reges regen irtam ancillottieknak, es par honap mulva valaszoltak is! az uj vaz 1600 euro (ojro vagy juro) es igy nez ki:
http://osiris.balato...illotti2003.jpg
A bacsi cime albanci@tin.it.
Snorkel
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Anchilotti Weblap!!!
Started by
BNorbert
, 2002. August 09. 19:48
Posted 2002. October 16. - 04:39
Posted 2002. August 25. - 20:00
Hmmmmm.......... érdekes!!!
OFF:
TÁNCSOJ BUDAPESTPARÁDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON:
;D
OFF:
TÁNCSOJ BUDAPESTPARÁDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON:
;D
Posted 2002. August 23. - 21:02
hat vegulis riesinger bacsie volt a mountain cycle... kep lesz jobb amikor szerzek uj kamerat.
Posted 2002. August 23. - 19:18
Csatlakozva vadkan kollégához, a kép alapján én is egy Mountain Cycle vázra tippeltem volna....
Mikor lesz teljes kép?
Mikor lesz teljes kép?
Posted 2002. August 23. - 02:29
Posted 2002. August 23. - 00:28
Posted 2002. August 22. - 05:59
riesinger vaz
roox bomber kormany (kicsit nagyon nehez)
ballistic stucni (kicsit nagyon nehez)
z1 cr villa
fsa orbit xl ii kormanycsapagy
oury markolat
full xt valtas, hajtas meg agyak
ringle zuzu pedal (mar van belole lenyomat a sipcsontomon)
x-tasy nyeregcso
specialized body geometry nyereg
magura hs33 fekek
sun rhyno lite felnik
panaracer smoke+dart classic gumik
valami regi dnm rugostag
ezer kilo...
roox bomber kormany (kicsit nagyon nehez)
ballistic stucni (kicsit nagyon nehez)
z1 cr villa
fsa orbit xl ii kormanycsapagy
oury markolat
full xt valtas, hajtas meg agyak
ringle zuzu pedal (mar van belole lenyomat a sipcsontomon)
x-tasy nyeregcso
specialized body geometry nyereg
magura hs33 fekek
sun rhyno lite felnik
panaracer smoke+dart classic gumik
valami regi dnm rugostag
ezer kilo...
Posted 2002. August 21. - 23:09
Posted 2002. August 21. - 06:24
nekem ilyen bringam van:
http://hajni.balaton.to/bicikli2.JPG
csak ennyi mert megpusztult a kameram kozben.
annyira blank a vazam, hogy meg gyartasi szam sincs beleutve, egy Riesinger nevu bacsi csinalja oket, szerintem gyonyoruek.
egy a baja az ilyen vaznak - az ember nem meri hasznalni, mert mi lesz ha osszetorik? csak akkor erdemes ilyet venni ha nem lenne problema egy masodik sem.
na eleget sznoboztam mara
http://hajni.balaton.to/bicikli2.JPG
csak ennyi mert megpusztult a kameram kozben.
annyira blank a vazam, hogy meg gyartasi szam sincs beleutve, egy Riesinger nevu bacsi csinalja oket, szerintem gyonyoruek.
egy a baja az ilyen vaznak - az ember nem meri hasznalni, mert mi lesz ha osszetorik? csak akkor erdemes ilyet venni ha nem lenne problema egy masodik sem.
na eleget sznoboztam mara
Posted 2002. August 20. - 23:15
most olyan helyen elek, ahol a boltba nem tudok gyalog lemenni, mert olyan a kozlekedes, meg annyire nincs jarda hogyha bringazni akarok, akkor fel kell kotnom a bringakat az autora, es kiautoznom egy parkba. hipphopp fel is ugrott ram plusz husz kilo
Csak nem a nagy budos USAban vagyol?! ez teljesen ugy hangzik.
A Rotec DH alomgepnek nem rossz.....
Akkor csak ird le milyen geped van.
vad
vendég__*
Posted 2002. August 20. - 21:53
Posted 2002. August 20. - 21:30
Posted 2002. August 20. - 19:27
HA jól emlékszem Neked valamilyen több ezer dolcsis vázad van! Nem tudnád megint belinkelni ?
majd ha a DNS angyalka megjavitja!
Posted 2002. August 20. - 15:03
Posted 2002. August 20. - 11:53
HA jól emlékszem Neked valamilyen több ezer dolcsis vázad van! Nem tudnád megint belinkelni ?
Posted 2002. August 20. - 11:37
Miert ,milyen almaid bringaja?
hat folfele menet leginkabb egy Nova Cruz Voloci-t szeretnek, lefele meg talan egy Rotec DH Pro-t...
felre a hulyeseggel, nagyon jo bringam van, valamelyik nap felraktam egy linket is rola, utana meg elpusztult a dns hozza.
de hiaba van jo bringam amikor nem hajtom visszasirom a lila szinu acelvazas wheeleremet, amit a halalba hajtottam annak idejen, mert akkor meg hajtottam.
most olyan helyen elek, ahol a boltba nem tudok gyalog lemenni, mert olyan a kozlekedes, meg annyire nincs jarda hogyha bringazni akarok, akkor fel kell kotnom a bringakat az autora, es kiautoznom egy parkba. hipphopp fel is ugrott ram plusz husz kilo
de hat akkor ezt akartam, most meg azt akarom... mindig azt ami nincs.
Posted 2002. August 19. - 23:08
Posted 2002. August 18. - 16:22
Stormbringer,
dehogy lesz nekem ilyenem a mostani bringam is vagy 15 kilo. egyebkent is miutan megvettem almaim bringajat, rajottem hogy az is ugyanugy gurul mint a tobbi, szoval legkozelebb nem ferrarit veszek, hanem autot. (azert egyszer ki kell probalni a ferrarit is
Snorkel
dehogy lesz nekem ilyenem a mostani bringam is vagy 15 kilo. egyebkent is miutan megvettem almaim bringajat, rajottem hogy az is ugyanugy gurul mint a tobbi, szoval legkozelebb nem ferrarit veszek, hanem autot. (azert egyszer ki kell probalni a ferrarit is
Snorkel