Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Nyerõ.
Bárcsak én is türelmes lennék...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Hogy Téged idézzelek, ne kelljen már 100 ezres pda-kat customizálni. Sosem volt 100 ezres pda-m ,nem tudom milyen lehetett az Omnia pl, nekem csak HTC cuccaim voltak és azokat is maximum a Margit-szigeten tudtam volna tesztelni. :) Volt Smartphone 2, Typhoon,Tornado, TyTN,Artemis, Trinity (kétszer), Touch Diamond , mind-mind használtan. Ennek két oka is volt, az egyik az anyagi része, a másik, hogy kivártam, hogy milyen gyengeségek jönnek elõ. Az Android eljövetelével a winmob ha nem is fog eltûnni, de nagyon háttérbe fog szorulni, sõt...
Értem, hogy mit írsz, Bringavarázs és logikus is, amit gondolsz.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

mesélj :)

MOBIL-GSM - mobiltelefon webshop, ahol a kisker árak a nagyker árak - mobilgsm.hu -ról rendelt már valaki? megbízhatóak?

A mondandóm droidos részét szántam Neked, azért is írtam másik sorba.
Én élveztem, hogy ki tudtam próbálni a vas tudását.

Elöször is,én a Samsumg Omniánál hagytam abba.Arra lett feltelepítve 6.5-ös winfos rom.Önmagában nekem kezelhetetlen volt a sok esetben elõbukkanó kis méretû ikonok miatt.Orvosolni próbáltam SPB Mobile Shell-el.A helyzet javult,de volt,hogy sok esetben kifagyott,rendszeres adatvesztések voltak rajta,nem voltak rá kiforrott progik.
Egyszer mallorcán, tengerparton,pálma alatt felejtetten 3 órára(árnyékban volt),kézbe véve,teljesen más dátumot,idõt mutatott,összes kapcsolatom elszállt róla.

Szerintem nagyon más a nézõpontunk.
Ha neked az,hogy folyamatosan próbálkozol egy rendszer korlátait feszegetni vagy szélesíteni a korlátokat ilyen-olyan módon,akkor nyilván a winfos erre jó.Android is nyilván.
Nekem nem ez.Én szeretek készen kapni valamit,ami eleve jól használható,anélkül,hogy sok idõt kellene ehhez elfecsérelnem.
Jobbfajta androidos telcsi szerintem ezt nyújtja.Illetve másfél éve van és még egyszer sem fagyott vagy vesztett adatot.Minden rendesen mûködik rajta.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szerintem kicsit félre értesz.
Úgy gondolkozom-lehet tévesen-hogyha veszek nem csekély maniért okostelót,akkor lehetõség szerint olyat veszek,ami leginkább használható a kiszemelt célterületre,a lehetõ legkevesebb fölös meló mellett.
Saját tapasztalat szerint,ennek jelen esetben az androidos teló jobban megfelel.
Winmó 6.5 hagytam abba,mert már nem bírtam tovább idegekkel.

A mondandóm droidos részét szántam Neked, azért is írtam másik sorba.
Én élveztem, hogy ki tudtam próbálni a vas tudását.

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Thez-nek volt BADA-s telefonja o meg azt utalta mint a bunt.

Ma is bemaszkaltam a voda butikba a repteren, es tovabbra is ugy gondolom hogy a 4.3" telefon az mar inkabb az amazon kindle-nek konkurrencia. Van egy szint amig el lehet menni, de ezek mar tulzasba viszik a "size does matter" filozofiat. a desire hd, a HD7 meg a Galaxy S is. Nekem nem kicsi kezem van, de nem erzem ugy hogy kenyelmesen lehet egy kezzel hasznalni. Plusz nehezek is.

ez olyan mint az autoknal ahogy modellvaltasnal mindig becsuszik par milimeter itt-ott, aztan ott tartunk hogy a jelen Polo nagyobb mint egy kettes Golf.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

mesélj :)

www.mobilgsm.hu -ról rendelt már valaki? megbízhatóak?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Winmob 6.5 -rõl hogy oldod meg a váltást régi készülékeken winmob 7-re, hm? Esetleg szürkeimport cuccra lokalizálást? Mert ezt kérdezte Maggi, nemde?Utána kellene nézni a dolgoknak, bár az a nehezebb...
Ha jó, ha nem, nézz utána, a droid esetében is ez van. Ott van a Defy esetében is a mobilaréna topik, tanulságos.

Szerintem kicsit félre értesz.
Úgy gondolkozom-lehet tévesen-hogyha veszek nem csekély maniért okostelót,akkor lehetõség szerint olyat veszek,ami leginkább használható a kiszemelt célterületre,a lehetõ legkevesebb fölös meló mellett.
Saját tapasztalat szerint,ennek jelen esetben az androidos teló jobban megfelel.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
BBB, Golya: igen erre voltam kivancsi, de akkor marad a defy ugy hiszem, jelen pillanatban t-3hét:)

keresgeltem egyebkent, csak én sem találtam konkrét igent/nemet....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nem mondta senki hogy lehet/nem lehet. ;) Csak vannak akik lusták utána nézni. Ugye, Maggi? :)

-=B.B.B.=-

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ha jól tom 6.5-rõl nem lehet frissíteni 7-re.

"A Microsoft a fent említett két cég keveréke; nekik is két platformjuk fut párhuzamosan (Windows Mobile 6.5.3 és Windows Phone 7), melyek között nincs átjárhatóság,..."

mobilarena cikk: okostelefonok szavatossága

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ez jó.
"Mindig volt custom rom megoldás".
Ne kelljen már egy 100 ezer forintos pda-t Customizálni ,ahhoz,hogy rendesen tudjam használni.

Winmob 6.5 -rõl hogy oldod meg a váltást régi készülékeken winmob 7-re, hm? Esetleg szürkeimport cuccra lokalizálást? Mert ezt kérdezte Maggi, nemde?Utána kellene nézni a dolgoknak, bár az a nehezebb...
Ha jó, ha nem, nézz utána, a droid esetében is ez van. Ott van a Defy esetében is a mobilaréna topik, tanulságos.

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lehet....de akkor masik mindegy...:D

a lényegre lennék kíváncsi :D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Csak az új WinMo7 jóval jobban használja a készüléket meg átláthatóbb, és akkor megfontolnám a HD2-t is ha rá lehetne rakni az újat amit pl a Samsung s8500 Wave használ

Samsung Wave az BADA OS nem? vagy tévedek?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Sosem volt gondom a winmob rendszerrel. Volt 3 smart és 4 pda nálam az évek alatt. Mindig volt custom rom megoldás elõbb vagy utóbb. Az andoidot is módosítják, optimalizálják állandóan. Xda developers, nem gyõzöm hangsúlyozni.

Ez jó.
"Mindig volt custom rom megoldás".
Ne kelljen már egy 100 ezer forintos pda-t Customizálni ,ahhoz,hogy rendesen tudjam használni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Csak az új WinMo7 jóval jobban használja a készüléket meg átláthatóbb, és akkor megfontolnám a HD2-t is ha rá lehetne rakni az újat amit pl a Samsung s8500 Wave használ

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Sosem volt gondom a winmob rendszerrel. Volt 3 smart és 4 pda nálam az évek alatt. Mindig volt custom rom megoldás elõbb vagy utóbb. Az andoidot is módosítják, optimalizálják állandóan. Xda developers, nem gyõzöm hangsúlyozni.

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
megatron: Igazából a windóz miatt húzom picit a számat.....

a WinMo. 7 telepíthetõ ezekre vagy csak azokkal a 6.5-ösökkel megy? (HTC HD2)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Üdv!
Nekem személy szerint monte van már egy pár hónapja. Én eddig meg vagyok elégedve vele, de sajnos az eddigi Sw-ben még nincs benne a qwerty billentyûzet az azért hiányzik. A GPS használható net nélkül ha VESZEL(ezzel remélem kielégítem a kedves szõrszálhasogató topiklakókat is) megfelelõ programot. Egyébként én már inkább az X8-at választanám az android miatt. Lassan nálam is érik egy telefoncsere.....csak még kell találni megfelelõ forrást. Valszeg Galaxy 3 lesz a befutó.

Igen, Veszek.:)
Nekem az android nem tudom miért lenne jó, valószínûleg semennyire. A symbianos nokiámra se tettem semmit a 2,5 év alatt.
1,5 év múlva tudok megint olcsón telefont venni,addigra talán lesz valami nagy durranás.Mert az utóbbi 2 évben nem sok valós fejlesztés történt.
Kösz az infót.
Galaxy 3 jó lenne nekem is, de tartom magam továbbra is a " 20 ezernél többet nem adok ki egy telefonért" elvhez.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Úgy néz ki a Telenor, alias Pancser GSM is ezt akarja.Mától megemelték a Galaxy amúgy is húzós árát. Érdekes húzás ez ilyenkor Karácsony elõtt. Vagy pont azért? Na mindegy.
Kezembe akartam fogni egy Galaxyt, de nem volt nekik. Így egy Montet és egy SE X8-at taperoltam meg. A SE így röpke fél perc alatt sem tûnt túl jó minõségû telefonnak. A Samsung sokkal szebb. Persze be nem kapcsoltam egyiket sem. Szóval a SE X8, vagy a Monte között fogok dönteni. De valahogy egyik teló sem gyõzött meg igazán, így valszeg inkább a sokkal olcsóbb Montet fogom venni. Magamat ismerve, nem haználnám ki az Android lehetõségeit.

Fiamnak egy Samsung 3370et vettem. Remélem jó teló lesz neki.

Üdv!
Nekem személy szerint monte van már egy pár hónapja. Én eddig meg vagyok elégedve vele, de sajnos az eddigi Sw-ben még nincs benne a qwerty billentyûzet az azért hiányzik. A GPS használható net nélkül ha VESZEL(ezzel remélem kielégítem a kedves szõrszálhasogató topiklakókat is) megfelelõ programot. Egyébként én már inkább az X8-at választanám az android miatt. Lassan nálam is érik egy telefoncsere.....csak még kell találni megfelelõ forrást. Valszeg Galaxy 3 lesz a befutó.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
brutál méret és súly /4,3" / szálcsiszolt alu hátlap,brutál kijelzõ, jó akku idõ,de sunyi mert alapból még a kijelzõ is netet használ,mert live módban megy az idõjárás, értsd ha esik telik vizcseppel a kijelzõ amit lapát töröl stb..persze ezek kikapcsolhatók,de nekem pl pár feltöltõ kártyám ráment mire mindenre rájöttem

amugy fullextra,tényleg látszik hogy nem véletlen az ár amit elkértek amikor új volt..amikor kézbeveszed érezni,így leírni nehez..kb mintha egy fullextrás toyotába ülnél meg utána egy kisszériás gyártó szintén fullextrás verdájába..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra