Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Enyém megy simán TP-link router-el....mondjuk nekem a youtube kliens-el nem szoktot szarakodni

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Tudom hogy van benne you tube widget(használtam is ilyen telefont, sõt árulom is nap mint nap), csak arra akartam célozni hogy a böngészõben hiába próbálod megnyitni ott nem fog menni. De ha elolvasod azt amit balinkeltem akkor rá fogsz jönni hogy néhány routerrel labilisan mûködik a you tube lejátszás. Ismert probléma.
Mielõtt nagyon felhergelnéd magad, elõtte utána kéne olvasni néhány dolognak.
Például, hogy mi a különbség a GPS és a navigáció között, illetve hogy milyen navigációs szoftverek léteznek, azoknak milyen tulajdonságai vannak.
Van hozzá magyar nyelven beszélõ internettõl független SD kártyáról futtatható navigáció, csak utána kéne olvasni.
We Travel és MobileGMaps nem igényel netet. Az útra illesztés pedig programfüggõ. Ha IGo-hoz vagy szokva nyilván szokatlan...és lehet az is szokatlan hogy utána kell járni.

Nem a telefonom hergelem fel magam, hanem az ilyen kioktató stíluson, ahogy írtál. Ha kérdeznek tõlem olyat, amiben én vagyok járatos, akkor válaszolok, és nem játszom a tanárbácsit.
Tudod én nem a telefonomat nyomogatom egész nap, és nem is a netet bújom, a beállítások után nyomozva. Lehet hogy te ebben élsz benne, de hidd el, vannak akik nem így tesznek, még ha ez szokatlan is. Azért az ügyfelekkel ne így beszélj, mert hamar lapátra tesz a fõnököd.
Ja tudom, te csak segíteni akartál...Van egy mondás, miszerint ha valakinek segítesz, közben ne rúgj bele.

Hogy a témához is szóljak, közben rájöttem, hogy ha az internetprofilt mobil videóra állitom, akkor simán játssza a yuo tube videókat a böngészõvel is.

nekem pl tplink routerekkel nem játszik le youtube videot a teló. vmiért a streaming nem megy át alapesetben. ha dmz-be rakom a telefont akkor mûködik.

Nekem is TP Link van, akkor ezzel kell együtt élnem ,hogy nem fogja játszani a you tube videóit.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nekem a gyári is fogad hívást közben, olyan telefont nem is láttam még ami nem....fura..

A gyári nekem is csak nincs hozzá widget...a winamp meg nem szerette

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem a gyári is fogad hívást közben, olyan telefont nem is láttam még ami nem....fura..

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Nekem a Defy a dalszövegeket is letölti, meg ahogy megy a zene lépked a sorokon ilyen karioki jelleggel....
bár a hangszinszabalyzot még nem leltem meg...

Végül a Power AMP lett a befutó. Szép is okos is, és nem utolsó sorban fogadni lehet a hívást zenelejátszás közben.
Ez a dalszöveges dolog annyira nem doppingol..ha zenét hallatok akkor megyek A-ból B-be és nem nézem a kijelzõt, sõt sok esetben a táskámban van pl. ha bringázok....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem a Defy a dalszövegeket is letölti, meg ahogy megy a zene lépked a sorokon ilyen karioki jelleggel....
bár a hangszinszabalyzot még nem leltem meg...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem a gyari htc lejatszo minden kivansagomat kielegiti. igaz nem sokat zenelek vele
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Gyárilag van rajta you tube widget, és van amikor le is játssza a videót. Ha nem lenne alkalmas a video lejátszására, akkor soha nem játszaná le. gondolom..De kb 5 %-ban megy a you tube. Mindenesetre érdekes.

Gps jó lenne ha követné az útvonalat, amerre megyek, és valahogy jelezné, hogy merre kell mennem, Hogy magyar hanggal mondja, az lehet túl nagy kérés ettõl a telótól, elég lenne ha valahogy mûködtetni lehetne, és persze net nélkül.
Ennyi idõ elég volt, hogy eldöntsem, erre a telefonra nem érdemes netet venni.

Köszi a tippet.

Tudom hogy van benne you tube widget(használtam is ilyen telefont, sõt árulom is nap mint nap), csak arra akartam célozni hogy a böngészõben hiába próbálod megnyitni ott nem fog menni. De ha elolvasod azt amit balinkeltem akkor rá fogsz jönni hogy néhány routerrel labilisan mûködik a you tube lejátszás. Ismert probléma.
Mielõtt nagyon felhergelnéd magad, elõtte utána kéne olvasni néhány dolognak.
Például, hogy mi a különbség a GPS és a navigáció között, illetve hogy milyen navigációs szoftverek léteznek, azoknak milyen tulajdonságai vannak.
Van hozzá magyar nyelven beszélõ internettõl független SD kártyáról futtatható navigáció, csak utána kéne olvasni.
We Travel és MobileGMaps nem igényel netet. Az útra illesztés pedig programfüggõ. Ha IGo-hoz vagy szokva nyilván szokatlan...és lehet az is szokatlan hogy utána kell járni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Gyárilag van rajta you tube widget, és van amikor le is játssza a videót. Ha nem lenne alkalmas a video lejátszására, akkor soha nem játszaná le. gondolom..De kb 5 %-ban megy a you tube. Mindenesetre érdekes.

Gps jó lenne ha követné az útvonalat, amerre megyek, és valahogy jelezné, hogy merre kell mennem, Hogy magyar hanggal mondja, az lehet túl nagy kérés ettõl a telótól, elég lenne ha valahogy mûködtetni lehetne, és persze net nélkül.

Köszi a tippet.

nekem pl tplink routerekkel nem játszik le youtube videot a teló. vmiért a streaming nem megy át alapesetben. ha dmz-be rakom a telefont akkor mûködik.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Ki milyen zenelejátszót használ androidon?
Végre rájöttem hogy miért nem sikerül a fülessel fogadni a hívásokat. Úgy tûnik a winamp még nagyon béta és a fogadás gomb csupán megállítja a zenét. Le is takarítottam a francba.
A gyári samsung lejátszó jó lenne csak nincs hozzá widget.
Valaki használ valami nagyon minimál de jól mûködõ lejátszót?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Az Opera mini nem kezeli a flash tartalmakat, ezért nem játszik videót.
A youtube csak youtube lejátszó alkalmazással megy. Ha ez nem megy akkor van valami leírás hozzá hogy hogy lehet ezen javítani, nekem nem volt gond ezzel.
Tipp

GPS-el kapcsolatban mit szeretnél?

Köszi a tippet.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Köszi!
Rendeltem is tegnap egy ilyen fülest a Vakeráról,remélem valóban jó lesz.

Más téma: a Monte-val ha egy you tube videót akarok elindítani, a legtöbb esetben nem indul a videó. Vagy azt írja ki, hogy próbálja újra, vagy hogy pufferelés 0 %, és innen nem mozdul. Ürítettem cookie-t, cache-t, elõzményt, akkor is legtöbbször ez van. Otthoni wifirõl és netrõl is ugyan ez van.
Kezdem megszokni a telefont, de az Opera nekem nagyon nem jött be, a telefon saját böngészõjét használom.
Ja igen, az Operával sem mennek a videók.

Majd még a GPS-el kell valamit kezdeni, hogy használható legyen.

Az Opera mini nem kezeli a flash tartalmakat, ezért nem játszik videót.
A youtube csak youtube lejátszó alkalmazással megy. Ha ez nem megy akkor van valami leírás hozzá hogy hogy lehet ezen javítani, nekem nem volt gond ezzel.
Tipp

GPS-el kapcsolatban mit szeretnél?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Köszi!
Rendeltem is tegnap egy ilyen fülest a Vakeráról,remélem valóban jó lesz.

Más téma: a Monte-val ha egy you tube videót akarok elindítani, a legtöbb esetben nem indul a videó. Vagy azt írja ki, hogy próbálja újra, vagy hogy pufferelés 0 %, és innen nem mozdul. Ürítettem cookie-t, cache-t, elõzményt, akkor is legtöbbször ez van. Otthoni wifirõl és netrõl is ugyan ez van.
Kezdem megszokni a telefont, de az Opera nekem nagyon nem jött be, a telefon saját böngészõjét használom.
Ja igen, az Operával sem mennek a videók.

Majd még a GPS-el kell valamit kezdeni, hogy használható legyen.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

a bluetoothnak van több verziója, és nem mindegyik passzol egymáshoz. Haver ilyen fülese a Nokia E 51-el mûködik, és vett egy régebbi Nokiát, amin valami régebbi bluetooth van, azzal meg nem ment. Na szóval ezen füles és a Monte-n lévõ bluetooth egy azon verziójú bluetoothal rendelkezik e, ez lett volna a pontos kérdés.

Akkor helyesbítek: ha a BT verziója megegyezik akkor nem lesz gond! :D Tehát a Monte támogatja a A2DP-t szóval nem lesz gond vele.
Egyébként nokia telefonokban híresen rossz a BT SW...gyakran az okozza a problémát.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Igen mûködik! A bluetooth egy nemzetközi szabvány, tök mind1 milyet veszel.

a bluetoothnak van több verziója, és nem mindegyik passzol egymáshoz. Haver ilyen fülese a Nokia E 51-el mûködik, és vett egy régebbi Nokiát, amin valami régebbi bluetooth van, azzal meg nem ment. Na szóval ezen füles és a Monte-n lévõ bluetooth egy azon verziójú bluetoothal rendelkezik e, ez lett volna a pontos kérdés.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát van ilyen. Nokia-n van 2 opció a kezdeti szinkronhoz: Törlés a telefonról vs. Elemek megõrzése telefonon
A héte csináltam egy resetet. Utána a legutolsó backup nem akart visszamenni a telefonra. Csak a szeptemberi. Felraktam a telefon kezelõ új verzióját, és hiphop danszmjúzik, ment is már minden :D
Persze a sync is hülyén viselkedett. Illetve nekem az nem elég, mert a google-ból nem jön vissza a csoport, és a default telefonszám...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Factory reset.Fasza.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Na.
Volt egy mentésem a telcsirõl(úgy beállítva,hogy a telcsikönyvben csak a gmail kontaktok látszódnak) az sd kártyára.
Feltettem próbaképp a My Phone Explorert,szinkronizál,és lett is 2700-nyi névlegyem.
Gmail fiók címtárában,aztán a telcsin is.
Berág,töröl mindent.
Sd kártyára mentett névjegyek visszaállít.SD kariról fel lehet tölteni Gmail fiók.
De valamiért így is sokkal több lett,mint eredetileg.
Mindegy ,ráértem,most gmail fiókban kiszelektáltam a felesleget.
Ámde most a telcsin ha a gmail névjegyek vannak bepipálva,akkor egy szám se látszik,viszont ha a tárcsázóval keresek a nevek közt ,akkor keres...
Ha visszaváltok telcsire,megint nem látszik egy névjegy se.

...kezdem nem érteni.
Minden mûködik,mégse látszik a Phone ikon megtapizásakor semmi csak a saját névjegyem.
People is tök üres.
Tököm.
Ha rányomok a search people-ra akkor is vannak kontaktok.
Csak simában nem.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Nem kérdés,én is úgy állítottam be.
Valaki,ha merész törölje már ki a gmailból a kontaktokat!
Szerintem a telcsirõl nem fogja feltolni a fiókba.
...vagyis a htc.

Exportáld a névjegyeket után töröld ki õket és próbálkozz! :D

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Nem kérdés,én is úgy állítottam be.
Valaki,ha merész törölje már ki a gmailból a kontaktokat!
Szerintem a telcsirõl nem fogja feltolni a fiókba.
...vagyis a htc.