Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hát ez nagyon gyp-s egy alkalmazás...:D

Más: Felraktam Launcher pro....egészen jó...tényleg gyorsabb mint a gyári.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Talking Tom utámozza a hangodat hélium beszívósan.
Illetve ha ütöd,reagál rá.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Illetve Talking Tomot szedjétek le!
Egy hete röhögünk,mint állat.

ez miez?

Varázs: a hátlap recseg, de ki nem szarja le?:D egyébként a kijelzõ valóban nagyon strapás....multkor legurult a véletlen a teraszról a beton lépcsõn, kapott a kijelzõ is...egy karc nincs a telefonon....

Ha nem tetszik a motoblur felület akkro siman raksz ra egy launcher pro-t ami gyorsabb is
Nekem pl a HTC nem tetszett, olyan nyomin néz ki picit, meg nem gyorsabb semmivel sztem :)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Illetve Talking Tomot szedjétek le!
Egy hete röhögünk,mint állat.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

dc switch nincsen (már?) fent market-en :(

de ez a Quick Settings is jópofa....ha ki van kapcsolva a MobilData (3g) akkor elvileg nem lehet nagy gond ugye? vagy a gprs-t/2G-t ilyesmit nem blokkoli?

Lehet hülyeséget kérdezek annyira nem vágom, de nem lenne jó ha megint elszopná az elõfizum havi keretét 5 perc alatt....

Quick Settingssel vigyázz.Ha ki van kapcsolva a mobilnet használat rajta,idõnként újra bekapcsol magától,ha a telcsit újra indítod,idõnként akkor is újra bekapcsol a mobilnet..
Húgom most vett Defyt,egy napig nálam volt míg belõttem neki.

Anysoft tényleg marha jó.
Jegyzetnek az UltraNotes a legkirályabb szerintem.

Defyhez még:
rábeszéltem a húgom,mert ez vagy a Desire között ingázott.Mivel drabálisan használja inkább ez jött szóba.DE nem tünik egy tartós készülék háznak.Tekergetve recseg-ropog,akksi takaró lap eláll a készülék háztól,nagyon nem vagyok szaki,de a kijelzõ anyaga se látszik nagyon strapa bírónak.
A rajta levõ op rendszer egy fapados cucc a HTC felületéhez képest.Szinte már bonyolult.
Sebessége nagyon okés,de innentõl fogva már tudom,hogy semmit nem ér önmagában az izom,mert a Herom sem sokkal lassabb pedig lényegesen kisebb vas hajtja:lényeg az optimalizálás.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Fu. Most eppen egy Galaxy Tabrol irok. Kiprobaltam a Galaxy S-t is... Jo kis cuccok. Egyelore csak az irasjelek megtalalasa nehezkes egy kicsit igy az iPhone-rol atterve. Jo lenne hazavinni egy ilyet. Ez az automatikus pont nagyon tetszik: ket szokoz egyenlo egy pont. :-)

Én az AnySoft Keyboard-ot használom, és nagyon jó szerintem.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Android alá szerintem a HTC_IME billentyûzetnél jobbat még nem csináltak - space mellett ott a pont meg a vesszõ, külön smileygomb...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Fu. Most eppen egy Galaxy Tabrol irok. Kiprobaltam a Galaxy S-t is... Jo kis cuccok. Egyelore csak az irasjelek megtalalasa nehezkes egy kicsit igy az iPhone-rol atterve. Jo lenne hazavinni egy ilyet. Ez az automatikus pont nagyon tetszik: ket szokoz egyenlo egy pont. :-)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Akkor lehet, hogy az E72 lesz. A sok gombos kivitel az egyik kikötés. Köszönöm a segítséget.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég

Majdnem rossz helyre írtam, de aztán mégsem :)

Blackberry 9000 vs. Nokia E72. Érvek ellenérvek? Utóbbi mellett szól, hogy 5 megapixeles a kamera (tudom telefonnal minek...de digitális fényképezõgép ritkán van nálam) adott hozzá, elõbbi mellett pedig hogy 10ezer forinttal olcsóbb.

Elõre is kösz, Gábor

Amit a tesztekben nem annyira olvashattál:
- bár érzetre masszív, a BB könnyen meghülyül már kis zuhanásoktól
- sokkal jobban bírja hosszú távon a Nokia akksija

Azt ugye nem kell mondanom, hogy mindkettõ olyan készülék amit csakis mobilnettel lehet használni.
Ha van céges exchange és nagy az e-mail forgalom és fontos az instant reagálás a levelekre akkor BB, ha privát célra kell, mert tetszik a jelleg E72.
Hidd el, ha nincs meg a céges IT-s arc, aki beállítja Neked, csak oboázni fogsz a BB-vel, az egy corporate product.
És a Nokia mellé dobott örökélet ingyen navi sem egy utolsó szempont szerintem.

Bár én inkább 9700 felé kacsingatnék, az van inkább párban az E72-vel és akkor a fenti 2 negatívomut kihúzhatod a listáról.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
sokminden tûnik el market-rõl....már az Asphalt 5 sem volt fent tegnap...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

de ez a Quick Settings is jópofa....ha ki van kapcsolva a MobilData (3g) akkor elvileg nem lehet nagy gond ugye? vagy a gprs-t/2G-t ilyesmit nem blokkoli?

Lehet hülyeséget kérdezek annyira nem vágom, de nem lenne jó ha megint elszopná az elõfizum havi keretét 5 perc alatt....

Tegnap még fent volt... regisztrálj a mobilism.org -ra.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

szerintem annyiért nem megy el, d elegyen szerencséd.

17-ért adtam el a vaterán, makulátlan állapotban headset nélkül. Esély van rá, csak lehet, hogy hónapokig nem mozdul rá senki.

divat lett szidni a nokiát, nekem eddig az összes hibátlan volt, a következõ is Nokia lesz. ( E7 jó lenne, de horror ára van)

Divat lett már minden, úgyis mindenki azt vesz, amit akar.

Az APNdroid kis widget ikonja (a gomb) akkor blokkolja a forgalmat ha zöld vagy ha piros a színe?

Tam: olyan telefon nincs aminek ne lenne hibája. Állítolag a Desire Z zsebben is szétcsúszik olykor.

Mondtam már, hogy használd inkább a DC Switch-et. :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Az APNdroid kis widget ikonja (a gomb) akkor blokkolja a forgalmat ha zöld vagy ha piros a színe?

Tam: olyan telefon nincs aminek ne lenne hibája. Állítolag a Desire Z zsebben is szétcsúszik olykor.

Én úgy tudom hogy akkor amikor piros...bár én a Quick settings-et használom

A szétcsúszós qwerty-s mobilok nekem is tetszenek. Lesz Galaxy S-bõl is szétcsúszós.
De én szerintem már csak akkor fogok telefont cserélni ha jön a 4G meg a kisebb (Galaxy 3 méretû) telefonokban is OLED kijelzõ lesz...

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en most ezekbe az erintokep+oldalra kicsuszo qwerty fajtakba vagyok belezugva, de keves van es mindnek van hibaja

es szelessegre fogyhatna mindegyik. a desire Z lenne a legnyerobb de az a nagyon buta mechanizmus kiakaszt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
Gabe, ha nem égetõen fontos a qwerty, vegyél e52-t. olcsóbb, kisebb, ugyanazt tudja. e72 is jó, csak annak, aki nem gépel egész nap rajta, felesleges kb. vagy érintõkijelzõs, aminél meg ha épp nem kell billentyûzet, akkor nagyobb az egérmozi. nem lebeszélni akarlak róla, ne értsd félre, csak elég szûk réteg az, akinek ez a telefon szól, a többiek meg jobban járnak a másik két vázolt lehetõséggel. (vagy ott a 3., érintõkijelzõ+qwerty, pl. moto milestone) a másik kifogásom ellene az, hogy tudásához képest drága.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Az ára nekem sem tetszik, próbálok ismerõst keresni, akinek a magentásoknál van kedvezménye. Az e51-et 20körül még talán el tudom passzolni..

szerintem annyiért nem megy el, d elegyen szerencséd.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az ára nekem sem tetszik, próbálok ismerõst keresni, akinek a magentásoknál van kedvezménye. Az e51-et 20körül még talán el tudom passzolni..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"