Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

enyém: 24/7 gmail+calendar+címtár +1 email fiók (napi 100 levéllel) + facebook...

Egy dolgot nem értek...
Ha 1 e-mail fiók, akkor feltételezem az a privát és nem céges fiók. Szal a privát e-mail-edre honnan jön napi 100 levél? :D
Hány barátnõd van Neked...
Nekem sajnos a melóm megköveteli a sok e-mail-t, de így is céges+privát= napi 50 és ez sztem már kiugró soknak számít a munkahelyek között...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nem kell valakinek iPhone? elég sürgõsen kéne megszabadulnom tõle. Törött üveggel 40k, zsírúj gyári üveggel kicserélve 50k.
Nem nézem hirdetõ oldalnak a fórumot, csak tényleg elég égetõ :)

3G 8GB fekete töltõvel dobozban.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

az 5230 telómon próbáltam sports trackert , ami nagy eltérést mutat a km. órámhoz képest az a max sebesség és a kalória, de a többi megegyezett

barátnõnek lenne (céges elõfizuval), kiegészítve a polar rs800-ast -tehát bringás funkciók megvannak- emellé lenne jó kiegészítésnek, hogy "el tudjam vinni bringázni" úgy, hogy én nem vagyok ott :)
tehát végigjárom, áttöltjük és mehet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

vajon a Nokia 5230-as telefonnak is van ilyen pontos a GPS-e?
Sports Tracker

az 5230 telómon próbáltam sports trackert , ami nagy eltérést mutat a km. órámhoz képest az a max sebesség és a kalória, de a többi megegyezett
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

LG van most is...nem kell többet

express-en van HTC Desire HD 70-ért, 1 év teljskörû garival, de van HD2 is annyiért....lehet az lesz, ha rászánom magam

Van egy pár kitétel arra, hogy Android futhasson egy készüléken. Ha nem felelne meg a követelményeknek, akkor nem is lenne. ;)
Ha T-s vagy, akkor még ott a ZTE Blade olcsón.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Simán ;)
Sports Tracker
Végig zsebben volt a telefon.

köszi, nem olyan rossz :)

Megkaptad amit átküldtem MSN-en?
Kb. ilyen az is!

nem szoktam msn-re menni, de estére megnézem.
köszi szépen!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Sports Tracker

Megkaptad amit átküldtem MSN-en?
Kb. ilyen az is!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Simán ;)
Sports Tracker
Végig zsebben volt a telefon.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Sports Tracker

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
LG van most is...nem kell többet

express-en van HTC Desire HD 70-ért, 1 év teljskörû garival, de van HD2 is annyiért....lehet az lesz, ha rászánom magam

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Dave, a galaxy 3 kijelzõjének felbontása kisebb, ha jól tudom. Úgy könnyebb gyorsulni. :)
Maggi, van rózsaszín optimus, az tetszene Neked! ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
még erõsen gondolkodom, mer' mégegy drága hobby....hát...

Mondjuk Desire HD-t experssen leltem 68-ért
elvileg uj/ujszerû 1 év garival

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Maggi: ezt írtam, hogy a GT-I5700-ban (galaxy spica aka galaxy 2) bár 800 mhz-es processzor van, de pocsékul van optimalizálva, és emiatt gyorsabb az amúgy alacsonyabb órajelû Galaxy 3. szóval jó kis telefon van - aztán ha tetszik az okostelefonosdi, akkor úgyis elkap a gépszíj és egy GalaxyS/HTC Desire/iPhone-nál alább nem akarod adni. (az, hogy melyik, egyéni hitvallás kérdése)

(az angry birds a spica-n kicsit szaggat, galaxy3-on nem szaggat:D)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Majd holnap megtaperolom jól Golya galaxy-ját, kíváncsi vagyok....árban jónak tûnik
azt olvastam fórumokon, hogy csökkent a processzorteljesítmény, viszont fejlettebb mag van benne...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tapasztalataink:
enyém: 24/7 gmail+calendar+címtár +1 email fiók (napi 100 levéllel) + facebook + google talk szinkronizálás, napi 1-1.5 óra mobilnet/rss hírolvasás/market böngészés/talk + havi átlag 45-50 mega wifi tether (laptopra osztom a 3G-t) + a legtöbb programom kommunikál a nettel; 3G modem sosincs kikapcsolva és WiFi-re csak akkor csatlakozom, ha nagyobb adatmennyiséget bonyolítok le (pl. mind a 45 programot egyszerre frissítem)...ez így 300-350 megába bele szokott férni; 500 mega közelébe akkor mentem, amikor mindemellett még nagyapám az unokája születésekor 35 percet videótelefonált a laptopomról az Angliában élõ nagybátyámmal..:)
haveré: hasonló felhasználás, de 3G modem csak ha szükséges akkor kapcsolja be, amúgy mindig WiFi-re csatlakozik - általában belefér a 100 megába.

(navi dobhatja meg, ha a google maps-et használja; 3 mérés alapján a Bp-Veszprém távon ez olyan 45-60 mega körüli adatforgalom)

szóval 1 giga ilyen (azért az enyém intenzívnek mondható) felhasználásra nagyon sok, mobilra bõven elég az 500 mega is...de ha meg a laptopodon is akarod sokat használni, akkor meg inkább a 3 giga adatforgalom a nyerõ. (gépen a sok reklám+flash+stb miatt hamar összejön az 500 mega, fõleg ha még töltesz is le mellé)

Maggi: ha ugyanannyi akkor nyilván a nagyobbat kérjed, meg szerválj valahonnan +1 mobilnetes simkártyát meg egy 3g-s usb sticket a laptopodba, és akkor bõven jó.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
sajna, de oda van írva h 10kbyte/1ft

meg ez kétezer, a 3gigás meg kedvezménnyel szintén annyi, mert van itthon thóm net....szóval akkor inkább az oszt jo a notihoz is

de gondolkodom ebay-rõl telefonon, motorola defy esetleg valami htc

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Elég.
Havi 300 mega körülit szoktam elhasználni rendszeres netezéssel,emailek küldésével-fogadásával.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

telefonhoz elég lehet egy 500mb-os korlát is? mennyire lehet ezt csevegéssel, böngészéssel, levelezéssel túllépni? mik a tapasznyalatok?

elvileg ha túl is léped akkor sem számláznak többet max belassítják az adatforgalmat.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
telefonhoz elég lehet egy 500mb-os korlát is? mennyire lehet ezt csevegéssel, böngészéssel, levelezéssel túllépni? mik a tapasznyalatok?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

az a laptopos mobilnet ugyanúgy 3G..nem értem, mire gondolsz - itt vannak a havidíjas mobilinternet cuccok:

Mobilinternet díjcsomagok

ezek a csomagok vannak..aztán hogy a RelaxNet csomagokat (3 GB és felette) most éppen számítógépes nethez ajánlják, az meg az õ dolguk. (nyilván ennyit nem fogsz mobilon elnetezni, ott egy 500-as csomag is bõven sok)...az meg a te dolgod, hogy kérsz direktbe egy mobilnetes társkártyát a laptopod 3G modemébe/3G-s usb stickjébe, de ugyanazt az adatforgalmat növeled vele, vagy csak rákötöd a mobilod wifi-n/usb-vel és azt használod 3G modemként.

edit: lehet arra gondolsz, hogy alapból ha nincs mobilinternet csomagod, akkor gecidrága az adatforgalom? (T-nél 13 Ft/10KB = 1300 FT/mega, míg egy 500 megás csomagnál 2000/500=4 forint per mega, az azért annyira nem drága. de egy 3 gigás csomagnál már csak 4000/3000=1.33, tehát kb. 1 forint 1 megabyte adat...persze ehhez ki is kell azt használni mind.)

ezért mondjuk azt, hogy okostelefont min. 100 megás internetcsomaggal lehessen csak venni - csak kipróbálja a böngészõt a vásárló és máris ott az 1000 forint a számláján, aztán meg reklamál...fix 1k havonta és van 100 mega adatforgalom, amibe bele lehet férni - aki meg annyit nyomkodja, hogy nem fér bele, az úgyis ért annyira hozzá, hogy átállítja az 500asra vagy még nagyobbra. (neten ez 2 kattintás)

Ha mindenki ilyen tájékozott lenne mobilnet terén akkor nem lennének ügyfélpanaszok ezzel kapcsolatban és nekem is több hajam lenne még :D
Én most fogom megkapni az elsõ 100 megás nettel terhelt számlámat, kivi vagyok mit mutat.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.