Tárcsáról !!!!
Szerintem az a bonyotult, hogy a legtöbb rércsafékhez közel sem ugyanolyna tárcsa kell!!! Nagyon nem mindegy, hogy mien anyagból van, és hogy mien felölete!!! Tényleg jó 5let, hogy ilyanaket sorsoljanak Bikkmakkosban, csak, hogy elég valószínõtlen, hogy pont oyan ember nyri akinek jó is a fékjéhez!!! :-/ Szóval szerintem ilyet csak spesifikusan érdemes gyárani egy egy darabot!!! De sz ötlet tetszik, ha tehetm mekem BikeMag Forum Team-os kéne!!! ;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
linkelõ
Started by
Zap
, 2001. June 19. 16:43
Posted 2001. October 18. - 22:38
Posted 2001. October 18. - 21:00
Hát agyam eldobom....... Én is gondoltam rá, hogy veszek, egy krosszmotort, és eldobom a motort belõle, meg bépítem a hajtást. DE HOGY ÕK EZT meg is csinálták ;D .
Posted 2001. October 18. - 16:16
Eh....mesterek ha olvassátok adjatok adatokat 
Annyit tudok csak, hogy 160mm a külsõ átmérõ, ami a leggyakoribb talán. Hátha betéved valaki aki keni vágja a dolgot
Addig itt egy nagyse..ûeknek való cucc

Brooklyn Machine Works, nem eladó ;D
Annyit tudok csak, hogy 160mm a külsõ átmérõ, ami a leggyakoribb talán. Hátha betéved valaki aki keni vágja a dolgot
Addig itt egy nagyse..ûeknek való cucc

Brooklyn Machine Works, nem eladó ;D
Posted 2001. October 18. - 15:57
Szega!
Ha tolsz némi adatot egy ilyen tárcsa méreteirõl, megrajzolhatok egy BikeMag feliratost... ;D
Én ugyanis a tárcsafékekhez nem értek...
Ha megrajzoltam, scannelem, és tolom Neked...
Csõváz és hátszél...
Joghurt lehet rajta?
Paraferee voltam
Ha tolsz némi adatot egy ilyen tárcsa méreteirõl, megrajzolhatok egy BikeMag feliratost... ;D
Én ugyanis a tárcsafékekhez nem értek...
Ha megrajzoltam, scannelem, és tolom Neked...
Csõváz és hátszél...
Joghurt lehet rajta?
Posted 2001. October 18. - 15:50
Ezek is az mtbr.com ról származnak, próbálom a legjobbakat összevadászni, mer elég sok átlagos kép is van.
Mitszólnátok egy ilyen tárcsához bikkmakk felírattal ? ;D
Valamelyik eljövendõ sorsolás alkalmával lehetne mondjuk nyerni egy párat, vagy ilyesmi. Esetleg megvenni ha többet is legyártatnak.
Hmm...meg tudná ezt valaki rajzolni hogy hogy is nézne ki ? Én ahhoz nem értek sajna
Mitszólnátok egy ilyen tárcsához bikkmakk felírattal ? ;D
Valamelyik eljövendõ sorsolás alkalmával lehetne mondjuk nyerni egy párat, vagy ilyesmi. Esetleg megvenni ha többet is legyártatnak.
Hmm...meg tudná ezt valaki rajzolni hogy hogy is nézne ki ? Én ahhoz nem értek sajna
Posted 2001. October 18. - 15:41
jajaj! Nehogy abba hagyd kollega!
;D
Várom a többi képet...
Ezeket meg nyomtartgatom kifele... ;D
Csõváz és hátszél...
Joghurtos verda nincs?
Paraferee voltam
;D
Várom a többi képet...
Ezeket meg nyomtartgatom kifele... ;D
Csõváz és hátszél...
Joghurtos verda nincs?
Posted 2001. October 18. - 00:49
Én nagyon várom a képeket!!! ;D Nehogy abbahagyd õket küldözgetni!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2001. October 17. - 14:20
Szóljatok ám ha nem kellenek a képek .... 
Azért van itt még egy.... nem rossz ötlet ugye ?!
Azért van itt még egy.... nem rossz ötlet ugye ?!
Posted 2001. October 17. - 14:11
Posted 2001. October 17. - 14:00
Posted 2001. October 17. - 11:58
áááááááááááááááááááááááááááááááá...!!!
nagggyon áááállllat a talpas brinyó!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D
a másik fószer meg nem gyengén nyomja... asszem Én is ilyen leszek 70éves koromra...
cs&h+tsai...
nagggyon áááállllat a talpas brinyó!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D
a másik fószer meg nem gyengén nyomja... asszem Én is ilyen leszek 70éves koromra...
cs&h+tsai...
Posted 2001. October 16. - 23:05
Posted 2001. October 16. - 22:58
Posted 2001. October 12. - 17:23
Posted 2001. October 12. - 17:20
Posted 2001. October 02. - 19:39
Annyit tudok a K2 vázakról, hogy nem olcsóak, és hogy ennek ellenére mégis Tajvanon készülnek. Hazai forgalmazójuk nincsen, de ha Sopronban jársz, vagy máshol a határszélen, szerintem ráakadhatsz egykét K2 cuccra.
Posted 2001. September 27. - 16:09
Háj Bojzzz&Görlzzz!
Rob, b, és társai: tudtok Nékem valmicske infóval szolgálni a K" MOnkey-ról?
Nagyon brutális egy váz, és ha jól gondolom, nem csak max 16"os méretben létezik...
8((
méééér van az, hogy szííííp hazánkban nem lehet normális vázat kapni 19" körül??
arghhh
minden infót(ár, beszerezhetõség...) elõre is köfike...
csõváz és hátszél...
joghurt legyen Veletek...
paraferee voltam
Rob, b, és társai: tudtok Nékem valmicske infóval szolgálni a K" MOnkey-ról?
Nagyon brutális egy váz, és ha jól gondolom, nem csak max 16"os méretben létezik...
8((
méééér van az, hogy szííííp hazánkban nem lehet normális vázat kapni 19" körül??
arghhh
minden infót(ár, beszerezhetõség...) elõre is köfike...
csõváz és hátszél...
joghurt legyen Veletek...
paraferee voltam
Posted 2001. September 26. - 18:56
GYaci: ha erre gondolsz http://www.freeweb.hu/riders/, akkor nekem mûködik.
Ha nem, akkoris ;D ;D
kislust
Ha nem, akkoris ;D ;D
kislust
vendég__*
Posted 2001. September 26. - 11:03
vendég__*
Posted 2001. September 25. - 21:29
ehhez miccólsz ?

Yamaha Electro-hybrid bicycle
PAS Smile MH Super
azt írja, "This model, newly mounted with a nickel metal hydride battery, can run for 84km on one charge of the battery (on flat roads in Eco-mode"
sok kocsihoz szokott õsembert talán erre rá lehetne szoktatni, mondjuk lenne valami kölcsönzõ sok sok ilyennel, hogy ne lopják annyira mint ritkaságot...

Yamaha Electro-hybrid bicycle
PAS Smile MH Super
azt írja, "This model, newly mounted with a nickel metal hydride battery, can run for 84km on one charge of the battery (on flat roads in Eco-mode"
sok kocsihoz szokott õsembert talán erre rá lehetne szoktatni, mondjuk lenne valami kölcsönzõ sok sok ilyennel, hogy ne lopják annyira mint ritkaságot...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top
.jpg)