Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. február 01. - 23:16
Más: Felraktam Launcher pro....egészen jó...tényleg gyorsabb mint a gyári.
Írta 2011. február 01. - 21:37
Illetve ha ütöd,reagál rá.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. február 01. - 21:29
Illetve Talking Tomot szedjétek le!
Egy hete röhögünk,mint állat.
ez miez?
Varázs: a hátlap recseg, de ki nem szarja le? egyébként a kijelzõ valóban nagyon strapás....multkor legurult a véletlen a teraszról a beton lépcsõn, kapott a kijelzõ is...egy karc nincs a telefonon....
Ha nem tetszik a motoblur felület akkro siman raksz ra egy launcher pro-t ami gyorsabb is
Nekem pl a HTC nem tetszett, olyan nyomin néz ki picit, meg nem gyorsabb semmivel sztem
Írta 2011. február 01. - 21:17
Egy hete röhögünk,mint állat.
Írta 2011. február 01. - 20:58
dc switch nincsen (már?) fent market-en
de ez a Quick Settings is jópofa....ha ki van kapcsolva a MobilData (3g) akkor elvileg nem lehet nagy gond ugye? vagy a gprs-t/2G-t ilyesmit nem blokkoli?
Lehet hülyeséget kérdezek annyira nem vágom, de nem lenne jó ha megint elszopná az elõfizum havi keretét 5 perc alatt....
Quick Settingssel vigyázz.Ha ki van kapcsolva a mobilnet használat rajta,idõnként újra bekapcsol magától,ha a telcsit újra indítod,idõnként akkor is újra bekapcsol a mobilnet..
Húgom most vett Defyt,egy napig nálam volt míg belõttem neki.
Anysoft tényleg marha jó.
Jegyzetnek az UltraNotes a legkirályabb szerintem.
Defyhez még:
rábeszéltem a húgom,mert ez vagy a Desire között ingázott.Mivel drabálisan használja inkább ez jött szóba.DE nem tünik egy tartós készülék háznak.Tekergetve recseg-ropog,akksi takaró lap eláll a készülék háztól,nagyon nem vagyok szaki,de a kijelzõ anyaga se látszik nagyon strapa bírónak.
A rajta levõ op rendszer egy fapados cucc a HTC felületéhez képest.Szinte már bonyolult.
Sebessége nagyon okés,de innentõl fogva már tudom,hogy semmit nem ér önmagában az izom,mert a Herom sem sokkal lassabb pedig lényegesen kisebb vas hajtja:lényeg az optimalizálás.
Írta 2011. január 30. - 19:14
Én az AnySoft Keyboard-ot használom, és nagyon jó szerintem.Fu. Most eppen egy Galaxy Tabrol irok. Kiprobaltam a Galaxy S-t is... Jo kis cuccok. Egyelore csak az irasjelek megtalalasa nehezkes egy kicsit igy az iPhone-rol atterve. Jo lenne hazavinni egy ilyet. Ez az automatikus pont nagyon tetszik: ket szokoz egyenlo egy pont. :-)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. január 30. - 18:28
Írta 2011. január 30. - 17:40
Írta 2011. január 29. - 21:25
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2011. január 29. - 13:56
Majdnem rossz helyre írtam, de aztán mégsem
Blackberry 9000 vs. Nokia E72. Érvek ellenérvek? Utóbbi mellett szól, hogy 5 megapixeles a kamera (tudom telefonnal minek...de digitális fényképezõgép ritkán van nálam) adott hozzá, elõbbi mellett pedig hogy 10ezer forinttal olcsóbb.
Elõre is kösz, Gábor
Amit a tesztekben nem annyira olvashattál:
- bár érzetre masszív, a BB könnyen meghülyül már kis zuhanásoktól
- sokkal jobban bírja hosszú távon a Nokia akksija
Azt ugye nem kell mondanom, hogy mindkettõ olyan készülék amit csakis mobilnettel lehet használni.
Ha van céges exchange és nagy az e-mail forgalom és fontos az instant reagálás a levelekre akkor BB, ha privát célra kell, mert tetszik a jelleg E72.
Hidd el, ha nincs meg a céges IT-s arc, aki beállítja Neked, csak oboázni fogsz a BB-vel, az egy corporate product.
És a Nokia mellé dobott örökélet ingyen navi sem egy utolsó szempont szerintem.
Bár én inkább 9700 felé kacsingatnék, az van inkább párban az E72-vel és akkor a fenti 2 negatívomut kihúzhatod a listáról.
Írta 2011. január 29. - 12:47
Írta 2011. január 29. - 12:03
dc switch nincsen (már?) fent market-en
de ez a Quick Settings is jópofa....ha ki van kapcsolva a MobilData (3g) akkor elvileg nem lehet nagy gond ugye? vagy a gprs-t/2G-t ilyesmit nem blokkoli?
Lehet hülyeséget kérdezek annyira nem vágom, de nem lenne jó ha megint elszopná az elõfizum havi keretét 5 perc alatt....
Tegnap még fent volt... regisztrálj a mobilism.org -ra.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. január 29. - 11:10
Írta 2011. január 29. - 10:40
17-ért adtam el a vaterán, makulátlan állapotban headset nélkül. Esély van rá, csak lehet, hogy hónapokig nem mozdul rá senki.szerintem annyiért nem megy el, d elegyen szerencséd.
Divat lett már minden, úgyis mindenki azt vesz, amit akar.divat lett szidni a nokiát, nekem eddig az összes hibátlan volt, a következõ is Nokia lesz. ( E7 jó lenne, de horror ára van)
Mondtam már, hogy használd inkább a DC Switch-et.Az APNdroid kis widget ikonja (a gomb) akkor blokkolja a forgalmat ha zöld vagy ha piros a színe?
Tam: olyan telefon nincs aminek ne lenne hibája. Állítolag a Desire Z zsebben is szétcsúszik olykor.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. január 29. - 09:00
Az APNdroid kis widget ikonja (a gomb) akkor blokkolja a forgalmat ha zöld vagy ha piros a színe?
Tam: olyan telefon nincs aminek ne lenne hibája. Állítolag a Desire Z zsebben is szétcsúszik olykor.
Én úgy tudom hogy akkor amikor piros...bár én a Quick settings-et használom
A szétcsúszós qwerty-s mobilok nekem is tetszenek. Lesz Galaxy S-bõl is szétcsúszós.
De én szerintem már csak akkor fogok telefont cserélni ha jön a 4G meg a kisebb (Galaxy 3 méretû) telefonokban is OLED kijelzõ lesz...
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. január 29. - 00:53
Írta 2011. január 29. - 00:44
es szelessegre fogyhatna mindegyik. a desire Z lenne a legnyerobb de az a nagyon buta mechanizmus kiakaszt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. január 29. - 00:03
Írta 2011. január 28. - 21:50
Az ára nekem sem tetszik, próbálok ismerõst keresni, akinek a magentásoknál van kedvezménye. Az e51-et 20körül még talán el tudom passzolni..
szerintem annyiért nem megy el, d elegyen szerencséd.