Okéj,megprobálom megkaparintani a zenedobozt.A héten tájékoztatlak benneteket,hogy tudom-e vinni.
A multkori buli egy kicsit megviselte szegénykét : ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. February 17. - 21:31
Posted 2003. February 17. - 21:05
1.Én lehet,h hozom a Mátra Marcsin látott "ufonauta" haveromat is,de ez még nem biztos.
2.mjuzik boksz Révi által?Ez kihúzva-rave megelõzött
3.Tyito miért megy kétszer?Én is akarok repetát!
Off;
4.Lorka;a szülõs ismerkedésre gondoltam ;D
On
3.Tyito miért megy kétszer?Én is akarok repetát!
Off;
4.Lorka;a szülõs ismerkedésre gondoltam ;D
On
Posted 2003. February 17. - 21:02
Én a szokásomnak megfelelõen, megint összeszedek egy pár cuccot, ha jó nektek, hogy nem kell cipelni a vonaton! ;D
Az indulásunk Findlivel nagyjából péntek du 15 körülre tehetõ, de ez még akár változhat is!
Majd csomagösszeszedésileg még egyeztetünk mert nem tudom mikor érek rá!
Remélem addigra már tartósan + fok felett lesz a hõmérséklet, mert az autóm még mindig medditerrán! ;D
A zene Yoci beosztása!
Az indulásunk Findlivel nagyjából péntek du 15 körülre tehetõ, de ez még akár változhat is!
Majd csomagösszeszedésileg még egyeztetünk mert nem tudom mikor érek rá!
Remélem addigra már tartósan + fok felett lesz a hõmérséklet, mert az autóm még mindig medditerrán! ;D
A zene Yoci beosztása!
Posted 2003. February 17. - 19:19
Posted 2003. February 17. - 19:15
Posted 2003. February 17. - 18:53
Posted 2003. February 17. - 18:47
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli (renáta)
yoci+tömeg
ras (5ös számú vonat Vptõl)
julcsi (5ös számú vonat)
lcs
vole
Péef
csubee
Begbie
kalaius
Kislust
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos
kissfish
Baliba+Babyface
Lorka
mongoose16
ez 30+1?+tömeg
a szállásnál kissfish miatt minusz egy...
kérem akkor jelezze, mégegyszer mindenki ki kivel és hogyan jön, ritkább topiklátogatóink kedvéért...
(mong: javítva és nehogymár ilyesmire gondolj )
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli (renáta)
yoci+tömeg
ras (5ös számú vonat Vptõl)
julcsi (5ös számú vonat)
lcs
vole
Péef
csubee
Begbie
kalaius
Kislust
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos
kissfish
Baliba+Babyface
Lorka
mongoose16
ez 30+1?+tömeg
a szállásnál kissfish miatt minusz egy...
kérem akkor jelezze, mégegyszer mindenki ki kivel és hogyan jön, ritkább topiklátogatóink kedvéért...
(mong: javítva és nehogymár ilyesmire gondolj )
Posted 2003. February 17. - 18:39
Lista/Vonatosok:
Lorka
Lensver
Zed
Kala
Rob (pestrõl?)
JoeBlack (fel vagy le?)
Ras (?)
Mongi
.....?
Lorka
Lensver
Zed
Kala
Rob (pestrõl?)
JoeBlack (fel vagy le?)
Ras (?)
Mongi
.....?
Posted 2003. February 17. - 18:32
Posted 2003. February 17. - 18:20
Igen megyek....ez már biztos....
Valahol csak elalszom...
Vonattal megyek, ha valaki más is, hozzá csatlakozhatnék??
Milyen ismerkedõs rész??
Valahol csak elalszom...
Vonattal megyek, ha valaki más is, hozzá csatlakozhatnék??
Milyen ismerkedõs rész??
Posted 2003. February 17. - 18:03
Áhhh!
A villás szóvicceket hanyagoljuk plz!Ha még 1 lesz,eskü falnak megyek!(mondjuk ott,ahol az ajtó van)
Lorka;fain!Ez a "BIZTOS JÖSSZ" ez mit jelent?Kimarad az ismerkedõs rész?Pedig szivesen vigyáztam volna Rád
Vonattal gyüssz te is?
A villás szóvicceket hanyagoljuk plz!Ha még 1 lesz,eskü falnak megyek!(mondjuk ott,ahol az ajtó van)
Lorka;fain!Ez a "BIZTOS JÖSSZ" ez mit jelent?Kimarad az ismerkedõs rész?Pedig szivesen vigyáztam volna Rád
Vonattal gyüssz te is?
Posted 2003. February 17. - 18:00
Vmi el van cseazödve ezen a qrva gépen mer állandóan közbe küldözget az üziket hogy száradna össze. De legalább Lvagyok magammal.
Posted 2003. February 17. - 17:59
Posted 2003. February 17. - 17:58
Lorka szerintem keritünk neked helyet.
Ha máshol nem fajunk egy-egy hím képviselöje mellett elférsz
De nem hinném h "Köüszegg olyán nágy métropolicé vagy mifene lénne" h a kolesz ne tudna hejjjjjjet szorítani Becses Személyednek.
Tamaskaa jol vakkerol: egy minipárnával füszerezett hálózsák tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés...
De nem hinném h "Köüszegg olyán nágy métropolicé vagy mifene lénne" h a kolesz ne tudna hejjjjjjet szorítani Becses Személyednek.
Tamaskaa jol vakkerol: egy minipárnával füszerezett hálózsák tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés...
Posted 2003. February 17. - 17:56
Lorka! szerintem keritünk neked helyet.
Posted 2003. February 17. - 17:12
Lorka: akkor gyere!
Lens: én a bevált gyakorlatot fogom alkalmazni, miszerint kispárna+hálózsák kombót viszem, és nem lesz probléma... Persze hely szûkében ez kissé gázos lehet. Akkor viszont nem tudom a megoldást.
Lens: én a bevált gyakorlatot fogom alkalmazni, miszerint kispárna+hálózsák kombót viszem, és nem lesz probléma... Persze hely szûkében ez kissé gázos lehet. Akkor viszont nem tudom a megoldást.
Posted 2003. February 17. - 17:06
Ugye még nem késtem el nagyon??
Õseim elengedtek!!!
Lehet ,h túl hosszas volt a várakozás ,de +érte.... <==viszont ez csak akkor érvényes ha még beférek...
Én is szrtnék menni.... :
Õseim elengedtek!!!
Lehet ,h túl hosszas volt a várakozás ,de +érte.... <==viszont ez csak akkor érvényes ha még beférek...
Én is szrtnék menni.... :
Posted 2003. February 17. - 16:53
Bocsesz: az üzenet vége helyesen:
KALA!Mi a Gellérthegyen lakunk egy 150nm-es összkomfortos villában.Ugyis el akarunk költözni.A te villád hun van?
Komolyra fordítva a szót, ha nem integrált a kcs-d, hozz egy nagy vascsövet, a központi víznyomótok yo lesz...
LENSVER!Nemtom h milyenek a körülmények!
KALA!Mi a Gellérthegyen lakunk egy 150nm-es összkomfortos villában.Ugyis el akarunk költözni.A te villád hun van?
Komolyra fordítva a szót, ha nem integrált a kcs-d, hozz egy nagy vascsövet, a központi víznyomótok yo lesz...
Posted 2003. February 17. - 16:48
Bonzsúr!
Budapest-Keleti pu. 16:05 946 gyors ( - Hegyeshalom)
Budapest-Kelenföld 16:21
Györ 17:54
Györ 18:08 9218 személy ( - Celldömölk)
Celldömölk 19:40
Celldömölk 19:45 9038 személy ( - Szombathely)
Szombathely 20:30
Szombathely 20:40 39928 személy ( - Köszeg)
Köszeg 21:07
266 km 899 Ft / 710 Ft 5:02
De vagy föl vagy le kocsival +yek
Budapest-Keleti pu. 16:05 946 gyors ( - Hegyeshalom)
Budapest-Kelenföld 16:21
Györ 17:54
Györ 18:08 9218 személy ( - Celldömölk)
Celldömölk 19:40
Celldömölk 19:45 9038 személy ( - Szombathely)
Szombathely 20:30
Szombathely 20:40 39928 személy ( - Köszeg)
Köszeg 21:07
266 km 899 Ft / 710 Ft 5:02
De vagy föl vagy le kocsival +yek
Posted 2003. February 17. - 14:38
Azt szeretném megkérdezni a szervezôktôl, hogy szállásunkon lesz-e ágynemü, vagy van értelme hozni pokrócot, párnát, stb... Kérdem ezt azért, mert hoztam volna magammal egy lepedôt és pokrócot, ha tudom, hogy SAUH-on olyanok lesznek a körülmények. Persze, meg tudtam oldani úgy, hogy pulcsi volt a párnám, dzseki a takaróm, és findliéktôl kértem kölcsön lepedôpótlékot. De most szeretnék jobban felkészülni.
Várom a választ.
Várom a választ.