Én pedig arra szeretnék tôletek választ kérni, hogy akkor mehet ez a hely, amit én találtam? Ez jó-e mindenkinek? Kérem, hogy akik eddig jelentkeztek, azok jelezzenek vissza.
Erre azért is kéne válaszolni, mert már csak 18 nap van hátra. Nekem le kéne foglalni akkor a szállást, viszont Joe Black-kel se toljunk ki, mert ô ugye már foglalt nekünk helyet!
Kérem, hogy ezt a kérdést oldjuk meg minél elôbb!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. February 24. - 18:29
Posted 2003. February 24. - 18:03
Hello! Már bocsánat az értetlenkedésemért, de mit jelent az hogy 2éj? A többiek csak egy éjszakát lesznek? ??? Mert én kettõre gondoltam 8)
Ja és valakik említették a nyugatit mint esetleges találkozópontot a vidékieknek, te voltál Ras? Kivel kéne konzultálni?
Ja és valakik említették a nyugatit mint esetleges találkozópontot a vidékieknek, te voltál Ras? Kivel kéne konzultálni?
Posted 2003. February 24. - 14:36
Hi ;D
Arra a kérdésre még mindig nem kaptunk kielégítõ választ,hogy lessz-e bográcsozás ???,mert ha lessz és kell hozzá "A" bogrács akkor levisszük.
Van-e tûzrakóhely és fõzési lehetõség a szabadban(tûzifa beszerzése,tudja-e valaki intézni)?????????
MÁR CSAKKK 18-at KELL ALUDNI 8)
üdv:tamo
Arra a kérdésre még mindig nem kaptunk kielégítõ választ,hogy lessz-e bográcsozás ???,mert ha lessz és kell hozzá "A" bogrács akkor levisszük.
Van-e tûzrakóhely és fõzési lehetõség a szabadban(tûzifa beszerzése,tudja-e valaki intézni)?????????
MÁR CSAKKK 18-at KELL ALUDNI 8)
üdv:tamo
Posted 2003. February 24. - 13:04
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg, Máv diákotthon 1120Ft/fõ/éj
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob (13-05-ös vonat)
tamaskaa (13-05ös vonat... te velem jössz! )
rave+findli (renáta)
yoci+tömeg
ras (13-05ös vonat Vptõl) 2éj
julcsi (13-05ös vonat) 2éj
lcs
vole (13-05ös vonat)
Péef
csubee
Begbie (13-05ös vonat)
kalaius
Kislust (amelyik vonattal a többiek) ?
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos (13-05ös vonat)
kissfish
Baliba+Babyface
Lorka
mongoose16 (13-05ös vonat)
MudCow (13-05ös vonat)
ez 30+2?+tömeg
nos tehát ez most az állás... lehet nyomatni akkor hogy ki mit hogyan...
helyszín: Kõszeg, Máv diákotthon 1120Ft/fõ/éj
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob (13-05-ös vonat)
tamaskaa (13-05ös vonat... te velem jössz! )
rave+findli (renáta)
yoci+tömeg
ras (13-05ös vonat Vptõl) 2éj
julcsi (13-05ös vonat) 2éj
lcs
vole (13-05ös vonat)
Péef
csubee
Begbie (13-05ös vonat)
kalaius
Kislust (amelyik vonattal a többiek) ?
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos (13-05ös vonat)
kissfish
Baliba+Babyface
Lorka
mongoose16 (13-05ös vonat)
MudCow (13-05ös vonat)
ez 30+2?+tömeg
nos tehát ez most az állás... lehet nyomatni akkor hogy ki mit hogyan...
Posted 2003. February 24. - 11:35
Nem is gondoltam hogy ezek a MAVos fiuk egyszer még valami hasznosat is alkothatnak!
Egyébként nekem jobban teccik mint a gyermekfalu, mivel nincs diákom! Gondolom még vagytok így páran, de azt is vegyük figyelembe hogy akinek van, annak az SOS jobb! :
De a MAVval kevesebbet veszítenek, mint mi a másikkal!
Összegzésképpen: Legyetek megértõek, és mennyünk a vasutasokhoz ;D
Egyébként nekem jobban teccik mint a gyermekfalu, mivel nincs diákom! Gondolom még vagytok így páran, de azt is vegyük figyelembe hogy akinek van, annak az SOS jobb! :
De a MAVval kevesebbet veszítenek, mint mi a másikkal!
Összegzésképpen: Legyetek megértõek, és mennyünk a vasutasokhoz ;D
Posted 2003. February 24. - 10:57
Nekem tetszik. Igaza, az elõzõ is tetszett, csak most rámparáztak, hogy 14-én kell vizsgáznom(szenyó negyedévi vizsgák), úgyhogy most még próbálok ráhatni a TO-ra, addig is kérem a szervezõket, hogy írjanak át egy ?-re. :'(
kislust
kislust
Posted 2003. February 24. - 10:54
Posted 2003. February 24. - 10:09
Na, beszéltem az olcsóbbik hellyel, ez a Máv Diákotthon, és 1120Ft/fô/éj, mindegy, hogy diák vagy sem. Ez a végsô ár, tehát már nem jön rá egy meglepi forgalmi adó vagy akármi más.
10ágyas szobákban (faházban) tudnak minket elhelyezni, zuhany és wc van a folyosó végén.
A bringákat is el tudjuk tenni zárt helyre, legalábbis ezt mondta a hölgy.
Ott is lehet enni, csakhogy azt elôre kéne jelezni, ami nálunk szerintem nem megoldható.
Már az is nehezen megoldható, hogy összeszedjük, hogy pontosan akkor hányan is jövünk, hány éjszakára!
Most jöhetnek a vélemények, ki mit gondol errôl.
10ágyas szobákban (faházban) tudnak minket elhelyezni, zuhany és wc van a folyosó végén.
A bringákat is el tudjuk tenni zárt helyre, legalábbis ezt mondta a hölgy.
Ott is lehet enni, csakhogy azt elôre kéne jelezni, ami nálunk szerintem nem megoldható.
Már az is nehezen megoldható, hogy összeszedjük, hogy pontosan akkor hányan is jövünk, hány éjszakára!
Most jöhetnek a vélemények, ki mit gondol errôl.
Posted 2003. February 23. - 15:35
Igaz ami igaz, ezt el kell ismerni, Nyugat-Magyarország, de csóringerek vagyunk, és a pénz nagy úr!
Baliba
Baliba
Posted 2003. February 23. - 08:27
Oké, megkérdem.
Beszéltem egy másik hellyel is, ahol 1500ft/fô az éj, de 2-3 személyes kis házakban lenne a szállás, aranyos helyen. Sajna mikor megkérdeztem, hogy mennyi a max. férôhely, azt mondták, hogy 13. :-\
Egyébként mikor az árakat szidjuk, ne felejtsük el, hogy nyugat Mo-ról van szó, ahol automatice drágább minden. Fôleg Kôszegen, Sopronban, Szombathelyen ...
Beszéltem egy másik hellyel is, ahol 1500ft/fô az éj, de 2-3 személyes kis házakban lenne a szállás, aranyos helyen. Sajna mikor megkérdeztem, hogy mennyi a max. férôhely, azt mondták, hogy 13. :-\
Egyébként mikor az árakat szidjuk, ne felejtsük el, hogy nyugat Mo-ról van szó, ahol automatice drágább minden. Fôleg Kôszegen, Sopronban, Szombathelyen ...
Posted 2003. February 22. - 16:40
:-* neked Lens az utánnajárásért!
Biztos ami bizonytalan, erre az vidéki, üdülési, hozzájárulási, település fejlesztési, sátorverési, illetékere kérdezz rá, hátha csak elfelejtette említeni, és majd ott dobja be, mint +adalékot!
Baliba
Biztos ami bizonytalan, erre az vidéki, üdülési, hozzájárulási, település fejlesztési, sátorverési, illetékere kérdezz rá, hátha csak elfelejtette említeni, és majd ott dobja be, mint +adalékot!
Baliba
Posted 2003. February 22. - 13:39
Emberek, az elõbb beszéltem egy nénivel Kõszegen, aki ismeri az Avasút a Gyermekekért Ifjúsági Tábor-t, mert ott is dolgozik.
Adott egy számot, hogy azt hétfõn hivjam föl (mert csak akkor lesz ott valaki).
Árral kapcs. annyit tudott õ mondani, hogy ha sokan vagyunk (több mint 15-en) akkor egy diáknak 1100 Ft per éj.
Elég primkó persze a hely, mert konyha nincs, wc-t persze van.
Több infót majd hétfõn. De ha ez igaz, akkor kb. 600 ft-os különbséget jelent, ami nem mindegy.
Adott egy számot, hogy azt hétfõn hivjam föl (mert csak akkor lesz ott valaki).
Árral kapcs. annyit tudott õ mondani, hogy ha sokan vagyunk (több mint 15-en) akkor egy diáknak 1100 Ft per éj.
Elég primkó persze a hely, mert konyha nincs, wc-t persze van.
Több infót majd hétfõn. De ha ez igaz, akkor kb. 600 ft-os különbséget jelent, ami nem mindegy.
Posted 2003. February 22. - 13:25
De az SOS Gyermekfalu nemcsak otthontalan gyermekeknek van kitalálva? Ott lehet táborozni külsõ embereknek is? Jártam a honlapjukon, de semmi ezzel kapcsolatosat nem találtam!
Posted 2003. February 22. - 11:47
Ja! :-[
De a modernitása nem gátolja-e azt hogy mink a biciklizéstõl és talán mástól mámoros állapotban tartózkodjunk eme helyszínen?
De a modernitása nem gátolja-e azt hogy mink a biciklizéstõl és talán mástól mámoros állapotban tartózkodjunk eme helyszínen?
Posted 2003. February 22. - 11:40
Az S.O.S gyermekfalu tényleg a hegy lábánál van, a város szélén. Oda én odatalálok 50 m-re laknak unokatesómék... Kívülrõl elég jól néz ki, de ha belül csak fele olyan modern, mint kívül, akkor is ki fogja elégíteni az igényeinket...
Posted 2003. February 22. - 11:35
Hi
Shaun_Palmer ötlete nem kifejezetten rossz sõt kifejezetten jólenne ha megérdeklõdnétek ezt a verziót is! Hát ha jóbb szebb stb.
Üdv! :-*
Shaun_Palmer ötlete nem kifejezetten rossz sõt kifejezetten jólenne ha megérdeklõdnétek ezt a verziót is! Hát ha jóbb szebb stb.
Üdv! :-*
Posted 2003. February 22. - 09:44
Joe Black, mely koleszrôl van itt szó? Véletlenül nem a Jurisics gimirôl?
Közben néztem a netet, van néhány hely, amit majd felhivok,hátha ott olcsóbb a szállás.
Közben néztem a netet, van néhány hely, amit majd felhivok,hátha ott olcsóbb a szállás.
Posted 2003. February 22. - 02:09
Csak 1 ötlet: S.O.S. gyermek falu, közelebb is van a hegyhez, ha jól emlékszem és 2 éve nem volt vészes az ára, ott edzõtáboroztunk egy hétig, 3x-i étkezéssel. Szvsz egy telefont megér, h az árak felöl érdeklõdjetek.
Posted 2003. February 21. - 22:53
Posted 2003. February 21. - 22:40
"Van arra konkurens koli, egyéb szállás??
Csak mert be kéne blöffölni, hogy megversenyeztettünk néhány helyet, és nem versenyképes az ár, de ha +egyezünk (mondjuk 1000Forintba), (nagy kegyesen) hajlandóak vagyunk ott maradni. Ha nem, elesnek közel 60db ezrestõl!"
A végén az lesz hogy fizetnek fejenként egy ezrest meg egy bambit ;D
Na de most komolyan... hogyan merre mikor.... jó lenne tisztázni :-\
Csak mert be kéne blöffölni, hogy megversenyeztettünk néhány helyet, és nem versenyképes az ár, de ha +egyezünk (mondjuk 1000Forintba), (nagy kegyesen) hajlandóak vagyunk ott maradni. Ha nem, elesnek közel 60db ezrestõl!"
A végén az lesz hogy fizetnek fejenként egy ezrest meg egy bambit ;D
Na de most komolyan... hogyan merre mikor.... jó lenne tisztázni :-\