Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

linkelõ

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
587 replies to this topic

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Hmmm....nekem GerMan és más se ajánlotta hogy 1méternél nagyobbat ugorjak vele, vagy inkább essek ;) de ez nekem bõven elég is. Az enyémen még nincs pl. alsócsõ merevítés a homlokcsõnél meg elég vékonyka a hátulja is mindenhol aminek eredményeképp nagyon könnyû az egész váz, viszont tuti nem durvulásra szánták akkor még. Hogy ezek az újabbak mit tudnak ?.... passzolok. Szerintem 2-3év állatkodást kibirhat akkora "súlyú" ember alatt mint jómagam, ami 60kg körül ingadozik.
A rugóút lehet 10cm, az enyémen még "csak" 8, de még nem koppant fel :)
Nomeg a levegõs rugóstagot nem ajánlotta még senki állatkodásra.
Abban sem vagyok biztos hogy ez a lengõrendszer jól viseli-e a tárcsafék hatását. Kipróbálni nem tudom de gyanús hogy meggyötörné a vékonyka támvillákat vagy az ottani forgópontot.
Forgalmazó asszem már nincs.  :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
b: robbal azon tanakodtunk otthon, hogy egy ilyen fulltelós gép, mint a dakar, ami nem tudom mennyit rugózik (olyan 10 centi körül nem ?) szóval az hogyan tolerálja a durvulást? Eléggé erõsnek tûnik, de ha egy olyan letörésen lejössz, ahol egy 20 kilós brutáldéhával kellene, akkor mit csinál? fel lehet ütni?

Másik kérdés: lehet még ilyen vázat szerezni? Nelláék foglalkoznak még a Jamis cuccossal?

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
tamaskaa teljes egyetértésem  8)
nem is mondom hogy egy dakar team (bár nem mai gyerek) boldog tulaja vagyok, köszönet érte mégeccer GerMan kollegának.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Szemléljétek meg a frírájderek hazai képviselõinek legújabb ökörködéseit Milánka, Creis, Popeye és a többiek személyében.
Buszváró tetejérõl leugrás, nosevili a Moszkván 0 lábbal, lépcsõsor átugrás, Boxxer nyak horpadás, Creis full telós bmx-e Sigmával, bugyirózsaszín harmónikával stb...  
http://www.freeweb.h...ers/riders.html

üdv, lcs

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Mit akarok akkor én itt egy gagyi  Jamis fulltelóssal... :'( :'( :'( csak az álomgépem... sebaj... Jenna Jameson... :-* :-* :-* :-* van egy pézsétek?...öööö... nem úgy gondoltam! :-X

Azért Jamis Dakar Sport y2k1:

Feltöltött kép

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
:o :o ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Na akkor itt egy link: http://www.missjameson.com

üdv, lcs

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Legszebbcsávó!

Részemrõl itt véget ért a dolog; András ma hozza a tesztgépet, majd próbálok hatni rá... ;)

üdv.zOrg

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
::) parázni nem csak Én parázhatok?  ::) ööö...izé... nemazé...
Pf, a nem postafiók

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem vagyunk mi kicsit túl parásak? Szerintem, ha valaki kicsit durvább véleményt mond, az még mindig csak vélemény, nem utál senkit ezért, és nem kell bocsánatot kérni mindenért. Azt remélem mindenkirõl, aki ide ír lehet feltételezni, hogy nem azért teszi, hogy valakit sértegessen, megbátson, ba**tasson, vagy, hogy csak leírja, hogy fasz, mint a kisiskolások.... Lehet, hogy most én parázok??

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kérlek nézzetek be ide!!!

http://www.bikemagaz...&num=1007676401

Elõre is köszönöm!!!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Kedves Zorg!

Nos, ha arról a hozzászólásomról van szó, akkor valóban igazad van, tényleg elvetettem a sulykot, ezért az érintettektõl elnézést kérek. Úgy emlékszem elég szar napom volt, nade ez nem mentség.
Valószínû az egész világfájdalmamat zúdítottam szegény srácra, ami az egész nevetséges és szánalmas magyarországi kerékpársport jelenlegi helyzete miatt van bennem. Gondolok itt a nagykerekre, az alkatrész-utánpótlásra, EGY ADOTT MÁRKA NÉPSZERÛSÍTÉSE SORÁN TAPASZTALT HOZZÁNEMÉRTÉSRE!, a versenyekre és azok szervezésére- ezzel kapcsolatos tájékoztatásra, a rendõrökre, az erdészekre, az ellenõrökre, a MÁV-ra, az autósokra stb....  Igaz ezek többségéért nem õ a hibás.
Különben Andrástól én is kaptam levelet, csak egy kicsit más stílusban :-[.

üdv, lcs

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Asszem LCS haver védelmére kell nekem is kelnem:

1. Aki valaha tört már el vázat
   Ült jól megépített össztelós monstrumon
   Ért valamicskét a vázakhoz
->az rögtön levágja, hogy a Votec gépek mire jók. Akinek meg csak a szépérzékét kell ingerelni, hogy jólesõ érzés töltse el, az gyönyörködjön nyugodtan. Nekem spec automatikusan a vázeltörés utáni szar érzés, meg idegesesség érzése az, ami ezekrõl a gépekrõl eszembejut.

2. Azért nem sért személyiségi jogokat, mert nem mondta ki nyíltan (legalábbis asszem, hogy nem) hogy kirõl van szó. Másrészt meg lehet, hogy igaza van... Én is ismerek ilyen arcokat.

=> Szóval emberek! Legyünk kicsit igényesek, és nézzük meg jobban, hogy mire csorgatjuk a nyálunkat!!!! ::)

1st:
Nem nyálcsorgatás, teszt.

2nd:
Nézd meg a www.votec.com alatt a garanciára vonatkozó dolgokat. Ha már nincs fenn nagyon szívesen elmondom!

3rd:
Válasszuk már szét az embert a géptõl! Ha "nemteccikazarcod-nemveszektõledszartse" alapon nézném a dolgokat, akkor nehéz dolgom lenne idehaza...

4th:
Próbálj ki egy Votec gépet! Hívd fel Krausz Andrást és beszélj meg vele egy idõpontot! Biztos vagyok benne, h. szívesen segít ebben!

5th:
Utána borzasztóan kíváncsi leszek a véleményekre! Komolyan!

6th:
A január-februári számban tõlem kaptok egy M6 Light tesztet... úgyhogy készíthetitek a vitriolt... ;) ;) ;)

üdv.zOrg

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
További jó dec. 6-ot mindenkinek  8)

www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cgi?pic=ot450&kateg=santa

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
JÉ!!! Ebbe meg hogy megy bele a patent ? ? ?

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
na egy kis nyuginyalóka  ;)

Feltöltött kép

www.speedplay.com/home.html

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kapatm egy E-mailt a VOtesc F= tulajtomosától! Ezúton is visszavonol amit mondtem, mert ezek szerinte NEM indultak csak teszteltek, és nem is rossz az az F7!!!

T. Major

Látom nem volt szerencséd közelebrõl megnézni a
VOTEC F7-t, pedig mindenkinek aki kérte kölcsönadtam.
Akkor feltünt volna ,hogy nem volt rajtszám a gépen,
tehát a versenyen nem indultam.
Nem tudtam merre megy a pája csak legurultam kétszer.
Most láttam 1. DH versenyt.
A HOPE fék bemutatása volt az elsödleges cél.
Talán sikerült mert 10 db-ot a helyszinen megrendeltek.
A gép besorolása véleményem illetve a német
kettõ vezetõ szaklap szerint FR. Ennek bizonyitása
képpen  a másik USD telós VOTEC-al Budapestrõl a
versenyre letekertünk azzon misszio népszerüsítése
miatt , hogy mi a hegyrõl nem csak legurulni tudunk mint
bármelyik kavics, hanem fel is mászunk.
A spinergy kerekekért bocs ,de nincs másik és
szerintem elöl és hátu átmenõ tengellyel szerelt
agyakat tulzás cc-nek nevezni .Én ezeket as kerekeket
hiba nélkül használom több mint három éve.
Mivel nincs baja csak megjegyzéseitek miatt nem dobok ki
egy olyan felnit aminek a mai ára az USA-ban (hátsó
600 USD elsõ kb 400 USD).A gyüjtõknek is érték.
A bicigli azért zörgöt amit a lejtõ végén vettem
észre , mert a fék állítása után nem huztam meg
a kettõ rögzitõ csavart és a hátsó féket
majdnem elhagytam.
Egyébként azt a vázat a verseny után azonnal
megvették egy teló párosí tásával.
A VOTEC szidása elött probáld ki segítek benne mint
bárki másnak.
Vagy Pl. nézd meg ezt.

http://www.mole-bike...body_index.html

Nézzétek meg!!! Érdemes!!!

A kategória pedig FR!!!!!!!!

Ennyit errõl!!!

És SAJNÁLOM az aljas RÁGALMAKAT részemrõl!!!

Remélem ezzel valamnnyire enyhítettem a csorbán!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
:-[

Nem adom a biciklim!!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Asszem LCS haver védelmére kell nekem is kelnem:

1. Aki valaha tört már el vázat
   Ült jól megépített össztelós monstrumon
   Ért valamicskét a vázakhoz
->az rögtön levágja, hogy a Votec gépek mire jók. Akinek meg csak a szépérzékét kell ingerelni, hogy jólesõ érzés töltse el, az gyönyörködjön nyugodtan. Nekem spec automatikusan a vázeltörés utáni szar érzés, meg idegesesség érzése az, ami ezekrõl a gépekrõl eszembejut.

2. Azért nem sért személyiségi jogokat, mert nem mondta ki nyíltan (legalábbis asszem, hogy nem) hogy kirõl van szó. Másrészt meg lehet, hogy igaza van... Én is ismerek ilyen arcokat.

=> Szóval emberek! Legyünk kicsit igényesek, és nézzük meg jobban, hogy mire csorgatjuk a nyálunkat!!!! ::)

cserko

cserko

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Meg van a bûnös MAJOR !!!

Cserkó Land  bírósága közrendzavarás vétségében bûnösnek mondta ki !

Büntetése : 100 óra közmunka vagy Magellán tipusú kerékpárjának beszolgáltatása Cserkó miniszterelnök úrnak.

Fellebbezésnek helye nincs !