Más: Felraktam Launcher pro....egészen jó...tényleg gyorsabb mint a gyári.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
bringavarázs said
Illetve Talking Tomot szedjétek le!
Egy hete röhögünk,mint állat.
Maggi said
dc switch nincsen (már?) fent market-en
de ez a Quick Settings is jópofa....ha ki van kapcsolva a MobilData (3g) akkor elvileg nem lehet nagy gond ugye? vagy a gprs-t/2G-t ilyesmit nem blokkoli?
Lehet hülyeséget kérdezek annyira nem vágom, de nem lenne jó ha megint elszopná az elõfizum havi keretét 5 perc alatt....
Pro Bike Gear said
Én az AnySoft Keyboard-ot használom, és nagyon jó szerintem.Fu. Most eppen egy Galaxy Tabrol irok. Kiprobaltam a Galaxy S-t is... Jo kis cuccok. Egyelore csak az irasjelek megtalalasa nehezkes egy kicsit igy az iPhone-rol atterve. Jo lenne hazavinni egy ilyet. Ez az automatikus pont nagyon tetszik: ket szokoz egyenlo egy pont. :-)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Gabe84 said
Majdnem rossz helyre írtam, de aztán mégsem
Blackberry 9000 vs. Nokia E72. Érvek ellenérvek? Utóbbi mellett szól, hogy 5 megapixeles a kamera (tudom telefonnal minek...de digitális fényképezõgép ritkán van nálam) adott hozzá, elõbbi mellett pedig hogy 10ezer forinttal olcsóbb.
Elõre is kösz, Gábor
Maggi said
dc switch nincsen (már?) fent market-en
de ez a Quick Settings is jópofa....ha ki van kapcsolva a MobilData (3g) akkor elvileg nem lehet nagy gond ugye? vagy a gprs-t/2G-t ilyesmit nem blokkoli?
Lehet hülyeséget kérdezek annyira nem vágom, de nem lenne jó ha megint elszopná az elõfizum havi keretét 5 perc alatt....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
kela said
17-ért adtam el a vaterán, makulátlan állapotban headset nélkül. Esély van rá, csak lehet, hogy hónapokig nem mozdul rá senki.szerintem annyiért nem megy el, d elegyen szerencséd.
kela said
Divat lett már minden, úgyis mindenki azt vesz, amit akar.divat lett szidni a nokiát, nekem eddig az összes hibátlan volt, a következõ is Nokia lesz. ( E7 jó lenne, de horror ára van)
Maggi said
Mondtam már, hogy használd inkább a DC Switch-et.Az APNdroid kis widget ikonja (a gomb) akkor blokkolja a forgalmat ha zöld vagy ha piros a színe?
Tam: olyan telefon nincs aminek ne lenne hibája. Állítolag a Desire Z zsebben is szétcsúszik olykor.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Maggi said
Az APNdroid kis widget ikonja (a gomb) akkor blokkolja a forgalmat ha zöld vagy ha piros a színe?
Tam: olyan telefon nincs aminek ne lenne hibája. Állítolag a Desire Z zsebben is szétcsúszik olykor.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gabe84 said
Az ára nekem sem tetszik, próbálok ismerõst keresni, akinek a magentásoknál van kedvezménye. Az e51-et 20körül még talán el tudom passzolni..