Ras! tavaly sikeresen fõztem pörköltet 30 fõre, ha gondolod majd segítek fõzni!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. February 09. - 21:28
Posted 2003. February 09. - 15:56
A felkészültség szokásos, zavaros stádiumában leledzünk.
Meg van beszélve hányadikán lesz a tali, hol lesz.
Ám alig van, aki személyesen is járt volna a szálláshelyen, ezért a legtöbben - igy én se - nem tudják, hol is leszünk.
Az árakról valahol a topik elejében lehet olvasni.
Tudni lehet, hogy Ras csinál majd két menüt (paprikás krumpli, másnap babgulyás a valószinì)
Egyébként meg azt se lehet tudni, hogy ki ez a Baliba nevì alak, aki hirtelen csak igy fölbukkan itt a fórumon, és teljességében érthetetlen, hogyan lett neki egyszerre
517 beszólása!
Meg van beszélve hányadikán lesz a tali, hol lesz.
Ám alig van, aki személyesen is járt volna a szálláshelyen, ezért a legtöbben - igy én se - nem tudják, hol is leszünk.
Az árakról valahol a topik elejében lehet olvasni.
Tudni lehet, hogy Ras csinál majd két menüt (paprikás krumpli, másnap babgulyás a valószinì)
Egyébként meg azt se lehet tudni, hogy ki ez a Baliba nevì alak, aki hirtelen csak igy fölbukkan itt a fórumon, és teljességében érthetetlen, hogyan lett neki egyszerre
517 beszólása!
Posted 2003. February 09. - 01:11
Hali Mindenkinek!
Valaki emlékszik még rám itt? ;D
Eltûntem mint az arany óra, államvizsgára készülés alapos indokával, de már elmúlt!
... mármint az indok!...
merthogy diplomás ember lettem...
De ez itt nem lényeg...
Ezúton jelentkeznék a talira hivatalosan, + Babyface is velem tart, így máris +2fõ a létszám!
Továbbá fokozva az izgalmakat, egy kombi astra boldog tulajdonosaként, ha kell, még csomagszállítást is tudok vállalni Pestrõl, ha kell!
Bár nem olvastam végig ezt a topicot, de feltételezem, hogy Bruce is be fog jelentkezni hamarosan, potyautasnak hozzánk, így akár még 1 embert is tudunk vinni pestrõl!
Valamire lesz szükség?
Ha kérhetném, valaki volna olyan jó hozzám, és vázolná címszavakban a szervezés és felkészültség jelenlegi stádiumát!?
Igérve, hogy most már gyakran benézek,
Üdvözletemet küldöm mindenkinek!
Baliba
Valaki emlékszik még rám itt? ;D
Eltûntem mint az arany óra, államvizsgára készülés alapos indokával, de már elmúlt!
... mármint az indok!...
merthogy diplomás ember lettem...
De ez itt nem lényeg...
Ezúton jelentkeznék a talira hivatalosan, + Babyface is velem tart, így máris +2fõ a létszám!
Továbbá fokozva az izgalmakat, egy kombi astra boldog tulajdonosaként, ha kell, még csomagszállítást is tudok vállalni Pestrõl, ha kell!
Bár nem olvastam végig ezt a topicot, de feltételezem, hogy Bruce is be fog jelentkezni hamarosan, potyautasnak hozzánk, így akár még 1 embert is tudunk vinni pestrõl!
Valamire lesz szükség?
Ha kérhetném, valaki volna olyan jó hozzám, és vázolná címszavakban a szervezés és felkészültség jelenlegi stádiumát!?
Igérve, hogy most már gyakran benézek,
Üdvözletemet küldöm mindenkinek!
Baliba
Posted 2003. February 07. - 23:45
Ezekkel a "huzatos" kajákkal vigyázzatok!
Bár ha belegondolok, a gázturbinás hajtás azért mászáskor jó lehet.
Éjszakára ablakot kinyitni, a takarókat lesúlyozni, mert ellenkazõ esetben kb 1/2 m magasan fog lebegni fölöttetek! ;D ;D
Még megfáztok nekem!
Bár ha belegondolok, a gázturbinás hajtás azért mászáskor jó lehet.
Éjszakára ablakot kinyitni, a takarókat lesúlyozni, mert ellenkazõ esetben kb 1/2 m magasan fog lebegni fölöttetek! ;D ;D
Még megfáztok nekem!
Posted 2003. February 07. - 22:26
Babgulyás???
Jo! Éljen a gázturbina feltaláloja! Amúgy a változatos kaja tényleg jó ötlet ha igaziból van! (not szólya) :
Üdv! :-*
Jo! Éljen a gázturbina feltaláloja! Amúgy a változatos kaja tényleg jó ötlet ha igaziból van! (not szólya) :
Üdv! :-*
Posted 2003. February 07. - 22:16
Posted 2003. February 07. - 22:11
Posted 2003. February 07. - 16:59
De ha a disznót behelyettesitjük áztatott szójagranulátommal, akkor már nem is olyan rossz!
Posted 2003. February 07. - 16:55
Slambuc ?!?!?!?!Annál ööö....hogyismondjam... kakibb kaját még nem ettem.... Akkor már legyen sólet.Legalább a kellemes,erdei illat meglesz estére ;D Vagy lehetne ULTIMATE mennyiségû tészta egy kevés milánói szósszal,sajttal és darált hússal.Ez már kóser,nem igaz?Ya,sorry.Disznóhús,tudom...
Posted 2003. February 07. - 14:58
Posted 2003. February 07. - 14:35
nem szleng... hajdúsági kaja...
ha most meg akarom sérteni a debrecenieket, akkor azt mondom rá krumplis tészta... de nem egészen az igazi pásztorétek...
ha most meg akarom sérteni a debrecenieket, akkor azt mondom rá krumplis tészta... de nem egészen az igazi pásztorétek...
Posted 2003. February 07. - 14:25
Az mi? (bocsi, néha 1-1 szó jelentését nem tudom, csak ezért értetlenkedek itten - szlengszótár meg nincs nálam)
Posted 2003. February 07. - 10:06
teljesen korrekt 8)
s nemis ördöngõs a dolog, bár a debreceniek csinálhatnának nekünk slambucot is ;D
s nemis ördöngõs a dolog, bár a debreceniek csinálhatnának nekünk slambucot is ;D
Posted 2003. February 07. - 08:10
Igen, a változatos kaja nem rossz ötlet!
No és ha babgúlyást csinálnánk második kajának?
No és ha babgúlyást csinálnánk második kajának?
Posted 2003. February 06. - 18:47
jó akkor majd körülnézek hatalmas szakácstudományomban milyen menüvel készülhetnék még a többi napra
jövõ héten jelentkezem a konyhafõnök ajánlataival
jövõ héten jelentkezem a konyhafõnök ajánlataival
Posted 2003. February 06. - 17:55
Szerény személyem benevez egy nagy halom Ras féle paprikáskrumplee-ra!
De valamimás nem lehetne? Mondjuk marhapörkölt? Hogy ne unjuk meg...
Mostmár én is húzom a strigulákat...
De valamimás nem lehetne? Mondjuk marhapörkölt? Hogy ne unjuk meg...
Mostmár én is húzom a strigulákat...
Posted 2003. February 06. - 16:37
becses személyem majd úgy témínusz7nap nekiáll éskiszámolja a mennyiséget
annyit azért kérdeznék hogy hány nap legyen paprik®ás krumpli...
annyit azért kérdeznék hogy hány nap legyen paprik®ás krumpli...
Posted 2003. February 06. - 16:29
Hi ;D
Ha-val nem kezdünk mondatot ezért A-val kezdem.
A nagy bográcsot a nagy állványt a nagy fuckanal-at visszük magunkkal.A belevalókat a Fõ-Fõ szakácsra bizzukk.
MÉG 36 éjszakát kell kibírnunk és akkor jön aminek jönnie kell ??? 8) ;D ??? 8) ;D
üdv:tamo
Ha-val nem kezdünk mondatot ezért A-val kezdem.
A nagy bográcsot a nagy állványt a nagy fuckanal-at visszük magunkkal.A belevalókat a Fõ-Fõ szakácsra bizzukk.
MÉG 36 éjszakát kell kibírnunk és akkor jön aminek jönnie kell ??? 8) ;D ??? 8) ;D
üdv:tamo
Posted 2003. February 06. - 12:15
Posted 2003. February 06. - 10:57
Olaf
Én is a Nyugatiból megyek át a Délibe, majd jöhetsz velem, csak egyezzünk meg, hogy ott bevárjuk egymást.
Én is a Nyugatiból megyek át a Délibe, majd jöhetsz velem, csak egyezzünk meg, hogy ott bevárjuk egymást.