LE kell vetetni az átkot. Egyébként én is így vagyok ezzel.
Én amennyit autózok
Átkot meg kikapcsolom Taskiller-el...
HR karokkal kompatibilis, tapadókorongos tartó, három ponton ( két sarok és középen) tartja a telefont. 2800 ért érkezik az ebay-rõlengem érdekelhet! mik a pontos paraméterek?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Jut eszembe, mivel nekem most nem lesz rá szükségem: rendeltem autós tartót a defy-hez, érdekel esetleg?
HA valamit veszek mindig elõjön valami hiba...
El vagyok én batva....
-=B.B.B.=-
Nálad elõjött még egy hiba, na és? Lényeg, hogy meggyógyult.ehh megjavult a kis geciláda....
Pár akksikivétel után...
BBB: az hangszóró nem mikrofon...
-=B.B.B.=-
Nézd meg mikori gyártású. mert az októberi széria hibás. Tudod, defy topik máshol...No ugy néz ki beszart a Defy mikrofonja, nem hallani mit mondok a telefonba....
kihangositon egy szot hallani utana durvan begerjed...
-=B.B.B.=-
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
ContourGPS Helmet Cam Lets You Use Phone As Viewfinder - BikeRadar
Akkor most hirtelen elképzeltem egy olyan cuccost, hogy a hegytetõrõl lenézve egy ilyen kamerával a mobilon megjelenik nemcsak az objektív által látott kép, de egy Layar-szerû cucc segítségével berajzolódnak a választható montis ösvények lefelé, és hogy épp melyiken mennek haverok és mennyivel (természetesen GPS log készül mindenrõl) És nemcsak azt írja ki, hogy melyik ösvény végénél milyen pizzázó van, de azt is, hogy az egyes trailek végétõl mennyire van a kocsid/felvonó.
Emlékszem, mikor elõször eszembe jutott az az ötlet, hogy milyen jó lenne mobilról bedigizett térképekkel GPS-navigálni a természetben, másfél évet kellett várnom a dologra. Ez azt jelenti, hogy jövõre meglesz ez is?
(bár nem sürgõs, mert ellentétben az elsõvel, ennek nincs olyan sok értelme )