztus 27. - 19:33

Jut eszembe én Vasárnap a Veszprémbe való hazajutást saját bringán tervezem... nem tudom ki jön arrafelé (Szfv.-Várpalota-Veszprém) csak mert aki jönne velem (thommey???) az úgy is készüljön cuccügyileg 
szal ha jössz kûggy privmes-t

szal ha jössz kûggy privmes-t
Írta 2002. augusztus 27. - 19:27

szóval eddig kissfish és Ras az, aki hazamegy aludni, Jorus mosakodni, egyéb? >
:-/ :
csillebérc "rulez" :

csillebérc "rulez" :

Írta 2002. augusztus 27. - 16:21

Írta 2002. augusztus 27. - 14:06

Hi ;D
Dear Bruce 8)
A Katarga egy kedves barátom gépén van(ezt nagyon ritkán használom), a tamo pedig a céges gépen van, ezt használom napközben ezálltal ez az állandó. "Sajnos" otthon nincs se gép se internet.
Mindenkinek
A 4.B.M.F.TEAM talit jó lenne már rövidre zárni, hogy tudzsunk intézkedni.
Ez azt jelentené,hogy Brucenak össze kéne írni a pénteki és szombati minimum létszámot és átküldeni nekem mélben vagy faxon.A többit nem elvileg(paraferee
)hanem gyakorlatban intézném.
Egy eléggé fontos tényezõ még az elõlegnek szánt apró elõtermtése.
Lehetne esetleg bike.mag-os számlára ??? ??? ??? vagy ha valaki tuddd más számlás lehetõséget? és akkor az áfával csökkenne a kiadásunk.
Írjatok véleményeket, hozzászólásokat :
:
:
:
Dear Bruce 8)
A Katarga egy kedves barátom gépén van(ezt nagyon ritkán használom), a tamo pedig a céges gépen van, ezt használom napközben ezálltal ez az állandó. "Sajnos" otthon nincs se gép se internet.
Mindenkinek
A 4.B.M.F.TEAM talit jó lenne már rövidre zárni, hogy tudzsunk intézkedni.
Ez azt jelentené,hogy Brucenak össze kéne írni a pénteki és szombati minimum létszámot és átküldeni nekem mélben vagy faxon.A többit nem elvileg(paraferee

Egy eléggé fontos tényezõ még az elõlegnek szánt apró elõtermtése.
Lehetne esetleg bike.mag-os számlára ??? ??? ??? vagy ha valaki tuddd más számlás lehetõséget? és akkor az áfával csökkenne a kiadásunk.
Írjatok véleményeket, hozzászólásokat :

Írta 2002. augusztus 27. - 11:49

Sziasztok!
Ha nem zavartok el, akkor szivesen elugranék csillebércre megsasolni benneteket ;D ;D ;D
Úgysem voltam még ilyen találkozón és ha már itt lesz kis fõvárosunkban, akkor nem hagyom ki ;D
Szállással ne számoljatok mert estére visszahúzódom saját vackomba ;D
üdv mindenkinek
fish
Ha nem zavartok el, akkor szivesen elugranék csillebércre megsasolni benneteket ;D ;D ;D
Úgysem voltam még ilyen találkozón és ha már itt lesz kis fõvárosunkban, akkor nem hagyom ki ;D
Szállással ne számoljatok mert estére visszahúzódom saját vackomba ;D
üdv mindenkinek
fish
Írta 2002. augusztus 26. - 19:24

Írta 2002. augusztus 26. - 19:22

Írta 2002. augusztus 26. - 19:22

Welcome on board Ras! (húú ez az angol tanulás nagyon betett
)
Szóval (és tettel): mint az elõzõ oldali névsornál olvashatod: Csillebérc, szeptember 28-29. Szállás lesz, jó lesz. Szerintem ennyi elég is.
Bõvebb infó: Major oder tamo (akirõl mint kiderült egyenlõ katargával... vagy nem?).
ami még lényeg:
de amúgy meg javaslom a topic végigolvasását

Szóval (és tettel): mint az elõzõ oldali névsornál olvashatod: Csillebérc, szeptember 28-29. Szállás lesz, jó lesz. Szerintem ennyi elég is.

ami még lényeg:
3,105nm-es foglalkoztató
4,Tûz+ sütigetés+fõzés+stb. lehetséges
de amúgy meg javaslom a topic végigolvasását

Írta 2002. augusztus 26. - 19:03

Szevasztok amígók!!! 8) 8) 8) 8) 8)
Újra itt és végre beszabadultam az egyetemre tehát most még ugyan csak csöpög de egy hét múlva már zubog a net, nem akarnám beteg testem és lelkem lefárasztani a topik végigolvasásával tehát valaki röviden foglalja már össze hogy ez hogy és mint is lesz meg fõként mikor és hol ;D
szóval úgy néz ki hogy én akkortájt Budán tartózkodom, 2 kerben, tehát onnan egy köpés az egész hely, így mi szivesen megyünk, bár erre még a fõnökség (lásd még: asszony) nem bólintott rá
, szóval ha tömören tájékoztatna valaki azt ezerrel megköszönném, aztán már itt is a 7vége...
na most L és felforgatom a kartondobozaim, meg csinálok egy kiskáoszt a szobámban... üdv:
Rás aki még mindig CCs és az orvos meg ne tudja hogy körbetekerte a Fertõ-tavat (de nem wécépapírral ;D)
Újra itt és végre beszabadultam az egyetemre tehát most még ugyan csak csöpög de egy hét múlva már zubog a net, nem akarnám beteg testem és lelkem lefárasztani a topik végigolvasásával tehát valaki röviden foglalja már össze hogy ez hogy és mint is lesz meg fõként mikor és hol ;D
szóval úgy néz ki hogy én akkortájt Budán tartózkodom, 2 kerben, tehát onnan egy köpés az egész hely, így mi szivesen megyünk, bár erre még a fõnökség (lásd még: asszony) nem bólintott rá

na most L és felforgatom a kartondobozaim, meg csinálok egy kiskáoszt a szobámban... üdv:
Rás aki még mindig CCs és az orvos meg ne tudja hogy körbetekerte a Fertõ-tavat (de nem wécépapírral ;D)
Írta 2002. augusztus 26. - 15:19

huhhh... rendben! már kezdtem nyúlni a gyogyi-bogyóimért... huhhhhh....

PéeF

PéeF
Írta 2002. augusztus 26. - 15:17

Para: Ha jól tudom a Milánka & Co. társaság belógott vagy 500szor és ebbõl 478szor el is kapták õket, de csak visszapofáznak meg minden!!! Erre kitiltották õket, de a fizetõvendégeket nem tiltják ki!!!
Szóval ne aggódj!!!

Írta 2002. augusztus 26. - 15:11

ööö... most akkor vmit nem értek........................
brinyiglis társaság nem mehet be??
akkor most MI VAN??
felhomályosítanátok... plíz... kicsit fáradt vagyok, és ezt most az átlagosnál is lassabban veszi be a mikroprocesszorom......................
PéeF
brinyiglis társaság nem mehet be??
akkor most MI VAN??
felhomályosítanátok... plíz... kicsit fáradt vagyok, és ezt most az átlagosnál is lassabban veszi be a mikroprocesszorom......................
PéeF
Írta 2002. augusztus 26. - 14:55

Zsuzsi: üdvözöllek ismét itt a fórumon... rég jártál erre!... megy az X a neved elé... remélem te is így gondolod 
tamo és a többiek: az elõleget hogyan tudnánk rendezni?
hány hely van?
lehet, hogy már volt, de a szállás az akkor hány fõs szobákban?

tamo és a többiek: az elõleget hogyan tudnánk rendezni?
hány hely van?
lehet, hogy már volt, de a szállás az akkor hány fõs szobákban?
Írta 2002. augusztus 26. - 14:13

Hi ;D
KEDVES részt venni kívánók.
FEL HÍVTAM A KEDVES HÕLGYET, ÉS A KÖVETKEZÕT BESZÉLTEM MEG VELE:
1, VAN SZÁLLÁS MÉG.Sajnos 50% elöleget kérnek :'(
2,PÉNTEK~ 10FÕ SZOMBAT ~20FÕ
Azért ennyi mert nincs vissza térítés,de a helyszínen lehet kp.-ben rendezni,ha esetleg többen lennénk.
3,105nm-es foglalkoztató
Állítólag egy "biker társaság" nem mehet be mert össze veszett az igazgatóval. Ugye ez nem aB.M.F.TEAM 8) 8) 8) 8) 8)
RÖVIDEN ENNYI.
KEDVES részt venni kívánók.
FEL HÍVTAM A KEDVES HÕLGYET, ÉS A KÖVETKEZÕT BESZÉLTEM MEG VELE:
1, VAN SZÁLLÁS MÉG.Sajnos 50% elöleget kérnek :'(
2,PÉNTEK~ 10FÕ SZOMBAT ~20FÕ
Azért ennyi mert nincs vissza térítés,de a helyszínen lehet kp.-ben rendezni,ha esetleg többen lennénk.
3,105nm-es foglalkoztató
Állítólag egy "biker társaság" nem mehet be mert össze veszett az igazgatóval. Ugye ez nem aB.M.F.TEAM 8) 8) 8) 8) 8)
RÖVIDEN ENNYI.
Írta 2002. augusztus 25. - 22:16

OFF:
Most m van ezzel a Vole gyerekkel? ? ? 1000 éve hírát se hallom!!! Még mindíg Balcsin van? ? ? Nomeg meár megint mi van a gépével? ? ? Legutóbb már tök jó volt nem ? ? ?
Most m van ezzel a Vole gyerekkel? ? ? 1000 éve hírát se hallom!!! Még mindíg Balcsin van? ? ? Nomeg meár megint mi van a gépével? ? ? Legutóbb már tök jó volt nem ? ? ?
Írta 2002. augusztus 25. - 21:56

Én is elõkerültem. Érdeklõdve olvasgattam az irkálmányokat. Természetesen XXXXX minden mennyiségben Csillének. Bár ebben az idõpontban lesz a Mátrában DH verseny, de meglesznek nélkülünk.. remélem.
Vole kérdéses, hogy jön-e. Nem tudni lesz-e bicója akkor, és hogy megy-e a Mátrába versenyezni. Neki csak elõtte derül ki nem sokkal.
És Lensi! Besegítek a sütögetésbe, mert ennyi sütikórásznak nem tudsz eleget gyártani. aztán Jorus is gyárt vmi speckót és el leszünk látva rágcsával
))
Vole kérdéses, hogy jön-e. Nem tudni lesz-e bicója akkor, és hogy megy-e a Mátrába versenyezni. Neki csak elõtte derül ki nem sokkal.
És Lensi! Besegítek a sütögetésbe, mert ennyi sütikórásznak nem tudsz eleget gyártani. aztán Jorus is gyárt vmi speckót és el leszünk látva rágcsával