olaf legkésõbb 9:00 indul késõbb mér nem biztis hogy olyan jó.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2003. március 12. - 23:53
Írta 2003. március 12. - 23:32
Írta 2003. március 12. - 23:22
Üdv!
Körülbelül mikorra lehet idõzíteni a szombati startot?Mármint a tekerés ügyében. Csak a miheztartás végett
Körülbelül mikorra lehet idõzíteni a szombati startot?Mármint a tekerés ügyében. Csak a miheztartás végett
Írta 2003. március 12. - 22:33
Most látom csak, hogy Lens egyetembeteg ...bocsi, nem akartalak leinfluenzázni :-X
Írta 2003. március 12. - 22:31
LENSSSSSSSS!!!!!!!! :'( :'(
Mit tettél velünk???? > >
Most gyógyúgassááá, de ha legközelebb nem leszel ott...
MacLény: én a CCre szavazok
ÜDV
Mit tettél velünk???? > >
Most gyógyúgassááá, de ha legközelebb nem leszel ott...
MacLény: én a CCre szavazok
ÜDV
Írta 2003. március 12. - 20:28
Köszönöm az infót! :-*
Azért még sajnálom! :'(
Te fogod a hazzászolásokat gyártani amíg mi nem?
Üdv :-*
Azért még sajnálom! :'(
Te fogod a hazzászolásokat gyártani amíg mi nem?
Üdv :-*
Írta 2003. március 12. - 20:05
Lajos: tényleg vérzik a szivem, és nagyon szeretnék mindenkivel találkozni, de jövö héten vizsgaanyagok leadása van, továbbá olyan munkát kaptam, amit hétföre be kell fejeznem!
Hálózsák miért kell neked? Ott fogtok kapni ágynemüket! Tehát hálózsákot csak az vigyen, akinek nem elég a párna, paplan, lepedö!
Hálózsák miért kell neked? Ott fogtok kapni ágynemüket! Tehát hálózsákot csak az vigyen, akinek nem elég a párna, paplan, lepedö!
Írta 2003. március 12. - 19:28
Hahó
Lens: Hogy képzelted ezt megszervezed és nem jössz! Ezt nem teheted! :'( Meg különben is nem úgy volt hogy kíváncsi vagy az újoncokra! :-\ Reménykedtem hogy találkozunk és megismerjük egymást! Gyógyulj! :-*
Emberek: Háló zsák? Vinni vagy ne vinni? ???
lajos
Lens: Hogy képzelted ezt megszervezed és nem jössz! Ezt nem teheted! :'( Meg különben is nem úgy volt hogy kíváncsi vagy az újoncokra! :-\ Reménykedtem hogy találkozunk és megismerjük egymást! Gyógyulj! :-*
Emberek: Háló zsák? Vinni vagy ne vinni? ???
lajos
Írta 2003. március 12. - 19:23
Igen, a szállás itt lesz:
Máv Diákotthon
Felsö krt. 4.
rob: köszi! :-*
A 7.re már biztos, hogy megyek, mert a Caprine-non indulnom KELL csapatom színeiben.
Máv Diákotthon
Felsö krt. 4.
rob: köszi! :-*
A 7.re már biztos, hogy megyek, mert a Caprine-non indulnom KELL csapatom színeiben.
Írta 2003. március 12. - 19:19
Írta 2003. március 12. - 17:25
McClane olvass vissza, de elõlegben:
kb 30fõs különítmény péntek-vasárnap
MÁV diákotthon vagy mifene...
kb 30fõs különítmény péntek-vasárnap
MÁV diákotthon vagy mifene...
Írta 2003. március 12. - 15:24
Mi is szeretjük a társaságod, drága lensver!
Sajnálom is/sajnáljuk is (gondolom mindegyikõnk nevében beszélhetek) hogy nem jössz.
Majd legközeleb!
Sár téma: remélem nem lesz sár. Ha más nem, kis urban ride a belvárosban...
Sajnálom is/sajnáljuk is (gondolom mindegyikõnk nevében beszélhetek) hogy nem jössz.
Majd legközeleb!
Sár téma: remélem nem lesz sár. Ha más nem, kis urban ride a belvárosban...
Írta 2003. március 12. - 15:11
Nem tudjátok mekkora sár van az erdõbe?? Mert ugye most van az olvadás, árvizek meg minden, bár ott nem lesz áradás, remélhetõleg. Hallottam, hogy Ózdon az erdõben bazi nagy, szügyig érõ dagonya van.
Írta 2003. március 12. - 15:03
Írta 2003. március 12. - 14:48
Na ezt kapjátok ki!
2en lemondták az eseményt az utsó oldalon, de 85,99999999%, hogy Zsuzsi és én is ellátogatunk, csak ne lenne oly hosszú a voncsitúra, meg legyen kész a verdám addigra.
2en lemondták az eseményt az utsó oldalon, de 85,99999999%, hogy Zsuzsi és én is ellátogatunk, csak ne lenne oly hosszú a voncsitúra, meg legyen kész a verdám addigra.
Írta 2003. március 12. - 14:47
hahóó.... most értesültem...jöttök hétvégén? mi is (szombathelyiek) talán beszállnánk a találkozóba, na meg hátha kell idegenvezetés, sokat járunk Kõszegre ;D Mitõl meddig lennétek itt? merre szeretnétek tekerni, na meg milyen témában? cc vagy dh ?
Írta 2003. március 12. - 13:38
Hidd el, nagyon szeretnék menni, hisz szeretek a társaságotokban lenni. De számitásaimat áthúzták ezek az események! :'(
Írta 2003. március 12. - 13:26
Na mostmár nagyiparban megy a visszamondás.... :-[
Remélem valaki azért marad!
Remélem valaki azért marad!
Írta 2003. március 12. - 12:59
Lens: Most nézem a térképet és látom ám, hogy ez a diákszállás a gyöngyös patak partján van 8) Az ismerõsök - akiknél aludni fogok - a patak túloldalán laknak ;D Lehet, hogy oda fogok találni ;D ;D ;D Ha arra nézne az ablakuk még integetni is tudnék ;D
üdv
üdv
Írta 2003. március 12. - 12:21
Na megnéztem a térképen hova is megyünk. És elég messze van! Még reménykedek benne hogy pénteken megyek, mert szombaton elég csunya fél napot vonatozni, bár a bicóm velem lesz. meg a magnó is!
Ja és akkor a buliról is lemaradok! :'(
Úgyhogy mozgósítom rejtett tartalékaimat is hogy...
Szurkoljatok!
Ja és akkor a buliról is lemaradok! :'(
Úgyhogy mozgósítom rejtett tartalékaimat is hogy...
Szurkoljatok!