Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
masfel eve megvan a Magic, ez is esett mar le, magasabbrol is mint 1meter. alig latszik rajta hasznalat, a kepernyon egyaltalan nincs karc.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nekem az M 35 nagyon bírta a strapát. Miután lekopott róla az a rágó gumi szerû undorító gumi, :) ,utána már semmi gondom nem volt vele, a szokásos lefagyásoktól eltekintve. A végelmúlását nem érhette meg nálam, mert elveszítettem. Ez után gyorsan vettem egy Siemens C 60-ast, na az katasztrófális telefon. :)

1 m-es eséstõl nekem még semmilyen telefonom nem tört szét, ennél többet ki kéne bírni egy nem strapa telonak is szerintem. Biztos nem talpra esett, mint a macskák.
Amúgy arra jöttem rá, hogy a mostani Samsung Monte jól bírja a port. Nagyon pontos a hátlap és az a kevés gomb illesztése, és a jack dugaljat kivéve minden takarva van. És ezt is dobtam már le kétszer a konyha kövére, de semmi baja.
Látens strapa telefon?:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Jaja, jók voltak ezek az ütésálló siemensek, nekem az M35i is csak egy egy méteres pottyanástól tört szét. Egy egyforintos samsung többet bírt nála... :)
Persze az állítólagos strapaság oltárán feláldozták a használhatóságot is, így se jó se erõs nem volt a telefon :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nekem még mindig megvan a Siemens M 65. Csak azért nem adtam el, vagy nem adtam oda valakinek, mert régi videok vannak rajta, amiket le kéne róla menteni, de leveszett az Pc-be dugható infra.
Én nem nagyon szerettem, állandó bajok voltak vele. Strapa telefonnak tûnik, de egyáltalán nem az. Az elõ és hátlap összecsavarozása széttörött, a joystick gomb elromlott, kiesett, a hátlap és a Dart Vader sisak rögzítõ könnyen kiesett, és sikerült elvesztenem.
A gumi gombsor nagyon vacak.
Poros munkám van, és a port nagyon beszedte a gombsor.Ja, és gyakran lefagyott, de ez nem újdonság a Siemensnél, összesen 4 db Siemensem volt, mindegyik ezt csinálta, minél korábbi modellek voltak, annál inkább.
Az utolsó Siemensem, egy ME 75 volt. Na ez fényévekkel verte az M65-öt. Belvilágát tekintve szinte ugyan az volt, mint az M65, de ha létezik strapa telefon, akkor az az volt.
Biciklizés közben kapott izzadságot rendesen, akkoriban nem védtem semmivel a telefont. És persze port, a munka során. És jó párszor leejtettem bicajozás közben murvára, aszfaltra. A végén már annyira karcos lett, hogy alig lehetett látni a kijelzõt. De semmi baja nem volt, a kemény gombjai nagyon jók voltak. Tesómnak adtam oda, de lehet visszakérem, úgysem használja már.

Amúgy épp ma hirdettem meg a neten pár régi telefont: 2 db Nokia 3410, Siemens A 31, Motorola V3, Nokia 2330, Nokia 6120.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen ára van az M 65-nek.

Könyörgöm mond azt, hogy van szürke-narancs Siemens M65-öd is...megveszem most azonnal!!!

Nekem van egy, de nem szól a hangszórója. Lehet hogy javítható. Ha kell...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
RED Siemens M65 Sporty Phone, unlocked | eBay UK

http://cgi.ebay.co.u...=item3cb74090b3
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Nekem is volt évekig. Imádtam, mindent kibírt, csak eladtam vagy 5 éve...de tulajdonképpen miért is adtam el? Én hülye barom!!!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Könyörgöm mond azt, hogy van szürke-narancs Siemens M65-öd is...megveszem most azonnal!!!

Volt de havernak adtam mert építkezésen dolgozik és ott jól jön egy strapás telefon. Azok egyébként jók voltak! egyetlen baj velük hogy sok köztük a vodás. Vodás menüvel meg nem kell telefon. Hányok tõle.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Jó is az! Atomvillanást túlélõ telefon! Mondhatni akkoriban még telefonokat is gyártottak...
Én nagyon szeretem ezeket a régi telefonokat, és gyûjtöm is amit esetleg bent hagynak nálunk "hulladéknak".
Van még mûködõképes, zsír állapotú Nokia 6150-em meg Siemens S45-öm. De a kedvencem: Ericsson T28 Gyakorlatilag új. De megvan ennek az utódja is a T29 :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

vettem egy telefont. olyan hogy nem lehet rajta semmit csinalni csak telefonalni meg sms-t kuldeni. azt viszont remekul. Nokia S40 platform rulezik :)

Posted Image

Jó is az! Atomvillanást túlélõ telefon! Mondhatni akkoriban még telefonokat is gyártottak...
Én nagyon szeretem ezeket a régi telefonokat, és gyûjtöm is amit esetleg bent hagynak nálunk "hulladéknak".
Van még mûködõképes, zsír állapotú Nokia 6150-em meg Siemens S45-öm. De a kedvencem: Ericsson T28 Gyakorlatilag új. De megvan ennek az utódja is a T29 :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy ev mulva az a desire S meg mindig jo kis telefon lesz. jol csinalod.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
én meg rárepültem a haver leselejtezett htc legendjére 1 év múlva meg megveszem majd a desire s-ét, jól elvagyok én a megunt telefonjaival :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nyem látszik .S direct linking denied

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vettem egy telefont. olyan hogy nem lehet rajta semmit csinalni csak telefonalni meg sms-t kuldeni. azt viszont remekul. Nokia S40 platform rulezik :)

Posted Image

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

igen. ma andida akkuval futott, még valahol 40% környékén volt, de nem bízom benne, visszara
kom a gyárit, ez csak a batterystats wipe miatt kellett

Tegnap én is feltelepítettem.

eclair airplane modból normál módba
váltáskor nem kért állandóan pin kódot, a froyo igen. Nem igazán találok erre beállítást. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
igen. ma andida akkuval futott, még valahol 40% környékén volt, de nem bízom benne, visszarakom a gyárit, ez csak a batterystats wipe miatt kellett

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

watchdog?

Köszi, megnézem.
Melyik nordic-ot tettétek fel? 177?'

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ügyi. nesze kockacukor [] :D

fõzött romot érdemes gyárira cserélni?

igazából pár probléma a telefonnal az elmúlt hónapokból:

i5800 2.2

néha belassulás, task killer megoldja
gsm hálozat eldobása idõnként
ugynez wifire is
naponta kell töltenem :(

Az üzemidõ nagyon használatfüggõ, a Wifi pl nagyon eszi. Miket használsz gyakran? fényerõ stb beállítás? Én csináltam napszakfüggõ Tasker profilokat ami lényegesen növelte nálam az üzemidõt. Nekem "GSM only" módban használva mobilnet használattal 60 órát elment.
Hálózat eldobás lehet SIM hiba, vagy régi SIM-et nem szereti.
fõzött ROM-ot soha nem szerettem. Lehet csak az én heppem ez, de jobbszeretem a gyári hivatalos rendszert a telefonokon. Az enyémre hivatalos Horvát 2.2 lett pakolva szervizben, és babán mûködött. Ez úgymond egy "univerzális" független ROM, benne van a Magyarisztáni nyelv meg az összes APN beállítás is, csak ugye itthon még Kies-en keresztül nem frissíthetõ (és a Kies-es frissítéssel csak óvatosan!) Remélem új gazdája(Repasibalint) örömét leli benne!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
köszi. nesze két ropi =
:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ügyi. nesze kockacukor [] :D

fõzött romot érdemes gyárira cserélni?

igazából pár probléma a telefonnal az elmúlt hónapokból:

i5800 2.2

néha belassulás, task killer megoldja
gsm hálozat eldobása idõnként
ugynez wifire is
naponta kell töltenem :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
na, jólvan. megvan az. prediktív nyavaja volt a hibás :)