Kizárt dolog, hogy szolgáltatók rábólintsanak az integrált SIM-re.
Nem mintha Steve papa nem tehetné meg, hogy hirtelen felindulásból saját szolgáltatót is indít
Szerintem a szolgáltatók sim-jét integrálná Steve papa, a szolgáltatók nagy örömére...
Kizárt dolog, hogy szolgáltatók rábólintsanak az integrált SIM-re.
Nem mintha Steve papa nem tehetné meg, hogy hirtelen felindulásból saját szolgáltatót is indít
annyit a hülyének is megér!
Még talán én is veszek egyet!
Lehet még egyáltalán kapni? Mert a weben már nem rendelhetõ.
annyit a hülyének is megér!Dominóban 10e a T-Mobile Pulse Mini. Annyit megér vagy szar az egész?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
iPhone 4S features A5, 8MP camera, integrated SIM; iPhone 5 in spring 2012? | 9 to 5 Mac
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A használatit én csak késõbb olvasom el, miután marad olyan dolog, amiben nem vagyok biztos, vagy nem jövök rá a megoldásra.
Amúgy szerintem, ha valaki folyamatosan mindig kicsit nagyobb tudású telefont vesz, akkor nem sok ujdonság van, amire nem jön rá magától. Na jó, mondjuk nekem soha nincsenek is csúcsmobiljaim.
soknak szüksége lenne rá, vagyis inkább szeretné ha lenne GPS meg WiFi meg ilyenek. Csak lusták utánaolvasni, informálódni.Nem hiszem hogy lustaság kérdése, ha valakinek nincs szüksége wifire, gps-re, 5mpx kamerára stb. Vannak, akik nem akarják folyton buzerálni a telefont, hanem csak telefonálni meg egy két alap funkciot használni rajta. Nekem "szükségem" van ezekre a csodadolgokra, de valójában meg nincs, simán el lehet élni gps és wifi nélkül is.
Nem hiszem hogy félelem kérdése mindez. De az emberek nagy részének valóban nincs ezekre szüksége. Sõt, akiknek okos teloik vannak, azok nagy része csak sznobériábol vett ilyen telefont, és nem azért, mert kihasználja a lehetõségeit.
Mint ahogy simán elvannak az emberek alap biciklikkel, és ugyan olyan jokat tudnak kirándulni, mint az XT-s fully biciklikkel. Sõt...
Ja, és egyelõre én is visszatérek a nyomogombhoz.
Hidd el hogy kb annyian keresnek ormótlan buta förmedvényt mint okostelefont. bár nagyon sokat tudnak a mai telefonok, a használók nagyrészt még mindig arra használják amire valójában ki lett találva. 10 emberbõl 7 még mindig nyomógombos készüléket keres. És a hosszú üzemidõ, strapabíró felépítés és a jó garanciális tapasztalat még mindig elõrevallóbb mint a kamera minõsége vagy a WiFi vagy a GPS. Ennek mondjuk az az egyik oka hogy hazánkban nem nagyon olvassák el a használatit az emberek, és pont ezért nem is tudnak róla hogy a telefonjuk miket tud és azoknak milyen anyagi vonzata lehet. Félnek az újtól, de lusták informálódni a saját erejükbõl(olvasni).Az oké, hogy strapa, és pár embernek szüksége is lehet rá, de az átlagnak nem.. Még a bringázás sem jó érv arra, hogy miért kell. Inkább vigyázok rá, mint hogy egy ormótlan, használhatatlan, buta förmedvényt emeljek a fejemhez, vagy nézzek meg a pontos idõ miatt.
Valóban jó volt az M35i, mivel akkortájt a telefonok nagy része hasonlóan gagyi, és ronda volt. Szerencsére ezen egész jól túljutottunk
Az egy méteres esés pedig annak prezentálása volt, hogy nézd, strapatelefon! És hanyag eleganciával átrepítettem a vállam fölött, a szõnyegen, földön ülve.
Ellenben ez a WP7 még mindig jónak tûnik.