De a Gazzaloddi már elmegy mocis guminak is akár...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Anchilotti Weblap!!!
Started by
BNorbert
, 2002. August 09. 19:48
Posted 2002. August 14. - 15:12
Posted 2002. August 14. - 11:12
Posted 2002. August 14. - 11:06
Ha a Monster tuti sok!!! A Big One,, úgy hogy minimumra le van engedve a 2 váll pont jó!!! Legalábbis nekem nagyon bejön így!!! Lehet hogy beleférne egy Waga 2 a dologba, de majd ha lesz zsé... Az álmom úgyis az AzOnic (azaz wega 2) egy nagy Boxxerrel... Egyszer csak meglsz az is remélem!!!
Posted 2002. August 14. - 10:32
Állítólag a Stormbringernek nem az igaziak a csapágyai, ezt nem én mondom, valahol itt a Fórumon olvastam régebben. Privát vélenényem az, hogy a Monster sok a Wegába alapból is és kicsit talán a BigOne is, a brutál fejcsõterhelés miatt.
A Jumbo 2.45 olyan, mint a 2.7 Maxxis, de még ott a Nokian Gazzaloddi 3.0, na az az igazi gumika !
A Jumbo 2.45 olyan, mint a 2.7 Maxxis, de még ott a Nokian Gazzaloddi 3.0, na az az igazi gumika !
Posted 2002. August 14. - 10:04
Posted 2002. August 14. - 10:04
Vadkan:
Hát végülis nem dh-zok versenyszerüen, csak az a lényeg igazán, hogy élvezzem!!
az meg a másik, hogy nem használnám mindig ugy, hogy 27-et mozogjon, de mindenképp kell az a váz a monsternek!!! a másik pedig, nem is használok nagy gumit: Hutchinson Jumbo 2,45!!
Hát végülis nem dh-zok versenyszerüen, csak az a lényeg igazán, hogy élvezzem!!
az meg a másik, hogy nem használnám mindig ugy, hogy 27-et mozogjon, de mindenképp kell az a váz a monsternek!!! a másik pedig, nem is használok nagy gumit: Hutchinson Jumbo 2,45!!
vendég__*
Posted 2002. August 14. - 06:40
BNorbert: ideje lenne eldöntened, hogy dh-zni akarsz, vagy Bender módjára letöréseket repkedni.
Nézve a képet a Wegádról... hát, elég érdekesen áll a váz a Monsterrel.
Nem tudom minek neked óriási gumi, meg 20/27-es rugózás? Úgysem tudod kihasználni itt Mo-n. Szerintem egy 15/20-as bõven elég ide, erre a terepre. Arról már nem is beszélek, hogy a Wegának is kb. az az ideális. No, meg Milánka is 15/20-al ugrál nem akármiket. És még: Veresen az utolsó asztalost volt, aki merevvel ugrotta (Haro), de úgy, hogy az leérkezéskor hangja sem volt.
Peace!
Nézve a képet a Wegádról... hát, elég érdekesen áll a váz a Monsterrel.
Nem tudom minek neked óriási gumi, meg 20/27-es rugózás? Úgysem tudod kihasználni itt Mo-n. Szerintem egy 15/20-as bõven elég ide, erre a terepre. Arról már nem is beszélek, hogy a Wegának is kb. az az ideális. No, meg Milánka is 15/20-al ugrál nem akármiket. És még: Veresen az utolsó asztalost volt, aki merevvel ugrotta (Haro), de úgy, hogy az leérkezéskor hangja sem volt.
Peace!
Posted 2002. August 14. - 05:24
Posted 2002. August 14. - 00:31
Jeeeee! a Clifcat latszik..
Bocs, hogy pont ilyen kurva nagyot sikerult valasztani:
Norbi :-*
S ezen meg a villa is megfelel a kivanalmaidnak... SOOOT!!!
vad
Bocs, hogy pont ilyen kurva nagyot sikerult valasztani:
Norbi :-*
S ezen meg a villa is megfelel a kivanalmaidnak... SOOOT!!!
vad
Posted 2002. August 14. - 00:28
Posted 2002. August 14. - 00:25
Posted 2002. August 13. - 23:11
az én rugómat nem lehet megfeszíteni jobban, mert széttört az a szar ami a rugót tarotta a tartály felöl ezért a rugót összenyomva raktuk be egy basszott nagy alátéttel, aminekifeszül a tartálynak, ebbõl kifolyólag nem tok többet rajta keményíteni...
igazábol mindent akarok csinálni, de tudom, hogy a storm-al is lehet dh-zni, mert mikor kipróbáltam a libegõnél éreztem, hogy ezzel mindenhol át lehet menni!!!
összefoglalva, ezzel a vázzal sehogy sem lehet használni ezt a villát!!!
egyébként mikor elõször (tuning nélkül) beraktam a telót, akkor lejjebb toltam a vállat, akkor rákoppant a szimeringre!!!
igazábol mindent akarok csinálni, de tudom, hogy a storm-al is lehet dh-zni, mert mikor kipróbáltam a libegõnél éreztem, hogy ezzel mindenhol át lehet menni!!!
összefoglalva, ezzel a vázzal sehogy sem lehet használni ezt a villát!!!
egyébként mikor elõször (tuning nélkül) beraktam a telót, akkor lejjebb toltam a vállat, akkor rákoppant a szimeringre!!!
Posted 2002. August 13. - 23:04
Tudod meg is lehet feszíten azt a rugót!!! Ne mond már nekem hogy ha egy 850es rugót 2szer megtekersz befele, na jó egyen 3szo, hogy az felkoppan... > Kizárt!!!
1:Elemd feljebb sz ülésed!!! A Wega nem arra van tervezve hogy a padlón ülj!!! Ha rálsz úgyis lejjebb megy!!!
2: Ha a teló mindkét vállát lejjebb tolod nem lesz ilyen csopperes!!! (Bár mostmár mindegy mert tuningoltad...)
3: Mégis DHzni akarsz vagy letörést grálni ? ? ? Mert ha az utóbbi nem szóltam!!! De ha DHzni akkor ennek semmi értelme amit csinálsz!!!
1:Elemd feljebb sz ülésed!!! A Wega nem arra van tervezve hogy a padlón ülj!!! Ha rálsz úgyis lejjebb megy!!!
2: Ha a teló mindkét vállát lejjebb tolod nem lesz ilyen csopperes!!! (Bár mostmár mindegy mert tuningoltad...)
3: Mégis DHzni akarsz vagy letörést grálni ? ? ? Mert ha az utóbbi nem szóltam!!! De ha DHzni akkor ennek semmi értelme amit csinálsz!!!
Posted 2002. August 13. - 22:58
az a gáz, hogy MO-on nincs nagyon 850-esnél nyagyobb rugo ebbõl kifolyólag nem tok mit csinálni, ha egy kissebb letörés után is lekoppan!!
a másik meg az, hogy alapbol (sima monsterrel) is nagyon chopperes volt!! valahogy ehhez a vázhoz nem ez a villa való, a sigmával jól állt, de ezzel... :-/
a másik meg az, hogy alapbol (sima monsterrel) is nagyon chopperes volt!! valahogy ehhez a vázhoz nem ez a villa való, a sigmával jól állt, de ezzel... :-/
Posted 2002. August 13. - 22:53
A 27 centi is le fog koppanni ha puha, és 17-20 cm se koppan le ha be van randesen állítva az elõfeszítés és a csillapítás!!! Lehet 50et mozgó vázad is, ha megint elbaltázod mindenféle puha rugóval/híg olajjal/tuningal minden le fog koppnni!!! Téy hogy vaj puhán fog mozogni egészen a legkoppanásig... :-/
Szerintem hülyeség ez a rugóút megalománia!!!
Szerintem hülyeség ez a rugóút megalománia!!!
Posted 2002. August 13. - 22:49
Posted 2002. August 13. - 22:47
De MINEK ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ???
Minek neked a magyar - pláne a Bpi - viszonyokhoz 20/27cm út ? ? ? ???
Minek neked a magyar - pláne a Bpi - viszonyokhoz 20/27cm út ? ? ? ???
Posted 2002. August 13. - 22:43
naná!! nem szerintem az eléggé kevés volt!!
az meg a másik, hogy a stormbringer 27-et mozogna, ami már nem kevés ;D azzal jól állna, tudom, mert egy pazzazzal egy szlalomgép!!!
az meg a másik, hogy a stormbringer 27-et mozogna, ami már nem kevés ;D azzal jól állna, tudom, mert egy pazzazzal egy szlalomgép!!!
Posted 2002. August 13. - 22:08
Hát ennek semmi értelme... :-/
Most lett egy olyan talód ami 3cmel többet mozog mint azt a gyárban tarvezték!!! Bár nem hiszem hogy eltörne, de semmiképpen nem fog úgy mozogni mint azt tervezték!!! Nomost ha belerakod egy Sormbinger-be akkor hidde le abban is murisan fog állni, talán egy FX DH-ban normálisan állna, de az mek valami iszonyat nagy!!! A fellegekben ülnél!!! Én nem látom ennek semmi értelmét!!! Most megérte ezt az a 3 nyamvadt centi ? ? ? ???
Most lett egy olyan talód ami 3cmel többet mozog mint azt a gyárban tarvezték!!! Bár nem hiszem hogy eltörne, de semmiképpen nem fog úgy mozogni mint azt tervezték!!! Nomost ha belerakod egy Sormbinger-be akkor hidde le abban is murisan fog állni, talán egy FX DH-ban normálisan állna, de az mek valami iszonyat nagy!!! A fellegekben ülnél!!! Én nem látom ennek semmi értelmét!!! Most megérte ezt az a 3 nyamvadt centi ? ? ? ???
Posted 2002. August 13. - 21:11
sajnos ez gáz!!! ugy néz ki veszek egy stormbringert, más vázba nem megy bele!! legalább is magyarországon nem lehet olyat kapni!!! :-/