Na akkor amit már a linkelõ topicba bevéstem, még egyszer, csak most már a helyére rakva...
Tegnap lapozgattam az SR SUNTOUR 2002es katalógusát, és szemetszúrt néhány dolog.
Elõször is a legszembetûnõk, hogy pölö az idén oly szép, és profizmust erõteljesen sugalló, V-fék felszerelhetõség nélkül kialakított telók nincsenek a palettán...
Hogy ez miért történt meg? Nem tudom...
Aztán az idei évben elég szép számban volt olyan telójuk, amin nem volt gumiharang eleve... (ez lehet, hogy csak az Én idiotizmusom, de számomra az a teló, amelyiken nincs ilyen harang, nem csak hogy nagyon állatul néz ki, hanem egy ksi pontosságra is utal a gyártásnál, és tervezésnél...) A jövõévi kollekcióben egyedül az XCP-S könnyen megjegyezhetõ nevû villa van harang nélkül...
Az ideiket még nem néztem át jobban, de a 2002es felhozatalban csak egy levegõs rendszerû található, ez a már fentebb említett. A többi COIL SPRING SYSTEM.
Érdekes volt számomra, hogy az alsó kategóriás villáknál nem alakítottak ki szó szerinti tárcsafék konzolt... Helyette egy ilyen adapter felszerelhetõségét támogató furat, és pici láb került a villaszár aljára...
A kínálatban egyébként nincs 100mm-nél nagyobb úttal rendelkezõ...
Na kábé ennyit...
Hja... és csak a terepre alkalmasakat néztem a katalógusból... a többirõl nem szól a fáma...