Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. May 18. - 10:16
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 18. - 08:51
1 m-es eséstõl nekem még semmilyen telefonom nem tört szét, ennél többet ki kéne bírni egy nem strapa telonak is szerintem. Biztos nem talpra esett, mint a macskák.
Amúgy arra jöttem rá, hogy a mostani Samsung Monte jól bírja a port. Nagyon pontos a hátlap és az a kevés gomb illesztése, és a jack dugaljat kivéve minden takarva van. És ezt is dobtam már le kétszer a konyha kövére, de semmi baja.
Látens strapa telefon?
Posted 2011. May 17. - 23:29
Persze az állítólagos strapaság oltárán feláldozták a használhatóságot is, így se jó se erõs nem volt a telefon
Posted 2011. May 17. - 19:33
Én nem nagyon szerettem, állandó bajok voltak vele. Strapa telefonnak tûnik, de egyáltalán nem az. Az elõ és hátlap összecsavarozása széttörött, a joystick gomb elromlott, kiesett, a hátlap és a Dart Vader sisak rögzítõ könnyen kiesett, és sikerült elvesztenem.
A gumi gombsor nagyon vacak.
Poros munkám van, és a port nagyon beszedte a gombsor.Ja, és gyakran lefagyott, de ez nem újdonság a Siemensnél, összesen 4 db Siemensem volt, mindegyik ezt csinálta, minél korábbi modellek voltak, annál inkább.
Az utolsó Siemensem, egy ME 75 volt. Na ez fényévekkel verte az M65-öt. Belvilágát tekintve szinte ugyan az volt, mint az M65, de ha létezik strapa telefon, akkor az az volt.
Biciklizés közben kapott izzadságot rendesen, akkoriban nem védtem semmivel a telefont. És persze port, a munka során. És jó párszor leejtettem bicajozás közben murvára, aszfaltra. A végén már annyira karcos lett, hogy alig lehetett látni a kijelzõt. De semmi baja nem volt, a kemény gombjai nagyon jók voltak. Tesómnak adtam oda, de lehet visszakérem, úgysem használja már.
Amúgy épp ma hirdettem meg a neten pár régi telefont: 2 db Nokia 3410, Siemens A 31, Motorola V3, Nokia 2330, Nokia 6120.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen ára van az M 65-nek.
Nekem van egy, de nem szól a hangszórója. Lehet hogy javítható. Ha kell...Könyörgöm mond azt, hogy van szürke-narancs Siemens M65-öd is...megveszem most azonnal!!!
Posted 2011. May 17. - 18:14
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 17. - 18:09
Posted 2011. May 17. - 16:46
Volt de havernak adtam mert építkezésen dolgozik és ott jól jön egy strapás telefon. Azok egyébként jók voltak! egyetlen baj velük hogy sok köztük a vodás. Vodás menüvel meg nem kell telefon. Hányok tõle.Könyörgöm mond azt, hogy van szürke-narancs Siemens M65-öd is...megveszem most azonnal!!!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. May 17. - 16:26
Jó is az! Atomvillanást túlélõ telefon! Mondhatni akkoriban még telefonokat is gyártottak...
Én nagyon szeretem ezeket a régi telefonokat, és gyûjtöm is amit esetleg bent hagynak nálunk "hulladéknak".
Van még mûködõképes, zsír állapotú Nokia 6150-em meg Siemens S45-öm. De a kedvencem: Ericsson T28 Gyakorlatilag új. De megvan ennek az utódja is a T29
Könyörgöm mond azt, hogy van szürke-narancs Siemens M65-öd is...megveszem most azonnal!!!
Posted 2011. May 17. - 10:54
Jó is az! Atomvillanást túlélõ telefon! Mondhatni akkoriban még telefonokat is gyártottak...vettem egy telefont. olyan hogy nem lehet rajta semmit csinalni csak telefonalni meg sms-t kuldeni. azt viszont remekul. Nokia S40 platform rulezik
Én nagyon szeretem ezeket a régi telefonokat, és gyûjtöm is amit esetleg bent hagynak nálunk "hulladéknak".
Van még mûködõképes, zsír állapotú Nokia 6150-em meg Siemens S45-öm. De a kedvencem: Ericsson T28 Gyakorlatilag új. De megvan ennek az utódja is a T29
Posted 2011. May 17. - 01:20
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 16. - 22:35
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2011. May 16. - 21:33
Posted 2011. May 16. - 21:26
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 09. - 21:50
igen. ma andida akkuval futott, még valahol 40% környékén volt, de nem bízom benne, visszara
kom a gyárit, ez csak a batterystats wipe miatt kellett
Tegnap én is feltelepítettem.
eclair airplane modból normál módba
váltáskor nem kért állandóan pin kódot, a froyo igen. Nem igazán találok erre beállítást. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. May 09. - 01:25
Posted 2011. May 08. - 06:41
watchdog?
Köszi, megnézem.
Melyik nordic-ot tettétek fel? 177?'
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. May 06. - 19:23
ügyi. nesze kockacukor []
fõzött romot érdemes gyárira cserélni?
igazából pár probléma a telefonnal az elmúlt hónapokból:
i5800 2.2
néha belassulás, task killer megoldja
gsm hálozat eldobása idõnként
ugynez wifire is
naponta kell töltenem
Az üzemidõ nagyon használatfüggõ, a Wifi pl nagyon eszi. Miket használsz gyakran? fényerõ stb beállítás? Én csináltam napszakfüggõ Tasker profilokat ami lényegesen növelte nálam az üzemidõt. Nekem "GSM only" módban használva mobilnet használattal 60 órát elment.
Hálózat eldobás lehet SIM hiba, vagy régi SIM-et nem szereti.
fõzött ROM-ot soha nem szerettem. Lehet csak az én heppem ez, de jobbszeretem a gyári hivatalos rendszert a telefonokon. Az enyémre hivatalos Horvát 2.2 lett pakolva szervizben, és babán mûködött. Ez úgymond egy "univerzális" független ROM, benne van a Magyarisztáni nyelv meg az összes APN beállítás is, csak ugye itthon még Kies-en keresztül nem frissíthetõ (és a Kies-es frissítéssel csak óvatosan!) Remélem új gazdája(Repasibalint) örömét leli benne!
Posted 2011. May 06. - 18:01
Posted 2011. May 06. - 17:59
fõzött romot érdemes gyárira cserélni?
igazából pár probléma a telefonnal az elmúlt hónapokból:
i5800 2.2
néha belassulás, task killer megoldja
gsm hálozat eldobása idõnként
ugynez wifire is
naponta kell töltenem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->