Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2010. december 14. - 23:12
én Mix-es vagyok, ami lényegében olyan mintha minden hónapban vennék egy 3000-es feltöltés, de nem lehet túllépni, viszont elõfizetésnek számít, így mivel itthon is van net, elvileg van olyan netcsomag amivel, a netbõl meg a tel számlábol is leugrik egy-egy ezres.....és igy egész barátinak tûnik a mobilnet
sõt a 3gb-os duplanet csomaggal csak 2000ft, 4000 helyett
Írta 2010. december 14. - 23:00
Mobilinternet díjcsomagok
ezek a csomagok vannak..aztán hogy a RelaxNet csomagokat (3 GB és felette) most éppen számítógépes nethez ajánlják, az meg az õ dolguk. (nyilván ennyit nem fogsz mobilon elnetezni, ott egy 500-as csomag is bõven sok)...az meg a te dolgod, hogy kérsz direktbe egy mobilnetes társkártyát a laptopod 3G modemébe/3G-s usb stickjébe, de ugyanazt az adatforgalmat növeled vele, vagy csak rákötöd a mobilod wifi-n/usb-vel és azt használod 3G modemként.
edit: lehet arra gondolsz, hogy alapból ha nincs mobilinternet csomagod, akkor gecidrága az adatforgalom? (T-nél 13 Ft/10KB = 1300 FT/mega, míg egy 500 megás csomagnál 2000/500=4 forint per mega, az azért annyira nem drága. de egy 3 gigás csomagnál már csak 4000/3000=1.33, tehát kb. 1 forint 1 megabyte adat...persze ehhez ki is kell azt használni mind.)
ezért mondjuk azt, hogy okostelefont min. 100 megás internetcsomaggal lehessen csak venni - csak kipróbálja a böngészõt a vásárló és máris ott az 1000 forint a számláján, aztán meg reklamál...fix 1k havonta és van 100 mega adatforgalom, amibe bele lehet férni - aki meg annyit nyomkodja, hogy nem fér bele, az úgyis ért annyira hozzá, hogy átállítja az 500asra vagy még nagyobbra. (neten ez 2 kattintás)
Írta 2010. december 14. - 22:54
Írta 2010. december 14. - 22:43
Azt sajnos én se! Pedig az úthálózat úgy tudom már teljesen be van járva. Turistautak.hu-n fent vannak a térképek.de ezt a turistatérképes dolgot még kevés helyen láttam megvalósulni pár kattintásból...
Köszi az infókat Kala, de most nekem sincs idõm tökölni vele. Annyira nem fontos, bicajos navigációra úgyse alkalmas a telcsi, logolni meg így is lehet vele pl. a sporttracker-el.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. december 14. - 22:37
torrentrõl leszededd xvid filmeket alapból viszi (mVideoPlayer még az ékezetes feliratot is), mobilnet az van rajta f*szán (ha rootolod akkor wifin meg is tudja osztani a mobilnetet pl. a laptopodnak), de ezt a turistatérképes dolgot még kevés helyen láttam megvalósulni pár kattintásból...
de ZTE Blade se rossz (a T árulja), egyik haverom most olyat vett, ugyanúgy tud mindent és gyorsnak is tûnik, csak nem annyira "márkás"...
Írta 2010. december 14. - 22:08
vélemény tapasztalat? jó lenne néha filmet nézni rajta, rámókolni turistatérképet amit kezel esetleg a gps...mobilnettel lehet-e használni, esetleg rendes notira valókkal...ilyesmi érdekelne
Írta 2010. december 14. - 20:49
mik számítanak most jó vételnek....?ami nincs horror áron
Írta 2010. december 14. - 18:09
Írta 2010. december 14. - 17:52
Bálint, hol vetted és mennyiért? Persze ha publikus.
Csak akkor érdekel,ha marha olcsó volt.
Hazai áron 89 é láttam.
Köszi.
Az a baj,hogy meg vagyok gyõzve.
HTC Hero valakinek?
nem ócón
motoker, 120. akkor még nem volt gyorsboltban 100 bruttóért,, így jártam- leszarom. megvan, használom, örülök neki és ha garit kell intézni, akkor nyugodt vagyok, többször nem szopatom meg magam gsmboltos telefonnal...
ha kipróbáljátok, akkor lesztek csak igazán meggyõzve
Írta 2010. december 14. - 15:32
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 14. - 13:33
Hazai áron 89 é láttam.
Köszi.
Az a baj,hogy meg vagyok gyõzve.
HTC Hero valakinek?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 14. - 11:01
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 14. - 02:16
sztem lájtosban tolva elketyeg 2 napot. ha gépközelben vagy, rátolod kis szinten tartó áramfelvételre és akkor biztos kibírja. mondjuk ha nem futtatsz vele sok dolgot, akkor simán ki kell bírnia, fõleg, ha éjszakára kikapcsolsz mindent(wifi, mobilnet, sync)Ettõl félek... Arra, hogy minden nap töltsem , itt az e51 Nekem a strapabírás a lényeg, kamera nem érdekel, net és levelezés a fontos, játék egyáltalán nem számít. Már nem is emlékszem mikor játszottam bármivel is.
elég gyors. wildfirerõl váltottam, ahhoz képest rakéta, de gondolom a heronál is gyorsabbrbalint,sebessége milyen.
HTC Herom van 2.1-es androiddal.
Task Managert használva gyors,mint állat.
Ahhoz képest?
Van tipped?
én nem használok task managert, csak néha task killer, ha az akksit akarom kímélni, de így is röccenés nélkül fut. fórumon már többen húzták 1ghz fölé is, úgyhogy még tartalék is van benne
általában ami standard, hogy fut rajta, az böngészés több ablakban, folyamatos mobilnet és wifi, sync és gyakran játék, ma ment navi is, az is pengén fut. ja, meg ami nagy fless, fõleg balkezeseknek, hogy a kijelzõ jobbra is elfordul, nem csak balra, legalábbis a gyári appok esetén.
Írta 2010. december 14. - 01:29
Írta 2010. december 14. - 01:16
tripleB, cindercone:
nekem defym van, hát eléggé zsír. láttam mobilaréna fórumon is túrsz utána (BBB), pite kartárs is erõsen jelen van
sztem vegyed nyugodtan, nekem semmi gondom nincs vele, de számolj azzal, hogy minden nap tölteni kell, ha használod.
nekem 16 óra a lemerítési rekord, de akkor ultrahardcore módon angry birdsöztem vele vagy 5 órát. most a két legutóbbi töltés alkalmával kibírta két napig, de nem is nagyon volt bántva, alapból meg elég sokat netezek és játszom rajta. ja, navi is erõsen nyírja az üzemidõt.
rbalint,sebessége milyen.
HTC Herom van 2.1-es androiddal.
Task Managert használva gyors,mint állat.
Ahhoz képest?
Van tipped?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 14. - 00:21
tripleB, cindercone:
nekem defym van, hát eléggé zsír. láttam mobilaréna fórumon is túrsz utána (BBB), pite kartárs is erõsen jelen van
sztem vegyed nyugodtan, nekem semmi gondom nincs vele, de számolj azzal, hogy minden nap tölteni kell, ha használod.
nekem 16 óra a lemerítési rekord, de akkor ultrahardcore módon angry birdsöztem vele vagy 5 órát. most a két legutóbbi töltés alkalmával kibírta két napig, de nem is nagyon volt bántva, alapból meg elég sokat netezek és játszom rajta. ja, navi is erõsen nyírja az üzemidõt.
Ettõl félek... Arra, hogy minden nap töltsem , itt az e51 Nekem a strapabírás a lényeg, kamera nem érdekel, net és levelezés a fontos, játék egyáltalán nem számít. Már nem is emlékszem mikor játszottam bármivel is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 13. - 23:15
Írta 2010. december 13. - 21:03
MGMaps :: View topic - MapCruncher maps in MGMaps
Ha már tudod a tutit, akkor postolhatnád ide egy kerek összeszedett HSZ keretében.
Próbáltam megtalálni az ezzel kapcsolatos hozzászólásat is, de nem igazán ment;
http://forum.bikemag...html#post975859
Írta 2010. december 13. - 20:49
Hú ez érdekelne! Ezt hogy, meg honnan?
Hû, hát már nem nagyon emlékszem, hogy hogyan kellett csinálni, csak címszavakban;
van egy Microsoft Mapcruncher nevû progi, ami képbõl tud térképet csinálni, egyik oldalt a kép, másik oldalt a mûholdas térkép, és bejelölöd az azonos pontokat
aztán ezt az egészet meg kell etetni egy másik progival
és az így kapott eredményt be kell másolni az MGMaps térkép könyvtárába
de valahol a topikban el vannak szórva a hozzászólásaim ezzel kapcsolatban (nem fél nap volt, mire ezeket megtaláltam és összeszenvedtem õket mûködõképesre)
az MGMapset amúgy is ajánlom, tud offline google térképet, ami már eleve jócska
Írta 2010. december 13. - 20:36
Hú ez érdekelne! Ezt hogy, meg honnan?Cartographia túriszttérképei MGMapshez.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_