Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. január 12. - 12:16
Egy hátizsák pántra vagy karra aplikálható tartó aminek a külsõ oldala fényáteresztõ szerintem tökéletes lenne egy ilyen napelemes hátlappal kombinálva. városban kóricálva töltõdne a mobil, vagy ha túrázni vagy bringázni megyek.
Szerintem ez is nagyon ötletes kütyü! már többet eladtunk belõle és nagyon jók a visszajelzések.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. január 12. - 09:41
Fõleg, ha kihasználom a lefordított telefon nem csörög/rezeg opciót...
Legyen biomechanikus töltés, érintõkijelzõn keresztül, na az innovatív megoldás
A vezeték nélküli töltõket jó ötletnek gondolom, de ott is eléggé helyhez van kötve a dolog, azzal, hogy a "pad"-on kell lennie a készüléknek, s nem tudja tévén/telefonon át is küldeni a töltési energiát, mint a varázslók a pénzenergiát a 320+áfáért....
Írta 2011. január 12. - 09:11
ha aksik terén eddig nem történt nagy elõrelépés az okostelefonok berobbanása óta, de a töltés terén látszik néhány okos próbálkozás.De amilyen ütemben részálltak a villanyos kocsik fejlesztésére tuti spin-off témaként ugrásszerûen fognak fejlõdni a közeljövõben az informatikai akkumulátorok is...
Nekem nagyon tetszik az ötlet amit a samsung nyomott az utóbbi 1-2 évben, hogy néhány telefonjának a hátlapjába integrált napelemes töltõt. És ha jól tudom tán az LG érintõkijelzõs mobiljaihoz is lehet kapni ilyen hátlapot. Bár még nem olyan hatékony ez a technika, de azért ki lehet vele tolni az üzemidõt.
Csak furcsállom hogy a nagyobb energiát igénylõ okostelefonokhoz miért nem kínálnak ilyen alternatívát a gyártók. Én tuti vennék ilyen hátlapot a telefonomhoz. Mondjuk én egyébként is "napelembuzi" vagyok, és tervezem valamilyen napelemes töltõ beszerzését.
Írta 2011. január 12. - 08:29
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2011. január 12. - 04:04
Ez mind szép és jó! De a gyártóknak lassan az aksi témára is rá kell gyúrni...Izmos gépet valaminek hajtania kell. Most gyakorlatilag aksik tekintetében ott tartunk mint a Nokia 2110 idejében 24 órát bír az aksi ha minden funkciót használsz. Mondjuk a 2110-nek kicsit korlátozottabb funkciói voltak, de ma már az igények is változtak. Fura hogy aksi terén nincs akkora fejlõdés. Már az 5110-hez is volt LiIon aksi.
De amilyen ütemben részálltak a villanyos kocsik fejlesztésére tuti spin-off témaként ugrásszerûen fognak fejlõdni a közeljövõben az informatikai akkumulátorok is...
Írta 2011. január 12. - 01:48
edit: bebootolt, de úgylátszik a ROM felett járt el az idõ, ugyanolyan sz*r maradt...
Írta 2011. január 12. - 00:57
nah én meg februárban beruházok egy Monte-ra
mivel van benne gps, nem gondolkodom tovább rajta
én lebeszélnélek róla. Karácsony elõtt vettem egy Monte-t, de nekem nem igazán jött be. Kicsit lassú, néha fagy, neten nem mindig stabil. Az érintõ képernyõje is nehézkesen mûködik néha. Menüje túlbonyolított, kijelzõ színei nem szépek.Kamerája se nagy eresztés, vaku sincs.
Ezek a hiányosságok egyike sem eget verõek, ami viszont elég gáz, az pont a GPS. Ebben a formájában, ahogy a telefonon van gyárilag, csak gyalogos közlekedésre alkalmas. Nem követi a képernyõ a mozgást, utána kell menni, és ez miatt jármû vezetése közben nem használható.
Persze lehet rá töltögetni állítólag ezt azt, a GPS-hez is, de jobb lenne, ha valaki megveszi, és nem kéne vacakolni vele, csak használni. Gondolkodom rajta, lehet eladom, és veszek egy Nokiát.
Elõnye, hogy árban simán veri a többi wifi-s, gps-es telót.
Írta 2011. január 12. - 00:53
Inkább úgy mondanám, hogy mivel nem félévente cserélték az akksik kialakítását, ezért a 6310i akksija is tökéletesen mûködött a 5110-el. Egész viccesen vékony lett tõle, és félelmetesen sokáig bírtaMár az 5110-hez is volt LiIon aksi.
Én még mindig használok egy 6310i-t, és 2003-as benne a firmware, szóval legalább annyira régi
Írta 2011. január 12. - 00:52
Írta 2011. január 11. - 23:40
Nokia 5230-ast ajánlani tudom, mivel ingyenes a térkép és stabil! Én napi rendszerességgel használom és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Írta 2011. január 11. - 23:06
mivel van benne gps, nem gondolkodom tovább rajta
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. január 11. - 22:51
http://www.pto.hu/post/1/2070
Boccs, ha már volt. iPhone árához képest szerintem király vétel.
Ez mind szép és jó! De a gyártóknak lassan az aksi témára is rá kell gyúrni...Izmos gépet valaminek hajtania kell. Most gyakorlatilag aksik tekintetében ott tartunk mint a Nokia 2110 idejében 24 órát bír az aksi ha minden funkciót használsz. Mondjuk a 2110-nek kicsit korlátozottabb funkciói voltak, de ma már az igények is változtak. Fura hogy aksi terén nincs akkora fejlõdés. Már az 5110-hez is volt LiIon aksi.
Írta 2011. január 11. - 22:21
Írta 2011. január 11. - 21:44
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. január 11. - 21:37
Írta 2011. január 11. - 09:27
Írta 2011. január 11. - 09:09
Valaki ajánlana nekem video converter-t? Az se baj ha ingyenes, és linkel jön
Én a format factory-t használom: Format Factory - Free media file format converter
Ingyenes, magyar és mindent tud mobil eszközre alakítani, ráadásul le lehet vágni az elejét végét a videónak így kisebb lesz. egy fullos film megáll kb 350 megánál MPG4 320*240-es felbontással.
Írta 2011. január 11. - 08:56
Írta 2011. január 10. - 23:58
ezekkel a tartokkal vigyazni, nekem lekapta a festeket a magicrol ott ahol belepattan.
a defynek úgy is jól áll egy kis "used look", elvégre strapatelefon, vagy mi
Írta 2011. január 10. - 23:11
RAUH-Welt
B E G R I F F