Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

VII. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
801 hozzászólás a témában

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szeretném tolmácsolni egy kedves barátom, BECK Ákos, jelentkezési szándékát a talira. Biztonsággal állítható, hogy jön.

Jelzésértékû az az infó, hogy Szegedrõl, úgy néz ki, hogy ketten megyünk, ezért esetlegessen Pesten PéeFen kívül valaki még csatlakozhat hozzánk.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Erõsíten azon kerékpáros egyedek táborát akik szeretett hazánk területén maradnak! ;)

Ja: Sok kávét ivott a csöppem! :D

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Mindig van pár õrült, akinek soha nem elég ami van! (bocs srácok). de szerintem a többség marad hazánkban!
MudCow

Ja: Nincs valami baja a macskádnak?

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Heló!

Ha jól értem akkor ez a határátlépös kis kaland ez komoly? ??? Ha igen akkor egy útlevelet be kéne szereznem! Nem tud valaki olcsón egyett! :P

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Azok a piros vonatok az InterPicik? Mert azokra még 15 ember sem fér fel, menhogy 15 bicikli :o

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Lens , igen egy helyen Szhelyen van átszállás de ez leutazásnál is így lesz tudtommal. és a Szhely és Kõszeg közötti vonaton nincs bringavagon... valami olyasmi lehet az a vonat mint Szfehérváron a piros vonatok.
Szerintem a többség a 13:05 ös vonattal jön ugyhogy rendelj ahhoz vagont. ki jönne a 16-os vonattal ???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Figyeljetek: hányan mentek a 13-as, és hányan a 16-os vonattal? Csak azért, hogy melyikhez kell kocsit rendelni. Vagy mind a kettôhöz
Azok a vonatok, amik Kôszegbôl jönnek Bp-re, azoknál egyszer van átszállás Szombathelyen? Vagy hogy van ez?

idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg, Máv diákotthon 1120Ft/fõ/éj

eddigi jelentkezõk:

lensver+ZED 2éj
rob (13-05-ös vonat) 2éj
tamaskaa (13-05ös vonat... te velem jössz! ) 2éj
rave+findli (renáta) 2éj
yoci+tömeg (autó) 2éj
ras (13-05ös vonat Vptõl) 2éj
julcsi (13-05ös vonat) 2éj
lcs
vole (13-05ös vonat)
Péef 2éj (Tyitó kocsija)
csubee 2éj (Tyitó kocsija)
Begbie (13-05ös vonat) 2éj
kalaius
Kislust (13-05ös vonat) 2 éj
olaf 2éj
JoeBlack 2éj (13-05ös vonat)
ors 2éj
Tyito 2éj (Tyitó kocsija)
thommey
tamo+ lógóóós Imre 2éj
lajos (13-05ös vonat) 2éj
kissfish nem kell szállás
Baliba+Babyface (autó) 2éj
Lorka (13-05ös vonat?) 2éj
mongoose16 (13-05ös vonat) 2éj
MudCow (13-05ös vonat) 2éj
Ágnes+zOrg szombat=1éj
Beck Ákos 2éj (Tyitó kocsija)
Butchman (13-05ös vonat) 2éj

remélem ebbõl kiderül.. összeszámolni lusta vagyok ;D

Elvirán fent vannak a visszafelé vonatok... a legtöbbnél csak Szombathelyen kell átszállni ;)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Mi az osztrák oldalon mentünk fel Irottkõre. Közúton tekertünk fel szinte a csúcs magasságáig, majd onnan 1-2 km erdei úton a csúcsig. Amelyik ösvényen legurultunk a hegyrõl (osztrák oldal) ott a sok gyökér és kõ miatt kalandos lenne feltekerni mivel legalább 100 méteres szintet kell megtenni. Hihetetlen mennyire karbantartottak voltak az ösvények! Aztán nem tönkretenni szétfékezgetni! ;D

Ja ugye mondanom sem kell, hogy a szerpentinen egyetlen autós sem dudált és nagy ívben kikerültek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, az ottani HHH az lejjebb van. Ami Kôszegnél van az az Irottkô (884m), vagy ami még magas az a Kalapos-kô (587m), vagy az Óház-tetô (607m). Az utóbbi mellett van a sipálya is.

Figyeljetek: hányan mentek a 13-as, és hányan a 16-os vonattal? Csak azért, hogy melyikhez kell kocsit rendelni. Vagy mind a kettôhöz?

Azok a vonatok, amik Kôszegbôl jönnek Bp-re, azoknál egyszer van átszállás Szombathelyen? Vagy hogy van ez?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
busz vitt szóval lehet odébb van.. ennyire nem emlékszem ::) :-X

ehhh így benézni..
elõbb néztem volna meg a térképet... :-[ :-[ :-[

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
De kicsit odébb van a hármas határ Kõszegtõl! ::)
Szerintem keversz valamit!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tudom voltam már ott.. de mint látod viszünk útlevelet.. aztán feltekerünk...
a magyar "ösvény" meg hát...... magyar... ennyi... :-X :-[

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Elhiheted, hogy oda nem tudnál feltekerni, de más se! ;)

Persze az oszták ill. és a szlovén oldalról széles murvázott utak vannak, csak tõlünk nincs szinte még ösvény sem.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
jó kis hely az..
én meg inkább tekerek ;)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Hármashatár lejebb van, Felsõszölnöknél! Kellemes út vezet oda, a végén négykézláb vonszoltuk a bicajokat! :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ammég Hungary... de úhy híjják ha jól emlékszem hogy HármasHatárHegy...
szóval a csúcson van a határtalálka ::)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
882 méter? Az már külföld? Mert nekem nincs útlevelem :'( De gondolom úgysincs a hegyen lift! ::) Anélkül meg esélyem sincsen! A tehenek úgysem bírják a hegyi levegõt! Elsõre én a Dh pályára gondoltam mint gumikoptató, de mivel hátsófékem még nincs, az elsõ meg csak V, és az se fog így azzal is bajok lesznek! De addig még van 15 nap, és 15 éjszaka.
Mint mondani szokták a remény hal meg legutóljára! De szerintem most én fogok!

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Ha engem is bevártok.... ::) 882m után fog a bringám szétpotyogni...Se teló,dög nehéz váz,váltó nuku... ::) :)

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Felmegyünk Írott-kõ-re ? Ihajj csuhajj meg miegymás... ;D csak bírjam erõvel :D legfeljebb ott hagytok a medvéknek? rókáknak? , farkasoknak? :D de biztos buli lesz 882 m magasságba felmászni :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát mivel tegnapelõttre lett kész a bringám ifdén már tekertem kemény 6270 métert...
szóval én sem fogok virgonckodni......
szvsz valami kis délelõtti lájtos lesz ez a kiruccanás... olaf?
a te sokszáz kilcsid mit mond?