Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
548 hozzászólás a témában

katarga

katarga

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hi ;D

Természetesen VANNN 8)

üdv:tamo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
tamo: amúgy ebben a kócerájban nincs fürdési lehetõség??

mert kicsit fura lenne, az összes pesti ott csillogna villogna, a "vidékik" pedig beka'...   hatják

fair ez így?

katarga

katarga

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hi ;D

Antiszociskodom?? De én is fürödni hazaugranék...íííííííííí

És Rave Ace    meg a többiek ??? ??? ??? ??? ??? ???

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Antiszociskodom?? De én is fürödni hazaugranék...íííííííííí

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Jut eszembe én Vasárnap a Veszprémbe való hazajutást saját bringán tervezem... nem tudom ki jön arrafelé (Szfv.-Várpalota-Veszprém) csak mert aki jönne velem (thommey???) az úgy is készüljön cuccügyileg :)

szal ha jössz kûggy privmes-t

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
szóval eddig kissfish és Ras az, aki hazamegy aludni, Jorus mosakodni, egyéb?  >:( :-/ ::)

csillebérc "rulez" ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Szállással ránk ne számoljatok ott lakunk a szomszédságba...

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

Dear Bruce 8)

A Katarga egy kedves barátom gépén van(ezt nagyon ritkán használom), a tamo pedig a céges gépen van, ezt használom napközben ezálltal ez az állandó. "Sajnos" otthon nincs se gép se internet.

Mindenkinek

A 4.B.M.F.TEAM talit jó lenne már rövidre zárni, hogy tudzsunk intézkedni.
Ez azt jelentené,hogy Brucenak össze kéne írni a pénteki és szombati minimum létszámot és átküldeni nekem mélben vagy faxon.A többit nem elvileg(paraferee :P)hanem gyakorlatban intézném.

Egy eléggé fontos tényezõ még az elõlegnek szánt apró elõtermtése.

Lehetne esetleg bike.mag-os számlára ??? ??? ??? vagy ha valaki tuddd más számlás lehetõséget? és akkor az áfával csökkenne a kiadásunk.
Írjatok véleményeket, hozzászólásokat ::) ::) ::) ::)

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!

Ha nem zavartok el, akkor szivesen elugranék csillebércre megsasolni benneteket ;D ;D ;D
Úgysem voltam még ilyen találkozón és ha már itt lesz kis fõvárosunkban, akkor nem hagyom ki ;D
Szállással ne számoljatok mert estére visszahúzódom saját vackomba ;D

üdv mindenkinek

fish

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Mr.Gyulagy: akkor neked szállás nem szükséges?

MrGyulagy

MrGyulagy

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Most elmegyek én ,mert közel lesz és egy napot rááldozok.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Welcome on board Ras! (húú ez az angol tanulás nagyon betett :) )

Szóval (és tettel): mint az elõzõ oldali névsornál olvashatod: Csillebérc, szeptember 28-29. Szállás lesz, jó lesz. Szerintem ennyi elég is. :D Bõvebb infó: Major oder tamo (akirõl mint kiderült egyenlõ katargával... vagy nem?).

ami még lényeg:

3,105nm-es foglalkoztató

4,Tûz+ sütigetés+fõzés+stb. lehetséges

de amúgy meg javaslom a topic végigolvasását ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Szevasztok amígók!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Újra itt és végre beszabadultam az egyetemre tehát most még ugyan csak csöpög de egy hét múlva már zubog a net, nem akarnám beteg testem és lelkem lefárasztani a topik végigolvasásával tehát valaki röviden foglalja már össze hogy ez hogy és mint is lesz meg fõként mikor és hol ;D
szóval úgy néz ki hogy én akkortájt Budán tartózkodom, 2 kerben, tehát onnan egy köpés az egész hely, így mi szivesen megyünk, bár erre még a fõnökség (lásd még: asszony) nem bólintott rá :), szóval ha tömören tájékoztatna valaki azt ezerrel megköszönném, aztán már itt is a 7vége...
na most L és felforgatom a kartondobozaim, meg csinálok egy kiskáoszt a szobámban... üdv:
Rás aki még mindig CCs és az orvos meg ne tudja hogy körbetekerte a Fertõ-tavat (de nem wécépapírral ;D)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
huhhh... rendben! már kezdtem nyúlni a gyogyi-bogyóimért... huhhhhh....

:P

PéeF

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Para: Ha jól tudom a Milánka & Co. társaság belógott vagy 500szor és ebbõl 478szor el is kapták õket, de csak visszapofáznak meg minden!!! Erre kitiltották õket, de a fizetõvendégeket nem tiltják ki!!!  ;) Szóval ne aggódj!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ööö... most akkor vmit nem értek........................

brinyiglis társaság nem mehet be??

akkor most MI VAN??

felhomályosítanátok... plíz... kicsit fáradt vagyok, és ezt most az átlagosnál is lassabban veszi be a mikroprocesszorom......................

PéeF

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Zsuzsi: üdvözöllek ismét itt a fórumon... rég jártál erre!... megy az X a neved elé... remélem te is így gondolod :)

tamo és a többiek: az elõleget hogyan tudnánk rendezni?
hány hely van?
lehet, hogy már volt, de a szállás az akkor hány fõs szobákban?

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

KEDVES részt venni kívánók.

FEL HÍVTAM A KEDVES HÕLGYET, ÉS A KÖVETKEZÕT BESZÉLTEM MEG VELE:

1, VAN SZÁLLÁS MÉG.Sajnos 50% elöleget kérnek :'(

2,PÉNTEK~ 10FÕ  SZOMBAT ~20FÕ
Azért ennyi mert nincs vissza térítés,de a helyszínen lehet kp.-ben rendezni,ha esetleg többen lennénk.

3,105nm-es foglalkoztató

4,Tûz+ sütigetés+fõzés+stb. lehetséges

Állítólag egy "biker társaság" nem mehet be mert össze veszett az igazgatóval. Ugye ez nem aB.M.F.TEAM 8) 8) 8) 8) 8)

RÖVIDEN ENNYI.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
OFF:
Most m van ezzel a Vole gyerekkel? ? ? 1000 éve hírát se hallom!!! Még mindíg Balcsin van? ? ? Nomeg meár megint mi van a gépével? ? ? Legutóbb már tök jó volt nem ? ? ?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Én is elõkerültem. Érdeklõdve olvasgattam az irkálmányokat. Természetesen XXXXX minden mennyiségben Csillének. Bár ebben az idõpontban lesz a Mátrában DH verseny, de meglesznek nélkülünk.. remélem.
Vole kérdéses, hogy jön-e. Nem tudni lesz-e bicója akkor, és hogy megy-e a Mátrába versenyezni. Neki csak elõtte derül ki nem sokkal.

És Lensi! Besegítek a sütögetésbe, mert ennyi sütikórásznak nem tudsz eleget gyártani. aztán Jorus is gyárt vmi speckót és el leszünk látva rágcsával :)))