Ami még homályos számomra (most olyan leszek, mint egy kezdõ fórumos!) mettõl, meddig tart, hova kell menni, mi van ott, mit kell vinni, mikorra kell-ene odaérni, meddig lehet maradni, mit kell-ene vinnem?
VALAKI HOZ KAMERÁT????????????????????????
(nekem sajna nincs)
Üdv,
Baliba
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. February 11. - 22:19
Posted 2003. February 11. - 12:45
Posted 2003. February 11. - 12:23
Tényleg, akkor melyik vonattal megyünk?
Ki az aki felvállalja, hogy megszervezi, hogy legyen kerékpárszállító a vonaton?
Én amúgy Pesten csatlakozok a társasághoz, nem otthonról megyek.
Ki az aki felvállalja, hogy megszervezi, hogy legyen kerékpárszállító a vonaton?
Én amúgy Pesten csatlakozok a társasághoz, nem otthonról megyek.
Posted 2003. February 11. - 11:16
Posted 2003. February 11. - 10:49
Mongi, ja ne aggódj, szervezünk majd egy vagont a vonatra. Ezt kb. egy héttel indulás elôtt kell megtenni a pályaudvaron.
Posted 2003. February 11. - 00:02
rátok vár e nemes feladat hajdúsági legények... (én 3 km híján nem vagyok hajdúsági szóval rám ne nézzetek ;D)
Posted 2003. February 10. - 23:58
1-et értek Bruce-val a slambucot illetõen!!!
Iszonyatosan finom kaja, tepertõvel... hmmmm....
Majd megtudjátok...
Csak legyen aki elkészíti! ;D
Iszonyatosan finom kaja, tepertõvel... hmmmm....
Majd megtudjátok...
Csak legyen aki elkészíti! ;D
Posted 2003. February 10. - 22:54
...és a slambuc igenis finom! ;D ;D
(fõleg ha bográcsban készül és 32szer van forgatva!! )
(fõleg ha bográcsban készül és 32szer van forgatva!! )
Posted 2003. February 10. - 19:23
speciel mivel veszprémben szállok fel nekem a korábbiak közül is jó a másik meg hogy elõzetes egyeztetéssel a Mávot meg lehet dumálni egy bringavagon szükségességérõl... errõl bõvebb infót Rave vagy lensver tud azt hiszem... mindenesetre én nem szoktam ennyire nézni van e bringavagon... ha nem IC felszállok aztán kész
Posted 2003. February 10. - 19:17
Huhu van egy kis problema...
Akkor hogyha többen így végeznek munkahelyrõl pl. nem lesz olyan vonat ami a Délibõl indul , Veszprémet érinti és van rajta bringa vagon.... Csak olyan van amin nincs bringa vagon....
De úgy tudom hogyha nincs bringavagon akkor is lehet vagy a legelsõ vagy a leghátsó vagon peronján szállítani bringát....
Ezeket szemelött tartva talán ez a legjobb:
http://www.elvira.hu...3997&d=03.02.11
Ras 14:49 már jó?
Akkor hogyha többen így végeznek munkahelyrõl pl. nem lesz olyan vonat ami a Délibõl indul , Veszprémet érinti és van rajta bringa vagon.... Csak olyan van amin nincs bringa vagon....
De úgy tudom hogyha nincs bringavagon akkor is lehet vagy a legelsõ vagy a leghátsó vagon peronján szállítani bringát....
Ezeket szemelött tartva talán ez a legjobb:
http://www.elvira.hu...3997&d=03.02.11
Ras 14:49 már jó?
Posted 2003. February 10. - 18:51
pénteken délig órám van (katalógos ráadásul... szóval valami emberibb vonatot keressetek, meg szvsz sokan dolgoznak, ahonnan nem olyan egyszerû lelécelni :)
Posted 2003. February 10. - 18:45
Posted 2003. February 10. - 18:34
Végül is elviselhetõ lenne csak gondolok azokra akik pl. Szolnokról vagy Debrecenbõl jönnek... Mert hát ha úgy akarjuk hogy õk feljönnek a Nyugatiba átmennek a Délibe és velük ott találkozunk. Akkor kicsit korai a 6:05. Szegényeknek mikor kell akkor kelniük...
Posted 2003. February 10. - 17:54
Mongi!
Személy szerint nagyon örülök,h csatlakozol te is,ki tudja,hátha Lcsábul még Áron és Zoll is.
A 6.05 egy nagyon kellemes idõpont,nem érdemes ilyenkor alvással tölteni az idõt!Ha kell,áttekerek felétek ébreszteni
Személy szerint nagyon örülök,h csatlakozol te is,ki tudja,hátha Lcsábul még Áron és Zoll is.
A 6.05 egy nagyon kellemes idõpont,nem érdemes ilyenkor alvással tölteni az idõt!Ha kell,áttekerek felétek ébreszteni
Posted 2003. February 10. - 16:58
YO!
Nö a léccám, nööö..
Igyhát 11 szobát (33fö) foglalok, amit még holnap/holnapután mekkkkteszek.
Ami a kaját illeti, én bármit bevállalok, szerintem egy vörösborosmarhapöri jo lenne, esetleg egy bakonyi ragu tésztával vagy egy JÓ CSÍPÖS LECSÓ . De ha kell, én még a fölösleges zoknikból is összeütök vmi finomat, megfüszerezve egy-két használt fékbetéttel.
Tudjátok, készülök a Vendéglátóföiskolabizbazra.
No, akkor a szobák meglesznek szerdáig ugye 2200/hvg/fö.
Az utazás Veszprémen kersztül lesz Hali D
Nö a léccám, nööö..
Igyhát 11 szobát (33fö) foglalok, amit még holnap/holnapután mekkkkteszek.
Ami a kaját illeti, én bármit bevállalok, szerintem egy vörösborosmarhapöri jo lenne, esetleg egy bakonyi ragu tésztával vagy egy JÓ CSÍPÖS LECSÓ . De ha kell, én még a fölösleges zoknikból is összeütök vmi finomat, megfüszerezve egy-két használt fékbetéttel.
Tudjátok, készülök a Vendéglátóföiskolabizbazra.
No, akkor a szobák meglesznek szerdáig ugye 2200/hvg/fö.
Az utazás Veszprémen kersztül lesz Hali D
Posted 2003. February 10. - 15:04
Halihó!
Nagyon zavarna titeket ha csatlakoznék életem elsõ BMFT taliához? : Egyébként én is Pestrõl mennék az indulást hogy gondolnátok?
http://www.elvira.hu...mikor=0&x=0&y=0
Az elsõ vonat amin lenne bringa vagon 6:05 kor indulna de én azt nagyon korainak gondolom.. ;D
Nagyon zavarna titeket ha csatlakoznék életem elsõ BMFT taliához? : Egyébként én is Pestrõl mennék az indulást hogy gondolnátok?
http://www.elvira.hu...mikor=0&x=0&y=0
Az elsõ vonat amin lenne bringa vagon 6:05 kor indulna de én azt nagyon korainak gondolom.. ;D
Posted 2003. February 09. - 22:55
Posted 2003. February 09. - 22:33
Posted 2003. February 09. - 22:31
Posted 2003. February 09. - 22:28
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli
yoci+tömeg
ras+julcsi
lcs
vole
Péef+csubee
Tyito
Begbie
kalaius
Bagi+1
Kislust
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos
kissfish
Baliba+Babyface
ez 31+1?+tömeg
a szállásnál kissfish miatt minusz egy...
olaf: téged kineveznek segédszakácsnak 8)
a második fogásról meg döntsetek!...
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli
yoci+tömeg
ras+julcsi
lcs
vole
Péef+csubee
Tyito
Begbie
kalaius
Bagi+1
Kislust
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos
kissfish
Baliba+Babyface
ez 31+1?+tömeg
a szállásnál kissfish miatt minusz egy...
olaf: téged kineveznek segédszakácsnak 8)
a második fogásról meg döntsetek!...