Sajnos én is bejelentem, hogy nem megyek a hétvégén! Az oka részben a betegségem, ami már 4. hete tart, részben pedig meló, amit nem hagyhatok most ki.
Minden infót findli fog örökölni, õ fogja tudni,hova kell menni, stb...
Föltettem Kõszegrõl egy térképet is a netre, ami megtekinthetõ itt: http://community.web...99toxvAU_ph.jpg,
de sajnos nem a megfelelõ felbontásban van,igy max. normál méretben látható normálisan. A szöveg már nem olvasódik. Sajna.
Egyébként a forrás a Kõszeg-hgys térképe.
A jobb felsõ sarokba csináltam egy jelölést. Ott van a Felsõ krt., arra kell menni.
Alul látható az, merrõl fog a társaság magja megérkezni a vasútállomás felõl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. March 12. - 12:16
Posted 2003. March 11. - 23:08
Posted 2003. March 11. - 23:06
Nos, sajnos ugy nez ki, hogy en nem tudok menni... :'( :'( :'(
Azert rugjatok be helyettem is.....en megittam volna egy este kb. 4-5 deci jegert, redbullal....tessek ezt elfogyasztani helyettem... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Azert rugjatok be helyettem is.....en megittam volna egy este kb. 4-5 deci jegert, redbullal....tessek ezt elfogyasztani helyettem... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2003. March 11. - 21:56
Üdv
[Rob], Tamaskaa, hálám a sírig üldözni fog! (csak utól ne érjen)
Thanx a tippet!
by(t)e
[Rob], Tamaskaa, hálám a sírig üldözni fog! (csak utól ne érjen)
Thanx a tippet!
by(t)e
Posted 2003. March 11. - 20:12
Megvannak a bringaszállító vagonok
oda: 13.05 szombathelyig, onnan kõszegre a kicsivonaton is
mindezt 14-én!!!
vissza: a 13.40 kicsivonaton szintén kértem, a szombathelyrõl indulóra nem kellett, mert azon alapjában van!!!!
Jelszó: BMFT(vagy az én nevem: Ujházi Ildikó)
ja: közzéteszem a telefonszámot ahol el tudtam intézni, és az igen szimpatikus fiatal hölgy nevét, aki nagyon korrektül segített(kicsit meg is lepõdtem, sokkal problémásabbra számítottam!!), máskor is lehet nála intézni, csak át kell faxolni a kérelmet!!!
352-2800/Somlainé Vincze Magdolna
Na pá!
Nemsoká találkozunk! ;D
oda: 13.05 szombathelyig, onnan kõszegre a kicsivonaton is
mindezt 14-én!!!
vissza: a 13.40 kicsivonaton szintén kértem, a szombathelyrõl indulóra nem kellett, mert azon alapjában van!!!!
Jelszó: BMFT(vagy az én nevem: Ujházi Ildikó)
ja: közzéteszem a telefonszámot ahol el tudtam intézni, és az igen szimpatikus fiatal hölgy nevét, aki nagyon korrektül segített(kicsit meg is lepõdtem, sokkal problémásabbra számítottam!!), máskor is lehet nála intézni, csak át kell faxolni a kérelmet!!!
352-2800/Somlainé Vincze Magdolna
Na pá!
Nemsoká találkozunk! ;D
Posted 2003. March 11. - 18:39
jegyet úgy kell kérni hogy Veszprémen át szombathelyi átszállással Kõszegig.. retúr érvényes egy hónapig, de vigyázni kell hogy ezt a bringásjegyre is rápecsételjék, mert az alapból nem érvényes csak 3 napig!!!
Posted 2003. March 11. - 18:00
Passz! Stem legjobb ha bemegy egy Tesco vagy hasonló helyiségbe, mivel ott a legolcsóbb + Ha nem Tescó gazdaságost srb veszel akkor minõségi is. ;D
Posted 2003. March 11. - 17:40
Köszönöm robbácsi!
olaf: Egyébként Te mint fõ borásza a Fórum Teamjének mit gondolsz ott érdemes a piát megvenni vagy Kõszegen minden drágább? :
lajos
olaf: Egyébként Te mint fõ borásza a Fórum Teamjének mit gondolsz ott érdemes a piát megvenni vagy Kõszegen minden drágább? :
lajos
Posted 2003. March 11. - 17:26
Posted 2003. March 11. - 17:25
Holnap pesten vagyok a Gyapinal de.10 töl és csináljuk a fékemet.
Ha jó idõ lesz akkor lebicajozom hozzátok de a vonatra ugrott a lóvé :-\
Üdv.
Ha jó idõ lesz akkor lebicajozom hozzátok de a vonatra ugrott a lóvé :-\
Üdv.
Posted 2003. March 11. - 17:13
Na helló!
olaf: Te vikingek vikingje betegségre akármilyen mindegy jó az Unikum meg a házi pálinka!
Butchmán: He csávó nem úgy értem hogy osztrákiába mennék hanem 1848-49-re emlékezvén megámadjuk az osztrákokat! (fight + war)
Ha vételezek Pénteken egy return jegyet akkor azt Vasárnap elfogadják? ???
lajos
olaf: Te vikingek vikingje betegségre akármilyen mindegy jó az Unikum meg a házi pálinka!
Butchmán: He csávó nem úgy értem hogy osztrákiába mennék hanem 1848-49-re emlékezvén megámadjuk az osztrákokat! (fight + war)
Ha vételezek Pénteken egy return jegyet akkor azt Vasárnap elfogadják? ???
lajos
Posted 2003. March 11. - 16:53
Milyen jegyet kell venni? Elég, ha azt mondom, hogy Kõszegig, és õk majd megoldják, hogy át kell szállnom, vagy hogy lesz?
kislust
kislust
Posted 2003. March 11. - 16:45
Betegeknek ajánlom igyanak menta teát! Tényleg csodákra képes! Lens neked emil ment. Légyszi még ma válaszolj, ha tudsz!
Posted 2003. March 11. - 16:31
Butchman
Ha tényleg kell, akkor van egy pár alig használt Mythos XC 2.1"-esem kölcsön (ezekbõl akarok szögesgumit csinálni ). Igaz, csak 1.95"-ösnek felel meg, de legalább full mintás. Vagy egy tök jó állapotban levõ Panaracer DH Magic 2.25" és egy kopott Bike+ Freeride 2.35". (bár a Bike+ inkább semislick...)
Ha tényleg kell, akkor van egy pár alig használt Mythos XC 2.1"-esem kölcsön (ezekbõl akarok szögesgumit csinálni ). Igaz, csak 1.95"-ösnek felel meg, de legalább full mintás. Vagy egy tök jó állapotban levõ Panaracer DH Magic 2.25" és egy kopott Bike+ Freeride 2.35". (bár a Bike+ inkább semislick...)
Posted 2003. March 11. - 16:17
T mínusz 3 nap!!! (úgy is mondhatnám, hogy 3 nap oszt hali, de mi nem a dicsõséges augusztusi állomány sorköteles kopaszjai vagyunk, ugye... ;D)
Butchman: Há kérjé Tesómtól külsõt, ha csak a slick miatt parázol. Van otthon 2 használaton kívüli 2.1"-es Mythos XC. Oda van adva kölcsön Neked jól. Nem ártana, mert ha esõ nem is, sár még lehetséges az erdõben/hegyen.
Kis mennyiségû pirospaprikát tudok szállítmányozni, ha el nem felejtem. Meg kunyizok egy krumplipucolót, amivel tök gyorsan tudok, sõt vállalok is puccantást! (nem tõlem vártátok, mi?)
Pestiek: a jegyet sztem szaladjon ki aki tud korábban, s vegye meg, hiszen Demjén Rózsi óta tudjuk, hogy a vonat nem váááár.... ;D
Legszebbcsávó: Te mostanakkor nem jössz? :'(
Butchman: Há kérjé Tesómtól külsõt, ha csak a slick miatt parázol. Van otthon 2 használaton kívüli 2.1"-es Mythos XC. Oda van adva kölcsön Neked jól. Nem ártana, mert ha esõ nem is, sár még lehetséges az erdõben/hegyen.
Kis mennyiségû pirospaprikát tudok szállítmányozni, ha el nem felejtem. Meg kunyizok egy krumplipucolót, amivel tök gyorsan tudok, sõt vállalok is puccantást! (nem tõlem vártátok, mi?)
Pestiek: a jegyet sztem szaladjon ki aki tud korábban, s vegye meg, hiszen Demjén Rózsi óta tudjuk, hogy a vonat nem váááár.... ;D
Legszebbcsávó: Te mostanakkor nem jössz? :'(
Posted 2003. March 11. - 16:15
Vihetek hagymát meg babérlevelet ???
mivel nem vagyok szalonnapárti meg ilyenek azt nem tudok felajánlani :
helyette majd pucolok krumplit ;D
Ors
Posted 2003. March 11. - 15:49
:'( Részemrõl a PÉNTEK már tuti ugrott...
SZOMBAT még függõben... elõferdülhet, hogy ZÖLDdel felkocsikázom, majd este vissaz... :'(
SZOMBAT még függõben... elõferdülhet, hogy ZÖLDdel felkocsikázom, majd este vissaz... :'(